Pro moji kamarádku a jejího koníka scháním kupce, kkterý mu zajistí opravdu dobrý důchod.
Prodáme plnokrevného valáška, nar. 1992. Dříve běhal dostihy, ale pro zkušenějšího a hlavně klidného jezdce, který se nezaklání je to super koník.
Koník je na ošetřování vhodný k malým dětem, na vožení také. Ale pouze s vodičem. Je moc hodný na ostatní koně, dokonce je i okopáván. Super na ošwetřování. Ve skvělé sportovní kondici a perfektní zdraví.
KHV cca 160 cm, je to hnědáček, nejlépe k jednomu majiteli, protože se na něho pak fixuje. Jeho majitelka (16 let) si s ním dělá, co chce, jezdí i bez sedla, ale to je o důvěře.
Z důvodu věku není již do sportu a proto pro něho hledáme nějaký pěkný důchod. Podmínkou je ale opravdu klidné dožití, nejlépe jednoho majitele s někými koníky nebo jako partner pro Vašeho koně.
Prodej spěchá z důvodu příchodu sezóny a koupě sportovního koně.
Při rychlé a důvěryhodné koupi cena klesne na 18,000 Kč z původních 29,000 Kč - NE PRO HANDLÍŘE, což ošetříme smlouvou!
POUZE ALE VÁŽNÍ ZÁJEMCI, kteří koníka nebudou mít pro sport!
Bližší kontakt na NightDevil@seznam.cz
nightdevil
napsal(a):
Pro moji kamarádku a jejího koníka scháním kupce, kkterý mu zajistí opravdu dobrý důchod.
Prodáme plnokrevného valáška, nar. 1992. Dříve běhal dostihy, ale pro zkušenějšího a hlavně klidného jezdce, který se nezaklání je to super koník.
Koník je na ošetřování vhodný k malým dětem, na vožení také. Ale pouze s vodičem. Je moc hodný na ostatní koně, dokonce je i okopáván. Super na ošwetřování. Ve skvělé sportovní kondici a perfektní zdraví.
KHV cca 160 cm, je to hnědáček, nejlépe k jednomu majiteli, protože se na něho pak fixuje. Jeho majitelka (16 let) si s ním dělá, co chce, jezdí i bez sedla, ale to je o důvěře.
Z důvodu věku není již do sportu a proto pro něho hledáme nějaký pěkný důchod. Podmínkou je ale opravdu klidné dožití, nejlépe jednoho majitele s někými koníky nebo jako partner pro Vašeho koně.
Při rychlé a důvěryhodné koupi cena klesne na 18,000 Kč z původních 29,000 Kč - NE PRO HANDLÍŘE, což ošetříme smlouvou!
Ještě jedna fotka...
jessyn
napsal(a):
Nechci si rýpat, ale za starého valacha po dostihové kariéře chtít 30 000?
Je to docela směšné, i když já razím heslo: Pokud na to máš a víš, co chceš, tak si to kup i za vysokou cenu. Takže třeba se někomu bude líbit. Zkus ho nabídnout do JK.
A třy jí napíšeš, ať ho nabízne do jezdeckého klubu...?
nightdevil
napsal(a):
S prominutím, podle Vás není 15-ti letý kůň do sportu??? Tak to buď máte naivní představy o věku a pracovní vytrvalosti koní nebo je to kůň s problémovými klouby, případně jiným zdravotním omezením. 90% českých trenérů využívá koně ve sportu do 18 let a ukončují jeho kariéru právě zdravotními omezeními. A chtít za 15-ti letého koně a ještě valacha téměř 30.000 Kč je naprosto nadhodnocená cena. To si raději za těch 30.000Kč koupím hezkou klisničku albertovského chovu ze které mohu dále profitovat.
gelnarka
napsal(a):
S prominutím, podle Vás není 15-ti letý kůň do sportu??? Tak to buď máte naivní představy o věku a pracovní vytrvalosti koní nebo je to kůň s problémovými klouby, případně jiným zdravotním omezením. 90% českých trenérů využívá koně ve sportu do 18 let a ukončují jeho kariéru právě zdravotními omezeními. A chtít za 15-ti letého koně a ještě valacha téměř 30.000 Kč je naprosto nadhodnocená cena. To si raději za těch 30.000Kč koupím hezkou klisničku albertovského chovu ze které mohu dále profitovat.
