Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.1.2007 13:56

jackie napsal(a):

No jo, na sobotu hlásí sněžení, ale to zas nebude tak jasno a nebude tak obrovský mráz . Něco za něco, co naděláme

25.1.2007 14:01

jackie napsal(a):
No jo, na sobotu hlásí sněžení, ale to zas nebude tak jasno a nebude tak obrovský mráz . Něco za něco, co naděláme

No hlásili velkej mráz..no taky si řikám,páč většinou když sněží je větší teplo...No sem na to zvědavá...Přes týden je krásně,a na víkend hnusně..ach jo

25.1.2007 14:39

joripage napsal(a):
No hlásili velkej mráz..no taky si řikám,páč většinou když sněží je větší teplo...No sem na to zvědavá...Přes týden je krásně,a na víkend hnusně..ach jo

Jo a my ty krásný dny probendíme sezením v práci

25.1.2007 15:03

jackie napsal(a):
Jo a my ty krásný dny probendíme sezením v práci

Jak jinak,prostě zákon schválnosti...

25.1.2007 18:38

joripage napsal(a):
Jak jinak,prostě zákon schválnosti...

Ahoj Holky,prosím podívejte se na odkaz,NEMŮŽU JINAK MUSÍTE TO VĚDĚT. jE TO STRAŠNÉ!!!!!

25.1.2007 19:06

bednarik petr napsal(a):
Ahoj Holky,prosím podívejte se na odkaz,NEMŮŽU JINAK MUSÍTE TO VĚDĚT. jE TO STRAŠNÉ!!!!!

No, nemusím vidět všechno. Je to pořád dokola a sotva to kdy zmizí.

25.1.2007 19:10

bednarik petr napsal(a):

Ahojky děvčata,tak já byla dneska s tatínkem venku!!!Mysleli jsme,že to nestihneme,měl nějáké ježdění kvůli práci,ale přijel odtud o hodinu dřív,tak jsme na koně vrhli sedla a jeli jsme!!!!To Vám byla paráááda!!!Motorka se kochala,já jsem se kochala,Pierot byl hodnej a táta docela taky!!!!A ta krajinka,lidi,to byla nádhera!!!Ten třpytivý snížek,kam jen oko dohlédlo!!Ale my jsme i cválali,a to po vojtěškovém poli,Motorka docela zase Pierota předběhla,ale Olda ho držel
Jani,a ta deka,to je materiááálek!!!Motorka se pod ní vůbec nezpotí!!!Akorát musím něco vymyslet s tím sedlem,potřebovala bych sedlo na širšího koně.Tohle,co mám,je dělaný na plnokrevníka s vysokým kohoutkem,a Motorka je jaksi jako válec!!
A hrááábě jsem si nekoupila,do města jsme se nedostali.

25.1.2007 19:49

jaruska napsal(a):
Ahojky děvčata,tak já byla dneska s tatínkem venku!!!Mysleli jsme,že to nestihneme,měl nějáké ježdění kvůli práci,ale přijel odtud o hodinu dřív,tak jsme na koně vrhli sedla a jeli jsme!!!!To Vám byla paráááda!!!Motorka se kochala,já jsem se kochala,Pierot byl hodnej a táta docela taky!!!!A ta krajinka,lidi,to byla nádhera!!!Ten třpytivý snížek,kam jen oko dohlédlo!!Ale my jsme i cválali,a to po vojtěškovém poli,Motorka docela zase Pierota předběhla,ale Olda ho držel
Jani,a ta deka,to je materiááálek!!!Motorka se pod ní vůbec nezpotí!!!Akorát musím něco vymyslet s tím sedlem,potřebovala bych sedlo na širšího koně.Tohle,co mám,je dělaný na plnokrevníka s vysokým kohoutkem,a Motorka je jaksi jako válec!!

Ja byla taky!! Jeste ted jsem zmrzla jak sobolí ho.no uz se stmivalo, kdyz jsem ho vyvadela ze staje, tak jsem po setmeni jezdila na zasnezenem doooouhem poli podel osvetlene cesticky, snih se trpytil jak v pohadce Nechala jsem ho i poradne probehnout, ale jen kousek - aby si z nohou neudelal vanocku Moc príma to bylo, uz se tesim na zitra. Ma prijet kovar a vystrahat nam koniky, tak na neho musim hupsnout jeste pred tim. Hupsnout na kone, samozrejme (ne na kovare!) Zkusim si vzpomenout a vzit s sebou fotak!

Btw. cestou zpatky do prace (od Kacice i pres cele Kladno) chumeli jako blázen! :-O

25.1.2007 20:02

tilka napsal(a):
Ja byla taky!! Jeste ted jsem zmrzla jak sobolí ho.no uz se stmivalo, kdyz jsem ho vyvadela ze staje, tak jsem po setmeni jezdila na zasnezenem doooouhem poli podel osvetlene cesticky, snih se trpytil jak v pohadce Nechala jsem ho i poradne probehnout, ale jen kousek - aby si z nohou neudelal vanocku Moc príma to bylo, uz se tesim na zitra. Ma prijet kovar a vystrahat nam koniky, tak na neho musim hupsnout jeste pred tim. Hupsnout na kone, samozrejme (ne na kovare!) Zkusim si vzpomenout a vzit s sebou fotak!

Btw. cestou zpatky do prace (od Kacice i pres cele Kladno) chumeli jako blázen! :-O

No,Motorka si o cvalovku doslova říkala,no tak když jsme přijeli ke vhodnému místu,tak jsem jí trochu pustila,aby tu energii mohla vybít!Na konci kopce ale už zvolnila sama a hned přešla do kroku.My jsme si celou cestu s tátou povídali a jednu chviličku jsme přestali brebentit a já koukám,proč ta Motorka tak kouká dozadu-ona si asi myslela,že mě ztratila!!Dívala se,jestli jsem se někde nepověsila za větev!!!Fakt normálně nevěřila,že jí na těch zádech vopravdu dřepím!!!Ona je zlatíčko!!!

25.1.2007 20:05

jaruska napsal(a):
No,Motorka si o cvalovku doslova říkala,no tak když jsme přijeli ke vhodnému místu,tak jsem jí trochu pustila,aby tu energii mohla vybít!Na konci kopce ale už zvolnila sama a hned přešla do kroku.My jsme si celou cestu s tátou povídali a jednu chviličku jsme přestali brebentit a já koukám,proč ta Motorka tak kouká dozadu-ona si asi myslela,že mě ztratila!!Dívala se,jestli jsem se někde nepověsila za větev!!!Fakt normálně nevěřila,že jí na těch zádech vopravdu dřepím!!!Ona je zlatíčko!!!

To jo! Mne kdyby muj rostak nekde ztratil, tak byl jedine rad a ani by po mne nevzdechl, supak jeden! Byla jsem venku sama, protoze jsem na staj dojela az dost pozde a ve vratech jsem se s holkama mijela. Ony uz sly domu, ja teprv ven. Ale neva, jsem zvykla

25.1.2007 20:06

jaruska napsal(a):

Markét,jestli tedy bude v sobotu tak,jak píšeš,tak se na to vyprdnem.V takovém počasí se dá jet jen krok a klus a Jaruška by v tom kroku zmrzla!!!

25.1.2007 20:12

jaruska napsal(a):
Markét,jestli tedy bude v sobotu tak,jak píšeš,tak se na to vyprdnem.V takovém počasí se dá jet jen krok a klus a Jaruška by v tom kroku zmrzla!!!

Ahoj holky, teda fakt vám závidím, že jste se dneska dostaly s koníkama ven! Já ani náhodou...a zítra snad jen fotit. Ale aspoň jsem měla dobrý pocit, že mi na koníky svítí sluníčko, že se mohou opalovat a sbírat "déčko" !!! Už se na chlupáče hrozně těším a moc doufám, že jsou i v tom sněhu spokojený. Určitě jo, jsou to otužilci.
Jaruško, jsem ráda, že ti deka vyhovuje, a ona ta kalifornie Motorku tlačí??? Bolí ji zádíčka? Tak to sedlo s někým vyměň, přes inzerát třeba? Užší za širší, zn. oboustranná pohoda . Já vím, že se v tom výborně sedí, ale kdyby mělo koně tlačit, tak to ať radši tlačí mne můj zadek, že jo?

25.1.2007 20:38

jackie napsal(a):
Ahoj holky, teda fakt vám závidím, že jste se dneska dostaly s koníkama ven! Já ani náhodou...a zítra snad jen fotit. Ale aspoň jsem měla dobrý pocit, že mi na koníky svítí sluníčko, že se mohou opalovat a sbírat "déčko" !!! Už se na chlupáče hrozně těším a moc doufám, že jsou i v tom sněhu spokojený. Určitě jo, jsou to otužilci.
Jaruško, jsem ráda, že ti deka vyhovuje, a ona ta kalifornie Motorku tlačí??? Bolí ji zádíčka? Tak to sedlo s někým vyměň, přes inzerát třeba? Užší za širší, zn. oboustranná pohoda . Já vím, že se v tom výborně sedí, ale kdyby mělo koně tlačit, tak to ať radši tlačí mne můj zadek, že jo?

Jani,netlačí,to bych nejezdila,ale přetáčí se!Dneska jsem srovnávala 4 x,ještě že je Motorka tak vzorný žvíže!

25.1.2007 20:41

jaruska napsal(a):
Jani,netlačí,to bych nejezdila,ale přetáčí se!Dneska jsem srovnávala 4 x,ještě že je Motorka tak vzorný žvíže!

Ale Motorka nebyla odřená!!Byli jsme 2,5 hodiny a nikde není odřená,určitě je to díky tomu novému podbřišníku.!

25.1.2007 20:41

jaruska napsal(a):

No jo, přetáčení sedla je problém u všech kulatých koní! Asi jediné východisko je sedlo přesně na míru, abys pak nemusela mít příliš tlustou deku a sedlo se tak líp napasovalo na hřbet. Tak hlavně drž dobře rovnováhu, ať se nepřetočíš spolu se sedlem, to by byl mazec!!!

25.1.2007 20:43

jaruska napsal(a):
Ale Motorka nebyla odřená!!Byli jsme 2,5 hodiny a nikde není odřená,určitě je to díky tomu novému podbřišníku.!

No tak to je dobře, že nebyla odřená . A jestli je ten podbřišník hladký, nechlupatý, tak možná bude víc jezdit...

25.1.2007 20:47

jackie napsal(a):
No jo, přetáčení sedla je problém u všech kulatých koní! Asi jediné východisko je sedlo přesně na míru, abys pak nemusela mít příliš tlustou deku a sedlo se tak líp napasovalo na hřbet. Tak hlavně drž dobře rovnováhu, ať se nepřetočíš spolu se sedlem, to by byl mazec!!!

Neboj,Jani,já se toho taky bojím,tak vždycky zavčasu zastavíme a já to přesedlávám.Motorka je fakt zlatá,stojí jak přibitá a čeká.To si piš,že by se Olda smál,až by se asi připočůral!!Cha cha,a tu radost mu nedopřeju!!!!

25.1.2007 20:49

jaruska napsal(a):
Neboj,Jani,já se toho taky bojím,tak vždycky zavčasu zastavíme a já to přesedlávám.Motorka je fakt zlatá,stojí jak přibitá a čeká.To si piš,že by se Olda smál,až by se asi připočůral!!Cha cha,a tu radost mu nedopřeju!!!!

No to máš recht! Chlapům se takovéhle radůstky (neštěstí jiných) nesmí dávat k dispozici, leč jsou to stejný drbny jako ženský a za chvíli se chechtá široké okolí. To je moc prima, že máš takhle klidnou a spolehlivou kobylku, však si ji zasloužíš, ne?

25.1.2007 21:08

jackie napsal(a):
No to máš recht! Chlapům se takovéhle radůstky (neštěstí jiných) nesmí dávat k dispozici, leč jsou to stejný drbny jako ženský a za chvíli se chechtá široké okolí. To je moc prima, že máš takhle klidnou a spolehlivou kobylku, však si ji zasloužíš, ne?

No že jo?Ty jsi hodná...
No asi bude ten podbřišník víc klouzat,ale já,až se tam teď při častějším ježdění,omačká,budu dávat i ty podbřišníky,co mám,tenhle budu dávat jen po delší době neježdění.Teď jí nějákou dobu budu dávat ten neoprenovej,ale třeba za 2 týdny zkusím dát na 2 hodiny ten chlupatej,co to udělá.
Představ si,že se mi povedlo dneska vymazat všechny fotky z foťáku,já bych si přes ty pazoury naflákala!!!Já s tím moc neumím a chtěla jsem vymazat jeden jedinej snímek a asi jsem zmáčkla,aby se mi to smazalo všechno,a vono se to začalo mazat úplně všechno!!!A nešlo s tím už nic dělat!!!Jé,to byla chvíle zoufalství.Já tam měla nádherné fotky Queen,musím to nafotit znova.
Ach jo...

25.1.2007 21:57

strelish napsal(a):
:-)

..trošku upravená, chci ji použít na stránky :)

25.1.2007 21:59

strelish napsal(a):
..trošku upravená, chci ji použít na stránky :)

25.1.2007 22:03

strelish napsal(a):

A poslední...mají z toho sněhu docela radost a běhat v něm je baví

26.1.2007 06:35

strelish napsal(a):
:-)

Dobré ránko, hlásí se ranní zpravodajství o sněhové aktivitě !!! Beroun - 1 cm nového sněhu a slabé chumelení, Praha - nic. Ale super, že tu nejsou ty ohlašované extrémní mrazy, já se dnes navlíkla, mám i dvoje kalhoty a venku poměrně teplo...budu si muset za okno pořídit teploměr, abych takhle neblbnula, haha! Co u vás, nasněžilo zas přes noc?
Strelish, pěkný fotky, koně si ten sníh fakt užívají... no jak malý děti, že jo?

26.1.2007 07:28

jackie napsal(a):
Dobré ránko, hlásí se ranní zpravodajství o sněhové aktivitě !!! Beroun - 1 cm nového sněhu a slabé chumelení, Praha - nic. Ale super, že tu nejsou ty ohlašované extrémní mrazy, já se dnes navlíkla, mám i dvoje kalhoty a venku poměrně teplo...budu si muset za okno pořídit teploměr, abych takhle neblbnula, haha! Co u vás, nasněžilo zas přes noc?
Strelish, pěkný fotky, koně si ten sníh fakt užívají... no jak malý děti, že jo?

Ahoj holky,

tady taky žádný extrémní mraz nebyl, naštěstí. Přesto jsem kobči zavřela a šli všechny dobrovolně až jsem se divila. Včera to byl den, den blbec, že jsme vůbec z té práce odcházela. Koníky jsme vyfotila a na konec jsme neodolala a sedla jsme si na Jess be z sedla a do konce jsme si i zacválali a celkem šla v klidu a ani nervala si hlavu do oblak a pak i řádně pochopila že s edá i chodit v klidu, měla jsem radost,ale to byla poslední. Jelo se pro seno, samozřejmě v lese popadané stromy, tak jsem se tam musela otáčet a samozřejmě šikovný človíček jsme zapadla, tak když jsme se na konec vysoukala a dojela do skladu tak Pavel zjistil že jsme po cestě ztratila nějakou kladku a bez toho nejde nakládat, tak přes hodini sem lítala po lese a hledala, samorřejmě jsem byla zmrzlá jako sobolí bobek, naštěstí našel kolem jdoucí myslivec. Pak se stlalo kravičkam a mojí šikovností jsme se málem nechala zavalit balíkem a večer doma když jsme chtěla vypálit fotky na cd aby si je mohl avzít s sebou do práce, tak ani po 10 s emi to nepovdlo ale pořád mi to psalo že proběhlo vše OK, tak jsem to radši nechala být a šla spát, tak snad dneska budu mít více štěstí. Fotečky mam stažené a vypálené ale musela jsme u kolegy v práci, protože ty moje počítače mě prostě neposlouchají

26.1.2007 07:29

dolinka napsal(a):
Ahoj holky,

tady taky žádný extrémní mraz nebyl, naštěstí. Přesto jsem kobči zavřela a šli všechny dobrovolně až jsem se divila. Včera to byl den, den blbec, že jsme vůbec z té práce odcházela. Koníky jsme vyfotila a na konec jsme neodolala a sedla jsme si na Jess be z sedla a do konce jsme si i zacválali a celkem šla v klidu a ani nervala si hlavu do oblak a pak i řádně pochopila že s edá i chodit v klidu, měla jsem radost,ale to byla poslední. Jelo se pro seno, samozřejmě v lese popadané stromy, tak jsem se tam musela otáčet a samozřejmě šikovný človíček jsme zapadla, tak když jsme se na konec vysoukala a dojela do skladu tak Pavel zjistil že jsme po cestě ztratila nějakou kladku a bez toho nejde nakládat, tak přes hodini sem lítala po lese a hledala, samorřejmě jsem byla zmrzlá jako sobolí bobek, naštěstí našel kolem jdoucí myslivec. Pak se stlalo kravičkam a mojí šikovností jsme se málem nechala zavalit balíkem a večer doma když jsme chtěla vypálit fotky na cd aby si je mohl avzít s sebou do práce, tak ani po 10 s emi to nepovdlo ale pořád mi to psalo že proběhlo vše OK, tak jsem to radši nechala být a šla spát, tak snad dneska budu mít více štěstí. Fotečky mam stažené a vypálené ale musela jsme u kolegy v práci, protože ty moje počítače mě prostě neposlouchají

Jesinky hlavička

26.1.2007 07:29

dolinka napsal(a):
Jesinky hlavička

ještě jedna

26.1.2007 07:30

dolinka napsal(a):
ještě jedna

papání

26.1.2007 07:31

dolinka napsal(a):
papání

jak jsem říkala takpozovat nechtěli

26.1.2007 07:31

dolinka napsal(a):
jak jsem říkala takpozovat nechtěli

26.1.2007 07:53

strelish napsal(a):
A poslední...mají z toho sněhu docela radost a běhat v něm je baví

Katko,ty jsou úplně jako ti naši!Taky měli sněhové šílenství!!!!!Nejlepší je ta,jak je tam místo tý černý kobyly bílá.

26.1.2007 08:00

dolinka napsal(a):
a poslední

Leni,krásný fotky!!Jé,ti se mají,že se můžou takhle cpát!To těm našim by se to taky líbilo,jenže když se dýl nejede ven,tak táta normálně nemohl zapnout Pierotovi podbřišník,jak valášek hezky ztloustnul!!A to dostávají seno jen na noc a ráno 2 malé balíky do výběhu.Když je sežerou,mají tam ještě senoslámu,ale tu opravdu moc nežerou.Včera,když jsme si jeli zahrát na Trávníčka a Šafránkovou,tak jsem pořád měla před sebou tu Pierotovu prdel,to je kusanec!A grošovanej je taky krásně.
Jenže my tady nemáme skoro žádný skladovací prostory na velký balíky,mě se jich sem vejde jen 5.

26.1.2007 08:06

jaruska napsal(a):
Leni,krásný fotky!!Jé,ti se mají,že se můžou takhle cpát!To těm našim by se to taky líbilo,jenže když se dýl nejede ven,tak táta normálně nemohl zapnout Pierotovi podbřišník,jak valášek hezky ztloustnul!!A to dostávají seno jen na noc a ráno 2 malé balíky do výběhu.Když je sežerou,mají tam ještě senoslámu,ale tu opravdu moc nežerou.Včera,když jsme si jeli zahrát na Trávníčka a Šafránkovou,tak jsem pořád měla před sebou tu Pierotovu prdel,to je kusanec!A grošovanej je taky krásně.
Jenže my tady nemáme skoro žádný skladovací prostory na velký balíky,mě se jich sem vejde jen 5.

Jaruško, no my máme velký sklad ve vedlejší vesnici, super, a do kravína se jich taky pár vejde, ale pak se tam hůže manipuluje, tak radši každý týden jezdíme pro seno a denně pro senáž. Cpou se pořád ale jen ty 3, zbytek osazanctva má většinou smůlu, těm musím dávat na hromádku jinam

26.1.2007 08:07

jackie napsal(a):

Jani,tady taky krásně chumelí,lehoučce.Já jsem včera jela hezky nabalená,mám takovej krásnej kabát,na hlavě takovou kuklu,na ní naraženej klobouk,no vypadám asi hrozně,i můj kamarád Luděk říkal,že vypadám jak indiánská babička,ale mě to vůbec nevadí,celou cestu mi nebyla ani trišku zima,kdežto Olda si vzal sice bundu,ale pod ní měl jen tričko,tak už kvečeru začal posmrkávat.Já tohle nepochopím,jak někdo může jet na vyjížďku a není připravenej na to,že by mohla bejt zima,pak z tý vyjížďky nemůže nic mít,poněvadž se třese jako ratlík a pak spěchá domů.Oldovi bylo teplo,když svítilo sluníčko,ale jak zapadlo,tak naříkal.
Až tady někdy bude Markéta,tak jí poprosím,aby mě vyfotila,abyste viděli,jak vypadá indiánská babička a hlavně abyste se nelekli,až mě někdo někdy potkáte,tak abyste věděli,že v tom strašným převleku je mírumilovné stvoření-já!

26.1.2007 08:10

jaruska napsal(a):
Jani,tady taky krásně chumelí,lehoučce.Já jsem včera jela hezky nabalená,mám takovej krásnej kabát,na hlavě takovou kuklu,na ní naraženej klobouk,no vypadám asi hrozně,i můj kamarád Luděk říkal,že vypadám jak indiánská babička,ale mě to vůbec nevadí,celou cestu mi nebyla ani trišku zima,kdežto Olda si vzal sice bundu,ale pod ní měl jen tričko,tak už kvečeru začal posmrkávat.Já tohle nepochopím,jak někdo může jet na vyjížďku a není připravenej na to,že by mohla bejt zima,pak z tý vyjížďky nemůže nic mít,poněvadž se třese jako ratlík a pak spěchá domů.Oldovi bylo teplo,když svítilo sluníčko,ale jak zapadlo,tak naříkal.
Až tady někdy bude Markéta,tak jí poprosím,aby mě vyfotila,abyste viděli,jak vypadá indiánská babička a hlavně abyste se nelekli,až mě někdo někdy potkáte,tak abyste věděli,že v tom strašným převleku je mírumilovné stvoření-já!

Děvčata,nemáte někdo nějáký fígl na klávesnici?Už jí mám tak otlučenou,že ty písmenka nevidím a když jsem to zkoušela netřít nějákou barvou,tak stejně zase zmizely!!!

26.1.2007 08:28

jaruska napsal(a):
Děvčata,nemáte někdo nějáký fígl na klávesnici?Už jí mám tak otlučenou,že ty písmenka nevidím a když jsem to zkoušela netřít nějákou barvou,tak stejně zase zmizely!!!

Jaruško jedině takový, že koupit za 150 Kč novou

26.1.2007 08:31

dolinka napsal(a):
a poslední

Vidim, že u vás bylo jasno už včera, dneska to dorazilo i sem na východ Akorát škoda, že za toho nejhezčího sluníčka budu už v práci :(

Koním jsem včera večer dala ven balík slámy, bo vevnitř by to stejně akorát pochcali no a začali to oňufávat tak dostali ven i seno a spokojení jak želvy :-). Radši žrali venku na sněhu než vevnitř u balíku.

