Hříbě po Pure Dunit Power 2

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.1.2007 13:25

ahoj martino a izo,zdraví margit a barnye. tak už jsem oživila pc. pokusím se dát sem v pruběhu dnešního dne pár fotek ale nemám žádný pořádný,třeba v pohybu navíc ted v zimní srsti není tak pěkný jak v létě ale jsou si fakt hodně podobný.občas jezdím přes fryšták do zlína a dycky tam koukám po ohradách.viděla jsem tam parkrát Izu(asi) a dycky jsem si říkala že to je celej bárny a že musí mít určo stejnýho otce. já jsem z podhradní lhoty,to je u rajnochovic a do fryštáku je to cca30min autem. chtěly jsme s kamoškou jed v létě do Friš. na puták ale nevyšlo to,uvidíme letos.

22.1.2007 13:26

margotka napsal(a):
ahoj martino a izo,zdraví margit a barnye. tak už jsem oživila pc. pokusím se dát sem v pruběhu dnešního dne pár fotek ale nemám žádný pořádný,třeba v pohybu navíc ted v zimní srsti není tak pěkný jak v létě ale jsou si fakt hodně podobný.občas jezdím přes fryšták do zlína a dycky tam koukám po ohradách.viděla jsem tam parkrát Izu(asi) a dycky jsem si říkala že to je celej bárny a že musí mít určo stejnýho otce. já jsem z podhradní lhoty,to je u rajnochovic a do fryštáku je to cca30min autem. chtěly jsme s kamoškou jed v létě do Friš. na puták ale nevyšlo to,uvidíme letos.

a další

22.1.2007 13:29

margotka napsal(a):
a další

na předchozích fotkách je s kámošem simplim,což je oproti němu pěkný pubertální číslo a to je o něco ještě mladší,je to kříženec čt a hucula tak možná proto

22.1.2007 14:40

margotka napsal(a):
na předchozích fotkách je s kámošem simplim,což je oproti němu pěkný pubertální číslo a to je o něco ještě mladší,je to kříženec čt a hucula tak možná proto

ahojj, v Podhradní lhotě jsem měla koníka na pastvině u pána-teď si nevzpomenu jméno ale byl to Petr...má nad hřištěm-myslím to bylo hřiště ohradu1,5ha...jinak kousek je Osíčko-Vymětalíkovi taky kamarádi, jinak jsem z Fryštáku taky, kousek od Martiny, vlastně je to sousedka přes pár baráků...máme tam taky jednoho Pawoška ale ten se vybarvil po mamině-hermelín...kde tam máš koníky?? Ryzáka jsem často potkávala jak s ním někdo jezdil po dědině na parelce

22.1.2007 14:55

sajma napsal(a):
ahojj, v Podhradní lhotě jsem měla koníka na pastvině u pána-teď si nevzpomenu jméno ale byl to Petr...má nad hřištěm-myslím to bylo hřiště ohradu1,5ha...jinak kousek je Osíčko-Vymětalíkovi taky kamarádi, jinak jsem z Fryštáku taky, kousek od Martiny, vlastně je to sousedka přes pár baráků...máme tam taky jednoho Pawoška ale ten se vybarvil po mamině-hermelín...kde tam máš koníky?? Ryzáka jsem často potkávala jak s ním někdo jezdil po dědině na parelce

ahoja,jj petra znám,taky jsem měla u něj koně cca rok,pak jsem si pronajala pozemek ani né 500m od něj ale blíž k lesu.vymětalíky taky znám,naposledy jsem u nich byla na společné vyjíždce,nebo jak tomu říkají. ten ryzák je kamošky co má toho simpliho a je z rajnochovic.jezdíme převážně spolu a na parelkách,už dlouho si právě plánujem puták do fryštáku ale něják nám to furt nevychází

22.1.2007 18:02

margotka napsal(a):
ahoja,jj petra znám,taky jsem měla u něj koně cca rok,pak jsem si pronajala pozemek ani né 500m od něj ale blíž k lesu.vymětalíky taky znám,naposledy jsem u nich byla na společné vyjíždce,nebo jak tomu říkají. ten ryzák je kamošky co má toho simpliho a je z rajnochovic.jezdíme převážně spolu a na parelkách,už dlouho si právě plánujem puták do fryštáku ale něják nám to furt nevychází

myslíš jak měl Roman narozeniny?? tam jsem byla...já u Petra měla koníka asi 3 měsíce a je to 2roky-hřebec ryzák arab/QH...do frycu klidně dojeďte aj s noclehem a ustájením

22.1.2007 18:06

sajma napsal(a):
myslíš jak měl Roman narozeniny?? tam jsem byla...já u Petra měla koníka asi 3 měsíce a je to 2roky-hřebec ryzák arab/QH...do frycu klidně dojeďte aj s noclehem a ustájením

Jinak náš malý Pawoš-2 roky

22.1.2007 18:12

sajma napsal(a):

no já si ted nejsem jistá jestli to byly narozeniny,zval nás prostě na hromadnou vyjíždku.ale bylo tam takový mecheche,pilo se pivo ve vojenským stanu,a pak se jel pruvod přes osíčko.jeden chlap tam byl tak na mol že pořád sjížděl z koněmuseli ho vzít na vuz.zastávka byla na zubříči a konec v rajnoškách ve dvoře,tam už jsem ale nebyla protože si moc nerozumim s majitelem.byla jsem tam s tou kamoškou,jela jsem na hnědákovi klusákovi a jeli jsme na ohlávkách.bylo to ono?

22.1.2007 18:16

margotka napsal(a):
no já si ted nejsem jistá jestli to byly narozeniny,zval nás prostě na hromadnou vyjíždku.ale bylo tam takový mecheche,pilo se pivo ve vojenským stanu,a pak se jel pruvod přes osíčko.jeden chlap tam byl tak na mol že pořád sjížděl z koněmuseli ho vzít na vuz.zastávka byla na zubříči a konec v rajnoškách ve dvoře,tam už jsem ale nebyla protože si moc nerozumim s majitelem.byla jsem tam s tou kamoškou,jela jsem na hnědákovi klusákovi a jeli jsme na ohlávkách.bylo to ono?

váš pavoš je moc pěkný,tihle koníci se mi dycky líbili(víc než strakáči). ten puták by byl supr ,jen jestli to konečně vyjde.jinak toho rezavýho hřebce si pamatuju ale jen matně,byla jsem totiž zrovna i s konma na rok na ranči na vysočině a jezdila jsem sem jen občas,když jsem se vrátila a dávala koně k petrovi už jste byli pryč ale mluvil o vás

22.1.2007 18:18

margotka napsal(a):
váš pavoš je moc pěkný,tihle koníci se mi dycky líbili(víc než strakáči). ten puták by byl supr ,jen jestli to konečně vyjde.jinak toho rezavýho hřebce si pamatuju ale jen matně,byla jsem totiž zrovna i s konma na rok na ranči na vysočině a jezdila jsem sem jen občas,když jsem se vrátila a dávala koně k petrovi už jste byli pryč ale mluvil o vás

tohle je ten klusák na kterým jsem jela u vymětalíků

22.1.2007 18:20

margotka napsal(a):

JOJOJO!!!!!!!!! to je tá vyjížďka a toho chlapa si pamatuju, jsem mu chytala na louce koně a ten vůz s těma belginama...tak ten byl od nás, já tam byla uněj od pátku do neděle, koně jsem měla u něj ve stáji...a vyjížďku jsem se držela s Hatlapatkou na Juráškovi(Pedrovi) tak to jsme se museli vidět

22.1.2007 18:24

sajma napsal(a):
JOJOJO!!!!!!!!! to je tá vyjížďka a toho chlapa si pamatuju, jsem mu chytala na louce koně a ten vůz s těma belginama...tak ten byl od nás, já tam byla uněj od pátku do neděle, koně jsem měla u něj ve stáji...a vyjížďku jsem se držela s Hatlapatkou na Juráškovi(Pedrovi) tak to jsme se museli vidět

z Rajnošek, jak tam mívají ty sranda závody můj bobí po Coun Jess

22.1.2007 18:24

sajma napsal(a):

hatlapatku si pamatuju,ten se jen tak nezapomene,my se drželi spíš vzadu s haflingama a jeli jsme spíš opatrněj,jákého jsi tam měla koníka?

22.1.2007 18:26

margotka napsal(a):
hatlapatku si pamatuju,ten se jen tak nezapomene,my se drželi spíš vzadu s haflingama a jeli jsme spíš opatrněj,jákého jsi tam měla koníka?

