Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.1.2007 19:18

...tak to se na tom plesu asi slezem všeci, jimak Leni letos chcu něco vyhrát já v tombole, tak pak schválně kdo bude mít víc lístků...Marťo ahoj...jsem myslela že s malou nedojdu domu jak sme se posledně rozdělily, řvala na vás celou cestu do stáje...jestli budeš chtít jed s Izou v létě na nějaký ten kurz, tak bych jela s malou taky, cestu by jsme cvakli na půl, co ty nato??

4.1.2007 19:49

sajma napsal(a):
...tak to se na tom plesu asi slezem všeci, jimak Leni letos chcu něco vyhrát já v tombole, tak pak schválně kdo bude mít víc lístků...Marťo ahoj...jsem myslela že s malou nedojdu domu jak sme se posledně rozdělily, řvala na vás celou cestu do stáje...jestli budeš chtít jed s Izou v létě na nějaký ten kurz, tak bych jela s malou taky, cestu by jsme cvakli na půl, co ty nato??

pro Kiki:kdyby jsi měla ještě nějaké fotky Jesky, tak je sem hoď, ju?? a jaká byla pod sedlem? pry s ní chtěla na parkur...bobíšek by mě zajímalo jak se má a jak vypadá

4.1.2007 19:59

sajma napsal(a):
pro Kiki:kdyby jsi měla ještě nějaké fotky Jesky, tak je sem hoď, ju?? a jaká byla pod sedlem? pry s ní chtěla na parkur...bobíšek by mě zajímalo jak se má a jak vypadá

Ahojky.... no, já fotečky nevlastním a Verča to brala asi od někoho ze stájí. Jak psala, tak je asi z majitelkou až v čechách. Když jsem jí viděla naposled, měla trochu světlejší hlavu, kdo ví, jak vypadá teď, jestli stále nebělí. Byla šikovná, ale chtělo to trpělivost, přístup a čas...

4.1.2007 20:26

sajma napsal(a):

ahoj jani. Ale bacha říká se štěstí ve hře a neštěstí v lásce. Jen u mě bude problém,že já jdu ještě večer předtím na jiný ples, takže už budu penízkama na tombolu vycuclá. Kdy má kožárna ples?

5.1.2007 09:37

tango napsal(a):
ahoj jani. Ale bacha říká se štěstí ve hře a neštěstí v lásce. Jen u mě bude problém,že já jdu ještě večer předtím na jiný ples, takže už budu penízkama na tombolu vycuclá. Kdy má kožárna ples?

9.března

5.1.2007 09:40

stormy napsal(a):
9.března

čau Ali, mám po testech, mám to za plný počet, teď zas valím do Frycu má mi dojet vet na malou Sheilu...jak ti je?? v pondělí ve škole?? já včera nebyla, pinkla jsem se trochu víc než málo a spala jsem mno...prostě nee doma

5.1.2007 09:47

sajma napsal(a):
čau Ali, mám po testech, mám to za plný počet, teď zas valím do Frycu má mi dojet vet na malou Sheilu...jak ti je?? v pondělí ve škole?? já včera nebyla, pinkla jsem se trochu víc než málo a spala jsem mno...prostě nee doma

Ahojka, no už je to lepší, snad dojdu , tak to ti gratuluju!!!!! to abych chodila kanálama... Ps: všechno nej k narozeninám´

5.1.2007 09:48

sajma napsal(a):

Leni, ty by ses měla asi rozdvojit...jinak já asi budu taky nějak bez peněz, teď je toho hrozně moc po finanční stránce....platím okno, kterým skočila Sheila, teď každou chvíli veterinář, dnes má dojed přeočkovat a mrknout na ránu, teď Sajmon sežral p.Doležalové jakési drahé petunie, jezačátek měsíce takže ustájení za oba, mno ani se pořádně nenadechnu a peníze jsou v ....však víš kde...a to chcu ještě kupovat nějaké auto pojízdné

5.1.2007 09:49

stormy napsal(a):
Ahojka, no už je to lepší, snad dojdu , tak to ti gratuluju!!!!! to abych chodila kanálama... Ps: všechno nej k narozeninám´

joo, dík, já valím

5.1.2007 10:45

sajma napsal(a):
Leni, ty by ses měla asi rozdvojit...jinak já asi budu taky nějak bez peněz, teď je toho hrozně moc po finanční stránce....platím okno, kterým skočila Sheila, teď každou chvíli veterinář, dnes má dojed přeočkovat a mrknout na ránu, teď Sajmon sežral p.Doležalové jakési drahé petunie, jezačátek měsíce takže ustájení za oba, mno ani se pořádně nenadechnu a peníze jsou v ....však víš kde...a to chcu ještě kupovat nějaké auto pojízdné

Ahoj, to mi povídej něco o penězích, jsem na úřadu práce,ale hlídám babičku,takže mám asi 4 tisíce,pak jedu odpoledne ke koním,tam mám naštěstí ustájení za to že tam makám, vyberu všechny naše obludky a poklízím každý večer i o víkendu,kromě štědrého dne pořád dokola. Já prodávám autko,toho rencka hnědého, dvoulitra tak nějak do 8 tisíc a budu si pořizovat jiné,chci sporjen problém je v tom,že ještě dlužím bance 32 tisíc za tangouše,tak asi zase něco na splátky. A to mě ještě čeká to vdávání se. Naštěstí už šaty,závoj i boty mám. To mě čeká ještě kupovat granule,platit strouhání a dneska nám budou brát krev na kulaté razítko. Sakra,potřebuju sponzora!!

