Humpolec 2007/2008-chov koní,jezdectvi a ekoslužby

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2007 20:11

Posím je tady někdo kdo se hlásí na rok 2007/2008 do Humpolce do prvního ročníku na obor agropodnikání-chov koní ,jezdectvi a ekoslužby..moc ráda bych poznala svoje budoucí spolužáky..můj e-mail kdyžtak je konarka007@seznam.cz

5.2.2007 09:21

konarka007 napsal(a):
Posím je tady někdo kdo se hlásí na rok 2007/2008 do Humpolce do prvního ročníku na obor agropodnikání-chov koní ,jezdectvi a ekoslužby..moc ráda bych poznala svoje budoucí spolužáky..můj e-mail kdyžtak je konarka007@seznam.cz

Ahoj. já se tam nechystám, už tam totiž jsem ...

5.2.2007 10:35

dendulka napsal(a):
Ahoj. já se tam nechystám, už tam totiž jsem ...

a v jakém jsi ročníku?? jaké to tam je?? napíše mi prosím něco o té školě?? už mám vyplněnou přihlášku.....a jak často jezdíte?? atd....

5.2.2007 14:10

konarka007 napsal(a):

hmm já bych chtěla, jenže dálkově, protože pracuju...to asi nejde tenhle ten obor, že?

6.2.2007 09:25

konarka007 napsal(a):
a v jakém jsi ročníku?? jaké to tam je?? napíše mi prosím něco o té školě?? už mám vyplněnou přihlášku.....a jak často jezdíte?? atd....

jsem ve druháku. je to tady jiný než jsem si představovala. byla si se tasy podívat na den otevřených dveří? jezdíme jednou tejdně dvě hodiny a pak můžeš ještě jednou tejdně na kroužek. koní je tu málo a lidí co na nich jezděj moc . koně choděj klidně i 3 x denně ven... kdyby si ještě něco potřebovala vědět, tak písni....

7.3.2007 16:29

hanule napsal(a):
hmm já bych chtěla, jenže dálkově, protože pracuju...to asi nejde tenhle ten obor, že?

tak jdi do Chuchle ta se da delat dalkove v pohode

7.3.2007 16:31

dendulka napsal(a):
jsem ve druháku. je to tady jiný než jsem si představovala. byla si se tasy podívat na den otevřených dveří? jezdíme jednou tejdně dvě hodiny a pak můžeš ještě jednou tejdně na kroužek. koní je tu málo a lidí co na nich jezděj moc . koně choděj klidně i 3 x denně ven... kdyby si ještě něco potřebovala vědět, tak písni....

Pokud chces na skolu kde se jezdi tak to je v Cr jedina Chuchle povinnych 15hodin tydne, a muzes jezdit i nekolik koni, to je skola o konich a nebo Kladruby , tyhle ostatni zemedelky na kone jen lakaji to je zname

www.sou-chuchle.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík