Stáj, kde máte ustájené koně....

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.1.2007 09:23

Já mám koně ustájené ve stáji Kmoníček v Lázních Bohdanči, kousek od Pardubic.

V první řadě je tam super dostupnost MHD z Pardubic.
Je tam super partička, spíše přátelská než profesionální.
Můj koník je celkem problematickým a trenér pan Kmoníček je jedinou osobou, která mi ho přijezdí do kvalitní podoby....-)
A v neposlední řadě je tam nádherné okolí a super příroda.

22.1.2007 09:24

nightdevil napsal(a):

Můj koník je celkem problematickým a trenér pan Kmoníček je jedinou osobou, která mi ho přijezdí do kvalitní podoby....-)

Hezký prostředímáš štěstí

22.1.2007 09:24

nightdevil napsal(a):

Nyní jsem přišla na zajímavou myslěnku. Kde máte ustájené koně a jak jste s Vaší stájí spokojeni a proč by jste měnili nebo ne....

22.1.2007 09:51

nightdevil napsal(a):
Nyní jsem přišla na zajímavou myslěnku. Kde máte ustájené koně a jak jste s Vaší stájí spokojeni a proč by jste měnili nebo ne....

Já mám koní víc (čtyři), takže pro mne bylo finančně velmi náročné poplatit komerční ustájení. Přestěhovala jsem koně na pastviny, kde tedy jsem jako majitel koní jen já, žádná parta tam není, ale to mi nevadí. Péče je tu lepší, než když jsem byla v komerční stáji za třikrát takové peníze. Koně jsou venku, v krásné přírodě, na kopečcích, mají, co potřebují a kdybych někdy měnila, tak jen proto, že si pořídím vlastní pastviny .

22.1.2007 10:44

nightdevil napsal(a):

To se zase zvrhne v pěknou anonymní drbárnu, co...

22.1.2007 11:07

jackie napsal(a):
Já mám koní víc (čtyři), takže pro mne bylo finančně velmi náročné poplatit komerční ustájení. Přestěhovala jsem koně na pastviny, kde tedy jsem jako majitel koní jen já, žádná parta tam není, ale to mi nevadí. Péče je tu lepší, než když jsem byla v komerční stáji za třikrát takové peníze. Koně jsou venku, v krásné přírodě, na kopečcích, mají, co potřebují a kdybych někdy měnila, tak jen proto, že si pořídím vlastní pastviny .

Já osobně měla koně doma a z jedné strany to bylo príma, že jsem nic nemusela platit, ale z druhé strany jsem neměla oporu, když se něco stalo...

Dříve, když jsem měla koně doma a byla jsem tam často s nimi sama, bývalo mi i smutno a často mě nebavilo samotnou trénovat a také jsem asi netrénovala zrovna nejsprávněji. A když jsem na tréning dojela, tak to strašně dlouho trvalo a já bylo dost unavená.

Například když potřebuji koně pustit ven a jsem v práci, mohu se spolehnout, že stačí jeden telefonát a je to splněno a stejně tak je to s ježděním.
Nebo když byl vítr, měla jsem takový pocit jistoty, že koně jsou hlídaní, protože správce bydlí přímo na statku a chodil koně kontrolovat.

Z druhé strany jsou ale pak také třeba lidé, které druhému ve stáji nesednou nebo věci, které člověk dělá jinak a těm se musí přizpůsobit.

A v poslední řadě, já mám koně na parkur a celkem problematického a sama bych to asi nezvládla a navíc více lidí je motivace jít kupředu. S holkama se navzájem popoháníme kupředu. Bez nich bych se asi stala klasickým rekreačním jezdcem a na parkury bych se chodila jen dívat.

Nejsem žádný hrdina ani zázračný jezdec, ale když mám podporu, tak se cítím super a více se snažím...

22.1.2007 12:06

impact napsal(a):
To se zase zvrhne v pěknou anonymní drbárnu, co...

Já nemyslím...pročby?

22.1.2007 15:26

nightdevil napsal(a):

Moji koně bydlí na ranči Uncle Billa v Hajnici u Trutnova a maj se tam strááááášně dobře je to tam fakt supr na fotečce ranč minulou zimu

22.1.2007 15:28

avecaesar napsal(a):
Moji koně bydlí na ranči Uncle Billa v Hajnici u Trutnova a maj se tam strááááášně dobře je to tam fakt supr na fotečce ranč minulou zimu

tady ještě kulisy wild westu v pozadí

22.1.2007 15:29

avecaesar napsal(a):
tady ještě kulisy wild westu v pozadí

fotí se tam náramně

Přidejte reakci

Přidat smajlík