5.1.2007 11:38

tango napsal(a):
Ahoj, to mi povídej něco o penězích, jsem na úřadu práce,ale hlídám babičku,takže mám asi 4 tisíce,pak jedu odpoledne ke koním,tam mám naštěstí ustájení za to že tam makám, vyberu všechny naše obludky a poklízím každý večer i o víkendu,kromě štědrého dne pořád dokola. Já prodávám autko,toho rencka hnědého, dvoulitra tak nějak do 8 tisíc a budu si pořizovat jiné,chci sporjen problém je v tom,že ještě dlužím bance 32 tisíc za tangouše,tak asi zase něco na splátky. A to mě ještě čeká to vdávání se. Naštěstí už šaty,závoj i boty mám. To mě čeká ještě kupovat granule,platit strouhání a dneska nám budou brát krev na kulaté razítko. Sakra,potřebuju sponzora!!

Ty ještě přikrmuješ granulama?? já od té doby co umřel Honzík právě kvuli granulám, tak je ani nekupuju, mám strach...Teď byl ve Frycu Domin, říkal že malá Sheila je z nejhoršího venku a že to je dobré, nepůjde to asi ani vydět, tak mám radost....jo, ty neplatíš za ustájení?? já si naštěstí už jen poklízím svoje dva, mám je aj samostatně ve stáji v té druhé, mají to celé pro sebe a nejsou na štontu, za malou dávám 1000kč a za Sajma 2000Kč, k tomu si akorát dokupuju otruby, jeden pytel za 100Kč.

5.1.2007 19:00

ahoj Marťo, Sheila je roztomilá celá,ale je napr počasí, se nehodí fotit...

6.1.2007 18:51

sajma napsal(a):
Jaja

Kam chodíš plavit?? já mám tyto fotky z Rajnochovic

7.1.2007 18:33

sajma napsal(a):
Kam chodíš plavit?? já mám tyto fotky z Rajnochovic

ahoj, Mám tam ustájení zadarmo,ale makám a makám a kromě víkendů,kdy stejně chodím večer poklízet,tak čas vůbec nemám na to ani abych olonžovala toho miláška. Já bych šla plavit, snad se dočkám v létě, tohle jsem byla ještě s ketty a ta se rochnila jen v takovém malém bahnitém rybníčku,ale nevím jestli vůbec tam tanga narvu. Jo jinak bude u nás kurz pod vedením Lajdy, já osobn jdu do toho,hlavně když mi naloží koňa,ale jinak má tam být práce ze země,pak ze sedla a pak nastupoání do vozíku. Pokud máte někdo zájem,tak mi napište a pošlu více info. Pa

8.1.2007 08:46

Ty chodíš na skaly?? z tama mě vyhodili právě!!!!

8.1.2007 08:47

sajma napsal(a):
Ty chodíš na skaly?? z tama mě vyhodili právě!!!!

Hej Leni a co za kurz?? napiš cenu a co vše, já bych aj šla se Sajmonem

8.1.2007 09:05

sajma napsal(a):
Hej Leni a co za kurz?? napiš cenu a co vše, já bych aj šla se Sajmonem

ahojky lidičky.taky sem něco přidám.Chodím do Louk.máme tam Soha A1/1(ten už tu byl i daný),Farču A1/1(posílám fotku i s mimčem),a ted tam máme novou kobylku furiosku(foto pošlu příště).

8.1.2007 09:10

zdenule napsal(a):
ahojky lidičky.taky sem něco přidám.Chodím do Louk.máme tam Soha A1/1(ten už tu byl i daný),Farču A1/1(posílám fotku i s mimčem),a ted tam máme novou kobylku furiosku(foto pošlu příště).

ahoj, a jinak víc koníků tam nemáte? Soháča fotku nemáš?? kolik mu už vubec je roků?

8.1.2007 09:11

sajma napsal(a):
ahoj, a jinak víc koníků tam nemáte? Soháča fotku nemáš?? kolik mu už vubec je roků?

