moonca
napsal(a):
Achojky lidičky!! Sem dávejte své fotešky koníků, a popřípadě kde je máte ustájené,mno a něco o nich..... A hlavně koníčky z Olomouce a okolí....
Šejtánek
moonca
napsal(a):
Achojky lidičky!! Sem dávejte své fotešky koníků, a popřípadě kde je máte ustájené,mno a něco o nich..... A hlavně koníčky z Olomouce a okolí....
Tohle je hříbě mé kamarádky Katky ze Štěpánova,část Krnov,je to, qh po Pavošovi.
bednarik petr
napsal(a):
Tohle je hříbě mé kamarádky Katky ze Štěpánova,část Krnov,je to, qh po Pavošovi.
tohle její druhý hřebeček také po qh,po Colonel Golden Bar, je na prodej.!!!
bednarik petr
napsal(a):
tohle její druhý hřebeček také po qh,po Colonel Golden Bar, je na prodej.!!!
tady ještě s maminou
bednarik petr
napsal(a):
tady ještě s maminou
tady je jedna známá ,má dva koně tuhle noričku a ještě kříženku araba.
bednarik petr
napsal(a):
tady je jedna známá ,má dva koně tuhle noričku a ještě kříženku araba.
a tohle je naše klisna Herna A1.1
jackie
napsal(a):
Ahoj Soni, krásné fotečky! Herně to moc a moc sluší. Kdo ti dělal sedlo a uzdečku?
Ahoj Jani,sedlo mi dělal jeden sedlář z Olomouce,jméno vlastně ani nevím,ale říká se mu Meryl,dělá skvělou práci,uzdečku a poprsák mám koupené ze Zlína ,je tam dobrá westernová prodejna.Tuhle uzdečku používám jen vyjímečně .
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj Jani,sedlo mi dělal jeden sedlář z Olomouce,jméno vlastně ani nevím,ale říká se mu Meryl,dělá skvělou práci,uzdečku a poprsák mám koupené ze Zlína ,je tam dobrá westernová prodejna.Tuhle uzdečku používám jen vyjímečně .
Ahoj tohle Santah. A sme s Chabičova u Šternberka
santah
napsal(a):
Ahoj tohle Santah. A sme s Chabičova u Šternberka
a hlava
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj Mirčo,jak se máte na tom kopečku!!! Máš už vybraného hřebce?
tady je ještě naše Maurína,
santah
napsal(a):
a hlava
Jak se tam na chabicove mate? Ja jsem tam mela taky konika, ale sla jsem bliz olomouci na pastviny. Co Renca a pan Casek? A konici? Brita jeste zije? Verca s Fontanou tam je jeste? Zustala Fontana brezi nebo z toho nakonec seslo? Pozrdravuj je od Pavly a Šejny a napis!!!
Jinak my jsme ted v Belkovicich na ranci u Honzy Horkeho. Pridavam par fotek. Tady na te nam to hrozne smakuje.
alfi pav
napsal(a):
Jak se tam na chabicove mate? Ja jsem tam mela taky konika, ale sla jsem bliz olomouci na pastviny. Co Renca a pan Casek? A konici? Brita jeste zije? Verca s Fontanou tam je jeste? Zustala Fontana brezi nebo z toho nakonec seslo? Pozrdravuj je od Pavly a Šejny a napis!!!
Jinak my jsme ted v Belkovicich na ranci u Honzy Horkeho. Pridavam par fotek. Tady na te nam to hrozne smakuje.
Neni divu, kdyz uz musi zivit dva. Jo, ty fotky jsou z jedineho dne 2006, kdy tam byla trocha snehu...
alfi pav
napsal(a):
Neni divu, kdyz uz musi zivit dva. Jo, ty fotky jsou z jedineho dne 2006, kdy tam byla trocha snehu...
A posledni
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj alfi,jak se má nyní honza? má ještě ty plňasky? on je měl někde u Štarnova,co vím na posled,Co to máš za koníka?
Honza je v pohode, jako asi vzdycky. Obe kobylky ma porad a obe holky se maji vyborne. To moje zvire je arab bez PP toho casu v ocekavani prvniho potomka. Pavla
bednarik petr
napsal(a):
Jeeee, Meryla znám... znají se s ním všichni od nás ze stáje... můj kluk si u něj taky bude dělat sedlo... Jinak já mám valacha Hucula, bude mu 5 let... jmenuje se Idahoo a je to strašnej rošťák... jsme ustájeni ve Štarnově...
karwen
napsal(a):
Jeeee, Meryla znám... znají se s ním všichni od nás ze stáje... můj kluk si u něj taky bude dělat sedlo... Jinak já mám valacha Hucula, bude mu 5 let... jmenuje se Idahoo a je to strašnej rošťák... jsme ustájeni ve Štarnově...
Jo jo ,Meryla nejde nepřehlídnout,dělá bezvadnou práci.
alfi pav
napsal(a):
A posledni
Pro alfi pav:
Psala jsem ti do diskuze o Hackamore, ale tak napíšu ještě jednou sem.
Nestála Šejna tak před dvěma, nebo třema rokama v Bystřici u Olomouce?
Není to ona??
moonca
napsal(a):
tak tohle je muj konik Le Havre a ja... jinac kdyby chtel nekdo pokecat tak moje icq je 328 247 043
majta
napsal(a):
Pro alfi pav:
Psala jsem ti do diskuze o Hackamore, ale tak napíšu ještě jednou sem.
Nestála Šejna tak před dvěma, nebo třema rokama v Bystřici u Olomouce?
Není to ona??
Reakce na 09.01.2007 00:00:00: Ahoj, trefa, stala tam, ale diky stajnikovi jsme sakra rychle vypadly . Byly jsme pak jeste ve dvou stajich (zpatky na radikove a v chabicove), ale z chabicova jsme bohuzel musely na pastviny, protoze sejna zacala kaslat (asi kvuli prachu, nikdo neprisel na to proc) a vzhledem k tomu, ze je brezi, veterinar doporucil nonstop pobyt na pastvinach. Tam kde je ted jsme moooc spokojene
.
alfi pav
napsal(a):
Reakce na 09.01.2007 00:00:00: Ahoj, trefa, stala tam, ale diky stajnikovi jsme sakra rychle vypadly . Byly jsme pak jeste ve dvou stajich (zpatky na radikove a v chabicove), ale z chabicova jsme bohuzel musely na pastviny, protoze sejna zacala kaslat (asi kvuli prachu, nikdo neprisel na to proc) a vzhledem k tomu, ze je brezi, veterinar doporucil nonstop pobyt na pastvinach. Tam kde je ted jsme moooc spokojene
.
Hned jsem Šejničku poznala:o) Jinak já jsem Marta, jedna z holek, co jsme tam chodily (taková ta krátkovlasá a né tak vychrlá, jak ten zbytek:o)). Pouštěla jsem ti Šejnu do výběhu, protože tam na některé lidi nebyl spoleh
Jsem ráda, že se máš s Šejnou fajn a ona vypadá taky moc spokojeně:o)
Kdy bude hříbátko?
majta
napsal(a):
Hned jsem Šejničku poznala:o) Jinak já jsem Marta, jedna z holek, co jsme tam chodily (taková ta krátkovlasá a né tak vychrlá, jak ten zbytek:o)). Pouštěla jsem ti Šejnu do výběhu, protože tam na některé lidi nebyl spoleh
Jsem ráda, že se máš s Šejnou fajn a ona vypadá taky moc spokojeně:o)
Kdy bude hříbátko?
Jo jo, sejna se ted ma vyborne. Mrnouse cekame na konci brezna. Uz ani moc nejezdim. Pres tyden neni cas a navic uz pripomina spis tank nez kone, takze kdyz mam moznost, chodime na prochazky na ruce. Jak to vypada v bystrici? Jsou tam jeste kone na pile nebo uz se na to vybodli? Ja jsem tama do podzimu obcas jezdivala na kole z Belkovic (brala jsem to oklikou pres kopecek a bystrici kvuli psovi) a videla jsem tam neco, co pripominalo kone. Mirka tam jeste je? A Jarek? Uz se dlabe jen v prasatech ? Ach, jak mi je ho chudaka "lito". Tak se mej a kdyz tak napis nebo zaloz nove tema na moderce, pokecame. Pavla
santah
napsal(a):
Ahoj Pavlo
Na Chabičově je to pohada a klid. Všeci se maj fajn. Jinak ta Fonča nezůstala. Tak mimi ení ale snad tenhle rok jim to vyjde
Tak je vsechny pozdravuj. Mate tam tedka plno? Co dela Renca? Ma nejakou praci? Jake tam jsou ted tereny? Da se nebo hodne bahna? Je tam jeste ta belgicka Sasa(myslim)? V belkovicich je to s terenama taky super, ale priznavam, ze jsem si az moc zvykla na ty chabicovske a obcas mi i chybi... Tak se drzte. Pavla
mela
napsal(a):
Ahoj. Já jsem od Uničova, ale fotečky sem hodím někdy jindy. Teď nemám moc času. Ale máme 4 koníky
okres Přerov,plemeník Briliant
alfi pav
napsal(a):
Jo jo, sejna se ted ma vyborne. Mrnouse cekame na konci brezna. Uz ani moc nejezdim. Pres tyden neni cas a navic uz pripomina spis tank nez kone, takze kdyz mam moznost, chodime na prochazky na ruce. Jak to vypada v bystrici? Jsou tam jeste kone na pile nebo uz se na to vybodli? Ja jsem tama do podzimu obcas jezdivala na kole z Belkovic (brala jsem to oklikou pres kopecek a bystrici kvuli psovi) a videla jsem tam neco, co pripominalo kone. Mirka tam jeste je? A Jarek? Uz se dlabe jen v prasatech ? Ach, jak mi je ho chudaka "lito". Tak se mej a kdyz tak napis nebo zaloz nove tema na moderce, pokecame. Pavla
V Bystřici se toho stalo celkem dost hodně, od té doby, cos odešla. No jestli cheš, můžem pokecat přes mail. To by bylo asi nejlepší
Můj mail: majta.ja@seznam.cz
Marta
bednarik petr
napsal(a):
Co je hřebec za plemeno? nevíte někdo o nějakém výborném hřebci tady v okolí Olomouce.
Zalezi, co hledas za plemeno. Jestli A1/1, tak bych doporucila Esera z Horky (pokud je jeste akcni). Majitelka hrebce je trochu strelena, ale jsou po nem nadherne hribata, pripousteci poplatek 2500 hned+2500 za zjistenou brezi (pokud nezvedla ceny). Jestli araba, tak Madir al Amar na Karlove za Sternberkem. Je belous, fesak, neni vysoky, ale pripousti i CT. Mam po nem brezi kobylu. Pripousteci poplatek je 5000 hned+5000 po zjisteni brezosti. Kobyly s nim lehce zabrezavaji. Na jeho osetrovatelku ti muzu dat kontakt. Pavla
alfi pav
napsal(a):
Zalezi, co hledas za plemeno. Jestli A1/1, tak bych doporucila Esera z Horky (pokud je jeste akcni). Majitelka hrebce je trochu strelena, ale jsou po nem nadherne hribata, pripousteci poplatek 2500 hned+2500 za zjistenou brezi (pokud nezvedla ceny). Jestli araba, tak Madir al Amar na Karlove za Sternberkem. Je belous, fesak, neni vysoky, ale pripousti i CT. Mam po nem brezi kobylu. Pripousteci poplatek je 5000 hned+5000 po zjisteni brezosti. Kobyly s nim lehce zabrezavaji. Na jeho osetrovatelku ti muzu dat kontakt. Pavla
Já mám plňasku,ale plňasem připouštět moc nechci.Spíš Hanover,holštýn,ten arab by byl dobrý,ale prý nemá licenci a já chci hříbě s pp.