A já si zase myslím, že si každý může koníka prodat za cenu, na kterou si ho cení, ne?? Já bych svého každého koně prodala klidně za 50 000 Kč i když by byl bez PP. Akorát zase všichni rejpete a buzerujete za věci, do kterých Vám nic není. Je to hezký koník a na těch kavaletách vypadá nádherně. Ani klisna z Albertovského chovu by takhle krásně nezvedala nožičky. Tak si myslete v duchu a na rejpání si založte svou vlastní diskuzi. Nechci se s nikým hádat, ale je to tak !!!
ladys
napsal(a):
A já si zase myslím, že si každý může koníka prodat za cenu, na kterou si ho cení, ne?? Já bych svého každého koně prodala klidně za 50 000 Kč i když by byl bez PP. Akorát zase všichni rejpete a buzerujete za věci, do kterých Vám nic není. Je to hezký koník a na těch kavaletách vypadá nádherně. Ani klisna z Albertovského chovu by takhle krásně nezvedala nožičky. Tak si myslete v duchu a na rejpání si založte svou vlastní diskuzi. Nechci se s nikým hádat, ale je to tak !!!
A navíc nikdo tu nepíše o 30 000 ,-, ale o 29 000 ,- a 18 000 ,-, takže uvádějte věci na pravou míru.
gelnarka
napsal(a):
Taky si myslím,že to je každého věc kolik za koně chce. A pro gelnarku asi jsi to špatně pochopila ty, proč by měla mít majitelka naivní představy jenom proto, že neche, aby šel kůň do sportu. Sama prodávám 14 letého koně a taky zájemcům říkám, že nechci aby šel do sportu je zdravej, vitální, ale já nechci aby ho na starý kolena někdo honil po závodech, protože mi na něm záleží. Nemusím prodat za každou cenu. Naopak dle inzerátu je znát, že majitelce na koni záleží a chce aby se měl dobře na tom snad není nic špatnýho.
brenton
napsal(a):
Taky si myslím,že to je každého věc kolik za koně chce. A pro gelnarku asi jsi to špatně pochopila ty, proč by měla mít majitelka naivní představy jenom proto, že neche, aby šel kůň do sportu. Sama prodávám 14 letého koně a taky zájemcům říkám, že nechci aby šel do sportu je zdravej, vitální, ale já nechci aby ho na starý kolena někdo honil po závodech, protože mi na něm záleží. Nemusím prodat za každou cenu. Naopak dle inzerátu je znát, že majitelce na koni záleží a chce aby se měl dobře na tom snad není nic špatnýho.
Ahojky....valasek je velice hezky,to se musi uznat a souhlasim s tim,ze cenu konika si urcuje sama majitelka ...kdo chce a libi se,tak konika koupi...ja sama sem si nedavno kupovala klisnu 14 let za 25 tisic,navic s mensi vadou a vadi me to?proste to byla laska na prvni pohled a ty penize sem za ni dala ...
mam ji na rekreaci a sem tam nakej ten verejnak aby nebyla lina pac ona je na svuj vek az moc hyperaktivni :-) a pokud bych ji nekdy prodala?tak nevim....prodala bych ji za 5 tis. s tim,ze kobylka zustane u nas ve staji,mozna sem naivni ze by se mi tohle podarilo ale verim tomu,ze by to nemuselo byt spatny...
nikdy clovek nevi,komu sveho konika proda a co snim bude ... a ja bych ji mela rada na ocich .....
myslim si,ze je to kazdyho vec ....a pokud dotycna nechce aby sel konik do sportu?proste chce,aby uz mel svuj klid ....
