Mám na prodej hodně knih o koních a také časopisy - ani se to asi nevejde do inzerce. Tak mne napadlo založit téma kde se můžou shromažďovat lidi kteří prodávají nějakou knížku - časopis - materiál - hru o koních nebo chtějí koupit... Sama bych měla o něco zájem a hledat to neustále po všech čertech se mi nechce
spirit
napsal(a):
Mám na prodej hodně knih o koních a také časopisy - ani se to asi nevejde do inzerce. Tak mne napadlo založit téma kde se můžou shromažďovat lidi kteří prodávají nějakou knížku - časopis - materiál - hru o koních nebo chtějí koupit... Sama bych měla o něco zájem a hledat to neustále po všech čertech se mi nechce
takže zde moje nabídka.....
Časopis jezdectví - ročník 92, 93, konec 96, 97 - 2006 i jednotlivě á 50,- (při více kusech sleva) *****
Dick Francis
- Start bez cíle (dvojvydání - Poslední šance / Bič) 80,-
- Oheň a bič 45,-
- Do černého 45,-
- Hrozba 45,-
- Nervy 45,. *****
Joanna Campbellová
- kvalitně zpracovaný poutavé příběhy z dostihového prostředí Kentucky
1. Hříbě jménem hvězda 60,-
2. Hvězda slibuje překvapení 60,-
3. Hvězdin první dostih 60,-
4. Hvězda vítězí 60,-
5. Ashleyin sen 60,-
6. Hvězdino hříbě 60,-*****
Spor o poníka (James Aldridge) 189 stran
- příběh chudého chlapce z Welsu a jeho welskeho ponika ktereho dostal darem od bohateho obchodnika
50,- *****
Nálepkové album Koně a poníci I.
- Album plné překvásných obrázků a nálepek hlavně haflingů, andalusanů, friesanů, arabů atd. 191 nálepek, pouze 3 chybí. 130,-*****
Koně a poníci (Joanna Spector)
- příručka k určování plemenné příslušnosti koní a poníků s hezkými kresbami - 82 plemen. 35,-*****
Koně a pony (Christiane Gohlová)
- Plemena: původ a vlastnosti, fota, 74 plemen koní 40,-*****
Dostihová čítanka (Antonín Jelínek) - 200 stran
- dostihová klasika - příběhy jezdců, ošetřovatelů a trenérů 200,-*****
Koně a hříbata (Dorota Modlinská) - 92 stran
- ilustrovaná příručka o chovu koní a jezdectví 100,-*****
Abeceda jezdectví (Lucinda Green) A4 - 64 stran
- praktická obrázková knížka pro začínající jezdce od čištění po soutěže 120,-*****
Já kůň (Colin Vogel) A4 - 110 stran
- Velká kniha péče o koně 200,-*****
Koně (Angela Rixon) velká A4 - 90 stran
- 120 nádherných fotografií s doprovodnými texty o chování koní, plemenech, koní při práci a soutěžení. 200,-*****
Obrazová encyklopedie koní (Elwyn Hartley Edwards) A4 - 400 stran
- Nejvýznamnější světová plemena, jejich historie a moderní využití, velice kvalitně zpracovaná encyklopedie 350,-*****
**** můj mail je skubni.si@seznam.cz
spirit
napsal(a):
takže zde moje nabídka.....
Časopis jezdectví - ročník 92, 93, konec 96, 97 - 2006 i jednotlivě á 50,- (při více kusech sleva) *****
Dick Francis
- Start bez cíle (dvojvydání - Poslední šance / Bič) 80,-
- Oheň a bič 45,-
- Do černého 45,-
- Hrozba 45,-
- Nervy 45,. *****
Joanna Campbellová
- kvalitně zpracovaný poutavé příběhy z dostihového prostředí Kentucky
1. Hříbě jménem hvězda 60,-
2. Hvězda slibuje překvapení 60,-
3. Hvězdin první dostih 60,-
4. Hvězda vítězí 60,-
5. Ashleyin sen 60,-
6. Hvězdino hříbě 60,-*****
Spor o poníka (James Aldridge) 189 stran
- příběh chudého chlapce z Welsu a jeho welskeho ponika ktereho dostal darem od bohateho obchodnika
50,- *****
Nálepkové album Koně a poníci I.