parley
napsal(a):
tak tohle je muj konik Le Havre a ja... jinac kdyby chtel nekdo pokecat tak moje icq je 328 247 043
Tak toto je můj koníšek .je ustájenej v Hlubočkách s dalšíma kámošama.Jmenuje ae Apis a je to takovej náš děda meti dalšíma dvěma sedmiletýma:-))
jurasek
napsal(a):
okres Přerov,plemeník Briliant
Ještě jedna fotka Brilianta
bednarik petr
napsal(a):
Já mám plňasku,ale plňasem připouštět moc nechci.Spíš Hanover,holštýn,ten arab by byl dobrý,ale prý nemá licenci a já chci hříbě s pp.
Od koho vis, ze nema licenci? Ja bych s nim jinak nepripoustela. Je licentovany, videla jsem licenci, jak jsem tam byla pripoustet minuly duben. Moje kobyla je v arabskem typu a ze sve strany nema puvod, takze mrnous bude mit polovicni puvod po otci . Jinak doporucuju. Ten hrebec je nadherny a jsou po nem taky hezke hribata. Povahove nevim, videla jsem je jen na fotce. Jestli chces, dam ti kontakt na pani Tuskovou, ktera se stara o staje na Karlove a ridi i pripousteni Madira.
alfi pav
napsal(a):
Madir Al Amar (výše zmiňovaný arabáš)
alfi pav
napsal(a):
Od koho vis, ze nema licenci? Ja bych s nim jinak nepripoustela. Je licentovany, videla jsem licenci, jak jsem tam byla pripoustet minuly duben. Moje kobyla je v arabskem typu a ze sve strany nema puvod, takze mrnous bude mit polovicni puvod po otci . Jinak doporucuju. Ten hrebec je nadherny a jsou po nem taky hezke hribata. Povahove nevim, videla jsem je jen na fotce. Jestli chces, dam ti kontakt na pani Tuskovou, ktera se stara o staje na Karlove a ridi i pripousteni Madira.
pro Pavlu,to že nemá licenci ,říkal jeden pán co má po tomto hřebci hříbě zakzvaně za flašku.Jméno říkat nebudu,není to slušné a taky mám na tyhle čachry jiný názor. Jinak je to opravdu pěknej koník,měla jsem také hříbě po arabovi ,bylo to strašně krásný hříbě tomu hřebci se říkalo ,šmejd.
alfi pav
napsal(a):
Ma ten plemenik nejakou dostihovou karieru? Co ma vybehane? Po kom je? Diky
Tak ja se pridavam...sme od Přerova A konik se jmenuje Vasil...jinak letos mu bude 9...foto je z minule zimy...a novejsi dodam pozdej
alfi pav
napsal(a):
Ma ten plemenik nejakou dostihovou karieru? Co ma vybehane? Po kom je? Diky
tyto informace můžeš získat bud na stránkách fitminu nebo můžeš mrknout i sem: http://mujweb.cz/www/stajbridge
moonca
napsal(a):
Tak tady je Křemílek. Mám od jeho 2,5 let a na jaře mu je 8. Má se moooc dobře.
janavar
napsal(a):
Tak tady je Křemílek. Mám od jeho 2,5 let a na jaře mu je 8. Má se moooc dobře.
Čau, onehdá sem dávala tvoje číslo nějaké holčině co hledala Křemílka. Doufám, že ti to nevadilo. Přidávám taky tu moju špindíru.
nicolll
napsal(a):
Ahoj janavar...je krasnej...a co je to za konika??teda plemeno??...nebyla si letos na hubertu v Beňově i s ním??diky za odpovedi
Já to prásknu - byla tam! Důkaz - žádné sliby!
lesik
napsal(a):
Já to prásknu - byla tam! Důkaz - žádné sliby!
