igugu
napsal(a):
Vím, že mi řeknete, že tohle patří do inzerce, ale vždy mi to vymazaly, nehledě na to, že sem se můžou dát fotky:
Tohle je pro ty co chtějí někde jezdit, nebo nabízejí ježdění na svých koních
Umožním jízdu na svých koních, jsme cca 35 km od Prahy, spolehlivému a zkušenějšímu jezdci či jezdkyni. Za výpomoc nebo za finanční příspěvek.
Jsou to koníci plemene ČT, různého stáří, jsou využíváni ve sportu (parkuru).
Po dohodě možnost účastnit se parkurových závodů. Více informací na tel.: 736 76 30 93
igugu
napsal(a):
Umožním jízdu na svých koních, jsme cca 35 km od Prahy, spolehlivému a zkušenějšímu jezdci či jezdkyni. Za výpomoc nebo za finanční příspěvek.
Jsou to koníci plemene ČT, různého stáří, jsou využíváni ve sportu (parkuru).
Po dohodě možnost účastnit se parkurových závodů. Více informací na tel.: 736 76 30 93
Také nabízím jízdu na své 15-ti leté kobylce ČT. Je moc hodná, ježděna dětmi i jen na ohlávce. Do svých 10let parkury ST, takže nějaké Hubertovi jízdy a menší veřejný tréning by bylo dle domluvy a zkušeností jezdce možno. Nejlépe zkušeného jezdce ! Více info na maile nebo zde.
cilinka2000@seznam.cz
Ivančice u Brna
veronika20
napsal(a):
Také nabízím jízdu na své 15-ti leté kobylce ČT. Je moc hodná, ježděna dětmi i jen na ohlávce. Do svých 10let parkury ST, takže nějaké Hubertovi jízdy a menší veřejný tréning by bylo dle domluvy a zkušeností jezdce možno. Nejlépe zkušeného jezdce ! Více info na maile nebo zde.
cilinka2000@seznam.cz
Ivančice u Brna
Ahojky iggu:jsem z Prahy a pokud je to možný ráda bych jezdila tvé koníky nebo koníka nevím jak to máš můžeme se domluvit po e-mailu nebo jestli nemáš icq?Kdyžtak ho sem napiš zatím ahojky:-)
veronika20
napsal(a):
cilinka2000@seznam.cz
Ivančice u Brna
Já taky nabízím jízdu,sice ne na velkým koni,ale na velmi šikovném poníčkovi Šošonkovi,možné dlouhé vyjížďky do terénu za jednotnou cenu-podmínka jezdec do 55 kg!!Možno i naučíme ve výběhu na velkých koních,vše je na domluvě.
Jezdíme různé akce,Huberty,stezky,rekreace.
Kontakt na meilu!!!!!
jaruska
napsal(a):
Já taky nabízím jízdu,sice ne na velkým koni,ale na velmi šikovném poníčkovi Šošonkovi,možné dlouhé vyjížďky do terénu za jednotnou cenu-podmínka jezdec do 55 kg!!Možno i naučíme ve výběhu na velkých koních,vše je na domluvě.
Jezdíme různé akce,Huberty,stezky,rekreace.
Kontakt na meilu!!!!!
Ještě jsem měla dodat oblast-Slánsko!!!
igugu
napsal(a):
Vím, že mi řeknete, že tohle patří do inzerce, ale vždy mi to vymazaly, nehledě na to, že sem se můžou dát fotky:
Není to zbytečné? Už na to existuje dokonce celý server který se zaměřuje právě na to. Je to na adrese http://kone.druhatrava.net
jaruska
napsal(a):
Ivet,já to sice tušila,Rolfíček mi asi bude nadávat,ale tady to přečte taky dost lidí a z našeho vyprávění už ty koně znají,aniž by je kdy viděli živé.Neboj,i tohle je diskuze.
A Rolfíček mě nadávat nemůže,poněvadž by ho Šošonéék schodil-hááhááá!!!!
ahoj!
Pokud je tu někdo z okolí Semil a chtěl by pomáhat u koníků za ježdění, ozvi se na mail. Jen vážně!!!
igugu
napsal(a):
Nabízím jízdu na své 13leté klisně ČT, kliďaska, i pro výuku začátečníků. Od 200.-/hod. (i s trenérem). Kroměříž ! 728737727 nebo mail dominicca@seznam.cz
igugu
napsal(a):
Nabízím ježdění za výpomoc ve stáji kousek za Přerovem. Jedná se o malou rodinnou stáj. Na věku nezáleží. Zkušenosti s koňmi vítány, nejsou však podmínkou. Jezdíme anglickým stylem. Blížší info na emailu.