Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.2.2007 18:22

Tak už konečně mám nové fotky mojeko koníkaJsou moc pěkné,tak kukněte,a klidně přidejte svoje(nemusí být frísák)

Krasavec:)

11.2.2007 18:24

roxxy napsal(a):
Tak už konečně mám nové fotky mojeko koníkaJsou moc pěkné,tak kukněte,a klidně přidejte svoje(nemusí být frísák)

hlavička

11.2.2007 18:27

roxxy napsal(a):
hlavička

Ve stáji...

11.2.2007 20:26

roxxy napsal(a):
Ve stáji...

Téda ten/ta je náááádherneeej!!! Mít Fríse,to byl můj sen... Ale nezplnitelný=oD ale ten je fakt přepychovej

11.2.2007 21:10

sejtanek napsal(a):
Téda ten/ta je náááádherneeej!!! Mít Fríse,to byl můj sen... Ale nezplnitelný=oD ale ten je fakt přepychovej

Diky,je to hřebec ,Roxy ..Ty máš koníka?

12.2.2007 08:05

roxxy napsal(a):

Je moc hezký, je to mladíček, že?

Také máme Frískou kobylku Lutske2, ale říkáme jí Klaske, neboť se tak nejdříve měla jmenovat:-)

Její stránečky jsou www.klaske.estranky.cz

12.2.2007 08:05

nightdevil napsal(a):
Je moc hezký, je to mladíček, že?

Také máme Frískou kobylku Lutske2, ale říkáme jí Klaske, neboť se tak nejdříve měla jmenovat:-)

Její stránečky jsou www.klaske.estranky.cz

A ještě zlobíme...

12.2.2007 08:06

nightdevil napsal(a):
A ještě zlobíme...

A poslední fotečka

12.2.2007 12:00

nightdevil napsal(a):
A poslední fotečka

jj,teď v květnu mu budou 2 roky.Pěkná kobylka,odkud ji máš?Vypadá moc pěkně,hlavně tam jak se zlobí

12.2.2007 19:28

roxxy napsal(a):
Diky,je to hřebec ,Roxy ..Ty máš koníka?

Jj,já mám šejtana

12.2.2007 20:05

roxxy napsal(a):
jj,teď v květnu mu budou 2 roky.Pěkná kobylka,odkud ji máš?Vypadá moc pěkně,hlavně tam jak se zlobí

Tak to je ještě takový mimnko. Kdy budeš obsedat, ve 3 nebo 3,5? Sestřenka se zbláznila, že chce jedině Fríse a jiného koně ne a tak jsem lovila, lovila a nic neulovila. Nakonec jsme ji sehnali v Holandsku. A co ty? jak ses k tomu krasavci dostala?

14.2.2007 13:05

nightdevil napsal(a):
Tak to je ještě takový mimnko. Kdy budeš obsedat, ve 3 nebo 3,5? Sestřenka se zbláznila, že chce jedině Fríse a jiného koně ne a tak jsem lovila, lovila a nic neulovila. Nakonec jsme ji sehnali v Holandsku. A co ty? jak ses k tomu krasavci dostala?

fríská klisna

15.2.2007 08:40

monikafris napsal(a):
fríská klisna

Já ho mám od jednoho pána,co je chová v holandsku a pak si je doveze sem,asi v roku.Obsedat nevím,asi postupně okolo2-2.5 ,žádné honičky,pěkně v kročku stačí..Pořádně jezdit budu,ale asi až kolem toho 3...Uvidíme ,jak to pujde:)

15.2.2007 08:40

sejtanek napsal(a):
Jj,já mám šejtana

Pěkný,to jsi ty na měm?

15.2.2007 08:54

roxxy napsal(a):
Já ho mám od jednoho pána,co je chová v holandsku a pak si je doveze sem,asi v roku.Obsedat nevím,asi postupně okolo2-2.5 ,žádné honičky,pěkně v kročku stačí..Pořádně jezdit budu,ale asi až kolem toho 3...Uvidíme ,jak to pujde:)

To je koník od pana Picka, myslíte?

