Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.1.2007 11:55

Najde se někdo zkušený, kdo by chtěl jezdit koníka hucula?Jsem na delsi dobu polámaná Koník je ustájen v Drásově.

15.1.2007 12:06

jessika napsal(a):
Najde se někdo zkušený, kdo by chtěl jezdit koníka hucula?Jsem na delsi dobu polámaná Koník je ustájen v Drásově.

To je ten nový, hnědý :-) Copak se ti stalo?

15.1.2007 12:23

racina napsal(a):
To je ten nový, hnědý :-) Copak se ti stalo?

Drásovy jsou dva - jeden u Brna a jeden u Příbrami...
To Ti udělal dotyčnej hucul?

15.1.2007 12:25

rolf napsal(a):
Drásovy jsou dva - jeden u Brna a jeden u Příbrami...
To Ti udělal dotyčnej hucul?

Ona myslí u Brna

15.1.2007 12:41

racina napsal(a):
Ona myslí u Brna

jj,myslím u Brna.Spadla jsem v sobotu ze svojí berušky Jela jsem bez sedla a nevyseděla jsem pár jejích hrbáků kdyby necválala dál s hlavou dole, tak jsem to mohla usedět No ještě jsem neměla nic zlomeného, tak je to tady.Ten nový koník je sice číslo, ale nic mi neudělal.Ale mám ho teprve týden a 3 měsíce nic nedělal, je tlustej a nevychovanej a proto potřebuji, aby si s ním někdo vyhrál.Je to koník pro přítele, ale on není moc zaježděný, ale přesto s náma na vyjíždy jezdí...Byla bych ráda, když by ho někdo jezdil i dlouhodobě.Přítel může většinou jen víkendy...Nic za to ježdění nechci, jen když bude potřeba např. seno., ale to je na dohodě.Ozve se někdo spolehlivý?Je možné jezdit i s holkama od nás, ale ty mají svoje koníky...

15.1.2007 12:44

jessika napsal(a):
jj,myslím u Brna.Spadla jsem v sobotu ze svojí berušky Jela jsem bez sedla a nevyseděla jsem pár jejích hrbáků kdyby necválala dál s hlavou dole, tak jsem to mohla usedět No ještě jsem neměla nic zlomeného, tak je to tady.Ten nový koník je sice číslo, ale nic mi neudělal.Ale mám ho teprve týden a 3 měsíce nic nedělal, je tlustej a nevychovanej a proto potřebuji, aby si s ním někdo vyhrál.Je to koník pro přítele, ale on není moc zaježděný, ale přesto s náma na vyjíždy jezdí...Byla bych ráda, když by ho někdo jezdil i dlouhodobě.Přítel může většinou jen víkendy...Nic za to ježdění nechci, jen když bude potřeba např. seno., ale to je na dohodě.Ozve se někdo spolehlivý?Je možné jezdit i s holkama od nás, ale ty mají svoje koníky...

Mám zlomenou pravou kliční kost , takže si 2 měsíce můžu o koníkách nechat zdát

15.1.2007 13:05

jessika napsal(a):
Mám zlomenou pravou kliční kost , takže si 2 měsíce můžu o koníkách nechat zdát

ou, ou, tak to je mi líto :-(
Jak se říká koník není nikdy 100%
Nikdy sem taky nic zlomeneho neměla a pak buch z koně a mám šrouby v krku :-(
Škoda, že nejsem někde u Brna, určitě bych ráda pomohla.
Hlavně ať najdeš toho pravého jezdce :-) pa pa a brzké uzdravení

15.1.2007 13:16

racina napsal(a):
ou, ou, tak to je mi líto :-(
Jak se říká koník není nikdy 100%
Nikdy sem taky nic zlomeneho neměla a pak buch z koně a mám šrouby v krku :-(
Škoda, že nejsem někde u Brna, určitě bych ráda pomohla.
Hlavně ať najdeš toho pravého jezdce :-) pa pa a brzké uzdravení

Jj, děkuji, snad ano.Je to ale chyba jezdce, když se neudrží :) Možná bychom ještě mohli založit nové téma a to úrazy z koníků, hehe.Si myslím, že by se tam měl asi každý o čem zmínit.

15.1.2007 13:25

jessika napsal(a):
Jj, děkuji, snad ano.Je to ale chyba jezdce, když se neudrží :) Možná bychom ještě mohli založit nové téma a to úrazy z koníků, hehe.Si myslím, že by se tam měl asi každý o čem zmínit.

