Irský Tinker 2. část

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.1.2007 08:14

Vzhledem k tomu, že u Tinkerka bylo již mnoho příspěvků, tak jsem založila druhou sérii, doufám, že ne zbytečně...

5.1.2007 12:42

nightdevil napsal(a):
Vzhledem k tomu, že u Tinkerka bylo již mnoho příspěvků, tak jsem založila druhou sérii, doufám, že ne zbytečně...

Pro lukinda: A odkud ty Sumíka znáš? Od toho pána..? Tady dávám jednu fotku z Klatov, Svatováclavská jízda Má tu přistřižený rousy.

maťa

5.1.2007 12:43
maťa

verfa napsal(a):
Pro lukinda: A odkud ty Sumíka znáš? Od toho pána..? Tady dávám jednu fotku z Klatov, Svatováclavská jízda Má tu přistřižený rousy.

Koukám, že koník je krásně nasvalenej

5.1.2007 12:45

maťa napsal(a):
Koukám, že koník je krásně nasvalenej

No dělali jsme, co jsme mohly.. Když přišel k nám vypadal takhle...

5.1.2007 12:49

verfa napsal(a):
No dělali jsme, co jsme mohly.. Když přišel k nám vypadal takhle...

Jinak kobylky byly na prodej dvě. Teď už je jen jedna. A nyní asi i hřebeček.. ale ten až po odstavu.. Tady je ještě jedna fotečka Sumíka

6.1.2007 21:45

nightdevil napsal(a):

tak som nasla jednu cistu shirku s potomkom po tinkerovi zrebcovi zrieba ma v dospelosti okolo 165-170cm KHV

6.1.2007 21:46

nightdevil napsal(a):

no a pre zmenu ta najmensia tinkeracka vyskova trieda

7.1.2007 08:32

nightdevil napsal(a):

Príma...a nejsou k prodeji někde kobylky Irského Tinkera od 5 let stáří? Já jednu hledám, leč marně, třeba i v cizině - Německo, Rakousko

14.1.2007 12:49

nightdevil napsal(a):
Príma...a nejsou k prodeji někde kobylky Irského Tinkera od 5 let stáří? Já jednu hledám, leč marně, třeba i v cizině - Německo, Rakousko

já znám ty koníky přímo od majitelky.Nabízela mi tu starší kobylku kdysi sem o tinkera mněla zájem...

16.1.2007 14:47

lukinda napsal(a):
já znám ty koníky přímo od majitelky.Nabízela mi tu starší kobylku kdysi sem o tinkera mněla zájem...

A??? Já bych byla pro tu mladší, ale je na mě moc malá, jinak by se mi líbila....ale velikost 143 cm je opravdu málo, to bychom šourali nohy po zemi...:-)

16.1.2007 19:35

nightdevil napsal(a):

Ahoj,jsem tu postřehla,že někdo prodáváte klisnu Tinkera,jak je stará? máte fotku? a cena klisny? díky

16.1.2007 20:12

nightdevil napsal(a):
A??? Já bych byla pro tu mladší, ale je na mě moc malá, jinak by se mi líbila....ale velikost 143 cm je opravdu málo, to bychom šourali nohy po zemi...:-)

farma Darkwood ma tu velku variantu IT, maju kobylku, mala by byt teraz zrebna

17.1.2007 07:08

bednarik petr napsal(a):
Ahoj,jsem tu postřehla,že někdo prodáváte klisnu Tinkera,jak je stará? máte fotku? a cena klisny? díky

Spíše tu všichni debatíme o koupi:-) nebo kdo de Tinkerky má...

