Neznáte někdo hřebce ESER S.V. A1/1 je to tmavý hnědák

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.1.2007 11:05

Prosííííímmm...nevíte o něm něco nebo nemáte nějaké jeho fotky?
Mám po něm jeho syna a chci vědět jak vypadá tatínek.
Mooooooocinko děkuji za každou informaci

15.1.2007 11:21

misaslitrova napsal(a):

je to tmavy hnedak nebo spis vranik - vidavala jse mna nej inzeraty kdysi v Jezdectvi

15.1.2007 11:56

spirit napsal(a):
je to tmavy hnedak nebo spis vranik - vidavala jse mna nej inzeraty kdysi v Jezdectvi

v prukazu na svyho valaska mam napsano cerny hnedak

15.1.2007 12:37

misaslitrova napsal(a):
v prukazu na svyho valaska mam napsano cerny hnedak

zkus kouknout na www.fitmin.cz jestli tam neni fotka..... nebo se u nekoho koukni do starsich jezdectvi.... mohlo to byt i okolo roku 2000 nebo o neco niz.... Byl snad skoro v kazdym cisle - nadherna fotka hlavy a pak nejaka myslim v akci :)

15.1.2007 12:52

misaslitrova napsal(a):

Jj, je to černý hnědák. Stojí myslím v Horce nad Moravou. Podle všeho by mu letos mělo být 23let. Fotky najdeš ve starších Jezdectvích v inzerátech.
Taky jsem po něm mývala kloučka, ale bohužel se tenkrát musel prodat. Bylo to moje zlatíčko. Dej sem fotku svýho koníka, jestli můžeš.

15.1.2007 13:06

liala napsal(a):
Jj, je to černý hnědák. Stojí myslím v Horce nad Moravou. Podle všeho by mu letos mělo být 23let. Fotky najdeš ve starších Jezdectvích v inzerátech.
Taky jsem po něm mývala kloučka, ale bohužel se tenkrát musel prodat. Bylo to moje zlatíčko. Dej sem fotku svýho koníka, jestli můžeš.

Ja jsem Esera jezdila. V boxe ostry, ale jinak tutinek. Puvodne stal v Krelove u Ocenaska, pak presidlil do Horky. Fotky mam, ale jen klasicke, digital nemam. Byla po nem krasna hribata. Delali jsme mu i www stranky, ale uz si nepamatuju jejich adresu. Az na lehce caklou majitelku (jako ostatne kazdy konak) uplne v pohode. . Pavla

15.1.2007 14:41

alfi pav napsal(a):
Ja jsem Esera jezdila. V boxe ostry, ale jinak tutinek. Puvodne stal v Krelove u Ocenaska, pak presidlil do Horky. Fotky mam, ale jen klasicke, digital nemam. Byla po nem krasna hribata. Delali jsme mu i www stranky, ale uz si nepamatuju jejich adresu. Az na lehce caklou majitelku (jako ostatne kazdy konak) uplne v pohode. . Pavla

Taj sem dávám tu fotku jak jste říkali...jmenuje se Džin a 6.8 2007 mu bude pět let je to miláček, ale poněvadž se na něm moc nejezdilo tak je s ním spousta práce....
ale mě to baví

15.1.2007 14:47

misaslitrova napsal(a):
Taj sem dávám tu fotku jak jste říkali...jmenuje se Džin a 6.8 2007 mu bude pět let je to miláček, ale poněvadž se na něm moc nejezdilo tak je s ním spousta práce....
ale mě to baví

další....

15.1.2007 14:49

misaslitrova napsal(a):
další....

začínám s ním wester ten mu mocciiiinko sluší..zatím máme jen úzdečku, ale už brzy nám přijde i sedýlko

Přidejte reakci

Přidat smajlík