gelnarka
napsal(a):
pro Evu (gelnarku) - omlouvám se, ale naivní představy máte spíše vy. To že se u nás využívá ve sportu dost koní nad 15 let je možné jen u závodů do ZL a je to spíše devíza menších oddílů, nebo soukromníčků, kterým jde spíš o zdraví koně a ne o peníze a výsledky. VE VYSOKÉM SPORTU U NÁS NAJDETE JEN OPRAVDOVÉ MINIMUM KONÍ NAD 12 LET (osobně tipuju tak 5-10%). TO O ČEM TU MYLNĚ PÍŠETE JE VÝSADOU ZEMÍ KDE JE JEZDECTVÍ NA VYSPĚLÉ ÚROVNI (TJ.NĚMECKO, ŠVÉDSKO, NORSKO,ŠVÝCARSKO APOD.), A NA KONĚ SE NETLAČÍ A NESPĚCHÁ, PROTOŽE SPORTOVNÍ VÝSLEDKY JSOU PRO NĚ SPÍŠ PRESTIŽ NEŽ PROSTŘEDEK K ZISKU. U NÁS BOHUŽEL VE VYSOKÉM SPORTU STÁLE PLATÍ - KONĚ CO NEJDŘÍVE OBDESDNOUT, VYTÁHNOUT CO NEJVÝŠ A DRAHO PRODAT. 12-LETÝ KŮŇ JE PRO ČESKÝ VYSOKÝ SKOKOVÝ SPORT STARÝ.ZAJEĎTE SE NĚKDY PODÍVAT NA CSIO NEBO SKOKOVÝ POHÁR. JSEM ZVĚDAVÁ KOLIK TU NAPOČÍTÁTE ČESKÝCH KONÍ NAD 12 LET. TIPUJU TAK MAXIMÁLNĚ 2.
Jinak souhlasím s vámi, že za 30.000,- se dá koupit mladá zdravá kobyla, tak pochybuju, že to někdo dá za starého follbluta zdravotně načatého z dostihu (nic proti koníkovi - to je realita).
gelnarka
napsal(a):
Nechápu co to tady stále řešíte,majitelka se vubec nikoho neptala za kolik ho má prodat a jaký na to máte názor, ale píše tam uplně jiné věci,to že trvá na tom že nechce aby dále sportoval je jen a jen její věc. A ja její rozhodnutí respektuju a teší mě,že si přeje pro koníka hezký důchod,co je na tom špatného?Nic.Kdyby jste se radši rejpali v nosu než do lidí,možná by úroveň ifauny byla vyšší,ale tenhle přístup mě stále odrazuje.
klawdie
napsal(a):
Nechápu co to tady stále řešíte,majitelka se vubec nikoho neptala za kolik ho má prodat a jaký na to máte názor, ale píše tam uplně jiné věci,to že trvá na tom že nechce aby dále sportoval je jen a jen její věc. A ja její rozhodnutí respektuju a teší mě,že si přeje pro koníka hezký důchod,co je na tom špatného?Nic.Kdyby jste se radši rejpali v nosu než do lidí,možná by úroveň ifauny byla vyšší,ale tenhle přístup mě stále odrazuje.
A ještě k tomu za něj ted chce 18000,-.Vy neumíte číst???
jessyn
napsal(a):
Nechci si rýpat, ale za starého valacha po dostihové kariéře chtít 30 000?
Je to docela směšné, i když já razím heslo: Pokud na to máš a víš, co chceš, tak si to kup i za vysokou cenu. Takže třeba se někomu bude líbit. Zkus ho nabídnout do JK.
valášek je velmi hodný i k dětem, je naprosto zdravý a majitelka nechce, aby sportoval, kdyby jí to bylo jedno, tak ho za 30 tis. klidně nabídne.
Možná by bylo vhodné číst celý příspěvek. cena je tak nízká proto, aby se do nějakého jezdeckého klubu nedostal...
gelnarka
napsal(a):
Já jsem nenapsala, že není, ale prostě si to majitelka nepřeje. Tento kůň před 4 lety stál 50,000 Kč, takže si myslím, že cena 18,000 Kč není vysoká a může mu zajistit pěkný důchod.
brenton
napsal(a):
Konečně někdo, kdo to pochopil. POkud se pro valáška vhodný majitel nenajde, tak raději zůstane tam, kde je...
nightdevil
napsal(a):
Já jsem nenapsala, že není, ale prostě si to majitelka nepřeje. Tento kůň před 4 lety stál 50,000 Kč, takže si myslím, že cena 18,000 Kč není vysoká a může mu zajistit pěkný důchod.
Jando ty to píšeš a vysvětluješ opravdu nejrozumněji, plně s tebou souhlasím, angličák po dostihách u nás a koník na parkur v zahraničí je sakra rozdíl.