Marťo, v kolik jdeš dnes s kobylama?? pujdu s malou pochodit a popást na louku před vašim

8.1.2007 09:15

sajma napsal(a):

ahoj Jani.já tě z nám z Jaroslavic.chodila sem tam,ale jen chvíli,nedalo se tam vydržet.no ted tam máme jen soha,farču a lady,na konci ledna dojede fartina(dcera Farči),jinak se to tam docela střídá.Soho je tam od začátku,letos mu bude 12.toto letí.měli jsme tam ještě France,ten byl taky v Jaroslavicích,Nantrzho,Jesiku,Kess,Jasmína.mám dotaz nemáš nějaké fotečky z Jaroslavic.Neposlala bys mi je kdyžtak na meil.dík

8.1.2007 09:18

zdenule napsal(a):
ahoj Jani.já tě z nám z Jaroslavic.chodila sem tam,ale jen chvíli,nedalo se tam vydržet.no ted tam máme jen soha,farču a lady,na konci ledna dojede fartina(dcera Farči),jinak se to tam docela střídá.Soho je tam od začátku,letos mu bude 12.toto letí.měli jsme tam ještě France,ten byl taky v Jaroslavicích,Nantrzho,Jesiku,Kess,Jasmína.mám dotaz nemáš nějaké fotečky z Jaroslavic.Neposlala bys mi je kdyžtak na meil.dík

já fotky z Jarek nemám vubec, jo Frynce jsem taky znala z Jarek, parkrát jsem s ním byla vyjetá...namáš prosím fotky Jesiky?? a jak se jmenuješ?? a odkud mě znáš?? jej tem svět je ale malý

8.1.2007 09:30

sajma napsal(a):
já fotky z Jarek nemám vubec, jo Frynce jsem taky znala z Jarek, parkrát jsem s ním byla vyjetá...namáš prosím fotky Jesiky?? a jak se jmenuješ?? a odkud mě znáš?? jej tem svět je ale malý

chodila jsem tam,fotky poslala verča,ale ještě ti pošlu 2 které nemáš.ale příštějsem ve škole a už končím.však já se ozvu

8.1.2007 09:38

zdenule napsal(a):
chodila jsem tam,fotky poslala verča,ale ještě ti pošlu 2 které nemáš.ale příštějsem ve škole a už končím.však já se ozvu

jooo, já jsu taky ve škole, kdyžtak mail:sami.sheila@seznam.cz

8.1.2007 10:37

zdenule napsal(a):

Ahojka, jesi chceš nějaké fotečky z Jarek, tak mužu z posledních 2-3 let posloužit

8.1.2007 14:42

Téééda Zdeni, že se netydíš

Nejen, že jsi zapomněla na mého Nepála, ale taky Jenifer!!
Fotek Soha mám požehnaně, jen musím počkat, až dovalí brácha z práce a najde mi CD, kde to mám vypálené, něco zkopíruju a dám to sem, i ostatních mám fotky, vyjma tedy Jess, to jsem nemívala aparát u sebe....

8.1.2007 18:27

sajma napsal(a):

Ahoj jani,
Tak kurz bude stát 1600 a bude to u nás v hale o víkendu - myslím 27 a 28.1. Bude to ze sedla i za země, mohlo by to být fajn. Jinak se už těším na ples. A co ty? Co budeš mít za šaty?

8.1.2007 20:22

kikuska napsal(a):
Téééda Zdeni, že se netydíš

Nejen, že jsi zapomněla na mého Nepála, ale taky Jenifer!!
Fotek Soha mám požehnaně, jen musím počkat, až dovalí brácha z práce a najde mi CD, kde to mám vypálené, něco zkopíruju a dám to sem, i ostatních mám fotky, vyjma tedy Jess, to jsem nemívala aparát u sebe....

Marťo tak Sajmon se našel-uf, byl tam Jencek kut Caesara a já s Lukášem jsme ho hledali po Fryštáku autem, po tmě, viděli jsme fakt prd, ještě jsme s tím autem zapadli, mno hrůza...Jencek mi pak volal že kůň se ti vrátil sám z ničeho nic stál na dvoře a čuměl na mě jak kuju, tak jsem ti ho zavřel, tož prdel....s malou Sheilou jsem byla odpoledne a myslela jsem že ju zabiju, velice ráda dělá hovadiny, chce si hrát, staví se na zadní...no a dnes mi zkončila na zádech, ještě že to je takový malý prd

8.1.2007 20:23

sajma napsal(a):
Marťo tak Sajmon se našel-uf, byl tam Jencek kut Caesara a já s Lukášem jsme ho hledali po Fryštáku autem, po tmě, viděli jsme fakt prd, ještě jsme s tím autem zapadli, mno hrůza...Jencek mi pak volal že kůň se ti vrátil sám z ničeho nic stál na dvoře a čuměl na mě jak kuju, tak jsem ti ho zavřel, tož prdel....s malou Sheilou jsem byla odpoledne a myslela jsem že ju zabiju, velice ráda dělá hovadiny, chce si hrát, staví se na zadní...no a dnes mi zkončila na zádech, ještě že to je takový malý prd

Joo, a kdo by byl na tom kurzu?? ty jdeš taky?? já bych aj šla se Sajmonem

8.1.2007 20:32

sajma napsal(a):
Joo, a kdo by byl na tom kurzu?? ty jdeš taky?? já bych aj šla se Sajmonem

a do kdy to chceš vědět?? že by jsme to pořešily na plese?? ale myslím že bych šla, mám v to v plánu delší dobu, s malou Sheilou je to moc brzo a stejnak s ní budu chtít pak jed přímo asi na Bláhu nebo Estera ale až jí bude přes rok