15.2.2007 09:25

roxxy napsal(a):
Pěkný,to jsi ty na měm?

jj,to asi budu já... =oD

15.2.2007 09:28

nightdevil napsal(a):
To je koník od pana Picka, myslíte?

jj,ty ho znáš?

15.2.2007 09:28

sejtanek napsal(a):
jj,to asi budu já... =oD

Fešná

15.2.2007 09:56

roxxy napsal(a):

Taky se přídám, ať posílím tu naši frískou menšinu

15.2.2007 10:06

mix napsal(a):

Pěkný je to on či ona?

15.2.2007 10:15

roxxy napsal(a):
Pěkný je to on či ona?

Je to holka Viktorka..6.2. měla 8 měsíců...jako malý prtě měla úžasnej krk jak hřebeček, někde najdu foto

15.2.2007 10:16

mix napsal(a):
Je to holka Viktorka..6.2. měla 8 měsíců...jako malý prtě měla úžasnej krk jak hřebeček, někde najdu foto

jo,tak to je docela velká..:¨)

15.2.2007 10:17

roxxy napsal(a):

Tu je

15.2.2007 10:20

mix napsal(a):
Tu je

ehmm.....Tak to je ....síla

15.2.2007 10:21

roxxy napsal(a):

Kdyby mohla tak bude žrát až praskne, chtě nechtě jsme ji museli v lednu odstavit. Máma měla tak moc mléka, že byla chuděra hubená a těžko to nabírá zpět...přecejen už jí táhne na 20 a to už tak lehce nahoru nejde! JInak apetit má úplně stejný jako malá

15.2.2007 11:18

mix napsal(a):

To je to hříbátko? No tak to je nádhera. Ta je kouzelná...
Mohu se zeptat, odkud jste?
Také bychom chtěli naší Kenču připustit, ale uvidíme:-)
Když vidím, ale tu vaši slečinku, tak mě to hřeje u srdíčka, je tak strašně roztomilá...

15.2.2007 11:35

nightdevil napsal(a):
To je to hříbátko? No tak to je nádhera. Ta je kouzelná...
Mohu se zeptat, odkud jste?
Také bychom chtěli naší Kenču připustit, ale uvidíme:-)
Když vidím, ale tu vaši slečinku, tak mě to hřeje u srdíčka, je tak strašně roztomilá...

Nebydlíme zas tak daleko od vás:) u Zábřeha na Moravě. Vřele takového prcka doporučuji

15.2.2007 12:08

roxxy napsal(a):
jj,ty ho znáš?

Jojo, byli jsme u něho na statku, když jsme scháněli kobylku cca před rokem a půl. Je to tak hezké a velmi působivé, ale vzhledem k tomu, co jsme požadovali nás opravdu žádným způsobem pan Picek neoslovil, takže jsme zvolili přímo Holandsko. Nabízel nám valáška bez korektur a ještě plachého za celkem pro nás vysokou sumu, kterého nám docela bych řekla i vnucoval a to se mi opravdu velmi ale velmi nelíbilo, takže jsme k němu ztratili důvěru. Měli jsme přesné požadavky a i přes ty nám nabízel něco naprosto jiného a nereálného. Je to ale pouze můj názor na věc, jinak je to príma člověk.

