Koníci z Ostravy a z Frýdku-Místku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.2.2007 11:07

Tak sem přispívejte příspěvkama o tom kde jezdíte nebo kde máte koně ( jen Ostrava nebo Frýdek-Místek ( blízké okolí ). A rovnou taky můžete přihodit fotečku

13.2.2007 11:12

pegya napsal(a):
Tak sem přispívejte příspěvkama o tom kde jezdíte nebo kde máte koně ( jen Ostrava nebo Frýdek-Místek ( blízké okolí ). A rovnou taky můžete přihodit fotečku

Já momentálně jezdím Ivanka v Ostravě Hrabové. Ale předtím jsem ho jezdila ještě i s Gretkou a Sejmi v Řepištích.

13.2.2007 11:12

pegya napsal(a):
Já momentálně jezdím Ivanka v Ostravě Hrabové. Ale předtím jsem ho jezdila ještě i s Gretkou a Sejmi v Řepištích.

Grétka

13.2.2007 12:07

pegya napsal(a):
a Sejmi

Gordon,stojí v Albrechticích u Českého Těšína (já jsem z Havířova ) PS:omlouvám se za nekvalitní fotku-je z mobilu

13.2.2007 12:11

nikanie napsal(a):
Gordon,stojí v Albrechticích u Českého Těšína (já jsem z Havířova ) PS:omlouvám se za nekvalitní fotku-je z mobilu

A ještě jedna-o něco kvalitnější :)

13.2.2007 12:39

pegya napsal(a):

Seimi znam z Hrabove neni to ona? Podle vzhledu bych tipla ze jo

My jsme kousek od Pribora

Muj A1/1

13.2.2007 13:37

spirit napsal(a):

Muj A1/1

ahojik ja sem z polanky
toto je abdull rewardplemenny hrebec appa

13.2.2007 21:36

parkuracek napsal(a):
ahojik ja sem z polanky
toto je abdull rewardplemenny hrebec appa

Ahojky !! Ja mam konika někde mezi Ostravou a Frydkem ..v Jistebníku...Jinak je to hřebec ČT Pilgrin....
Jo chcu se zeptat když už sme u toho jestli někdo nevite o nějakem ustajení nejlépe v Ostravě nebo hodně blízké okollí kde jezdí MHD...pro hřebce a podminkou je ohrada(pastvina) kde by mohl byt aspon každý den..nemužu nikde nic najit ...prosim jestli o něčem vite budu vděčná za každou informaci#04

14.2.2007 06:48

pilgrisek napsal(a):
Ahojky !! Ja mam konika někde mezi Ostravou a Frydkem ..v Jistebníku...Jinak je to hřebec ČT Pilgrin....
Jo chcu se zeptat když už sme u toho jestli někdo nevite o nějakem ustajení nejlépe v Ostravě nebo hodně blízké okollí kde jezdí MHD...pro hřebce a podminkou je ohrada(pastvina) kde by mohl byt aspon každý den..nemužu nikde nic najit ...prosim jestli o něčem vite budu vděčná za každou informaci#04

Pilgrisku ty mas kone v Jistebniku? Ja jsem tam jezdila - v obou stajich :) a jak ted vidim tu fotku tak to jdes urcite od mastale podel cvalovky ke kolejim O ustajeni nevim nic ono je to s hrebci tezky, sama mam s poustenim stejny problem. Ale vedle maji prece dostihaci hodne vybehu a vim ze hrebci chodili kazdy den a kazdy mel svuj, vybehu maji hodne.

14.2.2007 06:51

spirit napsal(a):
Pilgrisku ty mas kone v Jistebniku? Ja jsem tam jezdila - v obou stajich :) a jak ted vidim tu fotku tak to jdes urcite od mastale podel cvalovky ke kolejim O ustajeni nevim nic ono je to s hrebci tezky, sama mam s poustenim stejny problem. Ale vedle maji prece dostihaci hodne vybehu a vim ze hrebci chodili kazdy den a kazdy mel svuj, vybehu maji hodne.

Jinak bych mozna zkusila Hlucin, nebo treba v Hrabove vedle Equicentra je takova mensi staj, taky mozna za centrem na Hladnove?

14.2.2007 08:09

spirit napsal(a):
Jinak bych mozna zkusila Hlucin, nebo treba v Hrabove vedle Equicentra je takova mensi staj, taky mozna za centrem na Hladnove?

ahoj..jo jo je to ta cesta od staji ...konika mam u Švihoru tak u dostihaku si koně jaksi pouštět nemužu...Vedle equicentra ted myslim nemaji misto...a na Hladnově ma koně kdo??

14.2.2007 09:02

pilgrisek napsal(a):
ahoj..jo jo je to ta cesta od staji ...konika mam u Švihoru tak u dostihaku si koně jaksi pouštět nemužu...Vedle equicentra ted myslim nemaji misto...a na Hladnově ma koně kdo??

ja myslela ze by sis ho ustajila u dostihaku. Pamatuju ze kdysi tam mel jeden chlapek soukromeho kone treba by te tam vzali. Na Hladnove je to myslim staj Musketyr, je to primo u Hladnovske haldy. Nevim jak na tom jsou ale napadlo me to. Jinak v Ostrave - Antosovicich je JK Caballero tam by to taky nemuselo byt spatne. Nebo zkus Svinov a taky je urcite milion malych staji v Ostrave co maji doma par koni.... V tech velkych jako Equi, Banik atd ti kone asi kazdy den do vybehu samotneho poustet nebudou :-/

14.2.2007 09:06

pegya napsal(a):

nebo se treba zeptej tady "parkuracek (Sandra)" vidim ze ma hrebce Appu, jsou z Polanky kde se da dojet myslim nejakym busem.... hm?

14.2.2007 10:13

spirit napsal(a):
nebo se treba zeptej tady "parkuracek (Sandra)" vidim ze ma hrebce Appu, jsou z Polanky kde se da dojet myslim nejakym busem.... hm?

ahojik asi takhle ze je konik hrebec nevadi.. ale staje mame plne a proto jsme blizko baraku koupily objekt k tomu vhodny . boxy by mely byt do podzimu +- . Cena ustajeni bude 3 tisice. Kolbiste , vybeh,kolotoc. Na pozadani moznost opohybovaní kone na lonzi. Krmeni granule + oves + vitaminy a seno. Boxy o rozmerech 3x 3m - 3,30m.super prostredi na vyjizdky klubovna a td.. ale jak rikam teprve se tam zacina makat takze +-ten podzim nebo jeste mozna leto...
Sandra

14.2.2007 13:42

spirit napsal(a):

Muj A1/1

jo maš pravdu Sejmi je z Hrabové. byla chvilku v Řepištích, ale už je zase zpátky.

