Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.1.2007 18:42

Ahoj je to stejné téma jako ZZVJ Vyškov akorát že Přerov......Tak budete si někdo dělat v Přerově licenci?? 15.dubna...Nebo jste sio už dělali??Jaký to tam je?? jací jsou rozhodčí??Jaký to tam je celkově??

14.1.2007 21:18

kybosek napsal(a):
Ahoj je to stejné téma jako ZZVJ Vyškov akorát že Přerov......Tak budete si někdo dělat v Přerově licenci?? 15.dubna...Nebo jste sio už dělali??Jaký to tam je?? jací jsou rozhodčí??Jaký to tam je celkově??

Já jsem je tam dělala na jaře v roce 2004.
Pamatuji si,že před zkouškami tam pořádali soustředění na ZZJV - obsahovalo trénink drezury i parkuru + plus teorii.

Parkur byl celkem dost barevný. Hodně koní mělo problém s prvním skokem, jelikož byl postavený od koní a proti zdi. Já osobně jsem ho překonala na počtvrté (ale nemám moc skokového koníka).
Jako hlavní rozhočí tam byl nějaký chlap z military (jméno si už nepamatuji) a byl pěkně nepříjemný a taky vyházel dost lidí. Ale je to už 3 roky a jako rozhodčí tam může být kdokoliv
Jinak je tam dobrý písčitý povrch, ne hluboký

15.1.2007 14:21

ja kvejk napsal(a):
Já jsem je tam dělala na jaře v roce 2004.
Pamatuji si,že před zkouškami tam pořádali soustředění na ZZJV - obsahovalo trénink drezury i parkuru + plus teorii.

Parkur byl celkem dost barevný. Hodně koní mělo problém s prvním skokem, jelikož byl postavený od koní a proti zdi. Já osobně jsem ho překonala na počtvrté (ale nemám moc skokového koníka).
Jako hlavní rozhočí tam byl nějaký chlap z military (jméno si už nepamatuji) a byl pěkně nepříjemný a taky vyházel dost lidí. Ale je to už 3 roky a jako rozhodčí tam může být kdokoliv
Jinak je tam dobrý písčitý povrch, ne hluboký

Mno ja sem si delal mno newim gdy to bylo ale je to v roce 2004...predvadeni bylo tak na pul ja v pohode ale kobylka byla nervozni cucela vsedu kolem sebe ale pri postoji stala krasne...mno parkurek se mi zdal lehounkej..mno mozna protoze jsem mela militaroveho konika ale jezdila sem na nem jenom 3x pred zkouskama...drezura byla horsi sem byla nervozni...jinak rozhodci byli tak na pul..ja sem udelal praktickou cast ale teorii ne...ten den sem to bylo jak gdybych nigdy nic takoveho neslysela...ale teorii sem neudelala jen o 1 bod

Přidejte reakci

Přidat smajlík