Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.1.2007 10:15

andrys napsal(a):
Náš nový koník.

Tady Boořek a Maja.

27.1.2007 10:17

andrys napsal(a):
Tady Boořek a Maja.

Tady semnou.

27.1.2007 10:45

andrys napsal(a):
Tady semnou.

zdar tys tam teho uz prodal

27.1.2007 15:31

konak napsal(a):
zdar tys tam teho uz prodal

pro koňáka Honzu.... ten už je prodaný . Jak se ti líbý ten nový.

27.1.2007 15:35

andrys napsal(a):
pro koňáka Honzu.... ten už je prodaný . Jak se ti líbý ten nový.

jo je dobrej a a kolik muje a cotoje a co umi

27.1.2007 19:33

konak napsal(a):
jo je dobrej a a kolik muje a cotoje a co umi

Pro konaka Honzu... Je perfektní má 8let ale vlese sem s ním ještě nebyl. To se uvidí příští týden.V čera sem ho dovezl a po cestě mně klekla avie tak dež zme to spravili tak jsme promrzly na kost. Dneska jenom ležím a popíjím čaj s citronem. Tak říkám uvidíme co v něm je.

28.1.2007 04:58

andrys napsal(a):
Pro konaka Honzu... Je perfektní má 8let ale vlese sem s ním ještě nebyl. To se uvidí příští týden.V čera sem ho dovezl a po cestě mně klekla avie tak dež zme to spravili tak jsme promrzly na kost. Dneska jenom ležím a popíjím čaj s citronem. Tak říkám uvidíme co v něm je.

a odkud jsho vezl az a ty uz jdes tezit tak konecne uz je prace

28.1.2007 09:03

konak napsal(a):
a odkud jsho vezl az a ty uz jdes tezit tak konecne uz je prace

Pro konaka Honzu...vezl sem ho z beskyd. No s prácou jeto tady zatím na ho.... pořád se čeká co bude dál.

28.1.2007 11:52

andrys napsal(a):
Pro konaka Honzu...vezl sem ho z beskyd. No s prácou jeto tady zatím na ho.... pořád se čeká co bude dál.

tak toje deocela dalka a co tam mel jeste na prodej jo no furt jse ceka

28.1.2007 14:51

konak napsal(a):
tak toje deocela dalka a co tam mel jeste na prodej jo no furt jse ceka

Pro konaka Honzu... jestli máš zájem má ještě na prodej nějaké koně. Třeba tento černý hnědák a nad ním ten bělohřívý fux.

29.1.2007 04:57

andrys napsal(a):
Pro konaka Honzu... jestli máš zájem má ještě na prodej nějaké koně. Třeba tento černý hnědák a nad ním ten bělohřívý fux.

jo a odkud jsje presnejs a toje nejakej smelinar nebo ne a kolik maji let a za kolik jsou jesly vys dik

29.1.2007 09:29

andrys napsal(a):
Náš nový koník.

Krásní koníci

29.1.2007 16:54

eavy napsal(a):
Krásní koníci

Máte moc pěkný koníky i ten nový ten byvalý byl taky moc pěkný.Já mám čmb lavinu.Moc pěkná kobylka je březí po bosparovy jsem zvedává na hríbátko a moc se na něj těším.Chtěla bych do budoucna bych chtěla ještě koupit jdenoho chladáska.Mám jí jen pod sedlo a do vozu.

29.1.2007 18:46

woldemortik napsal(a):
Máte moc pěkný koníky i ten nový ten byvalý byl taky moc pěkný.Já mám čmb lavinu.Moc pěkná kobylka je březí po bosparovy jsem zvedává na hríbátko a moc se na něj těším.Chtěla bych do budoucna bych chtěla ještě koupit jdenoho chladáska.Mám jí jen pod sedlo a do vozu.

Marti moc pěkná kobylka..

29.1.2007 18:52

andrys napsal(a):
Marti moc pěkná kobylka..

No tohle je pane pořádnej kůň

29.1.2007 20:44

eavy napsal(a):
No tohle je pane pořádnej kůň

A to jsou mu 3roky.

29.1.2007 21:00

andrys napsal(a):
A to jsou mu 3roky.

Tak teď jsem se zamilovala je boží prosím, napište o něm víc

30.1.2007 11:31

eavy napsal(a):
Tak teď jsem se zamilovala je boží prosím, napište o něm víc

děkuji.Ty máš taky moc krásný koně.to jsou koně pořádný podlemího gusta čím šyrší a mohutnější tím líp

30.1.2007 11:33

woldemortik napsal(a):
děkuji.Ty máš taky moc krásný koně.to jsou koně pořádný podlemího gusta čím šyrší a mohutnější tím líp

Tato klisna je na prodej:

30.1.2007 11:38

barletka napsal(a):
Tato klisna je na prodej:

Jaká je její cena,stáří, povaha aodkad jste.

