Kdo chce pokecat o Čt??....Já mám taky svího Čt valáška...pojďte si povídt sem pořád připojená..
bonnie
napsal(a):
Kdo chce pokecat o Čt??....Já mám taky svího Čt valáška...pojďte si povídt sem pořád připojená..
toto je moje čt kobylka Kora
sany
napsal(a):
toto je moje čt kobylka Kora
Ahojky já jsem taky dám nějaké foto ČT, jsou mu tři a je to valach.
angel
napsal(a):
Ahojky já jsem taky dám nějaké foto ČT, jsou mu tři a je to valach.
Vinny , 5 let
bonnie
napsal(a):
Já mám také valáška po Lopez11. Je to takový otesánek. Pořád by jen papal...:-) Ale mám ho moc ráda, protože by neublížil ani mouše...
bonnie
napsal(a):
A ještě na závodech....
bonnie
napsal(a):
A ještě poslední....jedna umělecká.....
nightdevil
napsal(a):
A ještě poslední....jedna umělecká.....
Taky se mohu přidat s naší kobčou ČT...jmenuje se Amarilla
srdcus
napsal(a):
Taky se mohu přidat s naší kobčou ČT...jmenuje se Amarilla
A ještě jednou...
fnuk
napsal(a):
Jak je stará kobylka? jezdila jsem jednou taky na kobylce jménem Kora. Odkud jseš?
kobylka ma teprv necele 2 roky a ja jsem z Havířova...ale koně mam v Dolnich Domaslavicich
jarka
napsal(a):
Pěkná kobylka.
Ahoj holky/kluci nemohli by jste me nekdo poradit co mám ja delat s tim svim lumpem?? vubec me nechce poslouchat v boxe je to sice mazel ale pod sedlem je to hruza...kdyz vyjeu ven na jizdarnu tak se mnou zdrhne z5 domu je to neposeda jinak b neublizil nikomu a nicemu i kdyz si obcas vyhodi(tak to dela asi kazdej konik pokud netrpi nejakou nemoci na nozicky)
Ale z5 k memu lumpovi nevite nebo neznate nekoho z okoli Rychnova nad Kněžnou nebo Hradce králové( spise k vychodu) kdo by mi pomohl s vycvikem tohodle lumpa??
bonnie
napsal(a):
Ahoj holky/kluci nemohli by jste me nekdo poradit co mám ja delat s tim svim lumpem?? vubec me nechce poslouchat v boxe je to sice mazel ale pod sedlem je to hruza...kdyz vyjeu ven na jizdarnu tak se mnou zdrhne z5 domu je to neposeda jinak b neublizil nikomu a nicemu i kdyz si obcas vyhodi(tak to dela asi kazdej konik pokud netrpi nejakou nemoci na nozicky)
Ale z5 k memu lumpovi nevite nebo neznate nekoho z okoli Rychnova nad Kněžnou nebo Hradce králové( spise k vychodu) kdo by mi pomohl s vycvikem tohodle lumpa??
dalsi foto...
bonnie
napsal(a):
tak a ted vazne...
I takoví se najdou že se nechcou obsedat.Šeron teď ji je už 5 a je o hodně rozumější
angel
napsal(a):
I takoví se najdou že se nechcou obsedat.Šeron teď ji je už 5 a je o hodně rozumější
tak tady si Kora davala zavody s dodavkou
bonnie
napsal(a):
Ahoj jsem sice od HK ale sama bych potřebovala trenéra,naučila jsem ho základy ale ted by jsme potřebovali trenink a přípravu na sezónu...Jinak tohle je Sahib uznáný jako ČT,ale mamka byla A1/1..
klawdie
napsal(a):
Ahoj jsem sice od HK ale sama bych potřebovala trenéra,naučila jsem ho základy ale ted by jsme potřebovali trenink a přípravu na sezónu...Jinak tohle je Sahib uznáný jako ČT,ale mamka byla A1/1..
já mám skoro 7-letýho valáška...je uznanej v plemenné knize ČT, ale mám 25%krve z plňáska
barbucha61
napsal(a):
já mám skoro 7-letýho valáška...je uznanej v plemenné knize ČT, ale mám 25%krve z plňáska
ještě jednou ČIRČ
z minulé zimy
barbucha61
napsal(a):
Hanka- 6.4. bude mít 24 let!!!
hanule
napsal(a):
Tole je moje kobulenka, 7 let - je po Dietwardovi, má úžasnou povahu,
lavidie
napsal(a):
Tole je moje kobulenka, 7 let - je po Dietwardovi, má úžasnou povahu,
a ještě
hanule
napsal(a):
tak to je Gituška v Metuji
bonnie
napsal(a):
Hojik LUKY valach,10let m:Labina o:Predszwit XVI jsme od Tišnova
smoulinka
napsal(a):
Hojik LUKY valach,10let m:Labina o:Predszwit XVI jsme od Tišnova
Sinaj a Chárli v Bohdanči.
vera112
napsal(a):
Photo
Sanees po Roc ń Roll to byly její první závody
brodska
napsal(a):
Sanees po Roc ń Roll to byly její první závody
A celá
bonnie
napsal(a):
moje čt valášek
bonnie
napsal(a):
Tak si nejsem jistá,jestli tu ten můj mamlas patří -oficiálně je ČT,ale matka A 1/1 otec trakén a v celém rodokmenu o ČT není ani zmínka
,ale jinak můj 6 letej Gordon
lanika
napsal(a):
Ahoj, můžu se zeptat??? Jaký je tvůj koník? Je spíše tlačivější? A jak mu jde skákání? lenn.icka@seznam.cz
Můj Nico není tlačivý vůbec. Není ale zase nějaký pohrkaný plňas.
Když jedu na vyjížďku, ničeho se nebojí, nikde se nezastaví, ničeho se nelekne. Díky bohu neumí vyhazovat ani vzpínat se nebo spíš se to ještě nenaučil. Několikrát jsem na něm byla v terénu i s mojí 4 letou sestrou. Často na něm jezdíme ve dvou a děláme blbiny bez sedla. Na tohle je opravdu super.
Co se týče práce na přiježďování a skoků je to obrovsky silový kůň, je velký a mohutný a bohužel to o sobě ví a má dost velké sebevědomí (a rozmazlenost) Nico je ustájen u mého trenéra, protože bez něho bych asi neabsolvovala žádný závod, protože bych ho nezvládla. Na přiježďováni je to príma, že se nemusí tlačit, ale když já jedu, tak se okolí trošku bojí. Říkají mi, že jedem jako tank. Když se totiž takový kolos rozhýbe, tak to prý vypadá strašně. Já sena něm ale cítím bezpečně. Horší je to, když se Nico rozčílí, když po něm jezdec chce, něco, co on ne. Pak zneužívá svých sil a to je pro mne celkem nepříjemné. Pak tedy příjde vůle trenéra a začíná boj.... někdy to vypadá opravdu hrozně, ale nakonec je vše tak, jak má být.
Na parkur byl Nico dříve strašně prchavý, ale nyní je to celkem příjemný parkůrek. Abych se přiznala, je to první kůň, na kterém jsem schopna přeskočit všechno, co mi do cesty příjde. Ještě nikdy se mě nepokusil schodit, vyšticovat nebo zastavit před překážkou a za to jsem mu moc vděčná. Vzhledem k tomu, jak moc je silným koněm, tak ani tolik v nižším parkuru nevadí, když mi občas nevýjde obskok a já mu trapně lehnu na krk. On prostě odskočí a ani brvou nehne. Kolikrát už jsem ho na skok navedla tak blbě, že by každý kůň zastavil, ale on prostě skočí.
Když jsme ho měli doma, tak se nám poslední dobou pak začalo stávat, že byl mimo ohradu. Nemohli jsme to pochopit a tak jsem ho pozorovala a on se prostě rozběhne a skočí. Kolikrát se mi to stalo i v ohradě, že běžel ke koním a v cestě mu stál skok, tak ho prostě lupnul. Nikdy sice nebude žádným zářným šampionem, ale asi skáče rád a mě zatím vždycky podržel..:-)
Přidávám fotečku cca 14 dní starou s mým trenérem...-)
bonnie
napsal(a):
Já jsem měla taky kobylku čt, bohužel mi před dvouma měsícama zemřela na koliku...Ale pořád ji mám strašně moc ráda...Bylo to strašný zlatíčko...Jezdili jsme spolu závodně western....Tady přikládám pár jejích fotek...
bonnie
napsal(a):
Tady je aji se mnou
mispulka
napsal(a):
Opět Blanička
Taky mám ČT 14 let brzy 15 hrozně to letí. Na fotce s kámoškou snad se nebude zlobit, ale moc jim to sluší.
brenton
napsal(a):
Taky mám ČT 14 let brzy 15 hrozně to letí. Na fotce s kámoškou snad se nebude zlobit, ale moc jim to sluší.
zvířátková