8.1.2007 20:37

sajma napsal(a):
a do kdy to chceš vědět?? že by jsme to pořešily na plese?? ale myslím že bych šla, mám v to v plánu delší dobu, s malou Sheilou je to moc brzo a stejnak s ní budu chtít pak jed přímo asi na Bláhu nebo Estera ale až jí bude přes rok

Jo a šaty černé, boty normal né na vysokém podpadku bo by se mi pak špatně chodila ne zcela ve střízlivém stavu...jinak i šťastňák jde, bude prdel

8.1.2007 21:57

sajma napsal(a):
Jo a šaty černé, boty normal né na vysokém podpadku bo by se mi pak špatně chodila ne zcela ve střízlivém stavu...jinak i šťastňák jde, bude prdel

mám dotaz, ten kurz bude kde, kdy přesně a co je jeho náplní?

9.1.2007 09:51

bejzi napsal(a):

Tak já na kurz jdu určitě, budou tam asi i s princem a ramonem, nevím ještě kdo víc. Náplní bude zblížení se s koněm,atd, nevím co přesně jak to popsat a budeme se učit chodit do vozíka. Potřebuju to vědět do středy,kdo tam budete chtít jít. Jinak bude tam i možnost ustájení ze so na ne. Jinak jani, jak to že ti utekl? Já mám jiný korzet, musela jsem si koupit nový abych nechodila pořád v tom samém. No a když vidím kolik tam bude koňáků- nepřejmenujeme ho na koňský? Těch myslivců tam bude míň než nás! Nevadí. Zatím pa

9.1.2007 10:32

tango napsal(a):
Tak já na kurz jdu určitě, budou tam asi i s princem a ramonem, nevím ještě kdo víc. Náplní bude zblížení se s koněm,atd, nevím co přesně jak to popsat a budeme se učit chodit do vozíka. Potřebuju to vědět do středy,kdo tam budete chtít jít. Jinak bude tam i možnost ustájení ze so na ne. Jinak jani, jak to že ti utekl? Já mám jiný korzet, musela jsem si koupit nový abych nechodila pořád v tom samém. No a když vidím kolik tam bude koňáků- nepřejmenujeme ho na koňský? Těch myslivců tam bude míň než nás! Nevadí. Zatím pa

tak jo , tak semnou počítej, ju??

9.1.2007 10:41

bejzi napsal(a):

Ahoj Jani, šla by jsi s Merit?? Jana Fryšták

9.1.2007 11:21

tango napsal(a):

jo a jakto že mi utekl?? protože je to nejchytřejší kůň co znám, odcvakl si nevím jak karabinu a prostě odešel na procházku...naštěstí se sám vrátil po asi necelé hodince, nevím kde byl mi ho hledali s Lukášem autem po celém fryštáku a on si došel sám...nevím no

9.1.2007 18:41

sajma napsal(a):
Ahoj Jani, šla by jsi s Merit?? Jana Fryšták

dnes Olan vytekl...na dvoře si hrála Sheila s Anitou-jezevčík a jak tam furt běhaly a Anita štěkala tak po chvili za nima začal lítata Olan že je obě přerazí, zpravovali tam traktor a byl úplně rudý, by jste ho museli vidět, já se ajc zasmála, přesto že mě bolela hlava jak sviňa

9.1.2007 20:00

sajma napsal(a):
dnes Olan vytekl...na dvoře si hrála Sheila s Anitou-jezevčík a jak tam furt běhaly a Anita štěkala tak po chvili za nima začal lítata Olan že je obě přerazí, zpravovali tam traktor a byl úplně rudý, by jste ho museli vidět, já se ajc zasmála, přesto že mě bolela hlava jak sviňa

to víš, že bych zfleku šla s Merčou, naposledy jsme byli loni na Ester W. a od té doby nic, jenže 27-28.1. mám závody a už jsem je i zaplatila takže smůla, doufám, že se budou pořád i další kurzy hned za humny
mám prostě pech

10.1.2007 13:46

bejzi napsal(a):
to víš, že bych zfleku šla s Merčou, naposledy jsme byli loni na Ester W. a od té doby nic, jenže 27-28.1. mám závody a už jsem je i zaplatila takže smůla, doufám, že se budou pořád i další kurzy hned za humny
mám prostě pech

pro kiki
jéééééééééžiš promin.ale ty fotky mi můžeš poslat na meil,mě se totiž to cd s fotkama z louk vymazalo.což nechápu jak.a Pepíkovi se strašně omlouvám.doufám že mi to odpustí.

10.1.2007 13:49

zdenule napsal(a):
pro kiki
jéééééééééžiš promin.ale ty fotky mi můžeš poslat na meil,mě se totiž to cd s fotkama z louk vymazalo.což nechápu jak.a Pepíkovi se strašně omlouvám.doufám že mi to odpustí.

pro srormy.jéé, tak to bych byla moooc ráda.mohla bys mi je poslat na mail:zdenulka.1@seznam.cz
byla bych strašně ráda.dík

14.1.2007 17:12

jojo...mám nového koně, je to plavák

14.1.2007 17:16

sajma napsal(a):
jojo...mám nového koně, je to plavák

nebo spíš je to Sajmík ale má jinou barvu-a takto na té barvě pracoval....

