Tak se taky přidám ZZVJ 07 Mělník

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.1.2007 07:19

Tak kdo tady bude v dubnu dělat licenci? Se mnou....

16.1.2007 10:37

brodska napsal(a):
Tak kdo tady bude v dubnu dělat licenci? Se mnou....

to si nikdo nebude tady dělat licenci????

16.1.2007 11:34

brodska napsal(a):
to si nikdo nebude tady dělat licenci????

Nee,já určitě ne,poněvadž rozhodčího by klepla pepka!!!

16.1.2007 11:50

jaruska napsal(a):
Nee,já určitě ne,poněvadž rozhodčího by klepla pepka!!!

Ale já netvrdim, že u mě to přežijou v pohodě... i já budu mít asi infarkt...... Ty jsi odkud??

16.1.2007 12:04

brodska napsal(a):
Ale já netvrdim, že u mě to přežijou v pohodě... i já budu mít asi infarkt...... Ty jsi odkud??

Slaný

16.1.2007 13:53

jaruska napsal(a):
Slaný

a proč ??? Vždyť je to fuk ne?? Tak hoď řeč...

16.1.2007 14:13

brodska napsal(a):

Slaný proto,že tu nemáme žádný lesy!!!
To i na tom Mělníce jste na tom s těma lesama líp,než my tady!!!!
Ale přeju moc štěstí na zkouškách!!!!!!!
Já jsem se jednou -podotýkám,že opravdu jen jednou-strašně opila,a bylo to právě kvůli těm zkouškám.fůra holek je dělala,jen já ne,protože mě nikdo neučil jezdit,ale jen makat.Celou dobu mi to nepřišlo,byla jsem přeci u koní,jednou za týden v neděli dvouhodinová vyjížďka na dvacetileté Zuzaně byl pro mě ráj...Až do té doby,než ty moje kamarádky dělaly ty zkoušky a já zjistila,že vlastně nic neumím.....No spravilo to třičtvrtě litru vodky,řádná opice a od tý doby si z toho nic nedělám,protože mám koně pro radost a zkoušky dělat ani nikdy nechci.Můj manžel si je sice udělal,od tý doby je to mistr světa amoleta,ale kdybyste viděli tu úroveň-udělali je úplně všichni až na jednu holku,které kůň odmítl 3 x poslušnost,tak tu už vyřadit museli,ale já bych se za takovéto absolvování zkoušek styděla.Dodneška jsou mezi mladými lidmi tací,kteří jdou dělat zkoušky a propadnou u testu z otázky,co je žuchva a kde se nachází.Ale udržejí se na koni,mají koně,který je sám radši přes ty překážky odnese,aby už měl pokoj,ale jdou dělat zkoušky!!!

16.1.2007 14:31

brodska napsal(a):

tak to asi budes jedina:))

16.1.2007 14:33

xarinka napsal(a):
tak to asi budes jedina:))

Nerozumím tomu,že budu jediná.Vysvětlíš mi to,prosím?Dííky.

16.1.2007 14:37

jaruska napsal(a):
Nerozumím tomu,že budu jediná.Vysvětlíš mi to,prosím?Dííky.

no já taky nejsem z Mělníka....:-))) jsem od Bolky Ml., ale lesy tady i tak máme, to je pravda.... No manžel ten si licenci dělat nemusel, protože to dostal samo že k výučáku- Kladruby n/L. Takže mu závidím... Nás koníci tak trochu živěj, takže je to tak trochu i nutnost, abych to měla ofic... Jinak bych do toho ani nešla.... Mám strach už teď, je to zopakováni maturity....

16.1.2007 14:50

brodska napsal(a):
no já taky nejsem z Mělníka....:-))) jsem od Bolky Ml., ale lesy tady i tak máme, to je pravda.... No manžel ten si licenci dělat nemusel, protože to dostal samo že k výučáku- Kladruby n/L. Takže mu závidím... Nás koníci tak trochu živěj, takže je to tak trochu i nutnost, abych to měla ofic... Jinak bych do toho ani nešla.... Mám strach už teď, je to zopakováni maturity....

no ja uz ji mam nastestni nejaky ten rok za sebou takze sem vklidu:)..ale proste co se tyce jizdy..pokud ma clovek slusne prijezdeneho kone a jezdec umi sedet, zna ulohu kterou ma nacvicenou a kone co prejde prez parkur tak je licence tva. no a druha strana otazecky..no z tech sem mela taky strach ale vyslo to:) takze drzim palecky

16.1.2007 14:59

xarinka napsal(a):
no ja uz ji mam nastestni nejaky ten rok za sebou takze sem vklidu:)..ale proste co se tyce jizdy..pokud ma clovek slusne prijezdeneho kone a jezdec umi sedet, zna ulohu kterou ma nacvicenou a kone co prejde prez parkur tak je licence tva. no a druha strana otazecky..no z tech sem mela taky strach ale vyslo to:) takze drzim palecky

Jo díky ti , ale hlavně je drž v dubnu!!! Stejně dokud to nebudu mít za sebou tak nebudu v klidu spát....

16.1.2007 21:30

brodska napsal(a):

No tak to se neboj,to zmáknešVždyť je to skoro Tvůj denní chleba!!!Proti těm,co jezděj jen občas,budeš mít výhodu,tak toho využij a hlavně se opravdu ničeho neboj.Právě na Mělníce udělat zkoušky je docela kumšt,ale když je uděláš,už musíš něco umět.A to Ty určitě umíš!!!!
Já taky budu držet všechny pěstičky,když dáš vědět!!!!!

17.1.2007 08:12

jaruska napsal(a):
No tak to se neboj,to zmáknešVždyť je to skoro Tvůj denní chleba!!!Proti těm,co jezděj jen občas,budeš mít výhodu,tak toho využij a hlavně se opravdu ničeho neboj.Právě na Mělníce udělat zkoušky je docela kumšt,ale když je uděláš,už musíš něco umět.A to Ty určitě umíš!!!!

Nebo si radne zaplatit. Pujcit si kone primo z Melnika a den predem si celou jezdeckou ulohu vyzkouset. Aspon tak to tam nabizeji na jejich strankach. Ty kone to tam urcite chodi i poslepu.

17.1.2007 08:19

rezi napsal(a):
Nebo si radne zaplatit. Pujcit si kone primo z Melnika a den predem si celou jezdeckou ulohu vyzkouset. Aspon tak to tam nabizeji na jejich strankach. Ty kone to tam urcite chodi i poslepu.

je a mohla bys mi poslat tu adresu na Mělník? uvidim co nakonec vymyslíme.... Ale já jinak koníka samo mám.....je to takovej můj kamarád, tak nevim....

17.1.2007 08:29

jaruska napsal(a):

jaruško moc děkuju!!! Určo budu informovat!!! Jak probíhá výcvik a td.-...

17.1.2007 10:57

brodska napsal(a):

www.jkmelnik.cz

17.1.2007 11:08

rezi napsal(a):
www.jkmelnik.cz

díkys mrknu

17.1.2007 11:24

brodska napsal(a):

Můžeš sem dát pár foteček,jak trénujete s koníkem...já ráda kouknu!!Abych věděla,komu vůbec budu držet ty pěstičky!!!!!!!!!!

17.1.2007 11:27

jaruska napsal(a):
Můžeš sem dát pár foteček,jak trénujete s koníkem...já ráda kouknu!!Abych věděla,komu vůbec budu držet ty pěstičky!!!!!!!!!!

ok až se něco nafotí hned to semka dám!!! ale můžete sem dávat fotečky z trénování i VY!!!!!!!!!!!!!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík