nightdevil
napsal(a):
Vzhledem k tomu, že u Tinkerka bylo již mnoho příspěvků, tak jsem založila druhou sérii, doufám, že ne zbytečně...
Pro lukinda: A odkud ty Sumíka znáš? Od toho pána..? Tady dávám jednu fotku z Klatov, Svatováclavská jízda
Má tu přistřižený rousy.
maťa

verfa
napsal(a):
Pro lukinda: A odkud ty Sumíka znáš? Od toho pána..? Tady dávám jednu fotku z Klatov, Svatováclavská jízda
Má tu přistřižený rousy.
Koukám, že koník je krásně nasvalenej
maťa
napsal(a):
Koukám, že koník je krásně nasvalenej
No dělali jsme, co jsme mohly.. Když přišel k nám vypadal takhle...
verfa
napsal(a):
No dělali jsme, co jsme mohly.. Když přišel k nám vypadal takhle...
Jinak kobylky byly na prodej dvě. Teď už je jen jedna. A nyní asi i hřebeček.. ale ten až po odstavu.. Tady je ještě jedna fotečka Sumíka
nightdevil
napsal(a):
Vzhledem k tomu, že u Tinkerka bylo již mnoho příspěvků, tak jsem založila druhou sérii, doufám, že ne zbytečně...
tak som nasla jednu cistu shirku s potomkom po tinkerovi zrebcovi zrieba ma v dospelosti okolo 165-170cm KHV
nightdevil
napsal(a):
no a pre zmenu ta najmensia tinkeracka vyskova trieda
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj,jsem tu postřehla,že někdo prodáváte klisnu Tinkera,jak je stará? máte fotku? a cena klisny? díky
Ahoj, pokud by jste měli zájem se kouknout na mého hřebečka tady je stránky. www.tinker.estranky.cz
zoffa
napsal(a):
Ahoj, pokud by jste měli zájem se kouknout na mého hřebečka tady je stránky. www.tinker.estranky.cz
ahoj hodím jsem pár vlastních tinkeřích fotek....mám je slíbené na CD ale až o výkendu...mám jen ty nejlepší
barush
napsal(a):
ahoj hodím jsem pár vlastních tinkeřích fotek....mám je slíbené na CD ale až o výkendu...mám jen ty nejlepší
jo jo pauzička
barush
napsal(a):
při západu slunce
já s Tinkou a tetka Milča s Ivanhou-Ivískem
Milču znám jen krátce,ale v okamžiku mi přirostla k srdíčku.je to užasná osobnost s citem pro zvířátka a přírodu
barush
napsal(a):
já s Tinkou a tetka Milča s Ivanhou-Ivískem
Milču znám jen krátce,ale v okamžiku mi přirostla k srdíčku.je to užasná osobnost s citem pro zvířátka a přírodu
ještě
nightdevil
napsal(a):
hop
nightdevil
napsal(a):
hopa
nightdevil
napsal(a):
krasa
barush
napsal(a):
spinkáme
Ahoj Barush.
Kobylku máš krásnou!Chci se tě zeptat, co máš na tinkera za sedlo?Máš ho na míru?
A Tinka je dovezená?
Dík
nightdevil
napsal(a):
este raz upraveny tinker
nightdevil
napsal(a):
přidám sem jedno foto - Den koně - Botanikus
nightdevil
napsal(a):
no, tak ještě jednu
nightdevil
napsal(a):
kamarádky koník jménem Ferda
denny trikolka
napsal(a):
kamarádky koník jménem Ferda
Ještě jednou přes kavalety
denny trikolka
napsal(a):
Ještě jednou přes kavalety
Zdravímm všechny milovníky krásných koní! Nebyl někdo na svodu těchto krasavců. Měl se tady v ČR pořádat o víkendu. Nemáte někdo fotečku s tama? Jestli ano, tak šupky sem!
monikafris
napsal(a):
Zdravímm všechny milovníky krásných koní! Nebyl někdo na svodu těchto krasavců. Měl se tady v ČR pořádat o víkendu. Nemáte někdo fotečku s tama? Jestli ano, tak šupky sem!
Ahoj svod byl moc pěkný. Docela se to povedlo. Byla velká účast. 24 koní. Příště snad bude ještě větší :-) Inspektoři byli velice simpatičtí a paní Spolková měla vše dobře připravené. Konečně už se dal do pohybu i svaz chovatelů Irských cobů. Kdo by měl zájem ráda mu pošlu přihlášku. Večer před svodem už proběhla i první schůze :-) Fotek mám spoustu,ale nemůžu vybrat ty nejlepší protože tam byli všichni úplně skvělí. Takže po zvážení sem nějaké šupnu. Jinak budou k vidění koncem týdne na www.irishcob.cz a www.tinker.estranky.cz a fotili i holky z jezdectví a světa koní takže tam budou fotky taky :-)
nightdevil
napsal(a):
par fotiek z UK
nightdevil
napsal(a):
tento ma velmi zaujimavy znak na hlave
zoffa
napsal(a):
Ahoj svod byl moc pěkný. Docela se to povedlo. Byla velká účast. 24 koní. Příště snad bude ještě větší :-) Inspektoři byli velice simpatičtí a paní Spolková měla vše dobře připravené. Konečně už se dal do pohybu i svaz chovatelů Irských cobů. Kdo by měl zájem ráda mu pošlu přihlášku. Večer před svodem už proběhla i první schůze :-) Fotek mám spoustu,ale nemůžu vybrat ty nejlepší protože tam byli všichni úplně skvělí. Takže po zvážení sem nějaké šupnu. Jinak budou k vidění koncem týdne na www.irishcob.cz a www.tinker.estranky.cz a fotili i holky z jezdectví a světa koní takže tam budou fotky taky :-)
Ahoj Marti! Dík za informaci. Jsou to opravdu krasavci! Klidně tady nějakou fotečku dej, ráda se podívám. M.
bonita
napsal(a):
tento ma velmi zaujimavy znak na hlave
Ahoj, mám ráda všechno irské a tak jsem vždycky pomrkávala i po těchle krasavcích. Nicméně jsem nakonec skončila u araba, ale tinker je moje druhé oblíbené plemeno . Včera jsme byli na výstavě v Radkově Lhotě a naprosto mě dostala tahle dvojička, úplně jsem se do nich zamilovala
luckai
napsal(a):
Ahoj, mám ráda všechno irské a tak jsem vždycky pomrkávala i po těchle krasavcích. Nicméně jsem nakonec skončila u araba, ale tinker je moje druhé oblíbené plemeno . Včera jsme byli na výstavě v Radkově Lhotě a naprosto mě dostala tahle dvojička, úplně jsem se do nich zamilovala
teda doufám, že je to tinkerek, byla to taková nižší výšková třída
luckai
napsal(a):
jsou sladcí, ne
luckai
napsal(a):
luckai
napsal(a):
Nadšení, ze zasloužené odměny
nightdevil
napsal(a):
Ahojda lidičkové, jistou dobu jsem si mylela, že irksý tinker není a nebude nic pro mě, mám ráda koně temperamentníu, ohnivé a stejně, v práci mi přišli s tím, že koupili tři koníky tohoto plemene, dva z nich neobsedlé a třetí potvora...no ale slovo dalo slovo, začala jsem s nimi pracovat a nádhera, řeknu vám úplně mě uchvátili tak...spolupráce absolutní, ochota, tvrdohlavost, komplikovanost, stabilita, temperament, ochota k blbnutí maximální.... byla jsem prostě v transu, jsou sice při těle a mají málo centimetrů, ale všechno dohonili srdíčkem. Prostě je miluju, i když jsem myslela, že fakt nebudu a hlavně když už tinkery dělám tak teď naplným srdcem náš machanek je důkazem ...mimochodem připouštíme s machem za 5 000 ustájení u nás možné na den 150 kč. zájemci na tel 724 146 990 nebo email iva.koricova@seznam.cz
nightdevil
napsal(a):
pokračování fotek lou moje miminko
nightdevil
napsal(a):
miminko lou
nightdevil
napsal(a):
mařenka
nightdevil
napsal(a):
a machanek jako vitez na svodu kdyz neni v civilu
nightdevil
napsal(a):
hřebec Merlin