Jenom ybch chtěla podotknout, že já jsem pod stromečkem našla cedulku stáj a kerka dostala luxusní bejvák...Tak tady se chlubím:)Vlastně on...
kukinatost
napsal(a):
Jenom ybch chtěla podotknout, že já jsem pod stromečkem našla cedulku stáj a kerka dostala luxusní bejvák...Tak tady se chlubím:)Vlastně on...
tak když už frajeříme, tak ve velkém:)
kukinatost
napsal(a):
tak když už frajeříme, tak ve velkém:)
a ještě aspoń jendu..:)Kdybyste nám to někdo chtěli pochválit, tak...:)))
kukinatost
napsal(a):
páni, krásná stáj, v budoucnu bych taky něco takovýho chtěla. můžu se zaptat na cenu?? nemusíte odpovídat, ale byla bych ráda. koníkům tam musí být jak v ráji
microfon
napsal(a):
ne, fakt je bombastická, snad jí koník nebude ohhryzávat,to by byla věčná škoda
zatím se jí smraďoch ani nedotknul..:)což je jeho jediné štěstí...a cena no, levné to zrovna nebylo - 100000, a to ještě po uhádání slevy, páč je to, jak jste si jistě všimli dvojbox, aby Kerka nebyl sám...
marketka
napsal(a):
Jana psala, že 100000 Kč a uhádala slevu. Taky přemýšlíme, že si ty boxíky objednáme.
Jinak můžu vřele doporučit, nejlepší je kontaktovat společnost equidomus přímo a oni vám to vypočítají podle vámi zadané zákazky...já nemám tu nejlevnější variantu...takže i 80 000 je reálná cena, ale bez podlahy a box 3x3x2,5..