ja kvejk
napsal(a):
Ahol lidičky, sem vkládejte fotky svých miláčků, odkud jste, atd......................
My osobně sídlíme přímo v KM. Máme 2 velké koně, jednoho mlaďocha a tři poníky
ja kvejk
napsal(a):
Je. A odkud jí znáš?
tito koníci nejsou moji,ale stojí taky v Kroměříži,přímo ve škole na veterině......tohle je Darek
verule
napsal(a):
tito koníci nejsou moji,ale stojí taky v Kroměříži,přímo ve škole na veterině......tohle je Darek
a na tuhle kobylku nesmím zapomenout,jjmenuje se Lucka a je už sice v koňském nebíčku,ale prostě patří k veterině....svoji cestu životem ukončila v úterý 23.1 2006
verule
napsal(a):
No teď už je tam jenom Darek ale měl by dojet snad nějaký nový,ale nikdo neví kdy a jaký
Naše MAGGIE
ja kvejk
napsal(a):
Ahol lidičky, sem vkládejte fotky svých miláčků, odkud jste, atd......................
Poníka Lipa mám ustájeného u původních majitelů v Horních Zahradech za točnou, je to hřebeček plemene ČSP. Na jaře ho hodlám kastrovat a někam přesunout, nemají tam na tolik koní dost místa...Tak kdyby jste o někom věděli někde v KM nebo blízko ...Včera byl bobek očkovanej
ja kvejk
napsal(a):
a ještě mám sportovní klisnu ČT Kasandru ve Skašticích u Zlámalů, dala bych tam aji Lipa, ale nemají místo a letos ještě přibudou hříbátka
ja kvejk
napsal(a):
Ahoj, tak my jsme taky z blizkeho okoli-Lutopecny
daisy86
napsal(a):
S hříbátkem
daisy86
napsal(a):
Na závodech v Jankovicích
dominicca
napsal(a):
Poníka Lipa mám ustájeného u původních majitelů v Horních Zahradech za točnou, je to hřebeček plemene ČSP. Na jaře ho hodlám kastrovat a někam přesunout, nemají tam na tolik koní dost místa...Tak kdyby jste o někom věděli někde v KM nebo blízko ...Včera byl bobek očkovanej
Chci se zeptat, jestli je poník zvyklý na stání. Momentálně nemáme žádný volný box ale stání by bylo.
daisy86
napsal(a):
Na závodech v Jankovicích
ahoj daisy86 prosím máš nějaké fotky z Jankovic?? Já tam závodila ale nemám z letoška- teda z minulého roku fotky, pls , můj mail: sami.sheila@seznam.cz prosím napiš...a s jakýmy koníkama jste tam jeli?? já Jankovice jezdím už nějaký ten rok , vidím na fotce za tebou Lubu Doležala a Hanku...patříte k sobě?
sajma
napsal(a):
ahoj daisy86 prosím máš nějaké fotky z Jankovic?? Já tam závodila ale nemám z letoška- teda z minulého roku fotky, pls , můj mail: sami.sheila@seznam.cz prosím napiš...a s jakýmy koníkama jste tam jeli?? já Jankovice jezdím už nějaký ten rok , vidím na fotce za tebou Lubu Doležala a Hanku...patříte k sobě?
Mrkni na mail
daisy86
napsal(a):
Taky jedna z Lutopecen
daisy86
napsal(a):
Chci se zeptat, jestli je poník zvyklý na stání. Momentálně nemáme žádný volný box ale stání by bylo.
Ahojky, no on je všestranný. Někdy stojí uvázán, někdy je volně na pastivině a někdy ve stáji v pidi boxíku.Není problémový a nepořebuje moc místa, jezdím za ním téměř každý den, takže ho beru ven na lonž nebo na procházku a časem i pod sedlo kdyžtak se mi ozvi na mail dominicca@seznam.cz a domluvily bychom se, Díky