Pokud jste se dívaly na OH, tak je tam spousta úžasnejch hřebců i v 17letech a vypadají jako mladíci.
jessyn
napsal(a):
Jando ty to píšeš a vysvětluješ opravdu nejrozumněji, plně s tebou souhlasím, angličák po dostihách u nás a koník na parkur v zahraničí je sakra rozdíl.
Pokud jste se dívaly na OH, tak je tam spousta úžasnejch hřebců i v 17letech a vypadají jako mladíci.
Koník je moc hezkej a přeji majitelce aby pro něj našla toho správného páníčka, který se jí o koníka postará...
gelnarka
napsal(a):
Chtěla bych vidět těch 90 % českých trenérů, kteří využívají koně ve sportu do 18 let. Podle přehledu sportovních koní v r. 2005 startovalo 43!!! koní starších 15ti let z celkového počtu 4274 koní. Rok od roku je to míň a míň:(
misulinka
napsal(a):
Chtěla bych vidět těch 90 % českých trenérů, kteří využívají koně ve sportu do 18 let. Podle přehledu sportovních koní v r. 2005 startovalo 43!!! koní starších 15ti let z celkového počtu 4274 koní. Rok od roku je to míň a míň:(
PRO NIGHTDEVIL (KATKA)
Ahoj Kato, to melo byt na me?ze sem to pochopila spravne?
vis...nemit tu svoji potvurku tak nevaham a beru vsema deseti :-) je fakt klasnej ...budu prdelku v dubnu ,kvetnu pripoustet hrebcem Palisco a hribatko si necham..teda aspon doufam,ze se nic neprihodi co by me nutilo hribka neli oba prodat...
ja verim,ze se najde vhodny majitel ale clovek nikdy nevi ....
zkuste ho dat do castecnyho pronajmu?konik bude doma a este se najde nekdo,kdo se bude o nej starat a splni se mu tak sen o starani konika ...
ja treba momentalne pres tyden kobcu nestiham ale mam 2 kamaradky co ji pres ten tyden jezdi,takze nestoji a este kazda prispiva 500 kc takze misto 3 tis.za ustajko platim jen 2
drtim palecky....
wiwi
napsal(a):
PRO NIGHTDEVIL (KATKA)
Ahoj Kato, to melo byt na me?ze sem to pochopila spravne?
vis...nemit tu svoji potvurku tak nevaham a beru vsema deseti :-) je fakt klasnej ...budu prdelku v dubnu ,kvetnu pripoustet hrebcem Palisco a hribatko si necham..teda aspon doufam,ze se nic neprihodi co by me nutilo hribka neli oba prodat...
ja verim,ze se najde vhodny majitel ale clovek nikdy nevi ....
zkuste ho dat do castecnyho pronajmu?konik bude doma a este se najde nekdo,kdo se bude o nej starat a splni se mu tak sen o starani konika ...
ja treba momentalne pres tyden kobcu nestiham ale mam 2 kamaradky co ji pres ten tyden jezdi,takze nestoji a este kazda prispiva 500 kc takze misto 3 tis.za ustajko platim jen 2
drtim palecky....
Koník byl kupovaný jako rodinný miláček a tak se také stalo. Když si ho moje kamarádka kupovala, neuměla koně ani nasedla, natož jezdit. Naučila se na něm všechno, co dnes umí, jenže valášek jí toho naučil tolik, že si letos udělala licenci a je tak cílevědomá, že by si ráda koupila koníka do sportu. Tento koník je ale na rekreaci, max. do metru a nemá cenu ho již učit a trápit s něčím novým. Tak jsem jí slíbila, že jí s koníkem pomohu.
Nejraději by si ho nechala, ale je to bohužel jen studentka a nenarodila v bohaté rodině a tak může mít jedno nebo druhé:-(
Proto by ráda valáškovi zajistila krásný, ale hlavně pohodový důchod bez nějakého stresování ve sportu. Proto se snažila cenu dát také co nejníže, právě proto, aby si ho koupil někdo jen tak pro zábavu na projížďky...
Takže, kdo koníka nechce nebo se mu cena nelíbí, ať mi to nepíše, taková je nabídka a buď berte nebo nechte být, nikdo Vás nenutí. Nejvíce se mi líbí, jak mají pusu plnou nesmyslů žvanilové, kteří koně ani nekupují a nebo dokonce okolo koní jen běželi.