17.1.2007 17:18

bednarik petr napsal(a):

Ahoj, pokud by jste měli zájem se kouknout na mého hřebečka tady je stránky. www.tinker.estranky.cz

17.1.2007 18:14

zoffa napsal(a):
Ahoj, pokud by jste měli zájem se kouknout na mého hřebečka tady je stránky. www.tinker.estranky.cz

ahoj hodím jsem pár vlastních tinkeřích fotek....mám je slíbené na CD ale až o výkendu...mám jen ty nejlepší

17.1.2007 18:15

barush napsal(a):
ahoj hodím jsem pár vlastních tinkeřích fotek....mám je slíbené na CD ale až o výkendu...mám jen ty nejlepší

jo jo pauzička

17.1.2007 18:16

barush napsal(a):
jo jo pauzička

při západu slunce

17.1.2007 18:19

barush napsal(a):
při západu slunce

já s Tinkou a tetka Milča s Ivanhou-Ivískem
Milču znám jen krátce,ale v okamžiku mi přirostla k srdíčku.je to užasná osobnost s citem pro zvířátka a přírodu

17.1.2007 18:20

barush napsal(a):
já s Tinkou a tetka Milča s Ivanhou-Ivískem
Milču znám jen krátce,ale v okamžiku mi přirostla k srdíčku.je to užasná osobnost s citem pro zvířátka a přírodu

ještě

18.1.2007 14:34

barush napsal(a):
spinkáme

Mooooc hezký...je to takový miminko, že?

18.1.2007 17:01

nightdevil napsal(a):
Mooooc hezký...je to takový miminko, že?

ahoj...přesně miminko ale někdy náladovka....díky za pochvalu

18.1.2007 17:02

barush napsal(a):
ahoj...přesně miminko ale někdy náladovka....díky za pochvalu

kolikpak tě stála...kobylka(miminko)?

18.1.2007 18:34

misaslitrova napsal(a):
kolikpak tě stála...kobylka(miminko)?

napsala jsem ti raději mejla

20.1.2007 00:44

nightdevil napsal(a):

hop

20.1.2007 00:44

nightdevil napsal(a):

hopa

20.1.2007 00:45

nightdevil napsal(a):

krasa

20.1.2007 00:46

bonita napsal(a):
hop

tento je za 3000 libier

20.1.2007 10:33

barush napsal(a):
spinkáme

Ahoj Barush.
Kobylku máš krásnou!Chci se tě zeptat, co máš na tinkera za sedlo?Máš ho na míru?A Tinka je dovezená?
Dík

23.1.2007 12:51

nightdevil napsal(a):

este raz upraveny tinker

8.5.2007 09:48

nightdevil napsal(a):

přidám sem jedno foto - Den koně - Botanikus

8.5.2007 14:15

nightdevil napsal(a):

no, tak ještě jednu

8.5.2007 20:47

blanche napsal(a):
no, tak ještě jednu

8.5.2007 20:55

junka napsal(a):
Roční miminko.

Také přidávám - je to foceno v NL

12.5.2007 20:26

nightdevil napsal(a):

kamarádky koník jménem Ferda

12.5.2007 20:27

denny trikolka napsal(a):
kamarádky koník jménem Ferda

Ještě jednou přes kavalety

23.5.2007 16:06

denny trikolka napsal(a):
Ještě jednou přes kavalety

Zdravímm všechny milovníky krásných koní! Nebyl někdo na svodu těchto krasavců. Měl se tady v ČR pořádat o víkendu. Nemáte někdo fotečku s tama? Jestli ano, tak šupky sem!

23.5.2007 22:36

monikafris napsal(a):
Zdravímm všechny milovníky krásných koní! Nebyl někdo na svodu těchto krasavců. Měl se tady v ČR pořádat o víkendu. Nemáte někdo fotečku s tama? Jestli ano, tak šupky sem!

Ahoj svod byl moc pěkný. Docela se to povedlo. Byla velká účast. 24 koní. Příště snad bude ještě větší :-) Inspektoři byli velice simpatičtí a paní Spolková měla vše dobře připravené. Konečně už se dal do pohybu i svaz chovatelů Irských cobů. Kdo by měl zájem ráda mu pošlu přihlášku. Večer před svodem už proběhla i první schůze :-) Fotek mám spoustu,ale nemůžu vybrat ty nejlepší protože tam byli všichni úplně skvělí. Takže po zvážení sem nějaké šupnu. Jinak budou k vidění koncem týdne na www.irishcob.cz a www.tinker.estranky.cz a fotili i holky z jezdectví a světa koní takže tam budou fotky taky :-)

