Já mám devítiletého Ebra z matky Eriky.Znám jich ještě několik,ale bohužel je mám jen na narmálních fotkách.Chtěla bych vidět jeho sourozence.Tento hřebec působyl hlavně v Píseckém hřebčinci.Jeho fotku bohužel nemám,pokud ji někdo máte tak jí sem taky dejte.
v v
napsal(a):
Já mám devítiletého Ebra z matky Eriky.Znám jich ještě několik,ale bohužel je mám jen na narmálních fotkách.Chtěla bych vidět jeho sourozence.Tento hřebec působyl hlavně v Píseckém hřebčinci.Jeho fotku bohužel nemám,pokud ji někdo máte tak jí sem taky dejte.
Ebro
v v
napsal(a):
Tady to je Marko po Maditovi z matky Victoria. Je to otec mého koníka.Taky by mě zajímalo jak vypadá Madit. Mám křížence haflinga a od předchozích majitelů jsem dostala napsaný rodokmen a teď si k tomu dávám dokupy i fotky:-) Tahle fotka je od předchozích majitelů, je na Prostějovsku.
v v
napsal(a):
na tyto stranky najdes fotky maditovi
xsokolov.net/staje/kone.htm
tonca
napsal(a):
na tyto stranky najdes fotky maditovi
xsokolov.net/staje/kone.htm
Já sice Madita dobře znám.Několik let stál přímo na Hřebčinci v Písku,ale jaksi mě nenapadlo ho vyfotit.Teď už je nějakej pátek někde pryč.Koukala jsem na ty stránky,ale ta fotky je dost nekvylitní.Je krásnej ale teď velmi tlustej jelikož nic nedělá.Jen stál v boxe a chodil na inseminaci.Ani do výběhu nechodil až začal klkat.Má krásnou dlouhou hřívu a je takovej zlatej.Ten koník na fotce je taky krásnej.Tak sem dej fotku tvého koníka.
v v
napsal(a):
Čauky Verčo,no že se nezeptáš,vždyť s jedním Maditovo potomkem bydlí i ten můj moula Vojta Akorát teď si nejsem jistá jestli je to jeho otec nebo děda...ale zjistím!
Lenka
v v
napsal(a):
Leni dneska jsem prosimtě měla leteckej den.Ňák jsme se tou přirozenou komunikací nedomluvily že z kopce se nelítá jak magor.
Co se ti nezdá? To je foto ze září, prcek, teď je už poněkud větší (už je 1 cm přerostlá přes standard
. Zítra budu fotit, tak přiložím něco víc..
Chi,já dobře vím proč do tý přirozený komunikace nedělám, páč nevím jak na to,tak aby to neudělalo ještě škodu. Prostě s ním zacházím nejlíp jak můžu a zatím to vychází..
lenocka
napsal(a):
Co se ti nezdá? To je foto ze září, prcek, teď je už poněkud větší (už je 1 cm přerostlá přes standard
. Zítra budu fotit, tak přiložím něco víc..
Chi,já dobře vím proč do tý přirozený komunikace nedělám, páč nevím jak na to,tak aby to neudělalo ještě škodu. Prostě s ním zacházím nejlíp jak můžu a zatím to vychází..
tak mě to dneska moc nevyšlo-mám rostrhaný kaťata a odřená kolena.Bonuška je krásná.Já sem dám nějaký jiný téma ať si tam můžem psát a neplácáme to sem jů?
v v
napsal(a):
akorát škoda že je to tak rozmazaný
Omlouvám se, hned to napravím, skočila mi tam jiná fotka...........
marketka
napsal(a):
Hurá, tak se zdařilo.
Tak to je Canon.
A tady je hříbě po Maditovi, nyní už Rocky povyrostl.
v v
napsal(a):
akorát škoda že je to tak rozmazaný
Pro Veroniku. Nestála Erika - máma Tvého koníka ve Štěticích? Známý si odtud před rokem haflošku Eriku koupil. Snad mě neprokleje, když sem dám foto.
v v
napsal(a):
Jóó to je ona.Ve Štěticích jsem jí vyděla.On je podobnej spíš jí.Je to kočka.Máš ještě nějakou fotku prosím.Jak se má?
