Tak tady dávejte pěkně koníčky z Olomouce...ať všichni víme kolik je v Olomouci koniků...začnu já...To jsem já a kobylka kterou mám v pronájmu je to moje prcinka uzlobená
nicynka
napsal(a):
Tak tady dávejte pěkně koníčky z Olomouce...ať všichni víme kolik je v Olomouci koniků...začnu já...To jsem já a kobylka kterou mám v pronájmu je to moje prcinka uzlobená
a ještě pridám pár koniků z Olmika..:-)které znám..mno znam jich moc ale dam jich sem jenom partak a tady mame dvojci Mautasek a Báčatko(Tein) krásny pohled od martinky pro vsechny:-D
nicynka
napsal(a):
a ještě pridám pár koniků z Olmika..:-)které znám..mno znam jich moc ale dam jich sem jenom partak a tady mame dvojci Mautasek a Báčatko(Tein) krásny pohled od martinky pro vsechny:-D
Posouvám dopředu - Velká Bystřice .
sonet
napsal(a):
Posouvám dopředu - Velká Bystřice .
Máme tady teplásky
sonet
napsal(a):
Fiňásky.. (foto "Majtá")
A jeden "děda" plňásek... ( foto "Majtá")
majtá

sonet
napsal(a):
A jeden "děda" plňásek... ( foto "Majtá")
a nesmíme zapomenout na huculíka
konak
napsal(a):
nicynka (Monika) | pekny kun
Já se stydím .... já na něj zapomněla
.(foto opět "Majtá" )
sonet
napsal(a):
Já se stydím .... já na něj zapomněla
.(foto opět "Majtá" )
Jiskra s kamaradkou Ancou :-)
nicynka
napsal(a):
Tady je můj zlobivec huculík
nicynka
napsal(a):
tak ja můžuc taky konečně přidat moje lásky to je moje láska verzinka
sarulinka
napsal(a):
tak ja můžuc taky konečně přidat moje lásky to je moje láska verzinka
a jeste kocicka
sarulinka
napsal(a):
a tady je jac jak dela xichty
a jeste jac ve vybehu
sarulinka
napsal(a):
a jeste jac ve vybehu
a to je moje nej lasenka Valinka
sarulinka
napsal(a):
a jeste jedna foteska lakyska
Merlineček a Chico...
sarulinka
napsal(a):
felinka a fren
a ještě Witch on the blue ski krasna po mamince
sarulinka
napsal(a):
a tady mame jeste Feji s Fren
sarulinka
napsal(a):
Moje Blanička
sarulinka
napsal(a):
já už se těším na závody až se zase sejdem celá parta a ty budeš mít toho koníka od trochtaka ne?
Taky se moc těším na závody....Jo koníka od Peťu Trochtu mít budu...Ale bude to pro mě těžký přejít z rychlostek do takových disciplín
No oba dva se pomalu učíme a zvykáme si na sebe...Naštěstí je to každým dnem lepší a lepší
A ty budeš jezdit s Verzou???A co Pavča Ta bude taky jezdit ne?
mispulka
napsal(a):
Taky se moc těším na závody....Jo koníka od Peťu Trochtu mít budu...Ale bude to pro mě těžký přejít z rychlostek do takových disciplín
No oba dva se pomalu učíme a zvykáme si na sebe...Naštěstí je to každým dnem lepší a lepší
Ahojky taky přidávám fotku Santy jak si užíváme sluníčka spolu v ohradě
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj Mirčo,Vám to sluší.
Šárko,mylsíš ,že se dá udělat nějaký veřejný tréning nebo něco podobného u Sedláčka? pozvala bych právě na treil,pleasure ,horsmen jednu trenérku,která by si vzala jen minimum financí,pouze asi za dopravu,jsme kamarádky takže bych to udělala jen pro známé,žádná veřejnost,měli bychom jí jen pro sebe,ale záleží kolik by si Sedláček vzal.Rovnou bych si obsedla Maurínu .
bednarik petr
napsal(a):
Šárko,mylsíš ,že se dá udělat nějaký veřejný tréning nebo něco podobného u Sedláčka? pozvala bych právě na treil,pleasure ,horsmen jednu trenérku,která by si vzala jen minimum financí,pouze asi za dopravu,jsme kamarádky takže bych to udělala jen pro známé,žádná veřejnost,měli bychom jí jen pro sebe,ale záleží kolik by si Sedláček vzal.Rovnou bych si obsedla Maurínu .
Děkujeme, a co vy jak se máte??
bednarik petr
napsal(a):
ahoj soni ja si myslim ze urcite by to slo ale po domluve s panem sedlackem mas na neho kontakt?? jinak ti pomoci vazne nemuzu
mispulka
napsal(a):
neboj to zvladnes levou zadni vsak prijd nekdy potrenovat
sarulinka
napsal(a):
neboj to zvladnes levou zadni vsak prijd nekdy potrenovat
a jeste tu mame heppy
sarulinka
napsal(a):
a jeste jednoucauly
no a an´bysme byli komplet tak jeste pridavam lancelota maskota staje
sarulinka
napsal(a):
no a an´bysme byli komplet tak jeste pridavam lancelota maskota staje
a taky jeste nesmi chybet hrebec monty blue ski take z lovecke chaty
bednarik petr
napsal(a):
ta je klasna ta maurina co budes jezdit myslim si ze plasure ne??
sarulinka
napsal(a):
a taky jeste nesmi chybet hrebec monty blue ski take z lovecke chaty
,No já s ní chci jezdit ,horsmen,trail,plasure ,ovšem otázky zní,zda ona se mnou,cha cha
bednarik petr
napsal(a):
,No já s ní chci jezdit ,horsmen,trail,plasure ,ovšem otázky zní,zda ona se mnou,cha cha
Herna s Petkou
bednarik petr
napsal(a):
Herna s Petkou
A myslíte ,že by o to byl zájem? abych Veroniku C,nezburcovala a pak jsem tam byla jen já ,cha cha ,to by mě asi naplácala,chy chy pozdravujte Pavlu,stavím se na chatě asi v sobotu,jedem ke Kláře,tak bych využla cesty.
bednarik petr
napsal(a):
A myslíte ,že by o to byl zájem? abych Veroniku C,nezburcovala a pak jsem tam byla jen já ,cha cha ,to by mě asi naplácala,chy chy pozdravujte Pavlu,stavím se na chatě asi v sobotu,jedem ke Kláře,tak bych využla cesty.
Ahoj Soni !
Pokud myslíme stejnou Verču C. ,a bylo by to za rozumný peníz a ve vhodnou dobu ,tak bysme s našimi dvěma kousky taky rádi přišli .Mladej už taky musí začít něco dělat a okoukávat se a Avince to neuškodí . Hanka
avalanche
napsal(a):
Ahoj Soni !
Pokud myslíme stejnou Verču C. ,a bylo by to za rozumný peníz a ve vhodnou dobu ,tak bysme s našimi dvěma kousky taky rádi přišli .Mladej už taky musí začít něco dělat a okoukávat se a Avince to neuškodí . Hanka
Ahoj,určitě by to bylo,za rozumný peníze,tak aby to bylo přístupné všem,dojedu do Horky a vysvětlila bych to,jak to asi chceme,termín,bude podle haly a podle závodů,aby se to nekrylo ,co nejdříve po ohřebení Verčiny Coly.Pak jsem ještě přemýšlala,že bych to nechala na teplejší počasí a tak by se nemusela najímat hala, a bylo by to ještě levnější.
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj,určitě by to bylo,za rozumný peníze,tak aby to bylo přístupné všem,dojedu do Horky a vysvětlila bych to,jak to asi chceme,termín,bude podle haly a podle závodů,aby se to nekrylo ,co nejdříve po ohřebení Verčiny Coly.Pak jsem ještě přemýšlala,že bych to nechala na teplejší počasí a tak by se nemusela najímat hala, a bylo by to ještě levnější.
Happynka hodím semka nějaké fotečky...:-)
nicynka
napsal(a):
Happynka hodím semka nějaké fotečky...:-)
Valinkáááá
nicynka
napsal(a):
nevíte někdo o koni do částečného nájmu z Olomouce? Kamarádka tam shání ježdění, je pokročilá a plnoletá.
lyell@post.cz
spirit
napsal(a):
nevíte někdo o koni do částečného nájmu z Olomouce? Kamarádka tam shání ježdění, je pokročilá a plnoletá.
lyell@post.cz
Naše mamina