26.1.2007 08:33

strelish napsal(a):
Jaruško jedině takový, že koupit za 150 Kč novou

No já jsem se právě ptala,kolik stojí nová klávesnice,a nejlevnější byla za 300 a více....A ještě k tomu byla všelijak modernizovaná,já chci tuhle tu samou,a tu nemají.
Tady je Jaruška po příchodu z venku,červeňoučká jako jablíčko.

26.1.2007 08:38

jaruska napsal(a):
No já jsem se právě ptala,kolik stojí nová klávesnice,a nejlevnější byla za 300 a více....A ještě k tomu byla všelijak modernizovaná,já chci tuhle tu samou,a tu nemají.

Jaruško, myslím, že jednu starou klávesnici doma mám. Podívám se, kdyžtak bych ti jí dala :-))). Ale neslibuju, musím se fakt kouknout. Co ty na to?

26.1.2007 08:49

jackie napsal(a):
Jaruško, myslím, že jednu starou klávesnici doma mám. Podívám se, kdyžtak bych ti jí dala :-))). Ale neslibuju, musím se fakt kouknout. Co ty na to?

Jé,Jani,to já jsem nemyslela,vždyť jí taky můžeš potřebovat,až otlučeš písmenka na téhle,co nám na ní píšeš na Radu starších...Já bych byla ráda,kdyby výrobce napadlo dělat ty písmenka zapuštěný a natřený,aby k nim ty prsty nemohly a tím pádem by se písmenka nemohly otlouct.Nebo jestli máte někdo nějáký návrh,jaký nátěr by tam vydržel aspoň nějákou dobu...

26.1.2007 08:52

jaruska napsal(a):
Jé,Jani,to já jsem nemyslela,vždyť jí taky můžeš potřebovat,až otlučeš písmenka na téhle,co nám na ní píšeš na Radu starších...Já bych byla ráda,kdyby výrobce napadlo dělat ty písmenka zapuštěný a natřený,aby k nim ty prsty nemohly a tím pádem by se písmenka nemohly otlouct.Nebo jestli máte někdo nějáký návrh,jaký nátěr by tam vydržel aspoň nějákou dobu...

Já jí fakt nepotřebuju, vím, že to tu nepíšeš proto, aby ti někdo nabízel klávesnici, ale už jsem to udělala, tak kdyby to pro tebe nebyl duševní problém, když ji najdu, je tvoje. A zlepšováky pro výrobce si nech patentovat, haha, třeba z toho ještě budeš mít nějaký prašule !!! Nápad to rozhodně není špatný, s těmi zapuštěnými písmenky...

26.1.2007 09:02

jackie napsal(a):
Já jí fakt nepotřebuju, vím, že to tu nepíšeš proto, aby ti někdo nabízel klávesnici, ale už jsem to udělala, tak kdyby to pro tebe nebyl duševní problém, když ji najdu, je tvoje. A zlepšováky pro výrobce si nech patentovat, haha, třeba z toho ještě budeš mít nějaký prašule !!! Nápad to rozhodně není špatný, s těmi zapuštěnými písmenky...

No jo,jenže to mi právě bylo řečeno,že se to dělá tak blbě proto,aby se točily peníze...Panebože,to mě dokáže vždycky přivést k nepříčetnosti!!!!
No Jani,tak jestli jí najdeš,tak samozřejmě uděláme nějáký výměnný obchod,jo?Něco vymyslíme!

26.1.2007 09:03

jaruska napsal(a):

Jarušce to sluší :-))

Jestli ti nabízeli nejlevnější za 300, tak to je pěkně debilní obchod

Já mám už třetí rok úplně obyčejnou tudle http://interlink.tsbohemia.cz /default.asp?mtc=0&cls= stoitem&stiid=34403 (vymazat dvě mezery)

a naprostá spokojenost

26.1.2007 09:09

jaruska napsal(a):
No jo,jenže to mi právě bylo řečeno,že se to dělá tak blbě proto,aby se točily peníze...Panebože,to mě dokáže vždycky přivést k nepříčetnosti!!!!
No Jani,tak jestli jí najdeš,tak samozřejmě uděláme nějáký výměnný obchod,jo?Něco vymyslíme!

Haha, jasně, Jaruško. Kouknu se. Vždyť víš, že jsem ti psala, že mám doma spoustu nepotřebných věcí, hlavně tedy těch koňských .
Tady už je zas jasno, sem tam mráček, ale asi bude pěkný den. Těším se dneska na koníky, sice bude jen focení a mazlení, snad jim to bude stačit, mně rozhodně . Vyjížďku nestihnu a jít na procházku, to bych asi přišla o nohy, v těch závějích...

26.1.2007 09:11

strelish napsal(a):
Jarušce to sluší :-))

Jestli ti nabízeli nejlevnější za 300, tak to je pěkně debilní obchod

Já mám už třetí rok úplně obyčejnou tudle http://interlink.tsbohemia.cz /default.asp?mtc=0&cls= stoitem&stiid=34403 (vymazat dvě mezery)

a naprostá spokojenost

Jé,Katko,to je škoda,že to nejde ten obrázek zvětšit,ale je fakt laciná..To víš,tady ve Slaným je od každého jenom jedno a pak ty ceny tady tak vypadaj-jedna jediná Autoškola a přijdou Tě papíry na 9 000,kdežto všude jinde se v pohodě vejdeš do šesti...Fakt Slaný pitomý,vůbec se mi tady nelíbí,ale musím to vydržet až do smrti!!
A když si to objednám přes net,tak taky platím poštovný,že jo?

26.1.2007 09:24

jaruska napsal(a):
Jé,Katko,to je škoda,že to nejde ten obrázek zvětšit,ale je fakt laciná..To víš,tady ve Slaným je od každého jenom jedno a pak ty ceny tady tak vypadaj-jedna jediná Autoškola a přijdou Tě papíry na 9 000,kdežto všude jinde se v pohodě vejdeš do šesti...Fakt Slaný pitomý,vůbec se mi tady nelíbí,ale musím to vydržet až do smrti!!

Ahoj u nás svítí sluníčko,Herna si užívá,stojí u stáje a chytá každý paprsek.jinak tohle je ze včerejška.

26.1.2007 09:25

bednarik petr napsal(a):
Ahoj u nás svítí sluníčko,Herna si užívá,stojí u stáje a chytá každý paprsek.jinak tohle je ze včerejška.

.

26.1.2007 09:31

bednarik petr napsal(a):
.

tak to vypadalo předevčírem

26.1.2007 09:32

bednarik petr napsal(a):
tak to vypadalo předevčírem

.

26.1.2007 09:35

bednarik petr napsal(a):
.

a i Petřík si užíval,ovšem dnes má rýmu.

26.1.2007 09:40

bednarik petr napsal(a):
.

Moc hezká, to je zadeček přímo k nakousnutí.

Soni,neprodávala si kobylku QH, když se dívám na tu ohradu tak mi to připomíná, že jsem na nějaký inzerát psala a dostala jsem fotku teda z léta a byla jí dosti podobná, já fak nevím, možná se pletu.

26.1.2007 09:49

bednarik petr napsal(a):
a i Petřík si užíval,ovšem dnes má rýmu.

Haha, super, Maurína co by další sněžný krtek! Už jste zapřáhli koně na skijöring? Chtěla bych si to někdy zkusit, ale nemám jezdce, a taky nevím, zda bych někde vyhrabala lyže...

