Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.1.2007 21:46

Lidičky z okolí Pardubic, ozvěte se. My jsme z Lázní Bohdaneč....

19.1.2007 08:24

nightdevil napsal(a):

Ahoj, my jsme z Uherčic.

19.1.2007 08:37

prdelac napsal(a):
Ahoj, my jsme z Uherčic.

Sice sem trochu dál od Pardubic..ale jezdíme tam na hokej...
Já jsem z Rychnova nad Kněžnou...¨to asi víte kde je!
PS: Foto mího koníka je to ČT

19.1.2007 15:30

misaslitrova napsal(a):
Sice sem trochu dál od Pardubic..ale jezdíme tam na hokej...
Já jsem z Rychnova nad Kněžnou...¨to asi víte kde je!
PS: Foto mího koníka je to ČT

A tohle jsme my z Lázní Bohdaneč...

19.1.2007 15:32

nightdevil napsal(a):

Já jsem z Hradce Králové, koníka mám momentálně v Kosicích kousek od Chlumce n. C. Do Pardubic jezdím do školy.

20.1.2007 08:52

cheyenne napsal(a):
Já jsem z Hradce Králové, koníka mám momentálně v Kosicích kousek od Chlumce n. C. Do Pardubic jezdím do školy.

Jojo v Kosicích, tam to znám, tam je velký statek a je tam nějaká tuším reprodukční stanice nebo něco takového, že?

20.1.2007 13:57

nightdevil napsal(a):
Jojo v Kosicích, tam to znám, tam je velký statek a je tam nějaká tuším reprodukční stanice nebo něco takového, že?

Ahoj ja jsem byla v Bohdanči jezdit.Nevím jesli znaš Sinaj a Charliho a ani nevím jesli tam ješte jsou ale je tam nadherně to jo.Inač jsem jezdila na Kunetické hore když tam byl ješte Roman Bořánek.

20.1.2007 14:39

vera112 napsal(a):
Ahoj ja jsem byla v Bohdanči jezdit.Nevím jesli znaš Sinaj a Charliho a ani nevím jesli tam ješte jsou ale je tam nadherně to jo.Inač jsem jezdila na Kunetické hore když tam byl ješte Roman Bořánek.

Jak se jmenuje ten tmavej hnědák na fotce z Bohdanče?Je moooc podobnej jednemu koni jmenem Talin.

21.1.2007 00:17

nightdevil napsal(a):

Jo, v Kosicích je dostihová stáj a připouštěcí stanice, letos tam bude působit Sargoni a možná Burbon, vypadá, že je v kondici, tak jestli bude zájem, tak si snad na nějakou kobylku ještě skočí. chtěla jsem se zeptat, když jste tady všichni východočeši, jestli nepůjdete příští týden na ples Selské jízdy? Je to v nějaké vesnici kousek za Hradcem, tušim Hoříněves.
A kolik je koníků u vás ve stáji?
Přidávám fotku Sargoniho, bohužel se mi to focení moc nepovedlo...

21.1.2007 09:14

cheyenne napsal(a):
Jo, v Kosicích je dostihová stáj a připouštěcí stanice, letos tam bude působit Sargoni a možná Burbon, vypadá, že je v kondici, tak jestli bude zájem, tak si snad na nějakou kobylku ještě skočí. chtěla jsem se zeptat, když jste tady všichni východočeši, jestli nepůjdete příští týden na ples Selské jízdy? Je to v nějaké vesnici kousek za Hradcem, tušim Hoříněves.
A kolik je koníků u vás ve stáji?
Přidávám fotku Sargoniho, bohužel se mi to focení moc nepovedlo...

Já jsem z Železnice, kousek od Jičína. Sice to je mimo Pardubic ale vcelku blízko Hradce
Jinak když už jste u těch hřebců tak u nás na tuhle sezonu stojí Baxte de Quettehou. Musím ho vyfotit, a dát ho sem, protože to stojí opravdu zato! Nádhernej hřebec!

21.1.2007 11:13

vera112 napsal(a):

Tak tito koníci tam již několik let nejsou...to je asi docela dost dlouho, že? nyní je tam pan Kmoníček...

21.1.2007 11:16

vera112 napsal(a):
Jak se jmenuje ten tmavej hnědák na fotce z Bohdanče?Je moooc podobnej jednemu koni jmenem Talin.

Jestli myslíš jednoho z těch koní, na fotce, tak to je můj ryzáček ČTa sestřenčina černá Fríska.

21.1.2007 14:26

coriska napsal(a):
Já jsem z Železnice, kousek od Jičína. Sice to je mimo Pardubic ale vcelku blízko Hradce
Jinak když už jste u těch hřebců tak u nás na tuhle sezonu stojí Baxte de Quettehou. Musím ho vyfotit, a dát ho sem, protože to stojí opravdu zato! Nádhernej hřebec!

Po Baxte jsem viděla asi čtyři potomky a byli to krásní koníci. Těšim se na fotečky tatíka . Corisko, u vás má koníka pan Vondrouš? Jestli to není tajný, můžeš napsat co teď má? Náhodou jsem našla jednu jeho bývalou kobylku v Liberci, pamatuju si jí jako roční střelený hříbě a teď jsem viděla sedmiletou slečnu...
Posílám fotečku, jak jsme se Saxíkem procházeli přes váhu pro náklaďáky

21.1.2007 19:16

cheyenne napsal(a):
Po Baxte jsem viděla asi čtyři potomky a byli to krásní koníci. Těšim se na fotečky tatíka . Corisko, u vás má koníka pan Vondrouš? Jestli to není tajný, můžeš napsat co teď má? Náhodou jsem našla jednu jeho bývalou kobylku v Liberci, pamatuju si jí jako roční střelený hříbě a teď jsem viděla sedmiletou slečnu...
Posílám fotečku, jak jsme se Saxíkem procházeli přes váhu pro náklaďáky

Jojo p. Vondrouš u nás má 2 kobylky. Jednu 4letou Silviačku, a jednu 6letou Pappillionku

3.2.2007 08:25

nightdevil napsal(a):

To tu je jen tak málo lidiček od Pardubic?

3.2.2007 19:31

nightdevil napsal(a):
To tu je jen tak málo lidiček od Pardubic?

Znáte koníka jménem NICO je to A/11 je na prodej za směšnu cenu 18 000 Kč.Ale píše se tam že je zdravý ve výborné kondici.Na fotkách je to nádhernej koník.

4.2.2007 08:30

vera112 napsal(a):
Znáte koníka jménem NICO je to A/11 je na prodej za směšnu cenu 18 000 Kč.Ale píše se tam že je zdravý ve výborné kondici.Na fotkách je to nádhernej koník.

Můj valach Nico rozhodně není A1/1 a na srodej není už vůbec... To jsem rozhodně nikde nepsala.

Kamarádce jsem dala na prodej koníka jménem Cerberrus za 18000 ,ale ne mého koně Nica. To bych byla hloupá, a za takovou směšnou cenu, to opravdu ne...

Nico je mladý perspektivní kůň, pro mě do sportu naprosto vyjímečný...

Přidejte reakci

Přidat smajlík