15.2.2007 12:10

mix napsal(a):
Nebydlíme zas tak daleko od vás:) u Zábřeha na Moravě. Vřele takového prcka doporučuji

No tak to je príma, myslíte, že bychom se někdy mohli přijet podívat, pokud by zbyl čas?
To miminko je tak super, je to takový malinkatý uzlíček... Jej, já se na něj tak těsím, až budeme mít miminko jednou u naši Keninky

15.2.2007 15:09

nightdevil napsal(a):
No tak to je príma, myslíte, že bychom se někdy mohli přijet podívat, pokud by zbyl čas?
To miminko je tak super, je to takový malinkatý uzlíček... Jej, já se na něj tak těsím, až budeme mít miminko jednou u naši Keninky

Určitě...jinak jsem víc písla na mail

15.2.2007 17:29

mix napsal(a):
Kdyby mohla tak bude žrát až praskne, chtě nechtě jsme ji museli v lednu odstavit. Máma měla tak moc mléka, že byla chuděra hubená a těžko to nabírá zpět...přecejen už jí táhne na 20 a to už tak lehce nahoru nejde! JInak apetit má úplně stejný jako malá

Ahoj , chci se optat na pana Picka.Jak jste s jeho "službami" spokojení?Jedna paní mi nabídla fríse od p. Picka - dovoz.Ale cena je dost vysoká , tak se chci raději optat abych nenaletělaA nevíte jak je to s Pecínovem?Někde jsem četla že prodávají nemocné nebo křížené koně.Do Pecínova plánujeme sice výlet se na fríse podívat , ale přece jen koník z Holandska je koník z Holandska.

Jinak máte moc pěkné koně!

Tady je fotka jednoho frísáčka.Krásný , že?Jmenuje se Flash

15.2.2007 20:09

alisa napsal(a):
Ahoj , chci se optat na pana Picka.Jak jste s jeho "službami" spokojení?Jedna paní mi nabídla fríse od p. Picka - dovoz.Ale cena je dost vysoká , tak se chci raději optat abych nenaletělaA nevíte jak je to s Pecínovem?Někde jsem četla že prodávají nemocné nebo křížené koně.Do Pecínova plánujeme sice výlet se na fríse podívat , ale přece jen koník z Holandska je koník z Holandska.

Pan Picek je super,se všim ti poradí a má pěkné koně,On jich má několik doma a pár v holandsku,tam se mu narodí(většina)a pak je doveze sem,takže jsou papírově z holandska.Já jsem spokojená.Myslím si ,že neuděláš špatně,když se tam ještě podíváš a rozmyslíš se.Ale naletet,to ne.Jestli se ti líbí ten můj,tak bys měla být spokojená.Můžeš se zeptat na hříbě po Wikke 404.Kukni na netu(jsou tam i jeho fotka,je to Roxyho otec)Roxy je mu dost podobný,hlavně hlavou.A to že je má drahé my ani zas tak nepřijde,samozdřejmě,že jsou dražší než běžný koník ,ale frísové jsou drazí.Pokud jde o tu paní,tak se zkus radši obrátit přímo na pana Picka(nemá ale stránky na netu).Pecínov?tak to nevím.Měla bys být spokojená.Já jsem VELICEviz.Roxy

16.2.2007 17:16

mix napsal(a):

Také se přidávám

16.2.2007 20:38

monikafris napsal(a):
Také se přidávám

Pěkní,ty máš 2?

17.2.2007 10:33

monikafris napsal(a):
Také se přidávám

Ahoj! Měla jsem tři! Dvě klisny a jedno hříbátko- vlastní chov. Hříbátko se prodalo hned po svodu- posledního v září. No a jednu klisnu jsem prodala 31.1.07. Takže před pár týdny. Ale asi brzy už přivezu z NL další a březí po špičkovám hřebci Jasper, který dává špičkové potomky. Více než padesát % jeho potomku dostalo ocenění ster. Jsou po něm 4plemení hřebci a jeden jeho syn- Beart byl šampionem pro rok 2006! Pojedu tam přímo, kde je Jasper ustájený, tak pokud se mi podaří nějaká pěkná fotečka, tak ji sem hodím.