zvířátková

mispulka
napsal(a):
jééé ten je hezkej!!!!!
můj skoro 7letej Valmont, o:2597 Liber s.v., m:Vala(A1/1) ....je to z větší části plnokrevník, ale je v PK ČT...a je to moje zlato
nikiska
napsal(a):
můj skoro 7letej Valmont, o:2597 Liber s.v., m:Vala(A1/1) ....je to z větší části plnokrevník, ale je v PK ČT...a je to moje zlato
a ještě jednou Valdísek, ale už semnou
bonnie
napsal(a):
ahojky Tak tady pridavam svojeho ČT hřebečka po Przedswit XVI..Jinak jezdime western...
zvířátková

mispulka
napsal(a):
jééé ten je hezkej!!!!!
Ooo, děkujeme . Bohužel se tam koukám dala jedna fotka dvakrát, sakra, někdy to tu fakt zlobí...
pilgrisek
napsal(a):
ahojky Tak tady pridavam svojeho ČT hřebečka po Przedswit XVI..Jinak jezdime western...
Tak tohle je Leontýnka, Leo, Leouš...následně Leoš... M. : po 525 Taarlo Kubišta a otec DOVEN. Na jaře se začne připravovat na zkoušky...nyní má ještě podsedlové leháro...pouze vycházky na vodítku...
tajemma danny
napsal(a):
Tak tohle je Leontýnka, Leo, Leouš...následně Leoš... M. : po 525 Taarlo Kubišta a otec DOVEN. Na jaře se začne připravovat na zkoušky...nyní má ještě podsedlové leháro...pouze vycházky na vodítku...
tohle je Lucka...je to naše nejstarší obyvatelka stájí. V červnu jí bude 27 let. Má absolutní volnost, nikdo po ní již nic moc nechce. Když přijde kovář, automaticky zvedá nohy jen se kolem ní projde...domů pěkně v klidu bez spěchu...m: Leona po 7 Marin lipský, o: 1017 Alarm - 74.
tajemma danny
napsal(a):
tohle je Lucka...je to naše nejstarší obyvatelka stájí. V červnu jí bude 27 let. Má absolutní volnost, nikdo po ní již nic moc nechce. Když přijde kovář, automaticky zvedá nohy jen se kolem ní projde...domů pěkně v klidu bez spěchu...m: Leona po 7 Marin lipský, o: 1017 Alarm - 74.
Jo a Lucka je babička Leontýnky...
tajemma danny
napsal(a):
Jo a Lucka je babička Leontýnky...
Já mám taky ČT, letos 6 let, , otec Sahib Kubišta, matka Parmena po Przedswit XVIII. To je zvláštní, že, jak se většinou píše jen po kom/čem je matka, samotná matka mám pocit, že zas až tak moc zajímavá není. Ale to je jen můj názor.
janulka
napsal(a):
Já mám taky ČT, letos 6 let, , otec Sahib Kubišta, matka Parmena po Przedswit XVIII. To je zvláštní, že, jak se většinou píše jen po kom/čem je matka, samotná matka mám pocit, že zas až tak moc zajímavá není. Ale to je jen můj názor.
nikiska
napsal(a):
a ještě jednou Valdísek, ale už semnou
Myslim že je to ten Valmont co se narodil u nás v Kroměříži. Měli sme ve stáji hřebce Libera i plňasku Valu byla rezavá, ale je to už hodně oků zpátky. A té se právě u nás narodil Valmont. Podívej se jestli to nemá i v papírech kde se narodil. Třeba je to zrovna on:-)
janulka
napsal(a):
tak určitě známější jsou hřebci plemeníci než kdejaká kobyla-matka. Proto se u matky píše i její otec. Třeba když ti řeknu že moje kobyla má matku Salimu nevím nevím jestli by sis domyslela podle jména že je po Sahib 5
bonnie
napsal(a):
Já mám ČT klisnu Kasandru, máme vyskákáno L parkury, ale výš to asi už nepůjde, je to už babička, je jí 14 let letos a bude mít mimuško :-)
bonnie
napsal(a):
Ještě jednou já a Kasandra (Kesi)
sadzi saj