14.2.2007 17:12

parkuracek napsal(a):
ahojik asi takhle ze je konik hrebec nevadi.. ale staje mame plne a proto jsme blizko baraku koupily objekt k tomu vhodny . boxy by mely byt do podzimu +- . Cena ustajeni bude 3 tisice. Kolbiste , vybeh,kolotoc. Na pozadani moznost opohybovaní kone na lonzi. Krmeni granule + oves + vitaminy a seno. Boxy o rozmerech 3x 3m - 3,30m.super prostredi na vyjizdky klubovna a td.. ale jak rikam teprve se tam zacina makat takze +-ten podzim nebo jeste mozna leto...
Sandra

juuu tak to zní dost dobře ...a da se tam dojet nejakym busem...jestli to bude podzim mozna leto tak to vubec nevadi ...budete tam mít nejake volné místo??? jestli jo tak se hned hlásím ze si jedno zamlouvám

14.2.2007 17:57

parkuracek napsal(a):
Sandra

Jé, Sandři-a kdepak že to budete mít?!

15.2.2007 06:54

luca84 napsal(a):
Jé, Sandři-a kdepak že to budete mít?!

tak to je super ze delate novou staj. U nas se taky dela nova, zatim to ma majitel u baraku, je to takove slepovane. Snad ta nase nova staj bude do leta, akorat ze to budu mit trochu dal :-/

15.2.2007 09:59

pilgrisek napsal(a):
juuu tak to zní dost dobře ...a da se tam dojet nejakym busem...jestli to bude podzim mozna leto tak to vubec nevadi ...budete tam mít nejake volné místo??? jestli jo tak se hned hlásím ze si jedno zamlouvám

jasne volna mista budou .... urcite tady na faune pak dam vedet o ustajeni a vyfotim to tam ... jeste se uvazuje o hale takze mozna i hala . jestli to vyjde.. Bude to v polance jezdi tam bus c. 46 ze svinova ..

16.2.2007 06:09

pegya napsal(a):

doufam ze to tady zase nenechame chcipnout jako minule Ostravu co zakladal Pilgrisek

16.2.2007 10:36

spirit napsal(a):
doufam ze to tady zase nenechame chcipnout jako minule Ostravu co zakladal Pilgrisek

Ju tak to je dost skvely...to doufam ze mi to misto nekdo nevyfoukne .......Jinak je v ostrave asi nejak malo lidy kdyz nas tu pise 4-5...

16.2.2007 11:39

pegya napsal(a):

spis je tu malo lidi co se v praci nudej Pilgrisku a jezdis s nim i nejake zavody nebo ho mas jen tak na rekreaci?

16.2.2007 11:53

spirit napsal(a):
spis je tu malo lidi co se v praci nudej Pilgrisku a jezdis s nim i nejake zavody nebo ho mas jen tak na rekreaci?

no on je mladej ted mel 3 roky tak zatim jeste zavody nejezdime...ale pokud najdu ne´koho kdo by nas trenoval tak mozna nejaky neregistrovany si zajedem ale zatim ne..... Jezdila sem akorat parkury ale on moc na skakani neni tak s nim jezdim jen western...a co ty?

16.2.2007 12:09

pilgrisek napsal(a):
no on je mladej ted mel 3 roky tak zatim jeste zavody nejezdime...ale pokud najdu ne´koho kdo by nas trenoval tak mozna nejaky neregistrovany si zajedem ale zatim ne..... Jezdila sem akorat parkury ale on moc na skakani neni tak s nim jezdim jen western...a co ty?

aha tak to je jeste miminko :) ja se tak potacim mezi normalnim jezdenim a dostihakama. Spis dostihaky jezdim jen proto ze nemam jine kone na jezdeni ale ted se svym chci zatim prijezdovat, vyjizdky a chtela bych v zari k Pinkavum na VT do Stare vsi. Chtela bych s nim chodit pokud mozno nizsi parkurky a drezurky. Trenera na to nastesti mam - sveho chlapa :)

16.2.2007 12:41

spirit napsal(a):
aha tak to je jeste miminko :) ja se tak potacim mezi normalnim jezdenim a dostihakama. Spis dostihaky jezdim jen proto ze nemam jine kone na jezdeni ale ted se svym chci zatim prijezdovat, vyjizdky a chtela bych v zari k Pinkavum na VT do Stare vsi. Chtela bych s nim chodit pokud mozno nizsi parkurky a drezurky. Trenera na to nastesti mam - sveho chlapa :)

a jezdis i nejake dostihy?? nebo jen tak v treninku?? ja sem cely zivot jezdila asi parkury a mlade kone nebo tak ...ale nejak me parkury prestaly bavit...ale s ponikama bych klidne i skakala( ale uz sem bohuzel vyrostla)skoda...

16.2.2007 12:55

spirit napsal(a):

Presne tak, nekteri v praci i pracujeme

16.2.2007 13:16

pegya napsal(a):

to se divim ze te to nebavi, ve staji mate prece celkem dobreho trenera. Aspon me spoustu veci naucil a dal mi sanci hodne jezdit. Tehdy se dokonce jezdilo hodne na zavody, trenoval je on nebo jeste pak pan Vitek.

Ne dostihy zavodne ne, mela jsem kdysi tendence ale nemam na to nejak zaludek, me ta prace ani moc nebavi - klusani a na rychle prace se moc necitim, myslim ze dostihaci jsou pri praci nejhur ovladatelni oproti drezure, parkuru, westernu atd... to mi moc nesedi kdyz nemam kone pod kontrolou a jeste v plny rychlosti :) navic dostihove sedo ted nepouzivam a kdyz tak steeple coz uz je skoro jako hodne vykrojeny kontaktni parkurovy a trmeny mam jak v normalnim sedle :) Kdybych si mohla vybrat tak urcite jezdim parkuraky. A1/1 me ale dostavaji svymi povahami, i kdyz jsem chtela nemce tak jsem si nakonec jednoho plnaska koupila

16.2.2007 13:23

spirit napsal(a):
to se divim ze te to nebavi, ve staji mate prece celkem dobreho trenera. Aspon me spoustu veci naucil a dal mi sanci hodne jezdit. Tehdy se dokonce jezdilo hodne na zavody, trenoval je on nebo jeste pak pan Vitek.