Má se báječně. Občas se na ní někdo sveze, jinak si žije "lážo plážo" na pastvinách s kravkama, ovečkama a kozama kousek od Vodňan. Ovečky si dokonce tak přisvojila, že když majitelé nějakou jdou chytat, tak je brání, až je to nebezpečné. Možná je březí, protože majitel měl ze Štětic asi na dva měsíce půjčenýho hřebce. Plánuje jí pořídit ještě nějakou kámošku.
v v
napsal(a):
Jóó to je ona.Ve Štěticích jsem jí vyděla.On je podobnej spíš jí.Je to kočka.Máš ještě nějakou fotku prosím.Jak se má?
A ještě jedna novější z půlky prosince.
oslik
napsal(a):
A ještě jedna novější z půlky prosince.
to bude mít hříbátko po Stixovi?To jsem ráda že je v dobrých rukách.Vypadá že docela přibrala,nebo že by už bylo vydět to hříbě.Děkuji za info.Ještě kde přesně prosímtě je?Jezdím často Písek -Budějice,tak bych se tam někdy mrkla.
v v
napsal(a):
to bude mít hříbátko po Stixovi?To jsem ráda že je v dobrých rukách.Vypadá že docela přibrala,nebo že by už bylo vydět to hříbě.Děkuji za info.Ještě kde přesně prosímtě je?Jezdím často Písek -Budějice,tak bych se tam někdy mrkla.
Jj, pokud hříbátko bude, bude po Stixovi. Špatně krmená rozhodně není, takže bříško může být i z papání, sono ani jiná vyšetření na březost jí nedělali, a nechávají se překvapit. Erika stojí ve vesničce Krašlovice, majitel je pan Čejka. Psala jsem mu, že jsem na netu objevila jejího synáčka a mám se prý zeptat, jestli je to taky takový paličák, jako mamina. Hezký večer.
oslik
napsal(a):
Jj, pokud hříbátko bude, bude po Stixovi. Špatně krmená rozhodně není, takže bříško může být i z papání, sono ani jiná vyšetření na březost jí nedělali, a nechávají se překvapit. Erika stojí ve vesničce Krašlovice, majitel je pan Čejka. Psala jsem mu, že jsem na netu objevila jejího synáčka a mám se prý zeptat, jestli je to taky takový paličák, jako mamina. Hezký večer.
že se do toho pletu, jeli jsme přes Krašlovice někdy na konci léta a říkala jsem čí by ten hafošek tak mohl být. jezdí se na ní, protože my často kolem s našima ponclama jezdíme na celodenní, klidně by se k nám pán mohl přidat
P.S já totiž trpím chorobou seznamování se se všema koňákama z okolí
microfon
napsal(a):
že se do toho pletu, jeli jsme přes Krašlovice někdy na konci léta a říkala jsem čí by ten hafošek tak mohl být. jezdí se na ní, protože my často kolem s našima ponclama jezdíme na celodenní, klidně by se k nám pán mohl přidat
P.S já totiž trpím chorobou seznamování se se všema koňákama z okolí
Já mu to vyřídim. Klidně se u něj někdy stavte, jak ho znám, rád si pokecá
.
oslik
napsal(a):
Já mu to vyřídim. Klidně se u něj někdy stavte, jak ho znám, rád si pokecá
.
Tak už konečně zprovoznily na www.aschk.cz on-line plemenou knížku haflingů,tak se tam mrkněte,jsou tam i fotky hřebců a dlouhatánské rodokmeny,tak se tam dají dobře najít sourozenci vašich koníků a jejich majitele-pokud teda dal hlášení o změně majitele.Je to fakt zajímavé čtení.
v v
napsal(a):
Tak už konečně zprovoznily na www.aschk.cz on-line plemenou knížku haflingů,tak se tam mrkněte,jsou tam i fotky hřebců a dlouhatánské rodokmeny,tak se tam dají dobře najít sourozenci vašich koníků a jejich majitele-pokud teda dal hlášení o změně majitele.Je to fakt zajímavé čtení.
(březí ) kobyla po Madit z kobyly Šárka po Nurmi
v v
napsal(a):
Jéééé to je super...Našla jsem tam asi 10 našich (i bývalých) haflošů... To je informací
ladys
napsal(a):
Jéééé to je super...Našla jsem tam asi 10 našich (i bývalých) haflošů... To je informací
Co byly kobylky mamina??
Jinak v rodokmenech jsem se taky hrabala dobré tři hodiny.Je to fakt supr najít si rodiče svého koně a u nich jejich další potomky že?Jen škoda že tam není u všech fotka.Ale jak jsem koukala na jiná plemena,tak tam je nemají ani u plemeníků.Fakt bomba-ale ty jména předků pomalu ani nepřečtu natož jak tokového koníka mohly oslovovat.Rakouský jména jsou fakt hrozný.
v v
napsal(a):
Co byly kobylky mamina??
Jinak v rodokmenech jsem se taky hrabala dobré tři hodiny.Je to fakt supr najít si rodiče svého koně a u nich jejich další potomky že?Jen škoda že tam není u všech fotka.Ale jak jsem koukala na jiná plemena,tak tam je nemají ani u plemeníků.Fakt bomba-ale ty jména předků pomalu ani nepřečtu natož jak tokového koníka mohly oslovovat.Rakouský jména jsou fakt hrozný.
Simbo po Madit,máma Sindy,roček
v v
napsal(a):
jů,ten je světlonkej.
Pro ty komu se ta zpráva ještě nedonesla,tak MAdit asi před měsícem umřel na koliku.
Tady je přelínalý,Madita je mi moc líto ,viděla jsem ho osobně a hřebec moc hodný.Stál na statku Bublava,od tamtud je i Simbo.
janna
napsal(a):
(březí ) kobyla po Madit z kobyly Šárka po Nurmi
Já mám její sestru-Sany
jurda
napsal(a):
Tady je přelínalý,Madita je mi moc líto ,viděla jsem ho osobně a hřebec moc hodný.Stál na statku Bublava,od tamtud je i Simbo.
SANY-je také po Maditovi,matka Šárka
klarcer
napsal(a):
Lamborgina, po Maditovi. Nemohu se dohledat matky. Má matku Leontýnu a nevím, kde jí je konec??? Škoda Madita, myslela jsem, že ještě žije.
Jaká je povaha vašich haflošů po maditovi???
Naše Madetka po Maditovi!
Povaha - tvrdohlavka, trošku tank, ale jinak strašně hodná.
jarin
napsal(a):
Naše Madetka po Maditovi!
Povaha - tvrdohlavka, trošku tank, ale jinak strašně hodná.
Lamborgina
klarcer
napsal(a):
Lamborgina, po Maditovi. Nemohu se dohledat matky. Má matku Leontýnu a nevím, kde jí je konec??? Škoda Madita, myslela jsem, že ještě žije.
Jaká je povaha vašich haflošů po maditovi???
klarcer a hledala jsi jí na plmenné knížce on-line?Tam by jsi měla najít i majitele s adresou.
Jinak můj haflík je docela fajn.Občas si vymyslí nějakou lumpárnu.Není to žádnej línej oslík,ale na vyjížďkách mě občas zkouší co si může dovolit.Na loukách pokud na něm jede méně zkušený jezdec-obvykle to odnese přítel-tak ho hned na začátku vysadí kozlíkem a za ním myškou a po louce si lítá už bez jezdce......Jo a rozváže každej uzel na kterej ho uvážu.A zničí všechno na co se dostane-rozkousal mi sedlo a otěže a maska na hlavu mu vydržela tejden do úplného rozervání.To samé udělal i s čabrakou!!!!takže do výběhu chodí nahatej i bez ohlávky jelikož si jí stejně hned sundá!!!
Znám ještě dva Madiťáky.Jeden je dost podobnej povahově Ebroušovi jen v ještě akčnějším vydání a druhej je takovej línej moula a přijde mi že s těma dvouma nemá nic společnýho.
v v
napsal(a):
klarcer a hledala jsi jí na plmenné knížce on-line?Tam by jsi měla najít i majitele s adresou.
Jinak můj haflík je docela fajn.Občas si vymyslí nějakou lumpárnu.Není to žádnej línej oslík,ale na vyjížďkách mě občas zkouší co si může dovolit.Na loukách pokud na něm jede méně zkušený jezdec-obvykle to odnese přítel-tak ho hned na začátku vysadí kozlíkem a za ním myškou a po louce si lítá už bez jezdce......Jo a rozváže každej uzel na kterej ho uvážu.A zničí všechno na co se dostane-rozkousal mi sedlo a otěže a maska na hlavu mu vydržela tejden do úplného rozervání.To samé udělal i s čabrakou!!!!takže do výběhu chodí nahatej i bez ohlávky jelikož si jí stejně hned sundá!!!
Znám ještě dva Madiťáky.Jeden je dost podobnej povahově Ebroušovi jen v ještě akčnějším vydání a druhej je takovej línej moula a přijde mi že s těma dvouma nemá nic společnýho.
Jojo, hledala, ale prý to neplatí, tak nevím. Taky jsem chtěla zjistit, jak je to s hříbětem, když byla připuštěna a nemohla jsem se nikde dohledat. Jinak je to teda opravdu trvdohlavý kůň, kupovalal jsem jí jako osmiletou, stála přivázaná na štoňtě, takže mi dala zabrat, chtělo to hodně sil a trpělivosti, akorát je to trochu blázen. Občas mě někde přizabije, když jedeme s více koňma, tak je k nezastavení, chce za koňma. Mám jí rok, tak doufám, že z apár let jí to přejde.
klarcer
napsal(a):
Jojo, hledala, ale prý to neplatí, tak nevím. Taky jsem chtěla zjistit, jak je to s hříbětem, když byla připuštěna a nemohla jsem se nikde dohledat. Jinak je to teda opravdu trvdohlavý kůň, kupovalal jsem jí jako osmiletou, stála přivázaná na štoňtě, takže mi dala zabrat, chtělo to hodně sil a trpělivosti, akorát je to trochu blázen. Občas mě někde přizabije, když jedeme s více koňma, tak je k nezastavení, chce za koňma. Mám jí rok, tak doufám, že z apár let jí to přejde.
Tak to tě asi musím zklamat.Ebrouš je taky takovej pošuk.Je mu jedenáct a ještě ho to nepřešlo.Jezdím na něm od jeho dvou let a mám ho od jeho šesti a je tak nějak pořád stejnej.Zrovna včera jsem málem navštívyla zem.Nějak neunesl že běží po louce až druhej ,tak to narval a začal vyhazovat.....tele jedno!!Tak doufám že z toho jančení se taky někdy dostanem
v v
napsal(a):
taky máme hafloše po Maditovi a jsmenuje se překvapivě..... chvíle napětí..... Madit 2:-)
v v
napsal(a):
moc hezkej koník.Co má za mámu???Má moc pěknou hlavičku.Neměla bys fotku celého??
Taky znám jednoho Madita po Maditovi,asi jich bude víc.
To jo,já minule vymetla všechny stromy, jak jsem jí nemohla udržet, když chtěla za koňma. Pak to tak rozběhne, to mi nevadí,ale má sílu teda pěknou. Ruce mám vždy opuckýřované. Sama venku, v poho, prověšené otěže,ale jak jde s koňma a nejde první,tak je to katastrofa.
v v
napsal(a):
moc hezkej koník.Co má za mámu???Má moc pěknou hlavičku.Neměla bys fotku celého??
Taky znám jednoho Madita po Maditovi,asi jich bude víc.
nejsem majitelka, takže mámu nevím. je to moc pěkný koník, jen se z něj právě snažíme udělat spolehlivé vozítko, zatím je to plašan
cowgirl
napsal(a):
nejsem majitelka, takže mámu nevím. je to moc pěkný koník, jen se z něj právě snažíme udělat spolehlivé vozítko, zatím je to plašan
a portrét