1.2.2007 18:10

woldemortik napsal(a):
Jaká je její cena,stáří, povaha aodkad jste.

Proč neodepišeš skama seš a jaká je za kobylku cena?

1.2.2007 18:35

andrys napsal(a):

cau jak zijes a co kun taha

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.2.2007 18:55

andrys napsal(a):

Odepíšu za Barletku, kobyla je Slezský norik, z hřebčína Francův Dvůr, Klokočov u Vítkova (Opava). Nabízela ji i v inzerci...

1.2.2007 19:21

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Odepíšu za Barletku, kobyla je Slezský norik, z hřebčína Francův Dvůr, Klokočov u Vítkova (Opava). Nabízela ji i v inzerci...

Pro konaka Honzu...už se to pomalu rozjíždí koník tatá jak traktor je fakt moc dobrej.

1.2.2007 19:24

andrys napsal(a):
Pro konaka Honzu...už se to pomalu rozjíždí koník tatá jak traktor je fakt moc dobrej.

Kolik ta kobyla stojí a kde je tet ustájená? Kolik má roků?

1.2.2007 19:46

andrys napsal(a):
Kolik ta kobyla stojí a kde je tet ustájená? Kolik má roků?

Slezský norik Prodám klisnu slezského norika s PP z vlastního chovu. O: Gofal. 11let, světlá fuxa. Mohutná, výborná matka. Od 4-let v chovu-pošetřená!!. Hodná. Cena: 35 000Kč. Tel: 607 562 466
> Odpovědět< | E-mail: barletka@centrum.cz
Inzerát vložen: 29.01.2007 13:20:31 | Kategorie: prodám | Kraj: Moravskoslezský

Toto je inzerát, určitě je to k té fotce co je nahoře od Barlety.

2.2.2007 04:58

andrys napsal(a):

jo tak toje dobry a uz tam mate praci a jetam uvas snih a co a za kolik jsou ty dvako ne od teho chlapa

2.2.2007 19:52

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Slezský norik Prodám klisnu slezského norika s PP z vlastního chovu. O: Gofal. 11let, světlá fuxa. Mohutná, výborná matka. Od 4-let v chovu-pošetřená!!. Hodná. Cena: 35 000Kč. Tel: 607 562 466
> Odpovědět< | E-mail: barletka@centrum.cz
Inzerát vložen: 29.01.2007 13:20:31 | Kategorie: prodám | Kraj: Moravskoslezský

Toto je inzerát, určitě je to k té fotce co je nahoře od Barlety.

No to snad ne - otec Gofal?
Ten je podle PK vyřazen z chovu 1976 - takže dobře 30 let po smrti - kobyle je 11 let.
Asi bude lepší uvést jméno kobyly - v PK na ASCHK si ji pak najde každý vč. potomstva.

2.2.2007 19:55

sally napsal(a):
Ten je podle PK vyřazen z chovu 1976 - takže dobře 30 let po smrti - kobyle je 11 let.
Asi bude lepší uvést jméno kobyly - v PK na ASCHK si ji pak najde každý vč. potomstva.

Tak to už musí uvést Barletka, protože jméno neznám...

3.2.2007 08:38

sally napsal(a):

Tak to byšlo anespletůla se náhodou nechtěla napsat deda je gofal nebo tak něco já mám kobylku po nuget

Tady kope po poníkovy žárly a nemá ráda konkurenci-

3.2.2007 09:53

konak napsal(a):
jo tak toje dobry a uz tam mate praci a jetam uvas snih a co a za kolik jsou ty dvako ne od teho chlapa

chtěla bych tu mojí připustil,aůe až tad příští rok v lěte na podzim,chtěla bych jí připustit nákým hřebcem nezvyklích barev tygrem.hermelínem nebo něco podobního třeba i shirem nevíte o nákých takovýhle hřebcích děkuji za informace

3.2.2007 11:00

woldemortik napsal(a):
chtěla bych tu mojí připustil,aůe až tad příští rok v lěte na podzim,chtěla bych jí připustit nákým hřebcem nezvyklích barev tygrem.hermelínem nebo něco podobního třeba i shirem nevíte o nákých takovýhle hřebcích děkuji za informace

mohu se zeptat?Chceme s naším koněm (norik) chodit tahat do lesa. Co je k tomu potřeba kromě postroje a živnosťáku?kolik je cena za kubík vytahaného dřeva?Díky za odpověď Majda

3.2.2007 19:57

majda napsal(a):
mohu se zeptat?Chceme s naším koněm (norik) chodit tahat do lesa. Co je k tomu potřeba kromě postroje a živnosťáku?kolik je cena za kubík vytahaného dřeva?Díky za odpověď Majda

Ahoj Majdo, také se chystáme s koněm do lesa, ale zatím do vlastního tak, že bez ŽL jen s koněm. U nás je (šumava) průměrná cena 350 kč za kubík vytěženého dřeva. Od kud jste? Míla.