Ne dostihy zavodne ne, mela jsem kdysi tendence ale nemam na to nejak zaludek, me ta prace ani moc nebavi - klusani a na rychle prace se moc necitim, myslim ze dostihaci jsou pri praci nejhur ovladatelni oproti drezure, parkuru, westernu atd... to mi moc nesedi kdyz nemam kone pod kontrolou a jeste v plny rychlosti :) navic dostihove sedo ted nepouzivam a kdyz tak steeple coz uz je skoro jako hodne vykrojeny kontaktni parkurovy a trmeny mam jak v normalnim sedle :) Kdybych si mohla vybrat tak urcite jezdim parkuraky. A1/1 me ale dostavaji svymi povahami, i kdyz jsem chtela nemce tak jsem si nakonec jednoho plnaska koupila

Ahoj! Tak já jsem zase kousek öd Frýdku-Místku.
Chtěla jsem se zaptat, není tady někdo z Ostravy Hrabové, nebo neznáte to tam? Prý tam stojí jeden PLnokrevný arabský hřebec....majítelka na něj prý je docela krátká, má ho tak na ozdobu....znáte to někdo? Nemáte fotku, třeba?

Usama Watani Or1/1

16.2.2007 13:37

pegya napsal(a):

ja tam o zadnym arabovi nevim... ale pokud je primo v equi tak se zeptam kamosky ona tam dela osku jednomu majiteli. Jinak tam jsou dve staje. Kde u Frydku jsi? Kobylka je krasna, uz jsem ji na nejake diskusi videla jako hribka :) (doufam ze to je kobylka a nespletla jsem se :D )

16.2.2007 13:59

spirit napsal(a):
ja tam o zadnym arabovi nevim... ale pokud je primo v equi tak se zeptam kamosky ona tam dela osku jednomu majiteli. Jinak tam jsou dve staje. Kde u Frydku jsi? Kobylka je krasna, uz jsem ji na nejake diskusi videla jako hribka :) (doufam ze to je kobylka a nespletla jsem se :D )

krasnej konicek ...asi to da obcas praci ji vycistit kdyz se treba vyvali co.......................Jo jinak no ten trener je dobrej ...ale nevim no proste ta atmosfera na zavodech je takova divna..neumim to vysvetlit no...ale western me bavi vic i mojeho konika myslim

16.2.2007 14:30

lucky napsal(a):
Ahoj! Tak já jsem zase kousek öd Frýdku-Místku.
Chtěla jsem se zaptat, není tady někdo z Ostravy Hrabové, nebo neznáte to tam? Prý tam stojí jeden PLnokrevný arabský hřebec....majítelka na něj prý je docela krátká, má ho tak na ozdobu....znáte to někdo? Nemáte fotku, třeba?

Usama Watani Or1/1

Jj , já jsem primo z te staje kde stoji Sahmet ( ten plnokrevny arab), ted uz je to je to ,ale valach... ještě tam máme jednoho ....šimla

16.2.2007 14:33

pilgrisek napsal(a):
krasnej konicek ...asi to da obcas praci ji vycistit kdyz se treba vyvali co.......................Jo jinak no ten trener je dobrej ...ale nevim no proste ta atmosfera na zavodech je takova divna..neumim to vysvetlit no...ale western me bavi vic i mojeho konika myslim

Jj , já jsem primo z te staje kde stoji Sahmet ( ten plnokrevny arab), ted uz je to je to ,ale valach... ještě tam máme jednoho ....šimla........to je on

16.2.2007 14:46

verczhulka napsal(a):
Jj , já jsem primo z te staje kde stoji Sahmet ( ten plnokrevny arab), ted uz je to je to ,ale valach... ještě tam máme jednoho ....šimla........to je on

To je ten Sahmet? Děkuji za foto, kdyb jsi měla ještě, budu ráda...ať mám přehled. To víte lidičky, ono těch arábků moc není, takže jsem vždycky ráda, když vím kde jaký stojí. Nevíš náhodou původ? Jen se ptám.

Jinak ano, Usa je kobylka, nyní měla pět roků, jezdíme rekreačku western a snad jednou se dokopeme na nějaké závody, ale není to pro mě důležité. Hlavní je naše přátelství. Bydlím v Hodoňovicích.

Tady fotka Usy....jinak to vlající není jen hříva, ale i ocásek nahoru

16.2.2007 16:43

lucky napsal(a):
To je ten Sahmet? Děkuji za foto, kdyb jsi měla ještě, budu ráda...ať mám přehled. To víte lidičky, ono těch arábků moc není, takže jsem vždycky ráda, když vím kde jaký stojí. Nevíš náhodou původ? Jen se ptám.

Jinak ano, Usa je kobylka, nyní měla pět roků, jezdíme rekreačku western a snad jednou se dokopeme na nějaké závody, ale není to pro mě důležité. Hlavní je naše přátelství. Bydlím v Hodoňovicích.

Tady fotka Usy....jinak to vlající není jen hříva, ale i ocásek nahoru

Hele nechystate se tu nekdo na ples do Proskovic??? porada to stara ves(pinkava)

16.2.2007 19:26

pilgrisek napsal(a):
Hele nechystate se tu nekdo na ples do Proskovic??? porada to stara ves(pinkava)

Mám už jen takovéhle fota- jinak u nás máme araby 2...Sahmeta a Eddyho.., Eddy je hřebec Sahmet uz ne

16.2.2007 19:31

verczhulka napsal(a):
Mám už jen takovéhle fota- jinak u nás máme araby 2...Sahmeta a Eddyho.., Eddy je hřebec Sahmet uz ne

původ...z hlavy ne, ale muzu se pozeptat.........

16.2.2007 19:47

verczhulka napsal(a):
původ...z hlavy ne, ale muzu se pozeptat.........

Budu ráda, díky. J8 se tam stejně chci někdy podívat, až pojedeme s tátou do Ostravy. Takže arabi jsou tam dva? Já myslela, že jeden. To se tam musíme podívat.

16.2.2007 20:18

lucky napsal(a):
Budu ráda, díky. J8 se tam stejně chci někdy podívat, až pojedeme s tátou do Ostravy. Takže arabi jsou tam dva? Já myslela, že jeden. To se tam musíme podívat.

Jo, Sahmet.....teď si tak uvědomuji....toho jsem viděla na výstavě v Praze. Pokud je to teda ten Sahmet, ale asi ano....
Tady byl ve volné disciplíně, takže jeho původ nemusíš, mám katalog, ale ten Eddy by mě zajímal.

