Foto Grewot A 1/1 Scháním

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.1.2007 20:19

Mám doma malého Grewoťáka a scháním foto tatínka. Dík

9.1.2007 21:44

redbla napsal(a):

Ahoj,znala jsem Grewot,ale ne moc dlouho,pak musel být prý utracen.Byl ustájenej u p.Skalka na Drahýšce.Andy

10.1.2007 16:04

andy zahourova napsal(a):
Ahoj,znala jsem Grewot,ale ne moc dlouho,pak musel být prý utracen.Byl ustájenej u p.Skalka na Drahýšce.Andy

To asi ne Grewot byl u Vinklárka v Plačovicích - Valory Dešná - dostihová stáj.

11.1.2007 16:27

redbla napsal(a):

Odtud máme naší kobylku, její poslední hříbě je po Grewot...bohužel fotku nemáme ani hříbátka ani Grewota:-/ myslím, že po naší kobči musí mít koníci suprovou povahu - je hodná, ale přiměřeně temperamentní (i teď skoro ve 24 letech má temperamentu a elánu na rozdávání)

12.1.2007 15:40

redbla napsal(a):

Ahoj, jo to poslední hříbě se Hance narodilo v Plačovicích, podle plemenné knihy, je to kobylka

12.1.2007 16:50

redbla napsal(a):

Podle plemenné knihy se ta kobylka jmenuje 15/499 Lucka (podle knihy je ve Stráži nad Nežárkou), ale není po tom Grewotovi je po Lusiano s.v., po Grewotovi nemá žádný záznam, ani na výpisu ani on-line, ale určitě v té době měla hříbě...Zkus se mrknout na http://www.schct.cz/pk/index.php3, je tam jeho původ, je celkem dobrý - má tam Masise a Deux pour Centa

12.1.2007 17:02

hanule napsal(a):
Podle plemenné knihy se ta kobylka jmenuje 15/499 Lucka (podle knihy je ve Stráži nad Nežárkou), ale není po tom Grewotovi je po Lusiano s.v., po Grewotovi nemá žádný záznam, ani na výpisu ani on-line, ale určitě v té době měla hříbě...Zkus se mrknout na http://www.schct.cz/pk/index.php3, je tam jeho původ, je celkem dobrý - má tam Masise a Deux pour Centa

Heleď je mraky praktik mezi "koňáky", a stáj kde přebýval Gw je určitým způsobem negativně populární. Ale tohle není téma do veřejné diskuze.

Přidejte reakci

Přidat smajlík