marketka
napsal(a):
Dávejte sem prosím fotky koníků, kdo jste od Mladé Boleslavi.Napište, odkud jste a tak. Nikoho v okolí moc neznám, ráda bych věděla i o jiných koňácích.
Už sem tady jedno téma s tímto nátzvem zakládala, bez většího úspěchu, ale my jsme od Mb- Čistá
brodska
napsal(a):
To teda jo!!! Taky mě to překvapilo, že tady nikdo není!!!! je to škoda, protože jinak by se dalo podnikat věcí!!! Ty jsi odkud přesně???
Já jsem z Dobrovice. Od Mladé Boleslavi je to směr Nymburk.
Třeba hledám koňáky v okolí, s kterýma bych vyjela, ale není zájem.
To je velká škoda.
marketka
napsal(a):
V Čisté by měl mít koně p- Vacek. Jste od něj? Nebo jste soukromníci?
Od p. Vacka jsme koupili kobylku. Ale tenhle p. Vacek je z Páterova. Taky posílám fotku Kalahari.
tajemma danny
napsal(a):
Od p. Vacka jsme koupili kobylku. Ale tenhle p. Vacek je z Páterova. Taky posílám fotku Kalahari.
Ještě jedna fotka. Moc pěkná kobylka.
sadzi saj

marketka
napsal(a):
Aha, to mi kdysi někdo říkal, tak si to spletl.
Tak do třetice zkouším oživit téma respektive diskuzi milovníků koní z okolí MB, sice nejsem z okolí MB, ale není to zase až tak daleko, tak najde se tu někdo z okolí Mělnicka až Mladoboleslavska?? Přidávám svoji kobču.
buggyna

sadzi saj
napsal(a):
Tak do třetice zkouším oživit téma respektive diskuzi milovníků koní z okolí MB, sice nejsem z okolí MB, ale není to zase až tak daleko, tak najde se tu někdo z okolí Mělnicka až Mladoboleslavska?? Přidávám svoji kobču.
Jáááááá!!!!! Taky nejsem z MB ale ze Soutoku ....ale koníky máme s Andy v Liblicích
viď že jo?!