Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.1.2007 14:24

Jaký máte zažitky z licence?Podělte se tady o své rady a zkušenosti a přidejte sem svoje fotky:).

5.1.2007 16:27

andy zahourova napsal(a):
Jaký máte zažitky z licence?Podělte se tady o své rady a zkušenosti a přidejte sem svoje fotky:).

Noo, uz je to nejaky ten rok, co jsem si licenci delala.Delala jsem ji na jare, i kdyz puvodne jsem ji chtela delat uz na podzim, ale nakonec jsem zrovna v terminu zkousek byla pryc, tak jsme to nechali na jaro.Mela uz jsem relativne natrenovano i na ten podzim, takze na jare sem byla pripravena myslim kvalitne:o))Mela sem super spolehliveho kone:o)Vylosovala jsem si cislo 9- takze asi v pulce, mohla sem si vsechno v klidu okouknout..Predvedeni kone bylo v pohode.Pak prisla drezura, ktere sem se siiilene bala, az na maly kruh, ktery byl trosku sisojidni to bylo v pohode, ale ja sem mela opravdu desnej pocit, protoze to bylo nejmin o 50% horsi jak doma (silena trema).Na parkur sem sla v pohode, skakani sem mela fakt natrenovany, vedela sem, ze kun nic neprovede, pokud neudelam nejakou ooobr chybu a proste se na parkuru citim lip.Tak jsem si uzila parkur, byla to fakt pohoda:o))Bez stresu a v klidku.A testy?Ty mi prisly usmevne jednoduche, ale jak to posloucham, tak hodne lidem delaji problemy.Ale fakt tam nebylo nic tezkeho, stacilo trosku premyslet a mit zakladni znalosti:o))

6.1.2007 12:55

no já zatím licenci nemám,ale n jaře si budu dělat...mám stres už ted,tak nevím jak to dopadne...ale asi

6.1.2007 13:48

kybosek napsal(a):
no já zatím licenci nemám,ale n jaře si budu dělat...mám stres už ted,tak nevím jak to dopadne...ale asi

No tak ja sme si licenci delala pred 3 roky...no tak stres sem mela hlavne kvuli tomu ze sem mela pujcenou kobylku a jezdila jsem na ni jen 2krat...sice ta kobylka jezdi military...ale newedela jsem na co je zvykla atd....tak proto taky ten stres...nejvetsi byl na drezure ptz ta me nejak nebere...a kobylka pri ni byla nervozi(poznala ze jsem ve stresu)...jinak na opracku nam to slo ale jak sme prisli na obdelnik tam uz to bylo horsi...myslela jsem zhe me vyrazijou ale zajela sem to pry pekne, i gdyz me se to nezdalo, umela sme to i lepe...prisel parkur a ja natesena ptz me parkur strasne bavi...za ten me pochvalil moc muj trener a ja sem vedela uz gdyz jsem ho dojela ze to bylo dobre...za ten sem se pochvalila i ja...no testy tak strany nebyli...ale vubec mi to ten den nemyslelo a tak mi to uniklo o 1 bod...to nastve...ale za mesic sem test udelal na plny pocet bodu...a to jsem se ani neucila nejak sem nebyla vystresovana...takze holky jestli jste na konika zvykly a hodne trenujete tak si myslim ze to zvladnete upe v pohode...tak drzim palecky..

6.1.2007 15:45

Tak licence jsem dělala 14.října.06. Jela jsem na kamarádčiným koníkovi Sahibovi(která na něm ZZVJ jela taky). Byla jsem dost vystreslá, protože jsem toho moc nenatrénovala. Den předtím jsme to zkoušeli nanečisto... Moc se mi můj výkon nelíbil a tak jsem neměla moc vysoké sebevědomí...
Protože jsme jeli na jednom koni dvě bylo mi přiděleno číslo 15. Ráno při předvádění šlo všechno super. Pak jsem si šla napsat testy. Ty byly v pohodě. Pak přišla mnou obávaná část - drezura. Když jsem byla na konci říkala jsem si že to jakžtakž ušlo. Po ukončení drezury prošla mezi jezdci zpráva, že rozhodčí dali drezuru jenom pěti dvojcím... Trenérka me sice ujistila že jsem jela moc hezky, ale já jsem si myslela opak. Před parkurem jsem si na oprácku zkoušela pár skoků a koník mi za překážkou naskakoval na špatnou nohu... To jsem už byla zoufalá a říkala si že to stejně neudělám... Byla jsem tak vysteslá, že když jsem objížděla rozhodčí tak jedna z nich mě upozornila, že vysedávám na špatnou nohu... Odjeli jsme parkur, v něm jsem se snažila napravovat ty špatné nohy a z kolbiště jsem odjížděla s brekem. Nebrečela jsem lítostí, ale vztekem, že jsem to zajela špatně... Vyhlášení pak rozhodčí dost natahovali. "Číslo 15..... Testy:splněny, drezura:splněna, parkur taktéž" Byla jsem úplně maximálně šťastná...
A tady jedna fotečka z parkuru (už jsem jí sem dávala... ale jinou tak hezkou nemám)

7.1.2007 16:18

Nedělal někdo z vás letos ZZVJ ve Dvorečku?Andy

8.1.2007 11:44

skippka napsal(a):
Tak licence jsem dělala 14.října.06. Jela jsem na kamarádčiným koníkovi Sahibovi(která na něm ZZVJ jela taky). Byla jsem dost vystreslá, protože jsem toho moc nenatrénovala. Den předtím jsme to zkoušeli nanečisto... Moc se mi můj výkon nelíbil a tak jsem neměla moc vysoké sebevědomí...
Protože jsme jeli na jednom koni dvě bylo mi přiděleno číslo 15. Ráno při předvádění šlo všechno super. Pak jsem si šla napsat testy. Ty byly v pohodě. Pak přišla mnou obávaná část - drezura. Když jsem byla na konci říkala jsem si že to jakžtakž ušlo. Po ukončení drezury prošla mezi jezdci zpráva, že rozhodčí dali drezuru jenom pěti dvojcím... Trenérka me sice ujistila že jsem jela moc hezky, ale já jsem si myslela opak. Před parkurem jsem si na oprácku zkoušela pár skoků a koník mi za překážkou naskakoval na špatnou nohu... To jsem už byla zoufalá a říkala si že to stejně neudělám... Byla jsem tak vysteslá, že když jsem objížděla rozhodčí tak jedna z nich mě upozornila, že vysedávám na špatnou nohu... Odjeli jsme parkur, v něm jsem se snažila napravovat ty špatné nohy a z kolbiště jsem odjížděla s brekem. Nebrečela jsem lítostí, ale vztekem, že jsem to zajela špatně... Vyhlášení pak rozhodčí dost natahovali. "Číslo 15..... Testy:splněny, drezura:splněna, parkur taktéž" Byla jsem úplně maximálně šťastná...
A tady jedna fotečka z parkuru (už jsem jí sem dávala... ale jinou tak hezkou nemám)

Holky nemáte prosím někdo ještě doma ty testy?Děkuju...

8.1.2007 19:45

Nedělal někdo z vás letos ZZVJ ve Dvorečku?Andy

Já budu taky dělat licenci na jaře, v Hořicích, neděláte jí tam taky někdo??

Přidejte reakci

Přidat smajlík