17.2.2007 17:26

monikafris napsal(a):
Ahoj! Měla jsem tři! Dvě klisny a jedno hříbátko- vlastní chov. Hříbátko se prodalo hned po svodu- posledního v září. No a jednu klisnu jsem prodala 31.1.07. Takže před pár týdny. Ale asi brzy už přivezu z NL další a březí po špičkovám hřebci Jasper, který dává špičkové potomky. Více než padesát % jeho potomku dostalo ocenění ster. Jsou po něm 4plemení hřebci a jeden jeho syn- Beart byl šampionem pro rok 2006! Pojedu tam přímo, kde je Jasper ustájený, tak pokud se mi podaří nějaká pěkná fotečka, tak ji sem hodím.

JO,no o Jasperovi jsem slyšela.Je fakt dobrý.Říká ti něco Wikke 404?

17.2.2007 22:27

roxxy napsal(a):

Ano. WIKKE 404 je ustájený v Lunteren - De Nieuwe Heuwel- nar.1999, výška-1,65m, první prémie, v rodokmenu má hřebce OEGE pref. a HEARKE pref. jsou to dva výborní a významní hřebci, kteřídávali výborné poptomky, často se v plemenitbě používali.-jeho potomci mají výbornou mechaniku pohybu. Letos v lednu se jeho potomci účastnili centrálního svodu hřebcu a jedn byl vybrán na testy do Drachtenu. Více info o tom svodu najdeš na: www.fhca.cz / Leuwaarden si vyhledej
Moje klisna je po ANNE 340, který byl prodán do USA.

18.2.2007 10:26

monikafris napsal(a):
Ano. WIKKE 404 je ustájený v Lunteren - De Nieuwe Heuwel- nar.1999, výška-1,65m, první prémie, v rodokmenu má hřebce OEGE pref. a HEARKE pref. jsou to dva výborní a významní hřebci, kteřídávali výborné poptomky, často se v plemenitbě používali.-jeho potomci mají výbornou mechaniku pohybu. Letos v lednu se jeho potomci účastnili centrálního svodu hřebcu a jedn byl vybrán na testy do Drachtenu. Více info o tom svodu najdeš na: www.fhca.cz / Leuwaarden si vyhledej
Moje klisna je po ANNE 340, který byl prodán do USA.

jj,a jak se ti na frísovi jezdí?J8 ho mám doma a na frísovi jsem ještě nejela:-D

18.2.2007 17:40

roxxy napsal(a):
jj,a jak se ti na frísovi jezdí?J8 ho mám doma a na frísovi jsem ještě nejela:-D

Neboj, taky se dočkáš! Frís má vysoké chody, řekla bych že mnohem vyšši než kladrubák nebo lipicán. Proto je mnohem těžší vysedět pracovní klus. Ale je to o zvyku. Jinak ta povaha je k nezaplacení. Jsou to hodní koníci a jezdit na nich je radost a pohoda. Aspoń takové zkušenosti mám já.

18.2.2007 18:39

monikafris napsal(a):
Neboj, taky se dočkáš! Frís má vysoké chody, řekla bych že mnohem vyšši než kladrubák nebo lipicán. Proto je mnohem těžší vysedět pracovní klus. Ale je to o zvyku. Jinak ta povaha je k nezaplacení. Jsou to hodní koníci a jezdit na nich je radost a pohoda. Aspoń takové zkušenosti mám já.

jasně,tak to jo no,taky bych řekla.Ale tak snad to zvládnu....Odkud jsi?

18.2.2007 22:53

alisa napsal(a):

Já jsem v Pecínově na výletě byla, fotky hovoří docela jasně co jsem tam viděla...

www.retezka.net/retezka/fotky/ pecinov300906/pecinov300906.html

smažte si tu mezeru mezi těmi odkazy a vložte do nového okna

19.2.2007 07:23

reteska napsal(a):
Já jsem v Pecínově na výletě byla, fotky hovoří docela jasně co jsem tam viděla...

www.retezka.net/retezka/fotky/ pecinov300906/pecinov300906.html

smažte si tu mezeru mezi těmi odkazy a vložte do nového okna

Z těchto fotek pecínovští vypadají silně neupraveně. Nemyslela jsem si,že je to až takové:-( Chtěli jsme se tam jet podívat, ale raději to odložíme na neurčito...

Takhle vypadá neše kenča po 6 měsíční pauze a to do ní pořád něco lifrujeme, protože mi připadne taková hubená a opadlá...

Sice u ní netrávíme hodiny a občas se rozčílím a čistím jí opravdu dlouho, aby to nějak vypadalo, ale takto bych to nikdy dojít nenechala.

Z druhé strany já a sestřenka máme celkem koně dva a v Pecínově jich mají desítky...

19.2.2007 07:24

nightdevil napsal(a):
Z těchto fotek pecínovští vypadají silně neupraveně. Nemyslela jsem si,že je to až takové:-( Chtěli jsme se tam jet podívat, ale raději to odložíme na neurčito...

Takhle vypadá neše kenča po 6 měsíční pauze a to do ní pořád něco lifrujeme, protože mi připadne taková hubená a opadlá...

Sice u ní netrávíme hodiny a občas se rozčílím a čistím jí opravdu dlouho, aby to nějak vypadalo, ale takto bych to nikdy dojít nenechala.

Z druhé strany já a sestřenka máme celkem koně dva a v Pecínově jich mají desítky...

Na této fotce je vidět, jak se Kenča dokáže zřídit, ale třeba včera, když jsme ji dovedli z výběhu z ní voda tekla proudem, rptožoe ona miluje vodu a takovéto blátíčko....

19.2.2007 08:53

nightdevil napsal(a):
Na této fotce je vidět, jak se Kenča dokáže zřídit, ale třeba včera, když jsme ji dovedli z výběhu z ní voda tekla proudem, rptožoe ona miluje vodu a takovéto blátíčko....

Koukala jsem na Pecínovské fotky a nikde není řečeno, že i když mají koní desítky, tak je musí zanedbávat! Kdyby jim jednou za čas prohlédli a upravili kopyta a udělali brigádu, kdy odstraní všechny bodláky z výběhů, také by se koním žilo lépe.

jelikož fríze nemám, tak alepoň foto z netu...

19.2.2007 19:38

nightdevil napsal(a):

To je fešanda*IN LOVE*

21.2.2007 21:33

lucky napsal(a):
Koukala jsem na Pecínovské fotky a nikde není řečeno, že i když mají koní desítky, tak je musí zanedbávat! Kdyby jim jednou za čas prohlédli a upravili kopyta a udělali brigádu, kdy odstraní všechny bodláky z výběhů, také by se koním žilo lépe.

jelikož fríze nemám, tak alepoň foto z netu...

Tak nevím. Koně nemám, a s tou bodlákovou brigádou a lepší péčí o kopyta máte určitě pravdu. Ale na druhou stranu mi koně podvyživení nepřijdou, a lopuchové plody zatím snad nikoho nezabily. Alespoň mají koníci velký výběh a možnost kontaktu se stádem, což tahle dokonalá fešanda z netu má těžko, protože by jí to určitě nevydrželo. To je můj názor, tak mi klidně oponujte

22.2.2007 08:46

krysicka napsal(a):
Tak nevím. Koně nemám, a s tou bodlákovou brigádou a lepší péčí o kopyta máte určitě pravdu. Ale na druhou stranu mi koně podvyživení nepřijdou, a lopuchové plody zatím snad nikoho nezabily. Alespoň mají koníci velký výběh a možnost kontaktu se stádem, což tahle dokonalá fešanda z netu má těžko, protože by jí to určitě nevydrželo. To je můj názor, tak mi klidně oponujte

Tak podle těch fotek se mi zas tak v bídném styvu nezdají,akorát ty nodláky jsou dost děsivé....to se jim bude těžko vyčesávat.......Ale výběh nemají zas tak malý.....Ale nebyla jsem tam tak nevím,ale fotky co jse viděla na mě působí takhle.