14.1.2007 17:20

sajma napsal(a):
nebo spíš je to Sajmík ale má jinou barvu-a takto na té barvě pracoval....

je úplně zbytečné koni vysvětlovat ať se neváli, jelikož ho pak budeš týden čistit, prostě si z tebe dělají prdel...

14.1.2007 17:25

sajma napsal(a):
je úplně zbytečné koni vysvětlovat ať se neváli, jelikož ho pak budeš týden čistit, prostě si z tebe dělají prdel...

a ještě na tebe koukají s výrazem jdi do ...

14.1.2007 17:35

sajma napsal(a):
a ještě na tebe koukají s výrazem jdi do ...

a pak se tváří jak neviňátka

14.1.2007 17:52

sajma napsal(a):
a pak se tváří jak neviňátka

no a to je vše přátelé

14.1.2007 18:10

sajma napsal(a):
no a to je vše přátelé

ahoj.nejsme sice úplně ze zlína ale od Bystřice pod Hostýnem ale tak snad se nebudete zlobit když se pochlubím svým pokladem...

14.1.2007 18:15

janulka401 napsal(a):
ahoj.nejsme sice úplně ze zlína ale od Bystřice pod Hostýnem ale tak snad se nebudete zlobit když se pochlubím svým pokladem...

Ahojky janulko...muzu se zeptat z kama presne si??..ja sem z Dřevohostiic tak se ptam...a je to huculek??

14.1.2007 18:40

nicolll napsal(a):
Ahojky janulko...muzu se zeptat z kama presne si??..ja sem z Dřevohostiic tak se ptam...a je to huculek??

ahoj holky, já jezdím občas na Rusavu...neznáte někdo Eriku Zadražilovou

16.1.2007 11:51

nicolll napsal(a):

ahoj hucul to není....je to kříženec norika.letos by mel mít 23.jsme přesně z Chvalčova.

16.1.2007 11:53

sajma napsal(a):
ahoj holky, já jezdím občas na Rusavu...neznáte někdo Eriku Zadražilovou

no asi rok sem mela koníka na rusavě ale žádnou eriku neznám...

16.1.2007 12:27

nicolll napsal(a):

a nemáš náhodou aj strakoše??

18.1.2007 20:18

sajma napsal(a):

nazdar. Tak jsem měla náhodou vytáhlý mobil, ale těším se až bude sluníčko,chci si toho šmudlu taky už konečně vyfotit. Jinak jsem se s ním byla projít a výmečně ne pod sedlem.

18.1.2007 20:19

tango napsal(a):
nazdar. Tak jsem měla náhodou vytáhlý mobil, ale těším se až bude sluníčko,chci si toho šmudlu taky už konečně vyfotit. Jinak jsem se s ním byla projít a výmečně ne pod sedlem.

a tady to už je venku z haly a nehlíží co mu podám z haciendy

19.1.2007 08:49

tango napsal(a):
a tady to už je venku z haly a nehlíží co mu podám z haciendy

ahojte holky. Nevíte o nějakém ustájení pro dva koně? Kobylu a valacha?

19.1.2007 09:48

tango napsal(a):
ahojte holky. Nevíte o nějakém ustájení pro dva koně? Kobylu a valacha?

a pro koho?? věděla bych, Tlumák nebo na léto pastva u nás...

19.1.2007 13:20

sajma napsal(a):

ne nemám mám jen tohohle jedinýho...a nikdy sme víc koníků neměla..

23.1.2007 20:28

Konečně bílo, myslíte že bude jak v loni??? foceno 21.1.2006

24.1.2007 14:02

sajma napsal(a):
a pro koho?? věděla bych, Tlumák nebo na léto pastva u nás...

ty víš nejspíš pro koho ale pro ostatní pro Marťu a Luďu z Jaroslavic

16.2.2007 10:32

stormy napsal(a):
Konečně bílo, myslíte že bude jak v loni??? foceno 21.1.2006

Zdravím veškeré zlínské osazenstvo, nějak jsme na to tady kašlali, co?? tak co nového??

16.2.2007 10:36

sajma napsal(a):

16.2.2007 10:54

sajma napsal(a):
Zdravím veškeré zlínské osazenstvo, nějak jsme na to tady kašlali, co?? tak co nového??

ahojda jani, tak u nás normál- tak plachta už není ten bubák co to byl,šak je to normálka ne? Ta fotka sice není nic moc,ale co už. Jinak jani už auto hledat asi nemusím,jelikož končím u babičky,tak jdu makat nejspíš k samohýlovi do mercedesu,fajn ne? Jo nevíš náhodou o někom,kdo by šel pracovat ke koním místo mě? Vyhlašuji konkurz na brigádníka-chlap nebo žena, na věku nezáleží jde o udělání hnoje v dolních stájích a občas v horních- tzn. dole 11 koní vyházet,podestlat a občas nahoře 9. Pracovní doba asi od 10 nebo na domluvě.