16.2.2007 20:18

lucky napsal(a):
Jo, Sahmet.....teď si tak uvědomuji....toho jsem viděla na výstavě v Praze. Pokud je to teda ten Sahmet, ale asi ano....
Tady byl ve volné disciplíně, takže jeho původ nemusíš, mám katalog, ale ten Eddy by mě zajímal.

Sahmet

16.2.2007 20:21

lucky napsal(a):

juu Edyho znam je to skvelej konik.... Je u Emila v hrabove ze?? kolik tam mate hřebců chtela sem se tam jit kouknout na ustajeni ale jedna holčina mi rikala ze uz tam je moc hrebcu tak uz by nebyla volna ohrada...

17.2.2007 12:36

pilgrisek napsal(a):
juu Edyho znam je to skvelej konik.... Je u Emila v hrabove ze?? kolik tam mate hřebců chtela sem se tam jit kouknout na ustajeni ale jedna holčina mi rikala ze uz tam je moc hrebcu tak uz by nebyla volna ohrada...

No teď jsou volné dva boxy. Jinak hřebci jsou ,,nás" 4. A já myslím ,že nějak by se to domluvit dalo. Ale to se musíte poptat. Tohle je Eddy.

18.2.2007 12:07

verczhulka napsal(a):
No teď jsou volné dva boxy. Jinak hřebci jsou ,,nás" 4. A já myslím ,že nějak by se to domluvit dalo. Ale to se musíte poptat. Tohle je Eddy.

ja sem pridam dalsi moe milasky

Ornela
M: Šárka O: Obvod
Český teplokrevník
po úrazu je vyhublá

18.2.2007 12:08

parkuracek napsal(a):
ja sem pridam dalsi moe milasky

Ornela
M: Šárka O: Obvod
Český teplokrevník
po úrazu je vyhublá

jeste jedna

18.2.2007 12:13

parkuracek napsal(a):
jeste jedna

muj dalsi milacek poník Black . muj ucitel (kdyz sem byla mala) naucil me toho strasne moc a za to mu dekuju jinak je to hrebec a ornelcin nejlepsi kamarad(chodi spolu do vybehu) fotecka z leta

18.2.2007 13:54

pegya napsal(a):

JO, když už jste tu samý ostravácí ;)) Hledám info (nebo aspoň jméno) stáje, která je v ostravě - radvanice, za Bastrem... Vím akorát jméno jednoho koníka - plnokevník medard :) hnědák. Víc toho bphužel nevím jenom jsem byla u výběhů a juknou na stáje. Je to stáj tuším dostihová, má i vlastbí malou dráhu. Díky za všechno info - prosím odpovídete na mail (asharka@seznam.cz) jelikož si samozřejmě nevzpomenu že jsem sem něco psala takže se sem už asi nekouknu :D díky všem za nějekj infáč ;))

19.2.2007 09:29

asharka napsal(a):
JO, když už jste tu samý ostravácí ;)) Hledám info (nebo aspoň jméno) stáje, která je v ostravě - radvanice, za Bastrem... Vím akorát jméno jednoho koníka - plnokevník medard :) hnědák. Víc toho bphužel nevím jenom jsem byla u výběhů a juknou na stáje. Je to stáj tuším dostihová, má i vlastbí malou dráhu. Díky za všechno info - prosím odpovídete na mail (asharka@seznam.cz) jelikož si samozřejmě nevzpomenu že jsem sem něco psala takže se sem už asi nekouknu :D díky všem za nějekj infáč ;))

asharko pisu ti mail.... je to staj pana Konrada v Radvanicich trener pan Uhl.

Posilam nove fotky z vikendu s Mačíkem

19.2.2007 09:30

pegya napsal(a):

z jezdeni vcera :)

19.2.2007 09:31

pegya napsal(a):

jeste jedna

19.2.2007 09:32

pegya napsal(a):

a z ohrady

21.2.2007 10:17

pegya napsal(a):

zase nam to tu nejak chcipa .....

21.2.2007 11:07

spirit napsal(a):
zase nam to tu nejak chcipa .....

Hmm.. taky bych řekla... chtělo by to nějak oživit ale jak?

21.2.2007 12:57

pegya napsal(a):

Chystáte se někdo letos na nějaké závody po okolí? My bysme chtěli k Pinkavům na VT snad se to té doby stihneme připravit a snad nám to půjde....

21.2.2007 21:13

spirit napsal(a):
Chystáte se někdo letos na nějaké závody po okolí? My bysme chtěli k Pinkavům na VT snad se to té doby stihneme připravit a snad nám to půjde....

chci se zeptat jesli v Radvanicích maji Lentylu černá velá kobyla?

22.2.2007 16:34

angel napsal(a):
chci se zeptat jesli v Radvanicích maji Lentylu černá velá kobyla?

No měly ji tam, a pokud ji neprodali tak jeste asi jo... ale myslim ze by ji neprodaly...

22.2.2007 16:41

pilgrisek napsal(a):
No měly ji tam, a pokud ji neprodali tak jeste asi jo... ale myslim ze by ji neprodaly...

Zajímá mě ten arab Eddy ještě. Nemáte ještě jeho nějakou jinou fotku? On je také plnokrevný?

22.2.2007 16:45

lucky napsal(a):
Zajímá mě ten arab Eddy ještě. Nemáte ještě jeho nějakou jinou fotku? On je také plnokrevný?

myslim ze je plnokrevny tedka se tam chcu jit nekdy podivat ....ti ho skusim vyfotit

22.2.2007 16:45

pilgrisek napsal(a):

ahojky, já jsem tam jednu dobu (cca 4 roky) chodila, teď ale bydlím v Jablonci nad nisou, chtela jsem se zeptat jestli tam je ještě některý z těchto koní :
Lady, Latymor, Miss Wonder-Vevera, Expo, Night butterfly, Surrprise, Zonka, Zordan, Medard, Lentilka, Linek, no prostě ze staršího osazenstva, děkuji
Dále jestli ještě trénuje p. Košar a jestli je v kiosku Malá Nikšová :-)
jestli nemáte někdo kontakt na LENKU SYSLOVOU PROSÍM !!! nebo Martinu Polzerovou, jestli je tam ještě kristýna nebo aneta ..
děkuji za jakoukoliv info
jo ještě pan Gebauer jestli jsou spolu zadobře, bohužel už toho info moc nemam ..