22.2.2007 08:55

roxxy napsal(a):
Tak podle těch fotek se mi zas tak v bídném styvu nezdají,akorát ty nodláky jsou dost děsivé....to se jim bude těžko vyčesávat.......Ale výběh nemají zas tak malý.....Ale nebyla jsem tam tak nevím,ale fotky co jse viděla na mě působí takhle.

Já si myslím, že výživný stav nebude nijak hrozný, ale ta údržba je příšerná. To by mě zajímalo, až se někdo rozhodne je vyčistit, jestli je bude muset rovnou ostříhat nebo jim bude ty bodláky z hřívy a ocasu rvát jeden po druhém. Připadne mi, že mají celkem kvalitní dredy

22.2.2007 09:04

nightdevil napsal(a):
Já si myslím, že výživný stav nebude nijak hrozný, ale ta údržba je příšerná. To by mě zajímalo, až se někdo rozhodne je vyčistit, jestli je bude muset rovnou ostříhat nebo jim bude ty bodláky z hřívy a ocasu rvát jeden po druhém. Připadne mi, že mají celkem kvalitní dredy

Ano,s tím souhlasím.....Ale aspoň nějaka vyhodaAle jinak mi to nepřijde hrozne,ale toto je hruza!!!!!Ale zas když jich maji tolik a plno bodlaku ve vyběhu,tzak to asi nestihaji......Asi nejlepši by bylo ty bodlaky poséct!

22.2.2007 09:16

roxxy napsal(a):
To je fešanda*IN LOVE*

Ještě bych sem ráda dala Roxyho nejlepšího kamaráda Jessyho Keye,který patří mojí super kámošce Kamilce:)

22.2.2007 09:19

roxxy napsal(a):
Ještě bych sem ráda dala Roxyho nejlepšího kamaráda Jessyho Keye,který patří mojí super kámošce Kamilce:)

Pěkný,ne?

22.2.2007 10:12

roxxy napsal(a):
Pěkný,ne?

Jak se vám líbí totem krasavrc,krásný.že?Ale teď je ještě hezčí:).......

24.2.2007 11:05

roxxy napsal(a):
jasně,tak to jo no,taky bych řekla.Ale tak snad to zvládnu....Odkud jsi?

Jsem ze Zlína. Ve čtvrtek večer jsem se vrátila z NL a přivezla jsem si novou klisnu. Jmenuje se Anithe a letos v červenci ji bude 7 let. Jezdila v NL drezuru L. tak se třeba ještě trošičku od ní něco přiučíme. Posílám její fotečku.

24.2.2007 11:15

monikafris napsal(a):
Jsem ze Zlína. Ve čtvrtek večer jsem se vrátila z NL a přivezla jsem si novou klisnu. Jmenuje se Anithe a letos v červenci ji bude 7 let. Jezdila v NL drezuru L. tak se třeba ještě trošičku od ní něco přiučíme. Posílám její fotečku.

Anitha

25.2.2007 20:24

roxxy napsal(a):

27.2.2007 12:54

roxxy napsal(a):
Jak se vám líbí totem krasavrc,krásný.že?Ale teď je ještě hezčí:).......

Je pěkný! Jde vidět, že je to miláček- vyčíštěný, lesklý, prostě šikulka. Přidávám foto mojí klisny.

28.2.2007 15:43

roxxy napsal(a):

5.3.2007 14:25

mix napsal(a):

Zase jsme o kousek povyrostly:)

6.3.2007 17:28

mix napsal(a):
Zase jsme o kousek povyrostly:)

To jste ale krásní...

26.3.2007 17:05

monikafris napsal(a):
klisna Anitha

Holky nějak ste přestaly přispívat!

Tak jak se mají vaši Frísáčci?Nemáte nějaké nové fotečky?