4.2.2007 17:23

arinka napsal(a):
Ahoj Majdo, také se chystáme s koněm do lesa, ale zatím do vlastního tak, že bez ŽL jen s koněm. U nás je (šumava) průměrná cena 350 kč za kubík vytěženého dřeva. Od kud jste? Míla.

Pro konáka Honzu...ty koně sou něco kolem 40tis. práca tady zatím není pořád to oddalují jak paka.

4.2.2007 17:37

andrys napsal(a):
Pro konáka Honzu...ty koně sou něco kolem 40tis. práca tady zatím není pořád to oddalují jak paka.

Ahoj Mílo, jsem z Vysočiny........Asi jsou ceny různý, viť?

4.2.2007 18:09

majda napsal(a):
Ahoj Mílo, jsem z Vysočiny........Asi jsou ceny různý, viť?

To asi ceny budou různý. Já s tím moc zkušeností nemám, ale bratr jo. Denně vytěžil s koněm 10 kubíků, záleží na stromech a terénu. Nám to tady v kopcích tak rychle nepůjde. Jak máte starého koně?

4.2.2007 18:18

andrys napsal(a):

jo tak to zas neni moc drahy na pismi neco visc o te fukse

8.2.2007 15:27

konak napsal(a):
jo tak to zas neni moc drahy na pismi neco visc o te fukse

8.2.2007 18:06

andrys napsal(a):

Hééérgot, já nemít tu svojí potvůrku tak si ji koupím, je krásná!!!!!

9.2.2007 09:37

zazika napsal(a):
Hééérgot, já nemít tu svojí potvůrku tak si ji koupím, je krásná!!!!!

Zazi tak ještě něco pro Tebe.

9.2.2007 09:39

andrys napsal(a):
Zazi tak ještě něco pro Tebe.

a ještě něco.

10.2.2007 20:06

andrys napsal(a):
a ještě něco.

Čus lidičky co vy na tóóó..? Je na prodej.

11.2.2007 05:18

andrys napsal(a):

cau cotoje za kone a za kolik je

11.2.2007 09:42

andrys napsal(a):
a ještě něco.

jé, ti jsou nádherní...co jsou zač?

11.2.2007 11:50

andrys napsal(a):

Vždyť jste ji nedávno koupili, ne? Tak proč ji zase prodáváte?
Nebo to není ta kobylka, co jste kvůli ní prodali hnědáka, že ji honil ve výběhu?

11.2.2007 12:16

ettelwen napsal(a):
jé, ti jsou nádherní...co jsou zač?

Ne ne tato kobylka je od jedné paní na kterou sem se byl podívat a je to úplné děcko. Fakt nožky dává úplně sama achodí za váma jak pes a je hrozně hodná. Naše kobylka je tahle...MÁJA...

11.2.2007 12:58

andrys napsal(a):
Ne ne tato kobylka je od jedné paní na kterou sem se byl podívat a je to úplné děcko. Fakt nožky dává úplně sama achodí za váma jak pes a je hrozně hodná. Naše kobylka je tahle...MÁJA...

Aha, tak to jo. Je Máje zepředu podobná. Nepřikoupíte ji do páru?
Mám taky podobnou

11.2.2007 13:03

andrys napsal(a):

sú to pekné kone ,ale čo sa mi nepáči sú to maštale na fotkách ,kde sú kone ustajnené . Ja koňa nemám ,ale chováme ošípané a majú ovela väčší luxus ako tieto kone....ak má niekto chlaďasa na predaj s PP na Slovensku tak mi daj vedieť

11.2.2007 13:04

sally napsal(a):
Aha, tak to jo. Je Máje zepředu podobná. Nepřikoupíte ji do páru?
Mám taky podobnou

No to není možný to je fakt celá Maja. Prosím Vás skama jste co je to za plemeno?

11.2.2007 16:30

andrys napsal(a):
No to není možný to je fakt celá Maja. Prosím Vás skama jste co je to za plemeno?