Tak pro Nikoll, jo byla jsem tam. Kemi je ČT matka Linda a otec 2629 Jersey ( holanďan).
Čauko Lesiku, ne vůbec mi to nevadí, naopak mě to moc potěšilo. Holčina říkala, že se chce přijet mrknout, tak doufám, že to splní a doveze slíbené foto z mládí Kemiho i maminky.
Jestli máš ještě nějaké kemiho fotky tak je sem hoď nebo mi je pošli na mail. Díky. Tak se měj a pozdravuj tu tvoju "špindíru"
janavar
napsal(a):
Tak pro Nikoll, jo byla jsem tam. Kemi je ČT matka Linda a otec 2629 Jersey ( holanďan).
Čauko Lesiku, ne vůbec mi to nevadí, naopak mě to moc potěšilo. Holčina říkala, že se chce přijet mrknout, tak doufám, že to splní a doveze slíbené foto z mládí Kemiho i maminky.
Jestli máš ještě nějaké kemiho fotky tak je sem hoď nebo mi je pošli na mail. Díky. Tak se měj a pozdravuj tu tvoju "špindíru"
Ahojky tak dik za odpoved...ja se tam byla jen podivat...a mocinky se mi Křemilek libil...mno mozna by se taky nejaky fotecky nasli tak je sem gdyztak hodim..
karwen
napsal(a):
ahoj Karwen,ty máš webovky?,nebo se pletu?,už jsem o tomto koníkovi někde četla.
Čauko Marti, jo už se těším.
Tak to teda čumím jak vypadal krásně. Počkej až uvidíš fotky v jakým stavu jsem ho koupila. Bylo to k pláči. Určitě se ozvi a přijeď.
Měj se
Janča
bednarik petr
napsal(a):
pro Pavlu,to že nemá licenci ,říkal jeden pán co má po tomto hřebci hříbě zakzvaně za flašku.Jméno říkat nebudu,není to slušné a taky mám na tyhle čachry jiný názor. Jinak je to opravdu pěknej koník,měla jsem také hříbě po arabovi ,bylo to strašně krásný hříbě tomu hřebci se říkalo ,šmejd.
Reakce na: Vloženo: 22.01.2007 00:00:00: Ahoj Petre, vim, ze tam s Madirem byly nejake cachry, ze ho predtim poustel ke kobylam nejaky kovar (jmeno si nepamatuju, ja mam pamet na tvare), ale nakonec s nim pani Tuskova ukoncila v tomhle smeru spolupraci a kone ji pomaha prioustet nekdo jiny. Je tudiz mozne, ze konik pripoustel i za "flasku". Nebudem si nic nalhavat, vime jak to chodi ze... Muzu te ujistit, ze minuly rok Madir licenci mel, mam jeji kopii doma, ale nemam scanner abych ji hodila na moderku. Jak je to letos netusim, nebudu to potrebovat, ale rekla bych ze ji ma urcite taky. Ja osobne bych si na svoji kobylu nepustila jen tak nejakeho hrebce. Kdyz uz, tak poradne a presne tak, jak to ma byt. Hribe bude mit polovicni puvod a to je oc tu bezi. Dokonce uz mam i kupce a to jeste mrnous neni na svete.
bednarik petr
napsal(a):
ahoj Karwen,ty máš webovky?,nebo se pletu?,už jsem o tomto koníkovi někde četla.
Jojo, mám hlavně tyhle - www.mujweb.cz/www/fotky-kone . Měla jsem ještě jedny speciálně o něm, ale ty jsem už smazala
bednarik petr
napsal(a):
Přidávám Hernu ve sněhu
janavar
napsal(a):
Čauko Marti, jo už se těším.
Tak to teda čumím jak vypadal krásně. Počkej až uvidíš fotky v jakým stavu jsem ho koupila. Bylo to k pláči. Určitě se ozvi a přijeď.
Měj se
Janča
To je moje Blanička!!!Která už bohužel nežije...V listopadu mi zemřela na koliku...