Potřebuji poradit jméno

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.1.2007 11:52

Ahojda, koukala jsem že už jste tu sice jména koní probírali ale jména na "Z" moc neletěj. Poradťe mi kde všude se dají najít, už jsem hledala snad skoro všude a nikde jsem už nic originálního nenašla. První hříbě jsem pojmenovala na "Z" ale druhé jsem hledala v hřebcově rodokmeni. Teď na jaře se má narodit další a já nemám páru o jménu. Díky za pomoc předem

30.1.2007 12:46

dagies napsal(a):
Ahojda, koukala jsem že už jste tu sice jména koní probírali ale jména na "Z" moc neletěj. Poradťe mi kde všude se dají najít, už jsem hledala snad skoro všude a nikde jsem už nic originálního nenašla. První hříbě jsem pojmenovala na "Z" ale druhé jsem hledala v hřebcově rodokmeni. Teď na jaře se má narodit další a já nemám páru o jménu. Díky za pomoc předem

Co třeba Zoran, Zonita nebo Zista

30.1.2007 13:04

karwen napsal(a):
Co třeba Zoran, Zonita nebo Zista

nevim jestli ta adresa funguje ale je tam hafoo jmen
www.kralici.cz/konici
tam si urcite vyberes

30.1.2007 13:06

parley napsal(a):
nevim jestli ta adresa funguje ale je tam hafoo jmen
www.kralici.cz/konici
tam si urcite vyberes

www.romantik.cz/kone/

30.1.2007 15:33

microfon napsal(a):
www.romantik.cz/kone/

třeba Zidan

30.1.2007 15:58

kubeska napsal(a):
třeba Zidan

Co třeba ZONER? je to skvělý prohlížeč na PC

30.1.2007 16:19

mzachova napsal(a):
Co třeba ZONER? je to skvělý prohlížeč na PC

z těch co znám,tak Zeus,Zrzek

30.1.2007 16:20

dagies napsal(a):

znala jsem hrebce jmenem ZEUS, byl to taky hnedak, skoro jako bracha te kobylky nahore :-)

30.1.2007 17:42

tilka napsal(a):
znala jsem hrebce jmenem ZEUS, byl to taky hnedak, skoro jako bracha te kobylky nahore :-)

Zirkon, Zentiva, Zloděj , Zákon, Zisk,.

30.1.2007 19:10

ladys napsal(a):
Zirkon, Zentiva, Zloděj , Zákon, Zisk,.

a co třeba: Zadar , Zafra , Zagros , Zagyva , Zakynthos , Zala , Zaltan , Zamora , Zanzibar , Zaragoza , Zaria , Zaysan , Zeitz , Zembra , Zemongo , Zenica , Ziegrid , Zibo , Zilla , Zinder , Zirc , Zittau , Zug , Zvolen , ...mno myslim,že je z čeho vybírat ne?? kdyžtak napiš,kdyby si si něco vybrala..moc by mě to potěšilo

31.1.2007 06:39

klafus napsal(a):
a co třeba: Zadar , Zafra , Zagros , Zagyva , Zakynthos , Zala , Zaltan , Zamora , Zanzibar , Zaragoza , Zaria , Zaysan , Zeitz , Zembra , Zemongo , Zenica , Ziegrid , Zibo , Zilla , Zinder , Zirc , Zittau , Zug , Zvolen , ...mno myslim,že je z čeho vybírat ne?? kdyžtak napiš,kdyby si si něco vybrala..moc by mě to potěšilo

Super díky moc, snad už si nějaké vyberu, ale ten Zeus není vůbec špatný. myslela jsem na něj minulej rok, ale pak jsem na něj úplně zapoměla

Přidejte reakci

Přidat smajlík