Jsme ze Zlína, naše kobylka je slezský norik Soňa (Sandra - Ramgoš), pravá sestra plemeníka 2915 Ron.
Vaše Mája je z Rity po Gone? Jestli jo, tak máme na ustájení k našemu hřebci jejího pravého o rok staršího bratra Nero ( Rita - Gone).
Posílám jeho foto

11.2.2007 16:33

andrys napsal(a):

A ještě jedna Soňa (z léta)

11.2.2007 16:49

andrys napsal(a):

A ještě Sonin bráška, SN plemeník 2915 Ron ( 3 roky, foto z Begana 2006)

11.2.2007 18:31

sally napsal(a):
A ještě Sonin bráška, SN plemeník 2915 Ron ( 3 roky, foto z Begana 2006)

Máte úplnou pravdu matka Rita otec Gone.Nezaučoval Vám Rona Lada Hajtmar. Naše kobylka je narozená 24.3.06 a ta vaše?

11.2.2007 19:34

lajcsi napsal(a):
sú to pekné kone ,ale čo sa mi nepáči sú to maštale na fotkách ,kde sú kone ustajnené . Ja koňa nemám ,ale chováme ošípané a majú ovela väčší luxus ako tieto kone....ak má niekto chlaďasa na predaj s PP na Slovensku tak mi daj vedieť

ahoj,poslední co bych chtěla je rýpat,takže berte to prosím jen jako muj názor. musím souhlasit s příspěvkem výše. ty maštale vypadají hrozně a navíc sem zásadně proti uvazu na štontě.bohužel věčina chladásku jsou ustájeni takhle,ale jsou to přeci koně jako každý jiný tak nevím proč většině jezdeckým koní jsou dopřávány boxy,výběhy,pastviny a jim ne.před rokem jsem byla u jednoho kamaráda podívat se na jeho chladasy,staral se o ně velmi dobře až na to že když nebyla práce stáli na štontě a výběh vubec neměli.no a kamárad se hrozně divil že se u nich nemuže zbavit natékání nohou.ještě horší připad byl když jsem byla nedávno se mrknout na chladáky bratra mého kamaráda a ti taky neměli vubec výběh,byli často 24h. na štontě v malé tmavé boudě,pod sebou hromadu hnoje a všude čpěl čpavek. tak fakt nevim. není náhodou už uvazové ustájení zakázané?

11.2.2007 19:37

margotka napsal(a):
ahoj,poslední co bych chtěla je rýpat,takže berte to prosím jen jako muj názor. musím souhlasit s příspěvkem výše. ty maštale vypadají hrozně a navíc sem zásadně proti uvazu na štontě.bohužel věčina chladásku jsou ustájeni takhle,ale jsou to přeci koně jako každý jiný tak nevím proč většině jezdeckým koní jsou dopřávány boxy,výběhy,pastviny a jim ne.před rokem jsem byla u jednoho kamaráda podívat se na jeho chladasy,staral se o ně velmi dobře až na to že když nebyla práce stáli na štontě a výběh vubec neměli.no a kamárad se hrozně divil že se u nich nemuže zbavit natékání nohou.ještě horší připad byl když jsem byla nedávno se mrknout na chladáky bratra mého kamaráda a ti taky neměli vubec výběh,byli často 24h. na štontě v malé tmavé boudě,pod sebou hromadu hnoje a všude čpěl čpavek. tak fakt nevim. není náhodou už uvazové ustájení zakázané?

ps. jeden s těch koní u toho bratra bylo roční hříbě

12.2.2007 15:21

andrys napsal(a):
Máte úplnou pravdu matka Rita otec Gone.Nezaučoval Vám Rona Lada Hajtmar. Naše kobylka je narozená 24.3.06 a ta vaše?

Soňa je narozená 1.3.06.
Jinak Rona nezaučoval, ten je tam až uchovněný.
Ale vloni uchovněného Regenta už jo. Stojí tam oba, kluci zrzaví..
Tady je Regent:

12.2.2007 15:37

margotka napsal(a):

Zakázané není, ale stavíš-li novou stáj, tak už ano - musí být boxy.
Štonty zakázat nelze - ne každý má na novou stáj a u chlaďasů je peněz ještě méně než jinde - bohužel často i chybí vůle něco měnit.
Ale i na štontech platí pravidla - určitý prostor a světlost, vzdušnost - často se nedodržuje. Ani nevím, jestli se to kontroluje...
A protože všecko souvisí se vším, je často obtížné dát chlaďasy společně do výběhu.
Hříbata od malička uvázaná - z nich asociálové ( kopaví, kousaví, nesnášenliví při dotecích od lidí i koní), co se neumí chovat ve stádě a z toho problémy, dát je s jinými koňmi do výběhu. Což často komplikuje v dospělém věku ještě okutí a ozuby - mohou si vzájemně ošklivě ublížit.
Takový začarovaný kruh, bohužel.
Snad se to v dohledné době změní, doufám..
Ikdyž znám i takové, co výběh mají, a přesto tam koně ten den, co zrovna nepracuje samotného nedají, aby si protáhl ztuhlé svaly ... prý nemají čas ho hlídat a co kdyby ho někdo ukradl

12.2.2007 15:58

andrys napsal(a):

Ještě Sonina hlava - jsou si dost podobné

12.2.2007 16:48

sally napsal(a):
Zakázané není, ale stavíš-li novou stáj, tak už ano - musí být boxy.
Štonty zakázat nelze - ne každý má na novou stáj a u chlaďasů je peněz ještě méně než jinde - bohužel často i chybí vůle něco měnit.
Ale i na štontech platí pravidla - určitý prostor a světlost, vzdušnost - často se nedodržuje. Ani nevím, jestli se to kontroluje...
A protože všecko souvisí se vším, je často obtížné dát chlaďasy společně do výběhu.
Hříbata od malička uvázaná - z nich asociálové ( kopaví, kousaví, nesnášenliví při dotecích od lidí i koní), co se neumí chovat ve stádě a z toho problémy, dát je s jinými koňmi do výběhu. Což často komplikuje v dospělém věku ještě okutí a ozuby - mohou si vzájemně ošklivě ublížit.
Takový začarovaný kruh, bohužel.
Snad se to v dohledné době změní, doufám..
Ikdyž znám i takové, co výběh mají, a přesto tam koně ten den, co zrovna nepracuje samotného nedají, aby si protáhl ztuhlé svaly ... prý nemají čas ho hlídat a co kdyby ho někdo ukradl

Chceľ by som sa opýtať, aké parametre má mať stajňa pre chladnokrvné kone a aká má byť podlaha (môže to byť aj zem).......kôň by mal výbeh cca 20*20m ,kde by bol celý deň.......prosím pošlite fotky na lajcsi@pobox.sk

12.2.2007 17:40

lajcsi napsal(a):
Chceľ by som sa opýtať, aké parametre má mať stajňa pre chladnokrvné kone a aká má byť podlaha (môže to byť aj zem).......kôň by mal výbeh cca 20*20m ,kde by bol celý deň.......prosím pošlite fotky na lajcsi@pobox.sk

Nevím, jestli v tomhle pomůžu, ale pokusím se.
Z učebnice Živočišná výroba, vydáno 1982 ( novější info nemám, maturovala jsem 1992 a tohle jsem nikdy nepotřebovala, protože koně máme navolno se stálým přístupem do výběhu):
Konírny jsou jednořadové nebo dvouřadové a tomu odpovídá jejich vnitřní šířka, tj. 7 nebo 12 m.Tažní koně se uvazují na stání, která mají šířku 150 až 170 cm a délku 280-300 cm. Na stání jsou koně odděleni pohyblivými přívorami.
Dlažba stání má být pružná,suchá a teplá ( špalíčková) a má mít přiměřený spád(3%).Při větším spádu trpí příliš šlachy končetin.
Na krmení jsou nejvhodnější žlabové stoly se zapuštěným košem na seno. Na žlabových stolech jsou kroužky, kterými prochází řemen připevněný ke stájové ohlávce.
Zaváděcí chodník v konírnách má mít pevný povrch, aby nebyl vytloukán kopyty koní, zároveň však musí být drsný,aby koně neklouzali.
Osvětlení koníren musí být konstruováno tak, aby světlo nepřicházelo koním přímo do očí. Proto jsou okna umístěna ve výšce 200-220cm nad podlahou. Koeficient světelnosti je pro tažné koně: 1:14-16, pro chovné koně 1:10-12, pro hříbata 1:8-10.
Různé systémy větrání zajišťují v konírnách dostatek čerstvého vzduchu a přiměřenou vlhkost.

12.2.2007 17:55

sally napsal(a):
Nevím, jestli v tomhle pomůžu, ale pokusím se.
Z učebnice Živočišná výroba, vydáno 1982 ( novější info nemám, maturovala jsem 1992 a tohle jsem nikdy nepotřebovala, protože koně máme navolno se stálým přístupem do výběhu):
Konírny jsou jednořadové nebo dvouřadové a tomu odpovídá jejich vnitřní šířka, tj. 7 nebo 12 m.Tažní koně se uvazují na stání, která mají šířku 150 až 170 cm a délku 280-300 cm. Na stání jsou koně odděleni pohyblivými přívorami.
Dlažba stání má být pružná,suchá a teplá ( špalíčková) a má mít přiměřený spád(3%).Při větším spádu trpí příliš šlachy končetin.
Na krmení jsou nejvhodnější žlabové stoly se zapuštěným košem na seno. Na žlabových stolech jsou kroužky, kterými prochází řemen připevněný ke stájové ohlávce.
Zaváděcí chodník v konírnách má mít pevný povrch, aby nebyl vytloukán kopyty koní, zároveň však musí být drsný,aby koně neklouzali.
Osvětlení koníren musí být konstruováno tak, aby světlo nepřicházelo koním přímo do očí. Proto jsou okna umístěna ve výšce 200-220cm nad podlahou. Koeficient světelnosti je pro tažné koně: 1:14-16, pro chovné koně 1:10-12, pro hříbata 1:8-10.
Různé systémy větrání zajišťují v konírnách dostatek čerstvého vzduchu a přiměřenou vlhkost.

Dále:
Dveře konírny jsou dvoukřídlové, 220 cm široké, aby jimi koně pohodlně prošli. Zpravidla se příčně dělí na polovinu, horní polovina slouží k větrání.
Stáje pro chovné koně jsou vybaveny boxy, v nichž mají koně dostatek pohybu, nebo jsou zařízeny jako volné stáje.
Plemenní hřebci jsou ustáleni v boxech, jejichž podlahová plocha měří 12-15 m2.
Klisny s hříbaty se umísťují ve volných stájích. Na klisnu s hříbětem se počítá 15 m2 podlahy.
Ve stájích pro hříbata se počítá na 1 hříbě do stáří 1,5 roku: 4-6 m2, nad 1,5 roku: 7-8 m2 podlahy.
Porodny jsou vybaveny boxy v šířce 340-350 cm. Boxy jsou plně hrazené do výše 120 cm, s 1 m vysokým hrazením ze železných tyčí.

Tolik učebnice . Nejspíš se to měnilo - nějaké info by určitě podali na veterinární správě, kde mají na starosti welfare hospodářských zvířat - měli by vás odkázat na nějakou normu ( jedná-li se o stavbu nové stáje).
Tohle je každopádně dobré po porovnání, kde a v čem dnes chladnokrevníci žijí a jestli to odpovídá jejich životním potřebám aspoň přibližně...

12.2.2007 20:01

sally napsal(a):
Soňa je narozená 1.3.06.
Jinak Rona nezaučoval, ten je tam až uchovněný.
Ale vloni uchovněného Regenta už jo. Stojí tam oba, kluci zrzaví..
Tady je Regent:

Regent ten teda nemá chybu já sem na ryzáky Ladik má zase ty svoje hnědáčky, to je ale na každém co mu pasuje, ŽE JO. Na kolik si ceníte kobylku možná v létě bych měl zájem,ale tet určitě ne protože tet bude placení že se s toho opí..... posílám Vám koníka z Polska tam se taky dají vybrat (na práci) tento má 3roky. Zítra tam jedeme tak sem zvědav.

12.2.2007 20:48

andrys napsal(a):
Náš nový koník.

Ahojky, jelikož mám moc ráda chladnokrevné koníky, tak Vám chci ukázat ty naše ze zoo Vyškov. Je to shirská kobylka Midnight Lady a už se moc těšíme v červnu na první její hříbátko. Tak snad se Vám bude líbit

12.2.2007 20:49

andrys napsal(a):
Náš nový koník.

a zase naše shirka Midnight Lady

12.2.2007 20:51

andrys napsal(a):
Náš nový koník.

a shirská sestřička o dva roky mladší tedy skoro dvouletá "Ajda" Dark Bay Queen. Obě ze zoo Vyškov

12.2.2007 21:41

andrys napsal(a):
Náš nový koník.

tesky: Ty sa staras o Vyskovske shirky? Mohla by som ta poprosit, keby si mohla mi poslat na mail: laislabonita@pobox.sk po kom su(Wrekin Georgina)? Chcela by som si len overit moje udaje v papieroch Shirovia su moja srdcova zalezitost

13.2.2007 19:26

bonita napsal(a):
tesky: Ty sa staras o Vyskovske shirky? Mohla by som ta poprosit, keby si mohla mi poslat na mail: laislabonita@pobox.sk po kom su(Wrekin Georgina)? Chcela by som si len overit moje udaje v papieroch Shirovia su moja srdcova zalezitost

bonita: Ahojky, tak jsem ti poslala na tvůj mejl, co jsem prozatím zjistila, ale mám tam pro tebe dobrou zprávu, jsou příbuzné!!!! A od té doby, co se od hříbátka starám o moji milovanou Nighty, docela dost tíhnu také k shirům. Ale nepřeji nikomu, aby je nakoply, jednou mě z rozrušení kopla, moje chyba, nechtěla mi ublížit, vykopla po fjordce, ale já ji čistila u zádi. No a od té doby, přesněji od léta mám na stehně "úsměv" velikosti od jejího kopyta. Nic hezkého a příjemného. Tak zatím.

13.2.2007 19:35

andrys napsal(a):
a ještě něco.

Děkuju Jsou nádherní.

13.2.2007 19:37

zazika napsal(a):
Děkuju Jsou nádherní.

Sakra zase se to uložilo jinde , to mělo být na ty krasavce od Andys.

13.2.2007 19:43

andrys napsal(a):
Regent ten teda nemá chybu já sem na ryzáky Ladik má zase ty svoje hnědáčky, to je ale na každém co mu pasuje, ŽE JO. Na kolik si ceníte kobylku možná v létě bych měl zájem,ale tet určitě ne protože tet bude placení že se s toho opí..... posílám Vám koníka z Polska tam se taky dají vybrat (na práci) tento má 3roky. Zítra tam jedeme tak sem zvědav.

Děkuji.
Jak se říká, barva netahá, že jo...
Já mám zas ráda barevné stádo, samí hnědáci nebo ryzáci jsou nuda, nejlepší je od každého trošku, pak vynikne každý kůň.
Takže ještě nějakého hermelína, šimla a vraníka a budu spokojená .
Dík za foto, ikdyž poláky já moc nemusím ( moje parketa jsou SN a norici).
Tenhle zrovna s tou hřívou na ježoura - vsadím se, že si ji v létě drbe...
Kobylku zatím neprodáváme, čekáme, co se narodí letos.
Kdyby jo, ozvu se Vám na maila - stejně by to dřív než v létě nebylo..
Posílám Regenta, když byl dvoudenní hříbě

24.2.2007 00:14

andrys napsal(a):
Náš nový koník.

tak toto musite vidiet
velikost mega:

24.2.2007 00:15

andrys napsal(a):
Náš nový koník.

velikost micro:

24.2.2007 00:44

bonita napsal(a):
velikost micro:

BONITA: Ahoj Bonita, ty obrázky jsou super. Jak ti shirové, tak poníci, pokud by jsi měla čas, mohla by jsi mi je poslat v původní velikosti na mejl: Tesky@seznam.cz Díky. Je to fakt super

10.3.2007 17:16

tesky napsal(a):
BONITA: Ahoj Bonita, ty obrázky jsou super. Jak ti shirové, tak poníci, pokud by jsi měla čas, mohla by jsi mi je poslat v původní velikosti na mejl: Tesky@seznam.cz Díky. Je to fakt super

ti poníci sou boží

20.3.2007 18:43

andrys napsal(a):
ti poníci sou boží

sabora

20.3.2007 19:08
sabora

andrys napsal(a):
Náš nový koník.

moc krásnej, já mam taky novýho -jedinýho ale ještě nevim jak mu říkat, papírově je to Navar, doma mu říkali podle veta Kulich, no a já nevim, ais to bude begánek Béďa podle Béďi z četnických humoresek

20.3.2007 19:12

andrys napsal(a):
Náš nový koník.

Navar

20.3.2007 19:14

andrys napsal(a):
Náš nový koník.

20.3.2007 19:15

andrys napsal(a):
Náš nový koník.

sabora

20.3.2007 20:17
sabora

bubo napsal(a):

jo, tenhle Navar je taky moc pěknej a má víc puntíků

20.3.2007 20:19

sabora napsal(a):
jo, tenhle Navar je taky moc pěknej a má víc puntíků

to je plemeník Navar

20.3.2007 21:39

luda napsal(a):
Karela Mates

Zase Karel a Mates

20.3.2007 21:42

luda napsal(a):
Zase Karel a Mates

Karel...achjo..ta hříva...

sabora

21.3.2007 08:44
sabora

andrys napsal(a):
Náš nový koník.

to má tak dlouhou hřívu?! to je super blonďáček, dej sem ještě nějakou fotečku na které je to líp vidět

tady jedna č.b. mého drobečka

sabora

21.3.2007 08:45
sabora

sabora napsal(a):
to má tak dlouhou hřívu?! to je super blonďáček, dej sem ještě nějakou fotečku na které je to líp vidět

tady jedna č.b. mého drobečka

tak těsně vedle, tahle černo-bíla teda neni, ale jsou tady zas trochu vidět ty puntíky.

21.3.2007 09:45

sabora napsal(a):
tak těsně vedle, tahle černo-bíla teda neni, ale jsou tady zas trochu vidět ty puntíky.