- Album plné překvásných obrázků a nálepek hlavně haflingů, andalusanů, friesanů, arabů atd. 191 nálepek, pouze 3 chybí. 130,-*****
Koně a poníci (Joanna Spector)
- příručka k určování plemenné příslušnosti koní a poníků s hezkými kresbami - 82 plemen. 35,-*****
Koně a pony (Christiane Gohlová)
- Plemena: původ a vlastnosti, fota, 74 plemen koní 40,-*****
Dostihová čítanka (Antonín Jelínek) - 200 stran
- dostihová klasika - příběhy jezdců, ošetřovatelů a trenérů 200,-*****
Koně a hříbata (Dorota Modlinská) - 92 stran
- ilustrovaná příručka o chovu koní a jezdectví 100,-*****
Abeceda jezdectví (Lucinda Green) A4 - 64 stran
- praktická obrázková knížka pro začínající jezdce od čištění po soutěže 120,-*****
Já kůň (Colin Vogel) A4 - 110 stran
- Velká kniha péče o koně 200,-*****
Koně (Angela Rixon) velká A4 - 90 stran
- 120 nádherných fotografií s doprovodnými texty o chování koní, plemenech, koní při práci a soutěžení. 200,-*****
Obrazová encyklopedie koní (Elwyn Hartley Edwards) A4 - 400 stran
- Nejvýznamnější světová plemena, jejich historie a moderní využití, velice kvalitně zpracovaná encyklopedie 350,-*****
**** můj mail je skubni.si@seznam.cz
sháním hru Starshine - originál - jakýkoliv díl..... Taky knihu německého spisovatele "Samostatně v sedle" (je zelená), Knihu p. Dobeše (A5) Parkurové ježdění (nebo tak nějak - nemá pevnou vazbu a jsou v ní dobré texty o stavbě gymnastických řad včetně náčrtů) .... dále nějakou novější knihu o drezurním ježdění... skubni.si@seznam.cz
spirit
napsal(a):
sháním hru Starshine - originál - jakýkoliv díl..... Taky knihu německého spisovatele "Samostatně v sedle" (je zelená), Knihu p. Dobeše (A5) Parkurové ježdění (nebo tak nějak - nemá pevnou vazbu a jsou v ní dobré texty o stavbě gymnastických řad včetně náčrtů) .... dále nějakou novější knihu o drezurním ježdění... skubni.si@seznam.cz
prodám knížku KONĚ FORMULE 1/1.Je z roku 1985.Je ve velmi dobrém stavu /vzhledem k věku už není obal 100%/ . Hezky napsaná, spousta fotek z dostihů. knížku prodám za 100,-. Jsem z Opavska,ale po dohodě můžu knížku poslat poštou =)
spirit
napsal(a):
Tak knihu Samostatně v sedle mám. Nová, jednou přečtená, neponičená. Takže pokud máš zájem, prodám ji za 320,- včetně poštovného.
kachnicka

XXX.XXX.221.243
spirit
napsal(a):
Koupím knihu Jízda na koni od Josefa Dobeše, a knihu Krmení koní od Helmut Meyera
kachnicka

XXX.XXX.221.243
kachnicka
napsal(a):
Koupím knihu Jízda na koni od Josefa Dobeše, a knihu Krmení koní od Helmut Meyera
a ještě: Hovory o drezuře - Scripta Equestrica No. 1 od Záliš Norbert
spirit
napsal(a):
Prodám tyto knihy:
Koně nikdy nelžou (M. Rashid) - 100,-
Samostatně v sedle (R. Meier) - 320,-
Péče o zdraví koně (Ende Helmut, Isenbúgel Ewald) - 300,-
Průvodce nenásilným výcvikem koní (M. Roberts) - 220,-
Hajtry (Dita Salbergová) - 150,-
plus poštovné.
Knihy po jednom přečtení, jako nové, neponičené.
spirit
napsal(a):
Koupím knihu Penquitt Nathalie-První kroky pod sedlem.Cena do 250kč i s poštovným.
pište na svagmo@seznam.cz
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
134
napsal(a):
Koupím knihu Penquitt Nathalie-První kroky pod sedlem.Cena do 250kč i s poštovným.
pište na svagmo@seznam.cz
Pro kachnička - jestli stále scháníš, mám dobeše doma, písni na mail
strip
napsal(a):
Prodám tyto knihy:
Koně nikdy nelžou (M. Rashid) - 100,-
Samostatně v sedle (R. Meier) - 320,-
Péče o zdraví koně (Ende Helmut, Isenbúgel Ewald) - 300,-
Průvodce nenásilným výcvikem koní (M. Roberts) - 220,-
Hajtry (Dita Salbergová) - 150,-
plus poštovné.
Knihy po jednom přečtení, jako nové, neponičené.
Mněla bych zájem o knihu Průvodce nenásilným výcvikem koní (M. Roberts) - 220, prosím kolik se pohybuje poštovné.Dík