dominicca
napsal(a):
Ještě jednou já a Kasandra (Kesi)
Lavidie moc nádherná ryzka, co to je za koníka, jestli se můžu zeptat? Já mám taky kobču zapsanou v plemenné knize ČT, ale má v sobě 75% plňase
Uživatel s deaktivovaným účtem

sadzi saj
napsal(a):
Lavidie moc nádherná ryzka, co to je za koníka, jestli se můžu zeptat? Já mám taky kobču zapsanou v plemenné knize ČT, ale má v sobě 75% plňase
Moje ČT Zulita, m: Zuzana, o: Quoniam II-257

napsal(a):
Moje ČT Zulita, m: Zuzana, o: Quoniam II-257
A hlavinka...

sadzi saj
napsal(a):
Lidiet
a v krvi má dost plnokrevníků a hanoverů, svou vyzáží ona vypadá jako němka
Dietward, Libanon, Quoniam,Duft II...
dominicca
napsal(a):
Myslim že je to ten Valmont co se narodil u nás v Kroměříži. Měli sme ve stáji hřebce Libera i plňasku Valu byla rezavá, ale je to už hodně oků zpátky. A té se právě u nás narodil Valmont. Podívej se jestli to nemá i v papírech kde se narodil. Třeba je to zrovna on:-)
Jo tak to je přesně on.... Máš nějaký fotky Valy a Libera? Libera sem sice viděla, patří (patřil) kamarádovi z moravy, ale chtěla bych nějakou jeho fotku jestli náhodou nemáš. A chtěla bych se zeptat jestli Vala neni ze Svinčic, jednu Valu sem znala, teda jen spíš přes papíry, byla to matka třík oníků který sem jezdila (VAAL,VANDALIO,VALUNKA). Díky za informace. :))

lavidie
napsal(a):
Lidiet
mistral
bonnie
napsal(a):
tak toto je můj koník Clasic :o) doufám že se bude líbit
vinka
napsal(a):
tak toto je můj koník Clasic :o) doufám že se bude líbit
o5 Clasic
sadzi saj

lavidie
napsal(a):
Lidiet
Jo to moje kobča je taky samý plňas - Silvaner, Behistoun a má v sobě i hanoverána Almhirta a i trakénskou krev.
satix

bonnie
napsal(a):
silver - valach, 11let
satix

bonnie
napsal(a):
...