22.2.2007 17:40

pilgrisek napsal(a):
myslim ze je plnokrevny tedka se tam chcu jit nekdy podivat ....ti ho skusim vyfotit

No tak to budeš moc hodná! Budu moc ráda, když mi vyfotíš oba ty araby!!!

22.2.2007 19:29

cerridwen napsal(a):
ahojky, já jsem tam jednu dobu (cca 4 roky) chodila, teď ale bydlím v Jablonci nad nisou, chtela jsem se zeptat jestli tam je ještě některý z těchto koní :
Lady, Latymor, Miss Wonder-Vevera, Expo, Night butterfly, Surrprise, Zonka, Zordan, Medard, Lentilka, Linek, no prostě ze staršího osazenstva, děkuji
Dále jestli ještě trénuje p. Košar a jestli je v kiosku Malá Nikšová :-)
jestli nemáte někdo kontakt na LENKU SYSLOVOU PROSÍM !!! nebo Martinu Polzerovou, jestli je tam ještě kristýna nebo aneta ..
děkuji za jakoukoliv info
jo ještě pan Gebauer jestli jsou spolu zadobře, bohužel už toho info moc nemam ..

mám už jenom takovouhle fotku ...jj, je plnokrevný. Ale klidně ho můžu vyfotit...třeba zítra

22.2.2007 20:06

verczhulka napsal(a):
mám už jenom takovouhle fotku ...jj, je plnokrevný. Ale klidně ho můžu vyfotit...třeba zítra

no to je pěkné! Dělá to na povel nebo jen tak? Vyfoť, prosííím! Děkuji moc!!!

23.2.2007 06:48

lucky napsal(a):
no to je pěkné! Dělá to na povel nebo jen tak? Vyfoť, prosííím! Děkuji moc!!!

cerridwen: ted tam jezdi a trenuje kone Jirka Uhl s nejakym klukem. O konich toho moc nevim ale pry jich maji v treninku 14. Jinak na Lentile jako na mladici jezdil kdysi muj pritel

24.2.2007 15:54

pegya napsal(a):

Ahojky, přidávím kobylku, kterou chodím jezdit 3x do týdne, Qee. Stojí v Ostravě Hrabové na baráku ještě s jedním dalším koníkem, Rikim.

24.2.2007 15:59

pegya napsal(a):

POZOR POZOR! Když už tu probírámě koně z Ostravska, mám ještě otázku. Nevíte někdo, kde by se mohla nacházet irská tinkerka FANY? Byla prodána asi před měsícem (dvěma? Nevím přesně) z ranče Sen Mery u Ústí nad Labem a kamarádka, která se o ni starala a jezdila ji, je z toho úplně zničená. Chtěla by Fanču (přezdívka Tank) najít a zjistit, jak se má, nebo jestli by byla možná i návštěva, bylo by to úplně skvělé...
Nepřibyla nedávno ve vašem okolí? Prodávala se dost draho, tak věřím, že by se nový majitel rád pochlubil. Přikládám foto z posledních společných sranda-závodů Fany a Anny.
Ozvěte se prosím...

25.2.2007 20:14

seraphine napsal(a):
Ahojky, přidávím kobylku, kterou chodím jezdit 3x do týdne, Qee. Stojí v Ostravě Hrabové na baráku ještě s jedním dalším koníkem, Rikim.

Riky je od Zuzky,ne?

25.2.2007 20:31

spirit napsal(a):
cerridwen: ted tam jezdi a trenuje kone Jirka Uhl s nejakym klukem. O konich toho moc nevim ale pry jich maji v treninku 14. Jinak na Lentile jako na mladici jezdil kdysi muj pritel

SPIRIT : no tak to asi vim, anebo jsme se minuli, já se o Lentilu zacla starat někdy v době kdy odešla Jiřička, a vlastně jsem ji také obsedala, ale poté co mě na Hranečníku jak jezdí tramvaje nakopla do solaru (chtěla jsem ji převést..) když se něčeho bála .. no a skončilo to tak, že mi natrhla slezinu a ja skončila ve špitále .. konrád se to tenkrát nesměl dovědět .. jinak jsem jezdila Línka od Syslové Lenky a zonku, ta tam jsou ty časy ..

25.2.2007 20:33

cerridwen napsal(a):
SPIRIT : no tak to asi vim, anebo jsme se minuli, já se o Lentilu zacla starat někdy v době kdy odešla Jiřička, a vlastně jsem ji také obsedala, ale poté co mě na Hranečníku jak jezdí tramvaje nakopla do solaru (chtěla jsem ji převést..) když se něčeho bála .. no a skončilo to tak, že mi natrhla slezinu a ja skončila ve špitále .. konrád se to tenkrát nesměl dovědět .. jinak jsem jezdila Línka od Syslové Lenky a zonku, ta tam jsou ty časy ..

ty jo to je zmatený .. prostě jsem ji přestala jezdit, měla jsem zní strach .. pak jen vím, že sejmula kde koho .. odešla jsem a pořídila si koně vlastní no a ted jsem s koníčkem v Jablonci n. N.

26.2.2007 06:51

cerridwen napsal(a):
ty jo to je zmatený .. prostě jsem ji přestala jezdit, měla jsem zní strach .. pak jen vím, že sejmula kde koho .. odešla jsem a pořídila si koně vlastní no a ted jsem s koníčkem v Jablonci n. N.

cerridwen tak to ji asi jezdil po tobe. Privezli mu ji od Konrada, mel ji asi dva mesice v jine staji. Obsedla uz byla ale delala pry pekny hnusarny a tisickrat z ni spadl nez se s ni domluvil. Pak na ni zavodil nejaky kluk u Konrada, takovy mladicek, videla jsem ho na ni na jednom VT.

27.2.2007 06:42

seraphine napsal(a):
POZOR POZOR! Když už tu probírámě koně z Ostravska, mám ještě otázku. Nevíte někdo, kde by se mohla nacházet irská tinkerka FANY? Byla prodána asi před měsícem (dvěma? Nevím přesně) z ranče Sen Mery u Ústí nad Labem a kamarádka, která se o ni starala a jezdila ji, je z toho úplně zničená. Chtěla by Fanču (přezdívka Tank) najít a zjistit, jak se má, nebo jestli by byla možná i návštěva, bylo by to úplně skvělé...
Nepřibyla nedávno ve vašem okolí? Prodávala se dost draho, tak věřím, že by se nový majitel rád pochlubil. Přikládám foto z posledních společných sranda-závodů Fany a Anny.
Ozvěte se prosím...

netusim ze by mel nekdo v okoli takoveho kone... Ale na Ostravsku je staji mnoho...

27.2.2007 22:23

nikanie napsal(a):
Riky je od Zuzky,ne?

Jj, Riki je Zuzčin
Neznáme se?

28.2.2007 18:56

spirit napsal(a):
netusim ze by mel nekdo v okoli takoveho kone... Ale na Ostravsku je staji mnoho...

chci se jeste zeptat kdyz je sme u te ostravy kamoska ma koně Aleše je to plnas a jezdil pry parkury za Polanku ... tak jestli ho nekdo neznate nebo tak ..

28.2.2007 20:00

pilgrisek napsal(a):
chci se jeste zeptat kdyz je sme u te ostravy kamoska ma koně Aleše je to plnas a jezdil pry parkury za Polanku ... tak jestli ho nekdo neznate nebo tak ..

Ahoj ano Aleš jezdil parkura za Polanku, znám ho sportoval celkem dobře šel i nějaké S , jinak to je hezký ryzaček

28.2.2007 20:43

angel napsal(a):
Ahoj ano Aleš jezdil parkura za Polanku, znám ho sportoval celkem dobře šel i nějaké S , jinak to je hezký ryzaček

jééjda..nějak mi ta čeština nejde tak na večer chtěla jsem napsat "na Alešovi" né na "Aleši"

1.3.2007 13:51

pilgrisek napsal(a):

Jo... Aleš stál cca 300 m od nás! Můžu mít otázku? Vážně jste ho koupili za 60.000 i s přepravou?

1.3.2007 15:22

parkuracek napsal(a):
Sandra

Tak nevím, jestli se taky náhodou neznáme?! Já mám koníka ustájeného v Ostravě-Hrabové, už 8 rok a popravdě...potřebuju aspoň na čas změnit prostředí:-)v létě jsem se byla dívat v Polance na stáj od Evy Krivé a Pavla...ehm,mi teď vypadlo příjmení...není to ono?! Hrozně se mi to tam líbilo, ale nakonec to ztroskotalo na tom,že zatím nebylo kolbiště...jinak jsem byla absolutně nadšená a až tam budou volné boxy, jsem 1. zájemce

1.3.2007 18:47

gelnarka napsal(a):
Jo... Aleš stál cca 300 m od nás! Můžu mít otázku? Vážně jste ho koupili za 60.000 i s přepravou?

No ona ho prave kupovala za 20 000 ale pred ni ho mel jeste nejaky chlap..a nema ani zadne papiry tak nevim jestli je stratil nebo co.. nemas prosimte cislo na tu pani co ho mela???

1.3.2007 19:00

pilgrisek napsal(a):
No ona ho prave kupovala za 20 000 ale pred ni ho mel jeste nejaky chlap..a nema ani zadne papiry tak nevim jestli je stratil nebo co.. nemas prosimte cislo na tu pani co ho mela???

hoď mi semka e-maila... Pošlu ti to číslo!

1.3.2007 19:36

lunik napsal(a):
hoď mi semka e-maila... Pošlu ti to číslo!

pilgrisek@seznam.cz diky moc

2.3.2007 07:28

pilgrisek napsal(a):
pilgrisek@seznam.cz diky moc

pokud je to papirovy A1/1 tak by snad to nejak slo zajistit pres Jockey club ne?

2.3.2007 09:35

pilgrisek napsal(a):

Jinak - ALEŠ, narozený 1991, Anno (GER) s.v., Alenka /2243 Libanon

2.3.2007 17:08

lunik napsal(a):
Jinak - ALEŠ, narozený 1991, Anno (GER) s.v., Alenka /2243 Libanon

jo jo diky moc... rodice zname.... ale prodaval ho ten chlap jako 10-ti leteho... tak ji trochu ošulil no... znama taky prave rikala ze to je on a ze mu bude kolem tech 16

2.3.2007 20:37

seraphine napsal(a):
Jj, Riki je Zuzčin
Neznáme se?

To asi ne .já jen znám Zuzku trošku z Polanky,kdy tam měla Darose a já jezdila jednoho koníka tamtéž

3.3.2007 13:48

pegya napsal(a):

Ahoj... Tohle je Sacramoso Erna XLVI - 49.... Neboli Erny

3.3.2007 15:24

pierrette napsal(a):

Je tu někdo další z Třince?

3.3.2007 18:38

pierrette napsal(a):

Stájový kolega Ernyho..... Basir

4.3.2007 21:30

pilgrisek napsal(a):

Ahojky,

znám Aleška, jsem bývalá majitelka, už jsem Ti poslala mejlíka...
tel číslo co Ti dávala "gelnarka" už neplatí, změnila jsem zaměstnání - bylo služební...
pozdravuj mi čumáka :o) a díky za fotečku...co je níže :o)

5.3.2007 07:26

pierrette napsal(a):
Stájový kolega Ernyho..... Basir

Posilam jednu povedenou fotku z vikendu :)

5.3.2007 07:59

pierrette napsal(a):

A tady jeho sestra Ernika (ze stejné matky, ale po jiném otci)

5.3.2007 18:26

strelish napsal(a):
A tady jeho sestra Ernika (ze stejné matky, ale po jiném otci)

Jeee tak to je super ... Moc hezká kobylka.... Máš ještě fotky?

5.3.2007 19:21

pierrette napsal(a):
Jeee tak to je super ... Moc hezká kobylka.... Máš ještě fotky?

http://strelish.wz.cz

Fotky by byly, ale není čas je upravovat a strkat na web, ale něco tam je

6.3.2007 10:03

paffik napsal(a):
Ahojky,

znám Aleška, jsem bývalá majitelka, už jsem Ti poslala mejlíka...
tel číslo co Ti dávala "gelnarka" už neplatí, změnila jsem zaměstnání - bylo služební...
pozdravuj mi čumáka :o) a díky za fotečku...co je níže :o)

jo jo to uz sme taky zjistily s tim cislem no kamoska ti napsala email...

8.3.2007 08:19

pegya napsal(a):

Vim ze je brzo se na to ptat... ale kdo z vas nebo vasich staji v okoli bude poradat letos hubertovku?

8.3.2007 12:49

spirit napsal(a):
Vim ze je brzo se na to ptat... ale kdo z vas nebo vasich staji v okoli bude poradat letos hubertovku?

jo jo taky bych to rada vedela...ja vim akorat co pořádá Dáša Bracková z Heřmanic,,,

8.3.2007 18:22

pilgrisek napsal(a):
jo jo to uz sme taky zjistily s tim cislem no kamoska ti napsala email...

přišla sem na to že se zname!! potkaly sme se na srazu v čajce sice uz to bylo trosku davno ale i tak.... pamatujes??.............

8.3.2007 18:29

pilgrisek napsal(a):
jo jo taky bych to rada vedela...ja vim akorat co pořádá Dáša Bracková z Heřmanic,,,

Ahojky lidičky, posílám vám fotku moji milované šimlaté Doris a jejího black kamaráda

8.3.2007 18:32

lufinka napsal(a):
Ahojky lidičky, posílám vám fotku moji milované šimlaté Doris a jejího black kamaráda

No a další.....tady Doris dává najevo, že je nemáme otravovat nějakým focením

8.3.2007 18:36

lufinka napsal(a):
No a další.....tady Doris dává najevo, že je nemáme otravovat nějakým focením

A tady by ten foťák nejradši celý sežrala....

9.3.2007 15:02

lufinka napsal(a):
A tady by ten foťák nejradši celý sežrala....

Héééj lidi, nenechte OV umřít..............pište a bombardujte fotkama.....

10.3.2007 22:31

lufinka napsal(a):
Héééj lidi, nenechte OV umřít..............pište a bombardujte fotkama.....

Tak ještě já s Qee... Je to focené mobilem, tak omluvte nízkou kvalitu.

12.3.2007 12:22

seraphine napsal(a):
Tak ještě já s Qee... Je to focené mobilem, tak omluvte nízkou kvalitu.

tak já posílám nového Mačíka ze včera

12.3.2007 12:25

pegya napsal(a):

a ještě jedna

13.3.2007 08:10

pegya napsal(a):

Holky neznáte někdo tuhle slečnu/paní? měla by být majitelkou hřebce (valacha?) Froma (dříve Frodo). Je to hnědák s hvězdou, letos 2 roky. Pěkně prosím, smutně koukám. Pochází od nás a od prodeje o něm nemáme žádné zprávy... :-(

16.3.2007 14:35

impact napsal(a):
Holky neznáte někdo tuhle slečnu/paní? měla by být majitelkou hřebce (valacha?) Froma (dříve Frodo). Je to hnědák s hvězdou, letos 2 roky. Pěkně prosím, smutně koukám. Pochází od nás a od prodeje o něm nemáme žádné zprávy... :-(

Zase nam to tu nejak umira... jo mimochodem pujcujeme vozik tak kdyby nekdo potreboval jezdit na zavody a nemel jak tak pujcime na den za 500 nebo i s dopravou asi 10Kč/km je to celolaminat se sedlovnou

25.3.2007 12:48

pegya napsal(a):

Tak co, něco nového v Ostravě a okolí?

25.3.2007 12:51

pegya napsal(a):

Qee s Rikim ve výběhu.
Riki nám utekl kamsi do Polanky, tak teď je Qeenečka zase sama :-(

25.3.2007 12:52

pegya napsal(a):

Poslední Riki - to je ale zvědavec!

26.3.2007 11:25

seraphine napsal(a):
Poslední Riki - to je ale zvědavec!

Ahoooj. Jsem taky z Ostravy a chtěla jsem se zeptat pilgriska (Barči), odkud je? Možná bych měla zájem o přepravu na závody

26.3.2007 13:09

Jé, ty jsi hodná. Je to on. A je tam mejl na pí. Bíleckou. Snad ho vypátrám. Díky moc.

26.3.2007 19:21

terinkaa napsal(a):
Ahoooj. Jsem taky z Ostravy a chtěla jsem se zeptat pilgriska (Barči), odkud je? Možná bych měla zájem o přepravu na závody

ja sem z fifejd ale presneji vozik stoji v ostrave porubě... a pokud budes mit zajem tak staci zavolat 608444004 a jestli chces jezdit na zavody nejak pravidelne tak si muzes zjistit terminy zavodu aby ten vozik nebyl kdyztak obsazeny

28.9.2007 19:51

pegya napsal(a):

Já mám Koníka v Bašce b F-M

29.9.2007 11:15

alameda napsal(a):
Já mám Koníka v Bašce b F-M

Teda, že bysme to tu zase oživili...?:))
Jinak Baru, pojedeš k té Dáši, dělá huberta klasicky první týdne v listopadu, vychází to myslím na 6., nebo tak nějak...a příští týden je hubert v Loučce, tam je to fajné, akorát mezi těma westerňákam budu s tím angl. sedlem vtipná..:)
posílám pár foteček z výběhu..:)

29.9.2007 11:16

kukinatost napsal(a):
Jinak Baru, pojedeš k té Dáši, dělá huberta klasicky první týdne v listopadu, vychází to myslím na 6., nebo tak nějak...a příští týden je hubert v Loučce, tam je to fajné, akorát mezi těma westerňákam budu s tím angl. sedlem vtipná..:)

A keroušek už mi zase černá..:)

29.9.2007 11:19

pegya napsal(a):

Tak a tady Gasula hypnotizuje horizont..:)

29.9.2007 12:44

kukinatost napsal(a):

Ahoj no k Daši jedem teda uvidim jestli nebude Pilgrin nejak nesnesitelny mezi tolika konma ale doufam ze teda ne... (za 2 tydny mame huberta u nas tak to vyzkousim aspon). A kde je ta Loučka??ja totiz vubec netusim tak urcite se tam najde jeste nekdo normal v anglii ne??
taky sem to skousela v anglii ale myslim ze west. je lepsi
PS:omlouvam se za kvalitu fotky ale lip to udelat neslo

29.9.2007 12:56

kukinatost napsal(a):
Tak a tady Gasula hypnotizuje horizont..:)

A my se taky přidáme
Kathleen-Jablunkovsko
když tak kukněte www.moncatko.estranky.cz

29.9.2007 13:01

monca napsal(a):
A my se taky přidáme
Kathleen-Jablunkovsko
když tak kukněte www.moncatko.estranky.cz

a ještě jedna

29.9.2007 13:28

monca napsal(a):
a ještě jedna

Ahoj všici Neznáte někdo nááhodou stáj v Bašce - Frýdek Místek? Zajímalo by mě, jací tam jsou teď koníci Díky Monča

1.10.2007 13:40

monca napsal(a):
a ještě jedna

ahoj,
tak už ste byly někdo na nejakem tom hubertovi??Ja jen doufam že ten muj kounouch zvladne a neumre nekde v pulceuvidime no

2.10.2007 12:06

moninka napsal(a):
Ahoj všici Neznáte někdo nááhodou stáj v Bašce - Frýdek Místek? Zajímalo by mě, jací tam jsou teď koníci Díky Monča

Baška je tady kousek od nás..já jsem z Hodoňovic..... kdysi jsem tam chodila, když jízdárna začínala, ale co je tam nová šéfka, tak jsem tam nebyla. A taky mám vlastního koně, že...i když Usa tam se mnou taky chodila jako malá...taky má ještě dodnes jizvu na krku od Dana.