16.2.2007 12:47

tango napsal(a):
ahojda jani, tak u nás normál- tak plachta už není ten bubák co to byl,šak je to normálka ne? Ta fotka sice není nic moc,ale co už. Jinak jani už auto hledat asi nemusím,jelikož končím u babičky,tak jdu makat nejspíš k samohýlovi do mercedesu,fajn ne? Jo nevíš náhodou o někom,kdo by šel pracovat ke koním místo mě? Vyhlašuji konkurz na brigádníka-chlap nebo žena, na věku nezáleží jde o udělání hnoje v dolních stájích a občas v horních- tzn. dole 11 koní vyházet,podestlat a občas nahoře 9. Pracovní doba asi od 10 nebo na domluvě.

K samohýlovi?? on má teď konkurz co??měl inzerát v inf aj mamina asi má zájem...hej zítra jedem do lukovečka na vodění medvěda, Ola s težkými a já s lehkýmy, to bude mazec

16.2.2007 16:45

sajma napsal(a):
K samohýlovi?? on má teď konkurz co??měl inzerát v inf aj mamina asi má zájem...hej zítra jedem do lukovečka na vodění medvěda, Ola s težkými a já s lehkýmy, to bude mazec

Ahoj! Mohla bys sem prosím napsat v kolik hod. je v tom Lukovečku to vodění medvěda? A do kolika hodin by to tak mohlo být? Možná bychom se přijeli podívat. ( ne koňmo)
Ještě posílám fotku z vyjíždky, tak doufám, že to jezdkyním nebude vadit. Já jsem to pouze fotila.

17.2.2007 22:12

Ahoj! Byla to nedělní vyjíždka. Bohda tam byla také. Je to focené nahoře na Příluku nad Štakovýma Pasekama. Potom jeli na Hvozdnou a Ostratu. Máš pěkné fotečky. Tá plavka je moc fotogenická. Všude ji to sluší. černá samozřejmě také. - Já jsem na ty černé... Jak dopadlo vodění medvěda, neviš?

18.2.2007 09:43

Ahojte, tak vodění medvěda bylo paráda, teda aspoň co si já pamatuji...nemít Sajmona a kamarádka strakáče tak jsme tam do dneška...Ola co jel s hřebcama byl taky spokojen dovezli jsme hodně slivovice i koblihů...

18.2.2007 17:21

Ahoj Marti! Klidně si mužeme i spolu vyjet. Ty určitě jezdíš opatrně když jezdíš bez sedla. Já si jezdím taky tak pro radost, žádné divočení. ráda i jezdím kde to znám a přesně vím kde je to vhodné na klus nebo cval. Mám ráda pěkné cesty, kde se nemusím moc prodírat mezi větvemi. Ted máme jenom jednoho końa, tak se o něho s Honzou hádáme.

22.2.2007 09:04

Toš cérky, fotky máte velice pěkné, ale to mi nedělejte mne tak vystavovat...dyť se na to dívá celý národ.....

25.2.2007 16:31

Ahoj Marti! Tak jsem dorazila z NL a dovezla jsem si březí klisnu Anithu. Není naočkovaná proti virovému zmetání klisen a tak už ted´nebudeme jezdit s cizími konmi na vyjíždky. Veterinář mi ji přijede naočkovat, ale to se musí ještě po určité době znovu přeočkovat. To víš, člověk nechce nic zanedbat. Přidávám její fotečku.

25.2.2007 16:36

monikafris napsal(a):
Ahoj Marti! Tak jsem dorazila z NL a dovezla jsem si březí klisnu Anithu. Není naočkovaná proti virovému zmetání klisen a tak už ted´nebudeme jezdit s cizími konmi na vyjíždky. Veterinář mi ji přijede naočkovat, ale to se musí ještě po určité době znovu přeočkovat. To víš, člověk nechce nic zanedbat. Přidávám její fotečku.

Anitha

25.2.2007 20:08

monikafris napsal(a):
Anitha

Pro Sajmu:Ahojky...Ty jsi někde od Frýštáku???Neznáš koníky Nelu a Biru???

26.2.2007 11:13

mispulka napsal(a):
Pro Sajmu:Ahojky...Ty jsi někde od Frýštáku???Neznáš koníky Nelu a Biru???

ahoj,zdravím všechny konáky z valašska,a hlavně bárny zdraví sestru izu.tady na té fotce bárny vypadá pomalu jako šetlandale on není zas tak malý,to jenom kolja(ten šimlík)má přes 180v kohoutku

26.2.2007 11:27

margotka napsal(a):
ahoj,zdravím všechny konáky z valašska,a hlavně bárny zdraví sestru izu.tady na té fotce bárny vypadá pomalu jako šetlandale on není zas tak malý,to jenom kolja(ten šimlík)má přes 180v kohoutku

jsem nažraný a právě aktivně odpočívám

26.2.2007 11:29

margotka napsal(a):
jsem nažraný a právě aktivně odpočívám

26.2.2007 13:40

margotka napsal(a):

Pro mispulku: jasně že je znám, jsou to stájoví kamarádi, odkud je znáš???

