joripage
napsal(a):
a koupel
A na tuhle sem hrdá i když je mázlá tak se mě strašně líbí
kubeska
napsal(a):
Jaruško je jeste Šošonek na prodej nebo si se rozhodla ze ho nebudete prodávat ?,
Jo,je Šošonek na prodej,ale mám nějáké podmínky,aby šel do dobrého prostředí,ke koním a hlavně k lidem,kteří už nějáký rok koně chovají,neprodám ho třeba holkám,které píšou,že by ho chtěly jako mazlíčka a podobné.Kdyby se nepodařilo ho prodat do odpovídajících podmínek,tak si ho tady radši nechám,on je fakt jedinečnej a nezasloužil by si s tou svojí povahou nic špatnýho.
jaruska
napsal(a):
Jo,je Šošonek na prodej,ale mám nějáké podmínky,aby šel do dobrého prostředí,ke koním a hlavně k lidem,kteří už nějáký rok koně chovají,neprodám ho třeba holkám,které píšou,že by ho chtěly jako mazlíčka a podobné.Kdyby se nepodařilo ho prodat do odpovídajících podmínek,tak si ho tady radši nechám,on je fakt jedinečnej a nezasloužil by si s tou svojí povahou nic špatnýho.
no to jo by ho byla skoda jenom jako mazlíčka !!
jaruska
napsal(a):
Na mazlíka je až moc šikovnej! do háje já mít ty peníze pod polštářem,už je máš.........................................