26.3.2007 18:20

roxxy napsal(a):

vy sa teda mate, mate frizaky ja jazdim huculky ale mojim snom je tiez raz mat friza, ale co som zhanala tak bolo jedine nad 200 000 a to je pre nas ehm celkom drahe za kolko predava taky sukromnik ako napriklad vy friske kone, okolo dvoch troch rokov? neviete o nejakom lacnejsom na predaj? ale to asi chcem vela, friz je friz a tak to ostane ja mozem nadalej len snivat nech vam koniky idu a posluchaju, pozdravujte cierne perly a posielam mna s huculkou Nadou

Neregistrovaný uživatel

27.3.2007 12:13
Neregistrovaný uživatel

heidy411 napsal(a):
vy sa teda mate, mate frizaky ja jazdim huculky ale mojim snom je tiez raz mat friza, ale co som zhanala tak bolo jedine nad 200 000 a to je pre nas ehm celkom drahe za kolko predava taky sukromnik ako napriklad vy friske kone, okolo dvoch troch rokov? neviete o nejakom lacnejsom na predaj? ale to asi chcem vela, friz je friz a tak to ostane ja mozem nadalej len snivat nech vam koniky idu a posluchaju, pozdravujte cierne perly a posielam mna s huculkou Nadou

Ahoj Leo! Fríský kůn je poměrně drahý, ale nic si z toho nedělej. Klidně si sni svůj sen o frísovi a třeba se ti za několik let vyplní. Nic se nemá uspěchat. Já jsem ve tvém věku neměla vůbec žádného koně a docela dlouho jsem čekala, než se mi můj sen splní. Několik let jsem pracovala tvrdě v zahraničí než jsem si na koně vydělala a našetřila.
Tvůj huculek je pěkný a vypadá to, že si spolu i rozumíte a jste kamarádi. Bud ráda za to, co máš a další příjde.... Kdybys bydlela blízko tak bych tě pozvala , at si příjdeš zajezdit na frísce, ale vidím, že jsi ze Slovenska. Odkud jsi? Já jsem ze Zlína.

27.3.2007 17:25

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ahoj Leo! Fríský kůn je poměrně drahý, ale nic si z toho nedělej. Klidně si sni svůj sen o frísovi a třeba se ti za několik let vyplní. Nic se nemá uspěchat. Já jsem ve tvém věku neměla vůbec žádného koně a docela dlouho jsem čekala, než se mi můj sen splní. Několik let jsem pracovala tvrdě v zahraničí než jsem si na koně vydělala a našetřila.
Tvůj huculek je pěkný a vypadá to, že si spolu i rozumíte a jste kamarádi. Bud ráda za to, co máš a další příjde.... Kdybys bydlela blízko tak bych tě pozvala , at si příjdeš zajezdit na frísce, ale vidím, že jsi ze Slovenska. Odkud jsi? Já jsem ze Zlína.

ano som zo Slovenska, konkretne zo stredneho (medzi Breznom a Banskou Bystricou). Ja dufam ze po vysokej mi friza kupia rodicia, tatko uz fantaziruje, ze preda svoje papagaje (ma ich cca 80 je do nich zblazneny ) a kupi frizku kobylu. Ale pochybujem ze by take nieco urobil, papagaje ma rad Nadka je mlada kobylka, jazdi sa uz na nej ale v lete mala na hrudi krvavu bradavicu akurat na mieste kade ide podbrusnik. tak sa na nej velmi nejazdilo, len bez sedla. teraz v zime isla bradavica chirurgicky prec, no spravila sa jej dalsia pri vemienkach mala aj zriebatko, ale to je uz predane. je to zrebcek Miso

27.3.2007 20:36

roxxy napsal(a):

Frísák z Lysé

28.3.2007 21:34

blanche napsal(a):
Frísák z Lysé

Frísák z netu

1.4.2007 13:08

euiickaa napsal(a):
Frísák z netu

Ahojky,tak už jsem konečně udělala nové fotky Roxyho
Mrkněte.......

1.4.2007 13:11

roxxy napsal(a):
Ahojky,tak už jsem konečně udělala nové fotky Roxyho
Mrkněte.......