26.2.2007 13:41

sajma napsal(a):
Pro mispulku: jasně že je znám, jsou to stájoví kamarádi, odkud je znáš???

tady Bira a já na závodech...

26.2.2007 16:09

sajma napsal(a):
tady Bira a já na závodech...

Znám Míšu-on s něma jezdí na závodechJak se mají???Mě ta kobylka byla hned povědomá

1.3.2007 15:38

mispulka napsal(a):
Znám Míšu-on s něma jezdí na závodechJak se mají???Mě ta kobylka byla hned povědomá

No tak mají se parádně, chcou prodat Nelu ale to už nějakou dobu, moc se jim to ale nevede...a ty jsi odkud? asi je znáš jako konkurence, co??

1.3.2007 15:49

sajma napsal(a):
No tak mají se parádně, chcou prodat Nelu ale to už nějakou dobu, moc se jim to ale nevede...a ty jsi odkud? asi je znáš jako konkurence, co??

a Michal, snad to neuvidí, by mě asi zabil...

1.3.2007 17:41

sajma napsal(a):
a Michal, snad to neuvidí, by mě asi zabil...

Jojo to jsou oni-mojí bývalí konkurentiVím že Nelu chtějí prodat...A on si chce místo ní koupit jiného koně nebo bude jezdit jenom Biru?Já jsem od Olomouce...

2.3.2007 09:29

mispulka napsal(a):
Jojo to jsou oni-mojí bývalí konkurentiVím že Nelu chtějí prodat...A on si chce místo ní koupit jiného koně nebo bude jezdit jenom Biru?Já jsem od Olomouce...

Já vůbec nevím, mě to řekl jeho otec ať na ní dám inzeráty tak nevím, michala to už moc nebaví jezdit ale tak snad bude, mají ještě jednoho hřebce po QH a na něj chcou letos sedat tak by toho měli moc...a co máš za koníky?? zachvílu ti budu dělat konkurenci já

2.3.2007 09:53

sajma napsal(a):
Já vůbec nevím, mě to řekl jeho otec ať na ní dám inzeráty tak nevím, michala to už moc nebaví jezdit ale tak snad bude, mají ještě jednoho hřebce po QH a na něj chcou letos sedat tak by toho měli moc...a co máš za koníky?? zachvílu ti budu dělat konkurenci já

2.3.2007 13:39

sajma napsal(a):

Já jsem měla ČT a ted mám paint horse.Jéé ty budeš moje konkurentka?A copak budeš jezdit?Jestli rychlostky tak ty už jezdit nebudu...Ale chtěla bych...Jenomže na to ted nemám koníka,no mám,ale on je rapl takže to nebudu riskovatA co máš ty za koníka?Jestli uvidíš Michala tak ho pozdravuj...On bude vědět kdo jsem...Snad

2.3.2007 13:55

mispulka napsal(a):
Já jsem měla ČT a ted mám paint horse.Jéé ty budeš moje konkurentka?A copak budeš jezdit?Jestli rychlostky tak ty už jezdit nebudu...Ale chtěla bych...Jenomže na to ted nemám koníka,no mám,ale on je rapl takže to nebudu riskovatA co máš ty za koníka?Jestli uvidíš Michala tak ho pozdravuj...On bude vědět kdo jsem...Snad

jo, budu ho pozdravovat ale od koho? jak se jmenuješ?? Já mám 2 koníky, jeden je arab/QH s tím mám něco málo odježděné ale jen nelicentované, letos snad už mi vyjde čas a druhý teda druhá má zatím 8 mesíců a to je třičtvrteční arab

2.3.2007 14:18

sajma napsal(a):
jo, budu ho pozdravovat ale od koho? jak se jmenuješ?? Já mám 2 koníky, jeden je arab/QH s tím mám něco málo odježděné ale jen nelicentované, letos snad už mi vyjde čas a druhý teda druhá má zatím 8 mesíců a to je třičtvrteční arab

Já jsem Michala...Když mu řekneš že jsem ze Štěpánova u Olomouce tak to už si snad vzpomeneA co bys chtěla jezdit za disciplíny?

2.3.2007 20:33

mispulka napsal(a):
Já jsem Michala...Když mu řekneš že jsem ze Štěpánova u Olomouce tak to už si snad vzpomeneA co bys chtěla jezdit za disciplíny?

Tak Nela se dnes prodala...

2.3.2007 21:58

sajma napsal(a):
Tak Nela se dnes prodala...

Fakt?A komu?Ona byla docela mladá ne?A co tvojí koníci?Byla jsi dneska jezdit?

3.3.2007 09:35

mispulka napsal(a):
Fakt?A komu?Ona byla docela mladá ne?A co tvojí koníci?Byla jsi dneska jezdit?

jo, měla myslím kolem 6 roků, nevím komu a kam se prodala, dnes jedu docela dobrou štreku, snad se vratím večer...

