regie
napsal(a):
Ahoj nedáří se mi s tebou spojit na icq proto píšu sem,moc ráda bych si s tebou popovídala.Děkuju
Ahoj, copaxi potrebovala?
zuza
napsal(a):
Nooo...ja teda nevim kdo jsi, ale stavit se samozrejme muzes at jsi kdokoliv na icq byvam utajena takze klidne napis
ahoj psali jsme si i po meilu myslím,mám hřebečka ustájenýho v jilmoví,a chtěla bych se zeptat jestli bych s ním někdy mohla přijít k vám a něco se přiučit z přir.komunikace,samozdřejmě za peníze,jen na tom icq se mi nějak nedaří tě tam potkat.
regie
napsal(a):
ahoj psali jsme si i po meilu myslím,mám hřebečka ustájenýho v jilmoví,a chtěla bych se zeptat jestli bych s ním někdy mohla přijít k vám a něco se přiučit z přir.komunikace,samozdřejmě za peníze,jen na tom icq se mi nějak nedaří tě tam potkat.
Regie,máš nádherného koníčka!!!Moc Vám to spolu sluší!!!!
Tak hodně úspěchů ve výchově mlaďase a klidně nám piš své úspěchy,i ty maličké!!!!!
Taky zdravím Zuzku-kdybych bydlela u Brna
byla bych u Tebe
PEČENÁ VAŘENÁ !!!!!
regie
napsal(a):
Aha uz mam jasno, konik je opravdu krasnej, ted mi taky na podzim pribyl mladej hrebecek. Jakej mas na icq nick?Prijet samosebou muzete, bud mam na strankach telefon, nebo se muzem domluvit i mailem
jaruska
napsal(a):
Regie,máš nádherného koníčka!!!Moc Vám to spolu sluší!!!!
Tak hodně úspěchů ve výchově mlaďase a klidně nám piš své úspěchy,i ty maličké!!!!!
Taky zdravím Zuzku-kdybych bydlela u Brna
byla bych u Tebe
PEČENÁ VAŘENÁ !!!!!
jeee pecena varena..to bys urcite byla tomu se lehko veri, tak jen skoda ze nejste bliz :-(
zuza
napsal(a):
Aha uz mam jasno, konik je opravdu krasnej, ted mi taky na podzim pribyl mladej hrebecek. Jakej mas na icq nick?Prijet samosebou muzete, bud mam na strankach telefon, nebo se muzem domluvit i mailem
ahoj děkuju moc za pochvalu,můj icq nick je avera...moc ráda bych s koníkem pracovala podle přirozných metod, ale umím jen základy,takže bych se moc ráda přiučila .
zuza
napsal(a):
Ahojky Zuzi, tak co jak vám to jde? podařilo se nám kontaktovat majitelku jedné Hančiny dcery, Hanči bude podruhé babičkou - kobylka čeká hříbě. pojedeme se kouknout
jinak vcelku to jde. Pomahám parelovat jednu kobylku v Moravských Knínicích.... Někdy se tam opět ukážu...doufám že brzo. Jo nemám u tebe náhodou ještě tu složku o parelování? už mám další věci a nerada bych je ztratila...kurzy asi začnou zjara, že?:-) určitě přijdeme se podívat.
hanule
napsal(a):
Ahojky Zuzi, tak co jak vám to jde? podařilo se nám kontaktovat majitelku jedné Hančiny dcery, Hanči bude podruhé babičkou - kobylka čeká hříbě. pojedeme se kouknout
jinak vcelku to jde. Pomahám parelovat jednu kobylku v Moravských Knínicích.... Někdy se tam opět ukážu...doufám že brzo. Jo nemám u tebe náhodou ještě tu složku o parelování? už mám další věci a nerada bych je ztratila...kurzy asi začnou zjara, že?:-) určitě přijdeme se podívat.
ahoja zuz tak co bude to ejchuchu? moc ráda bych se teda dojela podívat,už dlouho sme se teda neviděli.a milon dyž říkal že by dojel tak mluvil v množným čísle? jako i o mě? já bych teda dojela s milanem ale s jiným
hanule
napsal(a):
ahoj, můžu se zeptat jakou kobylku pareluješ v knínicích?? já tam mám taky koníka...
hanule
napsal(a):
ahoj Petulko, to je suuper ze bude Hanci babinka.Delame ve staji sbirku na utulek "nadeje pro kone" viz. odkaz na nasich strankach, tak jestli mate neco na konicky co uz nebudete potrebovat nebo financni castku taxe s tim dostavte chtela bych jimm to dovezt na zacatku unora.
zuza
napsal(a):
ahoj Petulko, to je suuper ze bude Hanci babinka.Delame ve staji sbirku na utulek "nadeje pro kone" viz. odkaz na nasich strankach, tak jestli mate neco na konicky co uz nebudete potrebovat nebo financni castku taxe s tim dostavte chtela bych jimm to dovezt na zacatku unora.
Ahojky, no zjistila jsem, že už je bábi - její dcera už měla hříbě - Amelie to je...nechápu trochu proč dvě kobylky pojmenovali stejně - Hanky, píšeme se s jednou majitelkou od jedné z nich a teď na výpisu z PK má obě Hanky už zapsané...:-/...No my tady máme leda podložku pod sedlo, ale to oni asi nevyužijí...vypadá to jako tenisová raketa:-), někde jsem měla chrániče, ale nevím jestli se to nevyhodilo...Každopádně se na to mrknu a snad do ty doby ztaje sníh, abych mohla jet autem jinak popřej Vendě vše nej - měla narozky nějak 20 nebo tak nějak
a tobě taky vše nej, ať ti vše vychází se Sigim, ale nejen s ním
margotka
napsal(a):
ahoja zuz tak co bude to ejchuchu? moc ráda bych se teda dojela podívat,už dlouho sme se teda neviděli.a milon dyž říkal že by dojel tak mluvil v množným čísle? jako i o mě? já bych teda dojela s milanem ale s jiným
Ahojda Margi, ejchuchu je 4. unora tak doufam ze se i s obema Milanama dostavite