Jsou tu nějací majitelé appaloos?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.1.2007 23:34

Ahojky,máte někdo tady appa koníky?Hledám nové majitelé appa-jen tak pro přehled a dělám stránky o appa,kde se teď nic déle nedělo,tak bych je chtěla rozšířit o nové puntikáče..
Já začnu našemi koníky-hřebeček appa Redík z kobči Penelope Legs Luck po QH hřebci

a appa kobča Vanesa To Impress po Drest To Impress ze stejné matky

10.1.2007 23:35

proxima napsal(a):
Ahojky,máte někdo tady appa koníky?Hledám nové majitelé appa-jen tak pro přehled a dělám stránky o appa,kde se teď nic déle nedělo,tak bych je chtěla rozšířit o nové puntikáče..
Já začnu našemi koníky-hřebeček appa Redík z kobči Penelope Legs Luck po QH hřebci

a Vanesa..

11.1.2007 00:33

proxima napsal(a):
a Vanesa..

Evíku,já tě v tom nenechám:-))
Sice nejsem nová ale aspoň něco:-)
třeba naše maminka Terinda

11.1.2007 00:40

proxima napsal(a):
a Vanesa..

Simply téměř před rokem....takhle vypadá doma v nelítostném huculým souboji..nutno přiznat,že tohle je jeden z mála momentů,kdy Simply vede...jinak ho huculek s přehledem válcuje:-)

11.1.2007 00:44

lavena napsal(a):
Simply téměř před rokem....takhle vypadá doma v nelítostném huculým souboji..nutno přiznat,že tohle je jeden z mála momentů,kdy Simply vede...jinak ho huculek s přehledem válcuje:-)

A Simply ještě jednou...tentokrát na podzim na Appa Show :-)

11.1.2007 00:50

lavena napsal(a):
A Simply ještě jednou...tentokrát na podzim na Appa Show :-)

a Aťuška samozřejmě nemůže chybět:-)
tady v jeho milované vodě..

11.1.2007 01:00

lavena napsal(a):
a Aťuška samozřejmě nemůže chybět:-)
tady v jeho milované vodě..

a poslední Aťa

11.1.2007 01:26

proxima napsal(a):

Dík Evi!!!
Doufám že se přidáte další puntikáči!Teď už koukám všichni mají půlnoc..

11.1.2007 10:52

proxima napsal(a):

Ahojky všem .Jsme novými majiteli appa valacha King Rock Bar po FF Rock My Babe . Na první fotce je ještě v doma ve dvou letech

11.1.2007 10:54

avalanche napsal(a):
Ahojky všem .Jsme novými majiteli appa valacha King Rock Bar po FF Rock My Babe . Na první fotce je ještě v doma ve dvou letech

a tady skoro po roce

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.1.2007 10:56
Uživatel s deaktivovaným účtem

avalanche napsal(a):
a tady skoro po roce

Krasavec!

11.1.2007 10:57

avalanche napsal(a):

tady je na podzim na procházce se svými kamarády s kobylkou Avalanche a valachem Argem

11.1.2007 11:00

avalanche napsal(a):

jedna fotečka z blízka

11.1.2007 11:02

avalanche napsal(a):

a poslední : jeho mladší pravý bráška .

11.1.2007 11:05

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Krasavec!

Díky .Zatím je to takové koňské mimino ,ale jsme s ním moc spokojeni .Je hodný a chápavý .

11.1.2007 11:15

avalanche napsal(a):
a poslední : jeho mladší pravý bráška .

Jejej, ten je ale rozkošnej!!! Mně se FF Rock Me Baby strašně moclíbí, pro mne je to nejhezčí appa v republice. Jenže já mám paintku a tu nemůžu pouštět appou... ale takovéhle hříbátko je faktkouzelné, nádhera!

11.1.2007 14:57

jackie napsal(a):
Jejej, ten je ale rozkošnej!!! Mně se FF Rock Me Baby strašně moclíbí, pro mne je to nejhezčí appa v republice. Jenže já mám paintku a tu nemůžu pouštět appou... ale takovéhle hříbátko je faktkouzelné, nádhera!

Moc pěkný valášek-ještě se ozvu na mail.
Je vás tu ještě víc s appíčkama?

11.1.2007 16:10

proxima napsal(a):
Moc pěkný valášek-ještě se ozvu na mail.
Je vás tu ještě víc s appíčkama?

tak taky sem pridam naseho plemeneho hrebce Abdull Reward
Matka: Abdull Princes Otec: The overwhelmer

11.1.2007 16:13

parkuracek napsal(a):
tak taky sem pridam naseho plemeneho hrebce Abdull Reward
Matka: Abdull Princes Otec: The overwhelmer

tady v kruhovce

11.1.2007 16:21

parkuracek napsal(a):
tady v kruhovce

jeste blbnuti v ohradniku

11.1.2007 16:24

parkuracek napsal(a):
jeste blbnuti v ohradniku

uz doblbnul a krokuje

11.1.2007 20:36

avalanche napsal(a):
a tady skoro po roce

Jako ze tohle plemeno me moc nechytlo za srdce,tak tenhle konik je vazne krasnej

11.1.2007 22:41

parkuracek napsal(a):
uz doblbnul a krokuje

Jojo, Abdul je moc pěkný koník-byli jsme se u Vás na něj asi loni v zimě dívat.To byla jiná zima-sněhu všude a mráz že jsme stáli jen ve stáji uplně zmrzlí..Mají se po něm letos narodit nějaké hříbátka???

12.1.2007 07:32

proxima napsal(a):
Jojo, Abdul je moc pěkný koník-byli jsme se u Vás na něj asi loni v zimě dívat.To byla jiná zima-sněhu všude a mráz že jsme stáli jen ve stáji uplně zmrzlí..Mají se po něm letos narodit nějaké hříbátka???

ano jedno hribe bude mit letos v dubnu rok je to prekrasna klisnicka a skvele hodnoucka... jinak se ma narodit asi cca 7-10 hribat

13.1.2007 10:14

parkuracek napsal(a):
ano jedno hribe bude mit letos v dubnu rok je to prekrasna klisnicka a skvele hodnoucka... jinak se ma narodit asi cca 7-10 hribat

Sice vám nepřispěju obrázkem Appa koníků, ale jinak se mi mocinky líbí i když se mi asi nepoštěstí se stát majitelkou nějaké appy vzhledem k jejich cenám...no co už. Proxi tvoje stránky jsem poctivě prostudovala a je to u vás mocinky pěkné...kdyžtak se potkáme na diskuzi v květnovkách na rodince....Ať vám appy jdou!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík