jeffik
napsal(a):
tak pokud máte doma koníka , nebo alespon nějakýho znáte tak sem šoupněte jeo fotky
ta toto je hlavička známého Veneur du Licka
jeffík

jeffik
napsal(a):
ta toto je hlavička známého Veneur du Licka
Ahoj to neznáte nějaský potomky po tomto užasným hřebci?Víte že už je mrtvý?? Prej dostal koliku
jeffik
napsal(a):
tak pokud máte doma koníka , nebo alespon nějakýho znáte tak sem šoupněte jeo fotky
tohle je můj, teď má už 8 měsíců
bobo
napsal(a):
tohle je můj, teď má už 8 měsíců
už má tak 150cm, a bude asi na prodej
jeffík
napsal(a):
Ahoj to neznáte nějaský potomky po tomto užasným hřebci?Víte že už je mrtvý?? Prej dostal koliku
Toto je tříletý syn Glorion z matky Glory (po Faraday)
HankaViktoria

XXX.XXX.64.22
akira
napsal(a):
Toto je tříletý syn Glorion z matky Glory (po Faraday)
Tak to sem uplne preslechla,pamatuju si ho z MŠMK. Libil se mi barvou a vyrazem.Typove prave nic moc,ani poradne narostlej nebo udelanej nebyl. Skokove bez stylu,ale vyskocit umel:) Jak se ma? Tusim,ze Mara rikal,ze je na prodej,tak uz je pryc?
No on byl vždycky takové vyžlátko po mamince, která je poloviční achaltekinec, takže už se toho asi nezbaví. Jinak s tím skákáním je to pravda, i když ke konci sezony už začínal více používat hřbet a nějak to vypadalo. Jinak pod sedlem to byl nejspolehlivější koník (i jako hřebec). Akorát v tom boxe to s ním bylo horší, ale nic co by se nedalo zvládnout. Teď už je bohužel pryč, byl vykastrován a prodán do Komorní Lhotky k osmnáctileté holčině. SIce je nám smutno, ale konečně se má dobře: výběh, kamarády atd. :-)
Kixie

XXX.XXX.96.2
Tak tohle je moje šestiletá slečna po Veneurovi, Nanga Belud. Mám ji od pana Skřivana. Kobyla je z klisny Nemesis po Nabuchodonosor a je to Slovenský teplokrevník.
H.

XXX.XXX.135.248