26.1.2007 10:03

jackie napsal(a):

Nazdárek holky, tak jsem sem dneska na chvíli jukla, ani to nestačím přečíst, jedete teda jak pendolino
D1 jsem zvládla, naštěstí z Humpolce nehody nebyly, ale vůbec to nebylo upravené, prostě hnus, byla jsem ráda, že jsem pak dojela dom. Dneska mám půjčené jiné auto a jela jsem fakt jak připosražená, páč to má ještě takové blbé řazení
teda ale ten sníh holky, to je něco, já včera byla s Bončou a připadala jsem si jak popelka, fakt nádheraTaky jsem nafotila nějaké fotečky, takže vám to tady trošku zafotečkuji at je na co koukat nejdříve jsem s Bončou jela jen tak a vezla si zadeček, pak jsem ale slezla a pustila jí na volno, cupitala za mnou jak oříšek
Nádhera, znáte ten film s Brodským - Smích se lepí na paty- jak tam běhají ty chlaďásci ve sněhu - tak já jsem na tom včera byla obdobně - krása v těch závějích to Bonče moc slušelo. Pak jsem byla venku i s Jenuší a ta řádila jak černá ruka
Holky, já se na netík dostanu asi až někdy příští týden,takže si ten snížek moc a moc užijte a já se pak zasejc někdy ozvu!

26.1.2007 10:04

janamalik napsal(a):
Nazdárek holky, tak jsem sem dneska na chvíli jukla, ani to nestačím přečíst, jedete teda jak pendolino
D1 jsem zvládla, naštěstí z Humpolce nehody nebyly, ale vůbec to nebylo upravené, prostě hnus, byla jsem ráda, že jsem pak dojela dom. Dneska mám půjčené jiné auto a jela jsem fakt jak připosražená, páč to má ještě takové blbé řazení
teda ale ten sníh holky, to je něco, já včera byla s Bončou a připadala jsem si jak popelka, fakt nádheraTaky jsem nafotila nějaké fotečky, takže vám to tady trošku zafotečkuji at je na co koukat nejdříve jsem s Bončou jela jen tak a vezla si zadeček, pak jsem ale slezla a pustila jí na volno, cupitala za mnou jak oříšek
Nádhera, znáte ten film s Brodským - Smích se lepí na paty- jak tam běhají ty chlaďásci ve sněhu - tak já jsem na tom včera byla obdobně - krása v těch závějích to Bonče moc slušelo. Pak jsem byla venku i s Jenuší a ta řádila jak černá ruka
Holky, já se na netík dostanu asi až někdy příští týden,takže si ten snížek moc a moc užijte a já se pak zasejc někdy ozvu!

.

26.1.2007 10:04

dolinka napsal(a):
a poslední

Lenko krásný fotky! Jsou to moc hezký koníci, ale stejně se mi nejvíc líbí ten poňous ;-) Jak on je velkej, asi jako Šošon?

26.1.2007 10:06

janamalik napsal(a):
.

Když už jsme u těch chlaďásků, přidám Bonči stájovou sousedku a návod, jak se z ryzáka stane bělouš

26.1.2007 10:07

janamalik napsal(a):
Když už jsme u těch chlaďásků, přidám Bonči stájovou sousedku a návod, jak se z ryzáka stane bělouš

.

26.1.2007 10:08

janamalik napsal(a):

Jé,téééda,to je prdel!!!

26.1.2007 10:09

janamalik napsal(a):

No a ještě nějaké fotečky s Jenuší - jinak Máto ten Agbar ve snížku je fakt bombovej!

26.1.2007 10:10

jaruska napsal(a):
Jé,téééda,to je prdel!!!

Díky Jarči!

26.1.2007 10:11

jaruska napsal(a):
Jé,téééda,to je prdel!!!

Ahoj Jani, teda Bonča už má kráááásný bříško!!! A fotky ve sněhu jsou fakt bomba!!!

26.1.2007 10:12

janamalik napsal(a):
Díky Jarči!

tenhle ksichtík je k zulíbání

26.1.2007 10:16

jackie napsal(a):
Ahoj Jani, teda Bonča už má kráááásný bříško!!! A fotky ve sněhu jsou fakt bomba!!!

No Jackie, já si tak říkám, že jí to roste den ode dne, kamarádka má taky březí kobulušku, mají dokonce s Bončou stejný termín a ta říká, že se jí zdá, že brůško roste hodinu od hodiny Včera to bylo holky ale tak nádherné, že jsem si říkala, že se musím opravdu podělit o zážitky

26.1.2007 10:17

janamalik napsal(a):
No Jackie, já si tak říkám, že jí to roste den ode dne, kamarádka má taky březí kobulušku, mají dokonce s Bončou stejný termín a ta říká, že se jí zdá, že brůško roste hodinu od hodiny Včera to bylo holky ale tak nádherné, že jsem si říkala, že se musím opravdu podělit o zážitky

Přidám ještě jednu, sice starší fotku, ale je bezvadná

26.1.2007 10:19

janamalik napsal(a):

Tak to já hned dneska překontroluju, jak Brebče narostlo bříško (za ten den, co jsem ji neviděla). Ale věřím, že bylo včera krásně, tady je i dneska, tak snad taky něco sfotnu !!! A možná si hupnu na Buráka bez sedla a půjdeme se kousek projít, aspoň mě bude hřát do zadku

26.1.2007 10:25

jackie napsal(a):
Tak to já hned dneska překontroluju, jak Brebče narostlo bříško (za ten den, co jsem ji neviděla). Ale věřím, že bylo včera krásně, tady je i dneska, tak snad taky něco sfotnu !!! A možná si hupnu na Buráka bez sedla a půjdeme se kousek projít, aspoň mě bude hřát do zadku

Taj jo Jackie, překontroluj! Jj, oni bez sedýlka bezvadně hřejí. Na fotečky jsem zvědavá

26.1.2007 10:26

jackie napsal(a):

Jé,to je skvělý,jak Bonča tahá!!A to to má jenom za sedlo nebo máš nějáký pluskšíry?Já bych to taky s Motorkou chtěla zkusit!!!Ona má tedy hrůzu z toho,co se za ní děje,jednou jsem stáhla větev ze stromu a kousek jí za sebou táhla,jejky,ta vystartovala!A docela se hrozně bála toho,že člověk něco ze stromu utrhnul.Asi si na ní vždycky někdo utrhnul větvičku a tím pak asi dostávala.Já jí ale netluču a tak už pomaloučku na to přestává reagovat,protože já jedu a pořád něco škubu,když nějáká větvička leze mooc do cesty,tak jí prostě zkrátím,a to z toho důvodu,že by mi příště ta větvička ve cvalu mohla uzmout moje brejle,a já bych je pak bez brejlí nenašla!!!

26.1.2007 10:35

jaruska napsal(a):
Jé,to je skvělý,jak Bonča tahá!!A to to má jenom za sedlo nebo máš nějáký pluskšíry?Já bych to taky s Motorkou chtěla zkusit!!!Ona má tedy hrůzu z toho,co se za ní děje,jednou jsem stáhla větev ze stromu a kousek jí za sebou táhla,jejky,ta vystartovala!A docela se hrozně bála toho,že člověk něco ze stromu utrhnul.Asi si na ní vždycky někdo utrhnul větvičku a tím pak asi dostávala.Já jí ale netluču a tak už pomaloučku na to přestává reagovat,protože já jedu a pořád něco škubu,když nějáká větvička leze mooc do cesty,tak jí prostě zkrátím,a to z toho důvodu,že by mi příště ta větvička ve cvalu mohla uzmout moje brejle,a já bych je pak bez brejlí nenašla!!!

