werca
napsal(a):
a ještě jedna
Ahojík,ten strakáček je krásnej,ten je Tvůj? Přidávám fotku mých dvou kobylek.
werca
napsal(a):
jo ti jsou moje:) ti tvoji jsou taky moc pěkní!
pěkní,kolik jich máš?a co jsou zač?dávám další-trochu mázlou,ale hezkou.
werca
napsal(a):
ještě jedna
Ahoj weca! máš pěkné poníky! můžu se zeptat, jestli není ta jedna ponička Irmina? měli jsme takovou pronajatou od pana Odložila. foto bohužel nemám.... díky
jinak toto je moje ponička- Lenička. pokud ji někdo znáte z dřívějška, tak mi o ní něco napište. kipoval jsem ji od Zlína.
noled
napsal(a):
Ahoj weca! máš pěkné poníky! můžu se zeptat, jestli není ta jedna ponička Irmina? měli jsme takovou pronajatou od pana Odložila. foto bohužel nemám.... díky
jinak toto je moje ponička- Lenička. pokud ji někdo znáte z dřívějška, tak mi o ní něco napište. kipoval jsem ji od Zlína.
a další. je chlupatá jako medvídek!
noled
napsal(a):
Ahoj..poníííčkářky...tak toto je Lady moje ponička
luda
napsal(a):
jak načumuje k sousedům
luda
napsal(a):
Naše Anetka už prodaná...
werca
napsal(a):
Muzu se zeptat ta ponička lenička je asi hodně stará že? taky máte rádi poníky?
Ahoj! jinak já sem Petr. měli jsme ji pronajatou nějak před prázdninama-vezli jsme ji zpět jak tam byla ta výstava. jinak já sem na ní nejezdil, ale jedna holčina, co k nám chodí. je malá, tak sme jí sháněli nějakého poníka do pronájmu. a co na ni říkáš? že je suprová! jinak já mám poníky rád. mám ale i 2 velké koně a leničku. lenička má údajně 14... je bez PP bez pálení, takže to není jisté....
noled
napsal(a):
Ahoj! jinak já sem Petr. měli jsme ji pronajatou nějak před prázdninama-vezli jsme ji zpět jak tam byla ta výstava. jinak já sem na ní nejezdil, ale jedna holčina, co k nám chodí. je malá, tak sme jí sháněli nějakého poníka do pronájmu. a co na ni říkáš? že je suprová! jinak já mám poníky rád. mám ale i 2 velké koně a leničku. lenička má údajně 14... je bez PP bez pálení, takže to není jisté....
jj tak to jo a nemáš nějaký icq nebo neco takoveho? petre?
werca
napsal(a):
ne nemám.... měl jsem, ale máme nějaký divný PC, tak to nejde pustit.... leda že by sme šli na www.xko.cz? co ty na to?
werca
napsal(a):
Ahojte, především zdravím Noleda
Tak já přispěju se svou troškou do mlýna, jmenuje se Beauty, je mu kolem dvou let a děláme spolu samé kravinky
kikuska
napsal(a):
Ahojte, především zdravím Noleda
Tak já přispěju se svou troškou do mlýna, jmenuje se Beauty, je mu kolem dvou let a děláme spolu samé kravinky
A další, prozatím poslední...
noled
napsal(a):
Ahoj kikusko! jaxe mas? nejak nestiham, tak sem ti uplne zapomnel napsat o lenicce! co na ni říkáš? je to takový medvídek! je mooooc honá. už sem j naučil podávat pac! až to nafotím, tak ti pošlu foto...
Ahoj!
No Lenička je krásná, odkud přesně je? Nějak mi takový prcek z okolí nic neříká...
Tak si se konečně dočkal, že?
Jojo, poníci jsou správní lumpíci, s nimi se člověk nenudí a zaručeně udržují na pastvě kondičku velkým koním
werca
napsal(a):
Taky máte poníka? tak šup s ním sem!
Jéje , to jste sem neměli psát, já bych to tady hned nejradši těma našema ponclama zaplácala
microfon
napsal(a):
Jéje , to jste sem neměli psát, já bych to tady hned nejradši těma našema ponclama zaplácala
sterkule
napsal(a):
a jeste jednou
Já mám poníky dva Mendy(flrkatá) čjp a honzíka(ten černý hnědák) setlanda je to docela fajn dvojka
woldemortik
napsal(a):
Já mám poníky dva Mendy(flrkatá) čjp a honzíka(ten černý hnědák) setlanda je to docela fajn dvojka
welš Jurášek
barbucha61
napsal(a):
poníkovská dostihačka Jaruška
ještě jednou Jaruška
werca
napsal(a):
Jasmínka, takovej mazlík.
lesik
napsal(a):
Taky moc úžasnej poníček
Tady ještě jedna, tady jde vidět jeho zbarvení! Takovej přerostlej dalmatinec.
lesik
napsal(a):
Dám sem fotečky 3 poníků, kteří u mě prošli tréninkem. 2 kobylky (welsh a ČSP), jeden hřebec(welsh) . Zezačátku byli z pastviny, neuměli nic, podotýkám každý má jiný původ a toto se naučili :
1) 2 letá kobylka welsh, 115 KVH (ta kláda není shozená, je dána napříč aby vyplnila prostor, ona neshazovala) :
lesik
napsal(a):
2) 3 letý hřebec welsh
noled
napsal(a):
A můj poník Ferda, je to mazel
lesik
napsal(a):
3) klisna ČSP (KVH 124, tady na té fotce se mnou skáče 100 cm :-))
werca
napsal(a):
Pro Terezku a Bárčinku
noled
napsal(a):
Lenička s postrojem!
Taky se umí zamaskovat aby vypadala jako medvídek...
zvířátková

noled
napsal(a):
Taky se umí zamaskovat aby vypadala jako medvídek...
Drbající se zlobidlo Čiko
zvířátková

Uživatel s deaktivovaným účtem

werca
napsal(a):
my new pony - LIPO
dominicca
napsal(a):
my new pony - LIPO
můj koník - poník Bobeš, 138 KV.