bonnie
napsal(a):
Silver
bonnie
napsal(a):
Právě nám bylo 13.let a v březnu čekáme hříbátko.
bonnie
napsal(a):
Ahojky ... já sice přímo ČT nemám ale jednu kobylku ČT jezdím ... je v přísměsi se Shagya arabem a projevuje se to hlavně na jejím temperamentu ... kdyžtak mrkněte na www.kacenka-web.estranky.cz
bonnie
napsal(a):
tohle je moje s hříbkem po Veneurovi( bude asi na prodej)
bobo
napsal(a):
tohle je moje s hříbkem po Veneurovi( bude asi na prodej)
ještě jedna
bonnie
napsal(a):
Ahojky!
Taky vlastním ČT jmenuje se Čita a budou jí dva roky...
kolik je tomu tvýmu? a jak se jmenuje?
eowyn
napsal(a):
Ahojky!
Taky vlastním ČT jmenuje se Čita a budou jí dva roky...
kolik je tomu tvýmu? a jak se jmenuje?
moja kobylka CT ornela m: Šárka O: Obvod
bonnie
napsal(a):
13letá klisna po hříběti - bohužel ji musím prodat
bonnie
napsal(a):
je jak princezna
nikiska
napsal(a):
dobry den.jsem rada ze jsem nahodou objevila fotku Valmonta.byl posledni Valcino hribe.mela jich jedenact.Valu jsem ,mela do jejich 24let.Uz ale neni na svete.jestli se nepletu tak mel konik predsunutou spodni celist?Valca byla taky bezva kobyla.Konik je moc hezky.At vam dela radost.nashle.
kattey
napsal(a):
dobry den.jsem rada ze jsem nahodou objevila fotku Valmonta.byl posledni Valcino hribe.mela jich jedenact.Valu jsem ,mela do jejich 24let.Uz ale neni na svete.jestli se nepletu tak mel konik predsunutou spodni celist?Valca byla taky bezva kobyla.Konik je moc hezky.At vam dela radost.nashle.
jo Valda je super, má horní předkus.Nemohla byste mi poslat nějakou Valy fotku a nebo i libera jestli nějaké máte? Dám vám svůj e-mail, chtěla bych se dozvědět o Valdovi co nejvíc a případně i nějaké fotky když byl hříbě jestli něco máte. Budu vám moc vděčná když se ozvete na e-mail. Nikitttkaa@seznam.cz
sany
napsal(a):
mate tu kláásný koníšky
Moje klisna Parma. M: Veta po Quiniam, O: Przedswit.
barletka
napsal(a):
Moje klisna Parma. M: Veta po Quiniam, O: Przedswit.
A ještě Parma v kruhovce
barletka
napsal(a):
A ještě Parma v kruhovce
Ahojky Lavidie, pozdravuj Lidietku : ) , jak se pořád má beruška??
Jinak já přidávám fotku svojí kobylky Tarunky, taky v sobě má plňáska a navíc eště arábka a holštýna, ale je to ČT Matka: Fany (skok T) Otec: Taarlo (skok TT)
Takový moje zlatíčko!!
gabineska
napsal(a):
Ahojky Lavidie, pozdravuj Lidietku : ) , jak se pořád má beruška??
Jinak já přidávám fotku svojí kobylky Tarunky, taky v sobě má plňáska a navíc eště arábka a holštýna, ale je to ČT Matka: Fany (skok T) Otec: Taarlo (skok TT)
Takový moje zlatíčko!!
A eště jednou
nikiska
napsal(a):
jo Valda je super, má horní předkus.Nemohla byste mi poslat nějakou Valy fotku a nebo i libera jestli nějaké máte? Dám vám svůj e-mail, chtěla bych se dozvědět o Valdovi co nejvíc a případně i nějaké fotky když byl hříbě jestli něco máte. Budu vám moc vděčná když se ozvete na e-mail. Nikitttkaa@seznam.cz
ze je Valmont její poslední hříbě jsem vyčetla v jejích dokladech.Koupila jsem si ji jak ho odstavili.Vala byla ryzka s jednou ponozkou a uzkou lyskou.Fotky mám jen staré z obyč fotáku.Když sháněla kamoška koně a my objížděly inzeráty,tak jsme na něj narazily.(myslím že se ta vesnice jmenovala Zlámalka.) Premyšlela jsem o jeho koupi-po Vale její hříbě.Jsem ráda že má milující majitelku,a ze vám dělá radost.Já jsem rok po Vale koupila valáška Šohaje a kobylu Topku po Topazovi.Jsou to duchodci-ale máme je rádi.Mejte se oba hezky.Nashle
nathalie

XXX.XXX.221.121
Hello.
I'm the owner of Quitty. Please brodsca contact me.
regards nathalie.