jarči jen za sedlo, normálně 2 lonže připneš za přesky u přední rozsochy a už se jede, hlavní je, aby lonže byly delší, páč kdyby to ten koník měl moc za zadkem a vyhodil by třeba, tak to by byl pěkný rachot
Bonča to taky nikdy netahala, ale naučila se to, zpočátku byla taky vyvalená, tak jsem jí hlavně vodila a ona je důvěřivý tvor, takže zjistila, že to nic nedělá a pak byla v pohodě. Je to zase něco jiného, ale na lyže bych si asi netroufla, páč já jsem lyžařský antitalentJednou jsem najela do pařezu a od té doby nechci lyže ani vidět.
na ten nápad se sáňkama mě přivedla ta moje bláznivá kamarádka, která to praktikovala s plnokrevníčkem pomalu v trysku. My jsme s Bončou ale rozhodně pomalejší

maťa

26.1.2007 11:11
maťa

jackie napsal(a):

Ahooooj

Téééda vy fakt valíte, furt vás nějak nestíhám číst!!!
Moc hezké fotečky, fakt že jo! Ty sněžné jsou bezva, Jani Jennynce to moc lsuší, hlavně ten nevinný kukuč nemá chybu!
Jarčí, ten fotoseriál je fakt super, chichtala sem se, jak cvok

Tak my tadyk máme sněhu strááášně mooooc, a su kooonečně spokojená!!! Psiska řádí, jak šílení....hlavně Agbíšek a Kika, no dvě štěnda se nezapřou, ti dospěláci se přeci jen chvilku ovládají

Půjdem za chvilku na proťápku, páč konečně dosněžilo a je modrá obloha,. a tož to by byl hřích, něco nenafotit

Posílám sněžného kavkazského krtka

maťa

26.1.2007 11:12
maťa

jackie napsal(a):

Sněžná "nudle" bez nožiček

maťa

26.1.2007 11:13
maťa

jackie napsal(a):

Sněžná ovčanda Arga

maťa

26.1.2007 11:14
maťa

jackie napsal(a):

Kikonudle se mi v tom sněhu málem "utopila"

maťa

26.1.2007 11:15
maťa

jackie napsal(a):

A sněžná tryskající Batulka

maťa

26.1.2007 11:18
maťa

jackie napsal(a):

A poslední, Agbíšek se prodíral tou tunou snížku a samo si cestičku razil čumáčkem, že!!!

26.1.2007 11:20

maťa napsal(a):
A poslední, Agbíšek se prodíral tou tunou snížku a samo si cestičku razil čumáčkem, že!!!

Mati, to je nádhera!
Dneska je to tu samej sněžnej krtek, to je úžasný!!!!

26.1.2007 11:22

maťa napsal(a):
A sněžná tryskající Batulka

Mati,Tvoje fotečky BEZVA!!!!Agbíš by potřeboval postroj,a ty malý psy by mohl tahat(tah koňský jsme probíraly před chvilkou,tak mě to napadlo!)aby chudáčkové neměli v tom sněhu zapletený nožičky!!U nás je to stejný,Fouse chytne běhací amok,medvědice je pro každou srandu a pak už je to o hubupřejít po dvoře bez úrazu!!!Medvědice tudle běhala a běhala a já jsem najednou vyšla na zahradu proti ní!!To byl sliding stop!!!Ta brzdila i vočima!!!!

26.1.2007 11:25

maťa napsal(a):

to je boží fotka, fak super jak mají z toho sněhu radost

26.1.2007 11:32

jaruska napsal(a):

Jéjda, tak to se fakt nemáte? Jak velké je Slaný město, že je to se vším taková hrůza? Ale i kdyby si počítali 100 poštovné, tak tě to furt vyjde líp

26.1.2007 11:43

dolinka napsal(a):

Holky tak to jsem objevila ve starých fotkách, to jsem byla ještě malá

maťa

26.1.2007 11:44
maťa

dolinka napsal(a):

Jéééé děkujúúúú holky za pochvalu, su jak rajčátko Psiskám to vyřídím!!! A Jarčí, Agbar postroj má, páč jakož štěndo mu nechci ničit krček, a tak má postroj s tlapičkama od Manmatu, stejně jako Batulka, ta ho má zas už kvůli stáří, už ten krček nemá tak pevný, jako dřív....

No úplně tu tvou medvědici s tím bržděním vydím, mně tohle Agbíš dělá taky, akorát nebrzdí a smete mě do závěje a má radost, že mě může taky vyválet

My letíme ven, abych něco zas nafotila v tom slunéčku Už su polooblečená a všichni psi už piští u dveří s pohledem: Boooože babo příšerná, tobě to tak trvá, že vypuknout válka, najdou tě na jejím konci s jednou nohavicou oblečenou a druhou ještě ne!!!! A malovat se nemusíš, tobě už nepomůže nic, a krom toho ty srnky tvoje malování stejně neocení

No mám úplně milující zvířátka, že????

26.1.2007 12:19

jackie napsal(a):

holky koukala jsem na predpoved pocasi dneska rano a od pondelka by melo byt zase "teplo" a bude to tat :-((( Pres vikend ma jeste snezit, ale na zacatku pristiho tydne by zas melo v nizinach prset...
Musime si ten vikend poradne uzit a vyradit se! Uz planuju ze budu holky ze staje a klidne i decka z vesnice tahat za konem na cemkoliv - klidne i na starem pekaci, ci ve starem lavoru

26.1.2007 12:22

tilka napsal(a):
holky koukala jsem na predpoved pocasi dneska rano a od pondelka by melo byt zase "teplo" a bude to tat :-((( Pres vikend ma jeste snezit, ale na zacatku pristiho tydne by zas melo v nizinach prset...
Musime si ten vikend poradne uzit a vyradit se! Uz planuju ze budu holky ze staje a klidne i decka z vesnice tahat za konem na cemkoliv - klidne i na starem pekaci, ci ve starem lavoru

To máš pravdu, taky jsem četla, že se od pondělka čeká déšť... ale zítra má přijít vánice a fujavice a to tedy nevím, zda si budu užívat, ach jo... navíc odstavujeme prcky od mamin, takže ještě průběžně celý den budeme hlídat... Tak mám tušení, že jestli neudělám zimní fotky dneska, tak už letos žádný...

26.1.2007 12:46

jackie napsal(a):
To máš pravdu, taky jsem četla, že se od pondělka čeká déšť... ale zítra má přijít vánice a fujavice a to tedy nevím, zda si budu užívat, ach jo... navíc odstavujeme prcky od mamin, takže ještě průběžně celý den budeme hlídat... Tak mám tušení, že jestli neudělám zimní fotky dneska, tak už letos žádný...

no, snad to nebude tak hrozny s tou fujavici :o) poradne se obliknu a rozhodne si to uziju. 100x lepsi nez dest a blato, fuj . Musim vzit s sebou polovicku s pesanem, aby udelal nejaky fotky

26.1.2007 13:16

tilka napsal(a):
no, snad to nebude tak hrozny s tou fujavici :o) poradne se obliknu a rozhodne si to uziju. 100x lepsi nez dest a blato, fuj . Musim vzit s sebou polovicku s pesanem, aby udelal nejaky fotky

Děvčátka,já pojedu taky v sobotu s Jaruškou ven!!!Právě před chvílí mi přišel podbřišník!Foto posílám.Koupila jsem tam Pierotovi i novou ohlávku,poněvadž páníček mu nic nekoupí,tak to musím všechno já...

26.1.2007 13:22

jaruska napsal(a):
Děvčátka,já pojedu taky v sobotu s Jaruškou ven!!!Právě před chvílí mi přišel podbřišník!Foto posílám.Koupila jsem tam Pierotovi i novou ohlávku,poněvadž páníček mu nic nekoupí,tak to musím všechno já...

Šošonek bojující s Kentíkem

26.1.2007 13:28

jaruska napsal(a):
Šošonek bojující s Kentíkem

ŠošonééékMedvídééék

26.1.2007 13:34

jaruska napsal(a):
ŠošonééékMedvídééék

Hřivnáč obecný!!!!

26.1.2007 13:35

dolinka napsal(a):
Holky tak to jsem objevila ve starých fotkách, to jsem byla ještě malá

Leni,že Ty jsi v tom celá v modrým?