Jak se krásně válí....

1.4.2007 22:00

roxxy napsal(a):
Jak se krásně válí....

utikame...

3.4.2007 14:57

monikafris napsal(a):
fríska

ještě jednou

3.4.2007 21:37

monikafris napsal(a):
ještě jednou

Ahoj,je pěkná.....po kom ji máš? kolik jí je??a jak se jmenuje

3.4.2007 21:59

roxxy napsal(a):
Ahoj,je pěkná.....po kom ji máš? kolik jí je??a jak se jmenuje

Ahoj! Jmenuje se Anitha, je po Brandus 345 a bude jí letos 7 let. ěká hříbátko po Jasperovi. Když si prohlídneš toto moderko, tak mám tady několik fotek. Ještě sem pro tebe jednu dám. Tvůj koník je také pěkný. Nechystáš se sním na fríský den do Kladrub? Mrkni na www.fhca.cz

4.4.2007 17:06

monikafris napsal(a):
Ahoj! Jmenuje se Anitha, je po Brandus 345 a bude jí letos 7 let. ěká hříbátko po Jasperovi. Když si prohlídneš toto moderko, tak mám tady několik fotek. Ještě sem pro tebe jednu dám. Tvůj koník je také pěkný. Nechystáš se sním na fríský den do Kladrub? Mrkni na www.fhca.cz

Super, tak sa stav! My koníky stěhujeme už teď asi o víkendu. Jinak sháníme nějakého koníka pro kamarádku.

5.4.2007 19:05

jessyn napsal(a):
Super, tak sa stav! My koníky stěhujeme už teď asi o víkendu. Jinak sháníme nějakého koníka pro kamarádku.

Jasňačka......Tak já se ti ještě ozvu....

5.4.2007 19:07

roxxy napsal(a):
Jasňačka......Tak já se ti ještě ozvu....

Stěhujeme je last week, on Saturday Morning..
Už se těšíme!!!!!!!!!!!!

6.4.2007 09:58

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

Ahojky :)
Frísáček je můj veliký sen, ale zatím ještě studuju veterinu, takže na vyplnění mého snu si budu muset ještě nějaký ten rok počkat, ale kdo si počká, ten se snad dočká :)
Chtěla jsem se tě jenom zeptat, jestli by bylo možné, že bych se někdy dojela jenom mrknout na tvé krasavce. Nijak bych neotravovala, jenom bych se pokochala ... :)
Evča

18.4.2007 22:19

jessyn napsal(a):
Stěhujeme je last week, on Saturday Morning..
Už se těšíme!!!!!!!!!!!!

další

1.12.2009 17:33
0bubak0

XXX.XXX.127.251

monikafris napsal(a):
další

ahoj ja mam takoveho MINIFRISE...:D....doufam ze em nekdo neukamenuje....ale opravdu je to jako takovy mini frisecek....zatim cusky...mejte se dobre...jinak vsichni konici co jste tady dali jsou kraaasni....muj ponik ma okolo 120cm vkv...jezdim na nem na 53kg....skoci s emnou i 80cm...normalne se sedlem..ale lepe skace bez sedla...je to maly sikula....pred dvema tydnama vykastrovany...vse slo v pohode...

1.12.2009 17:35
0bubak0

XXX.XXX.127.251

0bubak0 napsal(a):
ahoj ja mam takoveho MINIFRISE...:D....doufam ze em nekdo neukamenuje....ale opravdu je to jako takovy mini frisecek....zatim cusky...mejte se dobre...jinak vsichni konici co jste tady dali jsou kraaasni....muj ponik ma okolo 120cm vkv...jezdim na nem na 53kg....skoci s emnou i 80cm...normalne se sedlem..ale lepe skace bez sedla...je to maly sikula....pred dvema tydnama vykastrovany...vse slo v pohode...

a jeste jedna...:D....

Přidejte reakci

Přidat smajlík