Tohoto ryzáka co je na fotce i semnou

22.1.2007 18:33

sajma napsal(a):

no matně si pamatuju,ale fakt jen matně,na ty sranda závody se chodím jen koukat,ale ta kamoška tam občas závodí s tim ryzákem,jmenuje se slavný a je slepý na jedno oko

22.1.2007 18:33

sajma napsal(a):

a tady se byl podívat k hafloškům do stáje, v Rajnoškách jsem byla jak na jaro tak i koncem léta, vždy na 2 dny, byli jste i na těch závodech?? jela tam jedna slečna s ryzákel na parelce a myslím byl slepí na jedno kukadlo

22.1.2007 18:36

sajma napsal(a):
a tady se byl podívat k hafloškům do stáje, v Rajnoškách jsem byla jak na jaro tak i koncem léta, vždy na 2 dny, byli jste i na těch závodech?? jela tam jedna slečna s ryzákel na parelce a myslím byl slepí na jedno kukadlo

jojo-ještě kromě svojeho koníka jsem jela kobylku taky po QH po Ramazoty

22.1.2007 18:37

sajma napsal(a):

To je úžasný Pavošek! Kolikpak asi má Pavošek puntíkatých potomků???

22.1.2007 18:38

jackie napsal(a):
To je úžasný Pavošek! Kolikpak asi má Pavošek puntíkatých potomků???

myslím že jich je dost a samí krasavci, ještě vyhrabu jednoho valáška, toho jsme prodali z jara...

22.1.2007 18:41

sajma napsal(a):

jj tak to byla ona.já se chodím jen dívat protože ten muj klusáček na to moc není,uvidíme za nějáký ten rok s bárnym pavoškem,no a navíc jak už jsem psala nemám s panem novosadem uplně nejlepší vtahy.na těhle závodech jsem byla,měla jsem sebou velkého bílého psa

22.1.2007 18:42

sajma napsal(a):
myslím že jich je dost a samí krasavci, ještě vyhrabu jednoho valáška, toho jsme prodali z jara...

No super, tak sem s ním!!! Ať je tu co nejvíc hříbátek ala Pavošek!!!

22.1.2007 18:43

jackie napsal(a):
No super, tak sem s ním!!! Ať je tu co nejvíc hříbátek ala Pavošek!!!

nemůžu ho najít, ale stejný jako Iza, jmenoval se Baron...

22.1.2007 18:46

sajma napsal(a):

Aha, já myslela, že je taky puntíkatý? Ale až ho někde najdeš, šupni ho sem, jo?

22.1.2007 18:46

margotka napsal(a):
jj tak to byla ona.já se chodím jen dívat protože ten muj klusáček na to moc není,uvidíme za nějáký ten rok s bárnym pavoškem,no a navíc jak už jsem psala nemám s panem novosadem uplně nejlepší vtahy.na těhle závodech jsem byla,měla jsem sebou velkého bílého psa

Tak pejska nepamatuju, škoda

22.1.2007 18:49

jackie napsal(a):
Aha, já myslela, že je taky puntíkatý? Ale až ho někde najdeš, šupni ho sem, jo?

Jasné, ještě Rajnošky...

22.1.2007 18:49

sajma napsal(a):

22.1.2007 18:51

margotka napsal(a):

Tak ještě malý Pawošek s maminkou, jinak má krásné jméno- OLIVER

22.1.2007 19:01

sajma napsal(a):
Tak ještě malý Pawošek s maminkou, jinak má krásné jméno- OLIVER

22.1.2007 19:03

margotka napsal(a):

Všici jsou nááádherný!!!

22.1.2007 19:05

margotka napsal(a):

tady jsme byly na prochajdě s kamoškou a jejím pronajatým plemeníkem WPB,chvíli na to vzal roha i s kamoškou vlajícím za ním,za právě pojíždějícíma vimětalíkama s konama ve vozepavošek zustal naprosto vklidu(taky hřebec)

22.1.2007 19:07

margotka napsal(a):
tady jsme byly na prochajdě s kamoškou a jejím pronajatým plemeníkem WPB,chvíli na to vzal roha i s kamoškou vlajícím za ním,za právě pojíždějícíma vimětalíkama s konama ve vozepavošek zustal naprosto vklidu(taky hřebec)

a tady ještě s mámou

22.1.2007 19:10

margotka napsal(a):
a tady ještě s mámou

Krásný koník, co je mamina??

22.1.2007 19:11

sajma napsal(a):
Krásný koník, co je mamina??

mamina je plnaska,neviděla jsem ji ale je to hnědka.jsem ráda že se spíš potatil

22.1.2007 19:13

margotka napsal(a):
mamina je plnaska,neviděla jsem ji ale je to hnědka.jsem ráda že se spíš potatil

jo myslela jsem jako moji mámuta hnědá prdelka patří valachovi

23.1.2007 11:31

margotka napsal(a):

Ahojm jo jo, já se taky ptala na maminu od koníka,

23.1.2007 14:37

margotka napsal(a):

S malým Pavoškem na prochajdě

23.1.2007 14:37

margotka napsal(a):

lednová pastva...