26.1.2007 14:08

jaruska napsal(a):
Leni,že Ty jsi v tom celá v modrým?

Teda Jaruško ty máš odhad, je pravda že mi každý tak tipuje 15. Moje mamča musela ještě v 26 ukazovat občanku když chtěla jít do kina

26.1.2007 14:11

jaruska napsal(a):
Hřivnáč obecný!!!!

jeje ten je hezký, tak až se mi konečně narodí pořádný šimlík tak budem usilovat o plaváčka. Holky užijte si krásně víkend, pozrdavujte koníky a já za chvilku pádím ke koníkům, když něco na fotím v pondělí hned pošlu. Už se na koníky těším ale to počasí by taky mohlo být lepší

26.1.2007 14:21

jaruska napsal(a):
Hřivnáč obecný!!!!

Tak my už máme po pôrode..kobylka bola v 8 mesiaci..čakala po tom QH hollywood weith star..dnes ráno potratila...mala dva žriebetká..dve kobylky..veterinár usúdil, že jedno sa prestalo v určitom štádiu vyvíjať...umrelo...a "našťastie" zostalo ako "mumifikovaný plod", to znamená, že sa nezačalo v tele matky rozkladať..ale vyvolalo prirodzený potrat..druhé žriebatko bolo o polovicu väčšie, plne vyvinuté..do poslednej chvíle živé...vlastne to bolo šťastie v nešťastí, pretože keby sa začalo rozkladať..spôsobilo by smrť matky...matka kobylka je v poriadku..nemá zvýšenú teplotu..je čulá...len ich stále hľadá...dokonca ešte minulý týždeň v pondelok sme robili sono...a nevideli sme dva žriebatká...je to smutný koniec...ale zavinenie sa nedá pripísať nikomu....snáď len ďalšia skúsenosť do života...že sono treba robiť častejšie..ale priznám sa..nikdy by ma to nenapadlo..keďže moja kobylka v pohode donosila a odchovala už 7 zdravých žriebat...ale ako vidíme..nikdy netreba nič podceňovať...

26.1.2007 15:07

soplino napsal(a):
Tak my už máme po pôrode..kobylka bola v 8 mesiaci..čakala po tom QH hollywood weith star..dnes ráno potratila...mala dva žriebetká..dve kobylky..veterinár usúdil, že jedno sa prestalo v určitom štádiu vyvíjať...umrelo...a "našťastie" zostalo ako "mumifikovaný plod", to znamená, že sa nezačalo v tele matky rozkladať..ale vyvolalo prirodzený potrat..druhé žriebatko bolo o polovicu väčšie, plne vyvinuté..do poslednej chvíle živé...vlastne to bolo šťastie v nešťastí, pretože keby sa začalo rozkladať..spôsobilo by smrť matky...matka kobylka je v poriadku..nemá zvýšenú teplotu..je čulá...len ich stále hľadá...dokonca ešte minulý týždeň v pondelok sme robili sono...a nevideli sme dva žriebatká...je to smutný koniec...ale zavinenie sa nedá pripísať nikomu....snáď len ďalšia skúsenosť do života...že sono treba robiť častejšie..ale priznám sa..nikdy by ma to nenapadlo..keďže moja kobylka v pohode donosila a odchovala už 7 zdravých žriebat...ale ako vidíme..nikdy netreba nič podceňovať...

Jéžiš,no to je hrozný!!!To je opravdu velká smůla!!!Vy jste pro kobylku udělali maximum,za to nikdo nemůže,bohužel se to stává,že dvojčata nejsou vidět.Zaplaťpánbůh,že to kobylka přežila bez újmy na zdraví,to je obrovské štěstí!!!
Sakramentskej život!!!!Budu na to hodně dlouho myslet....

26.1.2007 15:17

jaruska napsal(a):
Jéžiš,no to je hrozný!!!To je opravdu velká smůla!!!Vy jste pro kobylku udělali maximum,za to nikdo nemůže,bohužel se to stává,že dvojčata nejsou vidět.Zaplaťpánbůh,že to kobylka přežila bez újmy na zdraví,to je obrovské štěstí!!!
Sakramentskej život!!!!Budu na to hodně dlouho myslet....

Tady nová Pierotova ohlávka.Sluší mu,že?

26.1.2007 18:43

jackie napsal(a):

jeziiiis! ja jsem zmzlaaaa!!! odpoledne tam zacalo ficet a behem vyjizdky to jeste sililo! ja bez cepice, bez rukavic - hruza! Ale snizek fajn :-) Hlavne aby to zitra bylo k vydrzeni! Dam si kulicha, kapuci, termopodvlikacky, kalhoty, wr. chapsy, hafo ponozek, a pod bundu taky poradnou vrstvu! A hlavne ty rukavice
To by bylo aby to nebylo

26.1.2007 18:50

soplino napsal(a):

Ahoj, to mne tedy strašlivě moc mrzí, ta příroda je prostě stále mnohem mocnější než my, maličcí lidé... je to hrozné, ale máš pravdu, že je nejdůležitější, aby kobylka byla v pohodě, zdravá, bez komplikací a protože dala už tolik hříbat, dá ti jistě ještě nějaké. Ale asi bych příště doporučila jiného hřebce, s tímtéž totiž může opět čekat dvojčata! A také máš pravdu v tom, že sono se nemá rozhodně podceňovat - právě kvůli dvojčatům... opravdu jste měly s kobylkou štěstí v neštěstí, přeji ti, ať to brzo přebolí a ať se ti příště povede nádherný potomek!!! Drž se.J.

26.1.2007 19:05

soplino napsal(a):

To je opravdu škoda :-( ale aspoň že kobylka je OK. Nedá mi to se nezeptat - připouštěli jste na živo nebo inseminačně?

26.1.2007 19:08

jackie napsal(a):
Ahoj, to mne tedy strašlivě moc mrzí, ta příroda je prostě stále mnohem mocnější než my, maličcí lidé... je to hrozné, ale máš pravdu, že je nejdůležitější, aby kobylka byla v pohodě, zdravá, bez komplikací a protože dala už tolik hříbat, dá ti jistě ještě nějaké. Ale asi bych příště doporučila jiného hřebce, s tímtéž totiž může opět čekat dvojčata! A také máš pravdu v tom, že sono se nemá rozhodně podceňovat - právě kvůli dvojčatům... opravdu jste měly s kobylkou štěstí v neštěstí, přeji ti, ať to brzo přebolí a ať se ti příště povede nádherný potomek!!! Drž se.J.

Taky vas lituju - obe. Tebe i kobylku. Jedna smutnejsi nez druha. Ale ono to preboli. Hlavne ze kobylka je v poradku! Stalo se mi neco podobneho s oveckama, jen to bylo o to horsi, ze to byla moje chyba. Prevzala jsem peci o ne po otci, samozrejme jsem nevedela, jak se mam o ne spravne starat, nevedeli jsme, jestli a jak dlouho jsou brezi... No, proste jsem je prekrmila. Jednou rano prijdu k nim do boxu (krmila jsem je vzdy zaroven s konmi) a vidim, ze z jedne ovce koukaji kopytka a cumacek - rikam si - parada! Budou mrnata! Jenze ani po 20 min se nic nestalo, nelehla si a normalne tam pobihala jako by nic. Mezitim uz jsem prinesla nekolik hadru, horkou vodu, desinfekci, .. Bylo to asi ve 4 - 5h rano. Tak jsem zavolala veta a ten mi rekl, ze je z ni mam okamzite vytahnout! Nojo, to se lehko rekne!
No malem jsem omdlela hruzou, ovecku prevedla do jine casti stodoly, sama ulehla a sla jsem na vec. Do rukou jsem si vzala ty hadry, aby to neklouzalo. To prvni bylo silene velike, neslo ven! bala jsem se, ze rodicku poskodim :-( Becela, a ja brecela, no des :( Cekala jsem vzdycky na to, az sama zatlaci a zatahla a takto postupne jsem ho asi po 5 min dostala ven. Mrtve, samozrejme. Druhe uz slo skoro samo, bylo mensi. Obe moc krasna, ale moc velka na to, aby to ovecka zvladla sama. Byla to prvorodicka a i pro mne to byla prvni zkusenost s necim takovym. Nemam zadnou skolu, kde by mne to naucili...
Dalsim oveckam jsem pak uz pomahala normalne, jako profik a vcas :-) Taky uz vim, jak krmit ovce a hlavne jak krmit brezi ovce :-)