4.3.2007 14:53

sajma napsal(a):

Ahoj, já jsem ze Slušovic. Mám arabku. Její 2 foto v tématu Foto arabi. založila jsem omylem nové téma, no každý začátek je těžký. Chodila jsem jezdit do kostelce na Prince od Peti. Kdo mě znáte?

4.3.2007 19:16

luckai napsal(a):
Ahoj, já jsem ze Slušovic. Mám arabku. Její 2 foto v tématu Foto arabi. založila jsem omylem nové téma, no každý začátek je těžký. Chodila jsem jezdit do kostelce na Prince od Peti. Kdo mě znáte?

Ahoj, jo Peťka mi o tobě říkala kdysi dávno, máš velice pěknou arabku, předpokládám že plnokrevnou??

4.3.2007 20:08

že Michalovi děkuju, je to rozený chytač divokých hříbat, jinak na koníky jsem se dívala, špica fotky...budeme mít o koňucha míň, dnes se byli dívat na Strakoše budoucí majitelé a v úterý se prý odváží...Radek prej prodal Nelu, mno začíná to řídnout...jo a radek si bude připouštěd opět Biru a víš čím?? Oliverem, mazec co??

4.3.2007 20:21

sajma napsal(a):
Ahoj, jo Peťka mi o tobě říkala kdysi dávno, máš velice pěknou arabku, předpokládám že plnokrevnou??

Děkuji za pochvalu, je pln. Jak se má Peťa,pozdravuj. Už dlouhu jí slibuju, že přijedem, ale pořád něco nevychází. Teď jsme se konečně zase doléčily, tak jak bude pěkně musíme to konečně uskutečnit.

5.3.2007 10:05

luckai napsal(a):
Děkuji za pochvalu, je pln. Jak se má Peťa,pozdravuj. Už dlouhu jí slibuju, že přijedem, ale pořád něco nevychází. Teď jsme se konečně zase doléčily, tak jak bude pěkně musíme to konečně uskutečnit.

Tak to se zastav i knám, mám koníky kousek od Peťky-ve Fryštáku, to je přes kopec od Kostelce...já si myslela že je plnokrevná, jde to poznat, je fakt nádherná...já mám valacha z plnokrevné arabky po Samérovi a otec QH a malou 8měs.hříbě, tá má v sobě víc SH araba než toho plnokrevného a jde to poznat...

5.3.2007 17:45

joooo, tak to je mazec, já bych sajma neostříhala, vypadal by jak oslík...nevíš jestli neprodává někde někdo nějakou straku?? třeba Procházka?

5.3.2007 21:04

sajma napsal(a):
Tak to se zastav i knám, mám koníky kousek od Peťky-ve Fryštáku, to je přes kopec od Kostelce...já si myslela že je plnokrevná, jde to poznat, je fakt nádherná...já mám valacha z plnokrevné arabky po Samérovi a otec QH a malou 8měs.hříbě, tá má v sobě víc SH araba než toho plnokrevného a jde to poznat...

Díky za pozvání, to se ráda stavím. Budu si muset vzít mapu. Ale to bych Ti ještě napsala. Teď lítám kolem výstavy, takže uvidím jak se to stihne.

12.3.2007 23:13

Ahoj Marti! Souhlasím s tebou. Zlín nám na několik dnů zamrzl a přitom jaro už o sobě dává vědět. Přidávám fotečku.

13.3.2007 07:57

monikafris napsal(a):
Ahoj Marti! Souhlasím s tebou. Zlín nám na několik dnů zamrzl a přitom jaro už o sobě dává vědět. Přidávám fotečku.

Jsem ráda, že se jaří. Navíc nám vysychá bahno ve výbězích a my se modlíme, aby nepršelo aspoň 3 dny...Jinak v terénu to vcelku ujde - i když to ještě místy pořádně klouže.
Taky přidávám fotku.

13.3.2007 08:00

bopsik napsal(a):
Jsem ráda, že se jaří. Navíc nám vysychá bahno ve výbězích a my se modlíme, aby nepršelo aspoň 3 dny...Jinak v terénu to vcelku ujde - i když to ještě místy pořádně klouže.
Taky přidávám fotku.

Ahojte , jo konečně začíná být krásně, bohužel nemám foťák...

13.3.2007 08:05

sajma napsal(a):
Ahojte , jo konečně začíná být krásně, bohužel nemám foťák...

Ahojky Jani,
tady Bohda - no, když dojedeš k nám do Kostelce, tak tě vyblejsknu. Dostala jsem foťáček vysněný k narozkám a tak fotím a zkouším. Pravda je, že zkouším a učím se a většinu fotek jsem vymazala...bohužel, někdy nechtěně i ty velmi hezké.... Jinak čekám, až bude slunečno a až se koně nebudou topit v bahně.

13.3.2007 10:11

No to je fotka! Nááádhera! Typické jero. Přidávám foto : " lásks je láska"

5.12.2011 14:01
seyla

XXX.XXX.42.86

Ahoj jj já ji znám, na Rusavu občas jezdím.

Přidejte reakci

Přidat smajlík