nightdevil
napsal(a):
Hledám nějaké fotky indiánů na koních, respektivě ukázek jízdy indiánů na koních.
Dále bych se chtěla zeptat, čím mohu koně pomalovat, jestli na to existuje něco speciálního?
Pokud s tím máte zkušenosti, velmi je uvítám.
Ahoj. Tak fotky žádné nemám, ale nabarvit ho můžeš třeba henou, jestli máš světlého koně. Arabům a berberům to dělají, ale bílým. Jinak asi značkovacím sprejem nebo voskem, který se používá pro značkování jatečních zvířat. Ale je běžně k dostání a nedráždí pokožku.
ladys
napsal(a):
Ahoj. Tak fotky žádné nemám, ale nabarvit ho můžeš třeba henou, jestli máš světlého koně. Arabům a berberům to dělají, ale bílým. Jinak asi značkovacím sprejem nebo voskem, který se používá pro značkování jatečních zvířat. Ale je běžně k dostání a nedráždí pokožku.
Pardubice 2006
nightdevil
napsal(a):
Hledám nějaké fotky indiánů na koních, respektivě ukázek jízdy indiánů na koních.
Dále bych se chtěla zeptat, čím mohu koně pomalovat, jestli na to existuje něco speciálního?
tohle je z výstavy v Lysé, sice netušim kdo to je, ale indiánka určitě
kamzik
napsal(a):
tohle je z výstavy v Lysé, sice netušim kdo to je, ale indiánka určitě
A šlo jim to pěkně, to se musí uznat!! (škoda, že je to tady hůř vidět...)
kamzik
napsal(a):
A šlo jim to pěkně, to se musí uznat!! (škoda, že je to tady hůř vidět...)
Ale kdo jste viděl tohle, tak to nemělo konkurenci! úplně mi to vyrazilo dech, fakt skvělá dvojka
nightdevil
napsal(a):
Verona 2004
sasetka
napsal(a):
A tohle je tuším Petra Dvořáková a její valach Sandy. Snad se nepletu... Byl o nich článek ve Světě koní...
Ano, dříve Petra Klusáková (ted se snad nepletu já), škoda, že je o nich tak málo informací, hledala jsem jejich stránky, ale nenašla...