21.3.2007 09:52

aranka napsal(a):

17 let kobyla z Radíkova

21.3.2007 09:53

lucky napsal(a):
17 let kobyla z Radíkova

sabora

21.3.2007 09:59
sabora

andrys napsal(a):
Náš nový koník.

z Pardubic, už nevim jaký rok

sabora

21.3.2007 10:01
sabora

andrys napsal(a):
Náš nový koník.

sabora

21.3.2007 10:06
sabora

andrys napsal(a):
Náš nový koník.

Nezbeda

sabora

21.3.2007 10:08
sabora

andrys napsal(a):
Náš nový koník.

norické holky

sabora

21.3.2007 10:11
sabora

andrys napsal(a):
Náš nový koník.

Hřebec taky Pardubice jo už vím rok bylo to 2004

sabora

21.3.2007 10:14
sabora

andrys napsal(a):
Náš nový koník.

lysá

21.3.2007 10:31

aranka napsal(a):

ty hermelínci jsou odkaď

21.3.2007 12:08

sabora napsal(a):
lysá

Ahoj,tak dodávám fotku Karla.on se nechce nechat fotit,ale až to pujde dodám hezčí fotky.

21.3.2007 12:12

luda napsal(a):
Ahoj,tak dodávám fotku Karla.on se nechce nechat fotit,ale až to pujde dodám hezčí fotky.

Ještě jedna,z léta.

21.3.2007 14:39

petraS napsal(a):
ty hermelínci jsou odkaď

Hermelíni jsou foceni kousek od Lysé nad Labem na zimovišti,jsou majitele,který s nimi vystupuje v cirkuse ve Švédsku.

sabora

21.3.2007 14:45
sabora

luda napsal(a):
Ještě jedna,z léta.

Dík, Karel je fakt fešák až budeš mít nové fotky, určitě je sem přidej nebo mi pošli mejlem dám si tu nejhezčí do mojí galerie chladásků

sabora

21.3.2007 15:00
sabora

luda napsal(a):
Ještě jedna,z léta.

Lysá 2006

sabora

21.3.2007 15:08
sabora

luda napsal(a):
Ještě jedna,z léta.

krasavec

sabora

21.3.2007 15:11
sabora

luda napsal(a):

a další z Lysé 06, v Sobotu se tam jedu mrknout na jaro s koňmi, tak třeba nějaká fotečka zas přibude

21.3.2007 17:45

andrys napsal(a):

zdar jak je cotoje za kone ten cernej

woldemortík

21.3.2007 18:29
woldemortík

sabora napsal(a):
a další z Lysé 06, v Sobotu se tam jedu mrknout na jaro s koňmi, tak třeba nějaká fotečka zas přibude

Moc pěkný škoda,že to mám do Lysé tak daleko

sabora

21.3.2007 21:04
sabora

woldemortík napsal(a):
Moc pěkný škoda,že to mám do Lysé tak daleko

jůůů, melounek na sněhu, to je dobrá odrůda
Já to mám do Lysé asi 50km.

Jo a fotka-obrázek "několik hřebečků z Vánočního výprodeje" JEN PRO HOLKY

27.3.2007 17:26

sabora napsal(a):
jůůů, melounek na sněhu, to je dobrá odrůda
Já to mám do Lysé asi 50km.

Jo a fotka-obrázek "několik hřebečků z Vánočního výprodeje" JEN PRO HOLKY

holky nedělejte si s toho erotické stránečky.....nic ve zlém

sabora

27.3.2007 19:58
sabora

andrys napsal(a):
holky nedělejte si s toho erotické stránečky.....nic ve zlém

jo jo, už se to nestane byl to vtípek

fotky nepřidám, nakonec jsem se do Lysé nedostala, sklátila mě chřipajzna zákeřná.

(pěkná fotečka)

27.3.2007 20:05

andrys napsal(a):
Náš nový koník.

Koukám, žádný mládí Přihodím jedno třídenní hříbátko Je to ČMB

27.3.2007 20:06

andrys napsal(a):
Náš nový koník.

Ještě jedna cucací

sabora

27.3.2007 20:08
sabora

skippy napsal(a):

gratuluju, krásné, to má na čele srdíčko vzhůru nohama? na fotce to tak docela vypadá
a jméno?

27.3.2007 20:50

skippy napsal(a):

Mládí není problém .
Tohle je SN (3 týdny) a je na prodej i s mamčou (bude připuštěná).

27.3.2007 20:52

sally napsal(a):
Mládí není problém .
Tohle je SN (3 týdny) a je na prodej i s mamčou (bude připuštěná).

A prcek ještě sám - běhat mu to bude stejně jako bráškovi

Přidejte reakci

Přidat smajlík