Takze hlavu vzhuru, dalsi hribe bude ze vsech nejhezci (ostatne jako vzdy, ze )

26.1.2007 19:20

tilka napsal(a):
jeziiiis! ja jsem zmzlaaaa!!! odpoledne tam zacalo ficet a behem vyjizdky to jeste sililo! ja bez cepice, bez rukavic - hruza! Ale snizek fajn :-) Hlavne aby to zitra bylo k vydrzeni! Dam si kulicha, kapuci, termopodvlikacky, kalhoty, wr. chapsy, hafo ponozek, a pod bundu taky poradnou vrstvu! A hlavne ty rukavice
To by bylo aby to nebylo

Tak teď vám to tu holky trochu zaplácám fotkama pro změnu já!!! Byla jsem i na vyjížďce, nádhera, jen ten pichlavý ledový vichr si mohli odpustit tam nahoře . Přijela jsem totálně zmrzlá, skoro jak ledík do whisky!!! Ale atmosféra byla nádherná, prašánek, sluníčko, prostě úžasný.
Jen když jsem přijela na pastvinu, koně nikde nebyli. Hledala jsem, hledala a našla je zalezlé v roklince, kde jsou napadaný jabka pod sněhem. Oni ti mršouni si je vyhrabávali a ládovali se jak kdyby týden nežrali. Byli tam potichu, schovaný, v závětří - no prostě lábuž... Tak tady je pár obrázků...

Burák s Angiem na jabkách

26.1.2007 19:23

jackie napsal(a):
Tak teď vám to tu holky trochu zaplácám fotkama pro změnu já!!! Byla jsem i na vyjížďce, nádhera, jen ten pichlavý ledový vichr si mohli odpustit tam nahoře . Přijela jsem totálně zmrzlá, skoro jak ledík do whisky!!! Ale atmosféra byla nádherná, prašánek, sluníčko, prostě úžasný.
Jen když jsem přijela na pastvinu, koně nikde nebyli. Hledala jsem, hledala a našla je zalezlé v roklince, kde jsou napadaný jabka pod sněhem. Oni ti mršouni si je vyhrabávali a ládovali se jak kdyby týden nežrali. Byli tam potichu, schovaný, v závětří - no prostě lábuž... Tak tady je pár obrázků...

Burák s Angiem na jabkách

no fakt se tvarej, jako bys je nachytala pri cinu!

26.1.2007 19:31

tilka napsal(a):
To by bylo aby to nebylo

Ano, máš pravdu, načapala jsem je!!!!
Brebera s Jackie... taky na jabkách

26.1.2007 19:33

jackie napsal(a):

Ahoj, tak mě taky zmohla nějaká odporná viróza, tak se snažím vyléčit doma a přitom jsem trochu třídil fotky a našel jsem fotky Šošonka z dob, kdy to byl ještě hřebec a byl u Petry. Jsem tam i já... no někdo to vyfotil a pak mi to poslal, jinak já těch fotek moc nemám. Je to taková vzpomínka na léto, bylo tehdy asi 35 stupňů ve stínu a my jsme museli čekat asi do devíti večer než se vůbec dalo vyjet na vyjížďku... Jo, léto má taky něco do sebe ;-)

26.1.2007 19:33

tilka napsal(a):
To by bylo aby to nebylo

A stádo běží - tedy spíš se valí - za paničkou

26.1.2007 19:34

rolf napsal(a):
Ahoj, tak mě taky zmohla nějaká odporná viróza, tak se snažím vyléčit doma a přitom jsem trochu třídil fotky a našel jsem fotky Šošonka z dob, kdy to byl ještě hřebec a byl u Petry. Jsem tam i já... no někdo to vyfotil a pak mi to poslal, jinak já těch fotek moc nemám. Je to taková vzpomínka na léto, bylo tehdy asi 35 stupňů ve stínu a my jsme museli čekat asi do devíti večer než se vůbec dalo vyjet na vyjížďku... Jo, léto má taky něco do sebe ;-)

Další Šošon

26.1.2007 19:35

rolf napsal(a):

...a poslední Šošon

jackie napsal(a):
Ano, máš pravdu, načapala jsem je!!!!
Brebera s Jackie... taky na jabkách

Téda ta Brebča už má pěkné bříško. Taky jsem fotila,ale včera.

tilka napsal(a):
To by bylo aby to nebylo

A tady Buráčisko

26.1.2007 19:37

bubo napsal(a):
Téda ta Brebča už má pěkné bříško. Taky jsem fotila,ale včera.

26.1.2007 19:37

tilka napsal(a):
To by bylo aby to nebylo

A matka...současná a budoucí zároveň

26.1.2007 19:38

jackie napsal(a):
A tady Buráčisko

Jé taky mají proužek od sněhu

26.1.2007 19:39

bubo napsal(a):

No jo, pupík máme, ale není to tak strašný . Koukám, že ta tvoje omladina se taky důkladně vyřádila, viď ? Den jako stvořený pro fotografy!!!

26.1.2007 19:40

tilka napsal(a):
To by bylo aby to nebylo

Zátiší s mrnětem...

26.1.2007 19:40

rolf napsal(a):

Jé,téééda,to je krasavec ten Šošonééék!!!

26.1.2007 19:41

jackie napsal(a):
No jo, pupík máme, ale není to tak strašný . Koukám, že ta tvoje omladina se taky důkladně vyřádila, viď ? Den jako stvořený pro fotografy!!!

To jo, oni mají z toho sněhu děsnou radost

26.1.2007 19:42

jackie napsal(a):

Hlídač stáje

26.1.2007 19:43

tilka napsal(a):
To by bylo aby to nebylo

ještě jedno zátiší

26.1.2007 19:43

jackie napsal(a):
A matka...současná a budoucí zároveň

Breberuška je krááásná!!!!Bříško už vidím!!!

26.1.2007 19:44

bubo napsal(a):
Jé taky mají proužek od sněhu

Ivčo,to je čistokrevný chladnokrevník?

26.1.2007 19:44

tilka napsal(a):
To by bylo aby to nebylo

láska až za hrob... dneska prý se nesežerou

26.1.2007 19:45

jackie napsal(a):
A tady Buráčisko

Buráčisko má ten termín už brzy,že jo??

26.1.2007 19:46

jackie napsal(a):

Jani a naši opravdu nocujou v domečku, byla jsem tam teď kouknout a jsou zalezlý. A ráno to bylo ošlapané jen kousek před domečkem, tak se jim tam asi líbí. A takhle to vypadá (omítka ještě není hotová)

26.1.2007 19:46

tilka napsal(a):
To by bylo aby to nebylo

a ještě jednou láska k bližnímu svému (Jackie a Angie).

26.1.2007 19:47

bubo napsal(a):
a mědvědice Majka

Majka hledá myši!!!!Super!!!!

26.1.2007 19:49

jaruska napsal(a):
Ivčo,to je čistokrevný chladnokrevník?

Jo, jo je to norik a jeho tatínek je rakouský norik- strakáč, ale nikde jsem nenašla jak je vlasně vybarvený. On ten náš od zadku začíná vybělovat

Přidejte reakci

Přidat smajlík