LAdydady tak bych mohla o těch zraněních povídat prasklé žebro,pozašívaná hlava,atd..no hold se to někdy stává,ale kdo nic nedělá,nic nepos....
A příště jezdi na sedle,kdyby jsi si vzala to moje tak máš zapařenou prdel,ale zdravou ruku

15.1.2007 15:12

smoulinka napsal(a):
LAdydady tak bych mohla o těch zraněních povídat prasklé žebro,pozašívaná hlava,atd..no hold se to někdy stává,ale kdo nic nedělá,nic nepos....
A příště jezdi na sedle,kdyby jsi si vzala to moje tak máš zapařenou prdel,ale zdravou ruku

o zapařenou prdel by nešlo.byl nám velkej podbřišník proto sem jela bez sedla

16.1.2007 06:51

jessika napsal(a):
o zapařenou prdel by nešlo.byl nám velkej podbřišník proto sem jela bez sedla

Ahojky, přeji Ti také brzké uzdravení.
S příteme máme doma dvě kobylky , jednu ryzku 4-letou a jednu tm. hnědku, ráda bych Ti přijela pomoct, ale sami víme, že i dva koníci je práce...
Jinak na té tm. hnědce jsem nabízela ježdění, také úplně zdarma, ozvalo se plno dětí, ale bud mi napsaly, že umí jezdit, přijely a hned spadly, ale nejhorší je, že to opravdu nebyl kobylčina vina, když jim člověk nabídne ježdění a trénování zdrama, tak ofrňují nos a nakonec napíší, že jim to maminka nedovolila, že musí jezdit ve westernové sedle, ze kterého nespadne.
Takže děti jsem už vzdala a kdyby se mi ozval někdo zkušený, tak má dveře otevřené...
Jinak jsem z Ivančic u Brna.
Tak hlavně najdi někoho spolehlivého !!!
ahoj

16.1.2007 07:32

jessika napsal(a):

Ahoj mohla bych vědět co všechno to zahrnuje?Mám teďka jednu nabídku,ale pokuď by to nevyšlo tak bych ti ráda pomohla.Ale zatím se ničím zaručit nemůžu...

16.1.2007 09:59

amidala napsal(a):
Ahoj mohla bych vědět co všechno to zahrnuje?Mám teďka jednu nabídku,ale pokuď by to nevyšlo tak bych ti ráda pomohla.Ale zatím se ničím zaručit nemůžu...

Děkuji Veru, přesně tak jak píšeš! At už s těma dětma a taky s těma koníkama. Práce to je, otom žádná!
Pro amidalu : no podívej, nejsme žádný jezďák ani nic podobnýho. Kdyby jsi měla zájem a s koníkem by jsis rozuměla, tak by jsi se prostě o něj starala a jezdila ven.Peníze za to nechci, potřebuji aby koník něco dělal a pokud by se jednalo o nějakou pomoc, tak dát koníkům vodu, nebo něco podobného.Ten kdo by na nem jezdil, by patril do naší party a měl by koníka v podstatě kdykoliv k dispozici, ale musim k té osobě mít pochopitelně důvěru.Svoje koníky moc miluji..!Budes- li mít ještě nějaký dotaz, tak mi raději zavolej.S jednou rukou se blbe píše

16.1.2007 11:37

jessika napsal(a):
Děkuji Veru, přesně tak jak píšeš! At už s těma dětma a taky s těma koníkama. Práce to je, otom žádná!
Pro amidalu : no podívej, nejsme žádný jezďák ani nic podobnýho. Kdyby jsi měla zájem a s koníkem by jsis rozuměla, tak by jsi se prostě o něj starala a jezdila ven.Peníze za to nechci, potřebuji aby koník něco dělal a pokud by se jednalo o nějakou pomoc, tak dát koníkům vodu, nebo něco podobného.Ten kdo by na nem jezdil, by patril do naší party a měl by koníka v podstatě kdykoliv k dispozici, ale musim k té osobě mít pochopitelně důvěru.Svoje koníky moc miluji..!Budes- li mít ještě nějaký dotaz, tak mi raději zavolej.S jednou rukou se blbe píše

Ahoj,hele asi takto ti to řeknu.Pokuď se mi dneska nepodaří dovolat té paní n a kterou mi dala číslo sousedka tak se domluvím stebou.Ale ještě tak tento týden nemůžu.Mě teprve před týdnem pustili z nemocnice.Měla jsem zánět ledvin,teď už mám jen něco jako antibiltika,ale od příštího týdne můžu normálně ven.
To věřím že s jednou rukou se blbě píše znám to :) Akorát nemám tvoje tel.číslo.Máš icq?

16.1.2007 14:17

amidala napsal(a):
Ahoj,hele asi takto ti to řeknu.Pokuď se mi dneska nepodaří dovolat té paní n a kterou mi dala číslo sousedka tak se domluvím stebou.Ale ještě tak tento týden nemůžu.Mě teprve před týdnem pustili z nemocnice.Měla jsem zánět ledvin,teď už mám jen něco jako antibiltika,ale od příštího týdne můžu normálně ven.
To věřím že s jednou rukou se blbě píše znám to :) Akorát nemám tvoje tel.číslo.Máš icq?

Az budes zdrava, tak se mi ozvi........

tel: 775 937 859

Nevim kdy odpovim, hodne lezim....boli me rucicka

Mej se krasne, posilam pusinku.......

16.1.2007 15:05

jessika napsal(a):
Az budes zdrava, tak se mi ozvi........

tel: 775 937 859

Nevim kdy odpovim, hodne lezim....boli me rucicka

Mej se krasne, posilam pusinku.......

Tu pusinku jsem neposílala já! požádala jsem kamaráda, at za me odpoví!!!!!a on si jako vždy musel něco dodat!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík