Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.1.2007 23:13

Tak co,tanhle nadpis snad nepřehlédneš né?

10.1.2007 23:19

v v napsal(a):

To fakt ne,ale klidně bych udělala další téma pro koníky co prošli Štěticema...a nebo klidně pro haflingy celkově..
Tady máš ještě foto z podzima, takhle si tam ti naši "prdi" vegetí pořád (na fotce Vojtovo každodenní polední siesta, Amadeus se nudí a prudí, no hříbě,no )

10.1.2007 23:26

lenocka napsal(a):
To fakt ne,ale klidně bych udělala další téma pro koníky co prošli Štěticema...a nebo klidně pro haflingy celkově..
Tady máš ještě foto z podzima, takhle si tam ti naši "prdi" vegetí pořád (na fotce Vojtovo každodenní polední siesta, Amadeus se nudí a prudí, no hříbě,no )

to je supr fotka.Je taky krásně tmavej viď.je teda po Maditovi?Vojta si umí hezky válet šunky.Ebrouš co je sám,tak si venku skoro nelehá.Kdybys viděla jak mě dneska naštval pak přede mou ještě zdrhal když jsem ho dohonila.On totiž zakotvil u koz.tak jsem ho ještě prohnala v kruhovce když má tolik energie.Dneska se naučil poklonu a sám se hrozně divil co to dělá a hrozně u toho chrochtal.Fakt sranda.
Jinak haflingové už tu někde jsou asi dvakrát,ale moc jich tam není,tak tam něco hoď.Ale s těma ze Štětic to není špatnej nápad.

10.1.2007 23:27

v v napsal(a):

Tak a tady máš ještě Vojtovo snahu o akrobacii, ale moc mu to nende, protože je špekoun a přes ten pupek se nemůže moc dostat
A já jdu spát, zítra zas něco přidám,koně i Bonnie
Papa

10.1.2007 23:30

lenocka napsal(a):
Tak a tady máš ještě Vojtovo snahu o akrobacii, ale moc mu to nende, protože je špekoun a přes ten pupek se nemůže moc dostat
A já jdu spát, zítra zas něco přidám,koně i Bonnie
Papa

taky už tu usínám,tak papa zítra.

11.1.2007 12:02

v v napsal(a):
taky už tu usínám,tak papa zítra.

ahoj,tak teprve teď vstávám.to je děsný co!
posílám fotku Slfiny a Jarky Brbců když jsem s nima byla venku.

11.1.2007 12:04

v v napsal(a):
ahoj,tak teprve teď vstávám.to je děsný co!
posílám fotku Slfiny a Jarky Brbců když jsem s nima byla venku.

Ještě jedna letní fotka z našich narozenin.....

11.1.2007 12:09

v v napsal(a):

a jak to dopadlo-no klasika

11.1.2007 18:51

v v napsal(a):

No jasně,to znám!!! Posílám ti fotky ze dneška:

miláčci

11.1.2007 18:52

v v napsal(a):
a jak to dopadlo-no klasika

Vojta se ještě pořád umí předvádět! (jen kdyby nebyl takový prase,viď?)

11.1.2007 18:54

lenocka napsal(a):
No jasně,to znám!!! Posílám ti fotky ze dneška:

miláčci

A tady málem byla kolize,kamarádky pes se připletl pod Vojtu,ale naštěstí přežil bez újmy. Jsou to paka...

11.1.2007 18:56

lenocka napsal(a):
A tady málem byla kolize,kamarádky pes se připletl pod Vojtu,ale naštěstí přežil bez újmy. Jsou to paka...

A ještě Bonnie,dneska ráno si hrála na lovce
Včera jí bylo 11měsíců,má 30kg a už je 1cm přerostlá přes standard. Ale je skvělá!!!

16.1.2007 20:01

lenocka napsal(a):
A ještě Bonnie,dneska ráno si hrála na lovce
Včera jí bylo 11měsíců,má 30kg a už je 1cm přerostlá přes standard. Ale je skvělá!!!

chudák pes jak ho Vojta převálcovalTakle Ebrouš útočil na Matesa,ale Mates se jen přikrčil k zemi a myslel že není vidět a zdrhal až fakt na poslední chvíli.
Já naštěstí nemám bahno ve výběhu,tak je čistej,ale zase se každý den válí v hoblinách a dělá si z nich na sobězimní kožíšek.Taky se to dobře čistí hlavně z ocasu...

Přidejte reakci

Přidat smajlík