24.5.2007 14:19

nightdevil napsal(a):

par fotiek z UK

24.5.2007 14:20

nightdevil napsal(a):

tento ma velmi zaujimavy znak na hlave

24.5.2007 14:38

zoffa napsal(a):
Ahoj svod byl moc pěkný. Docela se to povedlo. Byla velká účast. 24 koní. Příště snad bude ještě větší :-) Inspektoři byli velice simpatičtí a paní Spolková měla vše dobře připravené. Konečně už se dal do pohybu i svaz chovatelů Irských cobů. Kdo by měl zájem ráda mu pošlu přihlášku. Večer před svodem už proběhla i první schůze :-) Fotek mám spoustu,ale nemůžu vybrat ty nejlepší protože tam byli všichni úplně skvělí. Takže po zvážení sem nějaké šupnu. Jinak budou k vidění koncem týdne na www.irishcob.cz a www.tinker.estranky.cz a fotili i holky z jezdectví a světa koní takže tam budou fotky taky :-)

Ahoj Marti! Dík za informaci. Jsou to opravdu krasavci! Klidně tady nějakou fotečku dej, ráda se podívám. M.

25.5.2007 07:47

monikafris napsal(a):
Ahoj Marti! Dík za informaci. Jsou to opravdu krasavci! Klidně tady nějakou fotečku dej, ráda se podívám. M.

Moc mě mrzí, že jsme se nemohli zůčastnit:-(
Muselo to být super, je prima, že máte alespoń fotečky.

28.5.2007 15:09

bonita napsal(a):
tento ma velmi zaujimavy znak na hlave

Ahoj, mám ráda všechno irské a tak jsem vždycky pomrkávala i po těchle krasavcích. Nicméně jsem nakonec skončila u araba, ale tinker je moje druhé oblíbené plemeno . Včera jsme byli na výstavě v Radkově Lhotě a naprosto mě dostala tahle dvojička, úplně jsem se do nich zamilovala

28.5.2007 15:11

luckai napsal(a):
Ahoj, mám ráda všechno irské a tak jsem vždycky pomrkávala i po těchle krasavcích. Nicméně jsem nakonec skončila u araba, ale tinker je moje druhé oblíbené plemeno . Včera jsme byli na výstavě v Radkově Lhotě a naprosto mě dostala tahle dvojička, úplně jsem se do nich zamilovala

teda doufám, že je to tinkerek, byla to taková nižší výšková třída

28.5.2007 15:12

luckai napsal(a):

jsou sladcí, ne

28.5.2007 15:13

luckai napsal(a):

28.5.2007 15:15

luckai napsal(a):

Nadšení, ze zasloužené odměny

10.6.2007 14:01

nightdevil napsal(a):

Ahojda lidičkové, jistou dobu jsem si mylela, že irksý tinker není a nebude nic pro mě, mám ráda koně temperamentníu, ohnivé a stejně, v práci mi přišli s tím, že koupili tři koníky tohoto plemene, dva z nich neobsedlé a třetí potvora...no ale slovo dalo slovo, začala jsem s nimi pracovat a nádhera, řeknu vám úplně mě uchvátili tak...spolupráce absolutní, ochota, tvrdohlavost, komplikovanost, stabilita, temperament, ochota k blbnutí maximální.... byla jsem prostě v transu, jsou sice při těle a mají málo centimetrů, ale všechno dohonili srdíčkem. Prostě je miluju, i když jsem myslela, že fakt nebudu a hlavně když už tinkery dělám tak teď naplným srdcem náš machanek je důkazem ...mimochodem připouštíme s machem za 5 000 ustájení u nás možné na den 150 kč. zájemci na tel 724 146 990 nebo email iva.koricova@seznam.cz

10.6.2007 14:03

nightdevil napsal(a):

pokračování fotek lou moje miminko

10.6.2007 14:03

nightdevil napsal(a):

miminko lou

10.6.2007 14:05

nightdevil napsal(a):

mařenka

10.6.2007 14:08

nightdevil napsal(a):

a machanek jako vitez na svodu kdyz neni v civilu

10.6.2007 16:26

nightdevil napsal(a):

hřebec Merlin

Přidejte reakci

Přidat smajlík