23.1.2007 20:28

Jéééé, sníh!!!! Tady nic moc, pár vloček a dost...

23.1.2007 20:43

jackie napsal(a):
Jéééé, sníh!!!! Tady nic moc, pár vloček a dost...

ahoj martino. chtěla bych se zeptat jak je iza vysoká a kolik vlastně má let? a jakou má matku. mám pocit že bárny moc neroste,no ale bude mít teprv dva roky.tak by ještě mohl a zadek má zatim taky pořát výš

25.1.2007 10:33

moc dík za informace,taky bych ráda sem dala nějáké zimní fotky ale ještě jsem něják nestihla nic vyfotit,pořád jen odhazujem sníh u koní a pořát padá a padá,ale koně z něj mají očividně radost.dovádějí jak hříbátka

26.1.2007 21:25

jackie napsal(a):
Přidávám jednu zimní - dnešní

a ještě druhou

28.1.2007 11:48

jackie napsal(a):
a ještě druhou

Dnes jsem fotila koníky,tak přidávám naše dva Pavošky a jednu Pavoškovou..
Dakotaboy Belowhill

28.1.2007 11:55

proxima napsal(a):
Dnes jsem fotila koníky,tak přidávám naše dva Pavošky a jednu Pavoškovou..
Dakotaboy Belowhill

Ještě jednou Dak

28.1.2007 12:04

proxima napsal(a):
Ještě jednou Dak

a ještě.....

28.1.2007 12:10

proxima napsal(a):
a ještě.....

tady náš appa hřebeček Red Cookie Belowhill po Pavoškovi...

28.1.2007 12:15

proxima napsal(a):
tady náš appa hřebeček Red Cookie Belowhill po Pavoškovi...

...a znovu...

28.1.2007 12:19

proxima napsal(a):
...a znovu...

a s QH ségrou taky po Pavoškovi....Wiči

28.1.2007 12:23

proxima napsal(a):
a s QH ségrou taky po Pavoškovi....Wiči

A poslední.....

28.1.2007 14:56

jackie napsal(a):
a ještě druhou

Máme den po odstavu...

29.4.2007 19:27

margotka napsal(a):

Tak já s dovolením dodám pár aktuálních obrázků... divocha a pohodáře v jednom Angie...

29.4.2007 19:28

jackie napsal(a):
Tak já s dovolením dodám pár aktuálních obrázků... divocha a pohodáře v jednom Angie...

29.4.2007 19:29

jackie napsal(a):

A foto z dalšího dne, kdy u nás byl pan kopytář na úpravu kopýtek... Angie nepovažoval za nutné kvůli takové maličkosti přerušovat spánek...

29.4.2007 19:30

jackie napsal(a):
A foto z dalšího dne, kdy u nás byl pan kopytář na úpravu kopýtek... Angie nepovažoval za nutné kvůli takové maličkosti přerušovat spánek...

I na zadní nožky došlo...

29.4.2007 21:16

Ale jo, Martinko, myslím to vážně, fakt! Haha, malí Pavoškové se prostě nezapřou! No pak na něj pan kopytář jentak lehce vleže ještě sednul, takže máme obsednuto, hihi! Už v roce! Ale podsedlovou deku na něj už dávám, jen aby se nebál, obsedání pak bude hračka, ještě až postavíme kruhovku a trošku ho tam za rok zpacifikuju, bude to fakt sranda :-). Víc fotek je na Radě. Papa!

3.6.2007 08:34

jackie napsal(a):
Ale jo, Martinko, myslím to vážně, fakt! Haha, malí Pavoškové se prostě nezapřou! No pak na něj pan kopytář jentak lehce vleže ještě sednul, takže máme obsednuto, hihi! Už v roce! Ale podsedlovou deku na něj už dávám, jen aby se nebál, obsedání pak bude hračka, ještě až postavíme kruhovku a trošku ho tam za rok zpacifikuju, bude to fakt sranda :-). Víc fotek je na Radě. Papa!

Haloooo! Už tu nikdo dlouho nebyl! Tak já přidám čerstvou fotečku...

3.6.2007 08:35

jackie napsal(a):

Po přelínání - květen 2007

3.6.2007 14:47

terushka napsal(a):
Klisnička po Purovi

A poslední

3.6.2007 15:47

Marti a kde je ta slibovaná fotkááááá??????

3.6.2007 18:35

ahoj, už máte sehnané sedlo??

Přidejte reakci

Přidat smajlík