Pokud vím, mají frísanku a nějakého QH hřebce a jiné koně...jména už nevím, ale myslím, že mají webovky na estránkách....

2.10.2007 12:08

lucky napsal(a):
Baška je tady kousek od nás..já jsem z Hodoňovic..... kdysi jsem tam chodila, když jízdárna začínala, ale co je tam nová šéfka, tak jsem tam nebyla. A taky mám vlastního koně, že...i když Usa tam se mnou taky chodila jako malá...taky má ještě dodnes jizvu na krku od Dana.

Pokud vím, mají frísanku a nějakého QH hřebce a jiné koně...jména už nevím, ale myslím, že mají webovky na estránkách....

http://www.jkdrevenydvurbaska.estranky.cz/

2.10.2007 13:16

pilgrisek napsal(a):
ahoj,
tak už ste byly někdo na nejakem tom hubertovi??Ja jen doufam že ten muj kounouch zvladne a neumre nekde v pulceuvidime no

Ahoj všem, tak koukám že tu je pár známých koníčků.Psalo se tu o Aleškovi.Tak toho má jedna fajn holka v Jistebníku ještě s jedním novým koníkem.A Seimi patří jedné slečně, která s ní jezdí po závodech, jsou moc pěkná dvojka,nyní je v Č.Těšíně.
Jinak my jsme kousek od Jablunkova - Shayla a Lupínek

2.10.2007 13:26

thesis napsal(a):
Ahoj všem, tak koukám že tu je pár známých koníčků.Psalo se tu o Aleškovi.Tak toho má jedna fajn holka v Jistebníku ještě s jedním novým koníkem.A Seimi patří jedné slečně, která s ní jezdí po závodech, jsou moc pěkná dvojka,nyní je v Č.Těšíně.
Jinak my jsme kousek od Jablunkova - Shayla a Lupínek

Zdravim vsechny z tohoto okoli...kdysi jsem jezdila v RIAS F-M a pak JK Bruzovice,pak jsem se odstehovala a ztratili se mi nekteri orove z oci...nevite tak nahodou nekdo o koni TOBY - ryzak,zadni bile,bohuzel uz si nepamatuju puvod ani narozeni,koupila si jej nejaka pani na voltiz a odesla s nim k Albrechticim,nebo tak nejak....neznate?

2.10.2007 15:20

limitek napsal(a):
Zdravim vsechny z tohoto okoli...kdysi jsem jezdila v RIAS F-M a pak JK Bruzovice,pak jsem se odstehovala a ztratili se mi nekteri orove z oci...nevite tak nahodou nekdo o koni TOBY - ryzak,zadni bile,bohuzel uz si nepamatuju puvod ani narozeni,koupila si jej nejaka pani na voltiz a odesla s nim k Albrechticim,nebo tak nejak....neznate?

doubrava

2.10.2007 23:08

sakiron napsal(a):
doubrava

Neznáte náhopdou někdo plnokrevnou kobylu A1/1 jménem Friseta? Možná se to psalo trošku jinak. Byla prodána někam k Frídku místku asi před čtrnácti lety.Byla to taková drobná ryzka z dlouhou úzkou lysinou.Je to už moře let, když jsem se o ní starala ...Pokud ještě žije, tak by jí mohlo být asi kolem 22 let. Prosím popřemýšlejte, jestli tam má někdo nějaké dostiháky, nebo jste ji někde někdy viděli.Děkuji.

17.10.2007 18:53

pegya napsal(a):
a Sejmi

No téda to bych neřekla že byla taková divná :D... Te´d je Seiminka upe krasavice posílám fotečku ze závodů 22.9.2007 Teď už Seimi není v Ostravě ale v Českém Těšíně .....s pozdravem její nová majitelka Katka

17.10.2007 19:03

jessika napsal(a):
Neznáte náhopdou někdo plnokrevnou kobylu A1/1 jménem Friseta? Možná se to psalo trošku jinak. Byla prodána někam k Frídku místku asi před čtrnácti lety.Byla to taková drobná ryzka z dlouhou úzkou lysinou.Je to už moře let, když jsem se o ní starala ...Pokud ještě žije, tak by jí mohlo být asi kolem 22 let. Prosím popřemýšlejte, jestli tam má někdo nějaké dostiháky, nebo jste ji někde někdy viděli.Děkuji.

TAK TEDY nějakou fotečku ještě mojí krasavice Vidím, že se o ní dost debatovalo ....Seimi je nyní v Českém Těšíně již od 8.5.2007..moc šikovná kobylka a dost na sobě zapracovala a dostala se do té nejlepší formy jezdíme spolu pakrury do stupně Z a očividně ji to baví, protože jak vidi skok tak je nezastavitelná :D....

17.10.2007 19:06

kaculka napsal(a):
TAK TEDY nějakou fotečku ještě mojí krasavice Vidím, že se o ní dost debatovalo ....Seimi je nyní v Českém Těšíně již od 8.5.2007..moc šikovná kobylka a dost na sobě zapracovala a dostala se do té nejlepší formy jezdíme spolu pakrury do stupně Z a očividně ji to baví, protože jak vidi skok tak je nezastavitelná :D....

Ještě Seimi
Že ji to slusí lepe ostrihana na parkuraka

17.10.2007 19:20

kaculka napsal(a):
Ještě Seimi
Že ji to slusí lepe ostrihana na parkuraka

Seimi :Ne že bysme se nudily :D ale čekaly jsme na Kasimu

8.1.2008 11:51

kaculka napsal(a):
Seimi :Ne že bysme se nudily :D ale čekaly jsme na Kasimu

POníka jménem Apollo Je to pony (valach) VKH kolem 135cm barva prokvetlý vraník.Je to koník který mě naučil hodně a ktereho jsem měla moc ráda je nebop byl v MAjetku Hany Navrátilové v Petřvaldě...ZA jakoukoliv informaci budu moc rada a vděčná :-) klidně aj piště na meil konka.k@seznam.cz nebo na ICQ 318-119-654

Přidejte reakci

Přidat smajlík