kobylka sh.araba, rok a půl stará, bez PP.Velice hodná, vychovaná, skvělá mechanika.
Na fotce je z konce léta.
beruska727
napsal(a):
kobylka sh.araba, rok a půl stará, bez PP.Velice hodná, vychovaná, skvělá mechanika.
Taky prodávám koníka-poníka,nar 7/06,bez PP,registrovaný-má modrý průkaz.V dospělosti cca 135KVH,hodný,nekope, nekouše, citlivý a vnímavý po matce.
thesis
napsal(a):
Taky prodávám koníka-poníka,nar 7/06,bez PP,registrovaný-má modrý průkaz.V dospělosti cca 135KVH,hodný,nekope, nekouše, citlivý a vnímavý po matce.
Na první fotce má cca měsíc,další je už starší cca 4-5měs.
thesis
napsal(a):
Na první fotce má cca měsíc,další je už starší cca 4-5měs.
A nejnovější 7měsíců,to už je řádně vyžraný a chlupatý.Jeho cena je 8tis,možno i na 2splátky,kontakt thesis.dedra@centrum.cz více info a foto na www.sonia.estranky.cz , www.horseandpony.estranky.cz nebo taky na www.miltonclub.estranky.cz
markemic
napsal(a):
Je krásnejhned bych brala
Kobča khv 130, cena 10 000
amadina
napsal(a):
Shetland kobylka khv 115, výžeh cena 5-6000 Věk 14 let
beruska727
napsal(a):
klisna 13let Čt o: Dietward 84 m:po:Alonzo , zapsána v PK
beruska727
napsal(a):
odstávče shagya - hřebeček
beruska727
napsal(a):
mám k prodeji 9+-měs. hřebečka po Veneur du Luc tel 608926749
luda
napsal(a):
Měla bych zájem o kobču 130 za 10 000.
Je to od amadina(Janina)
Děkuji
Kontakt: lucie.dibla@centrum.cz
Prodám 3 pony:
Hucul: 135 cm, 11 let, valach. 12.tis Kč
Bílý pony: 130 cm, valach, 5 let, valach 10.tis Kč
Strakáč, 1 rok, v dospělosti 130 cm, bez modrého průkazu 6.tis Kč.
Všichni celoročně venku, nenároční, očkovaní, odčervení.
petrakratka75@seznam.cz
kratka
napsal(a):
Prodám 3 pony:
petrakratka75@seznam.cz
ahoj Kratko odkud jsou ty poníci?Máte je ještě?A mohla bys mi prosím poslat ještě ňejakou fotešku toho bílýho poníka?
kajushka
napsal(a):
ahoj Kratko odkud jsou ty poníci?Máte je ještě?A mohla bys mi prosím poslat ještě ňejakou fotešku toho bílýho poníka?
Ahoj,koupím odstavče nebo klisnu-kobylku pony Od 130 do 145 cena odstavče-kolem 8 000.Starší kolem 12 000.tis,
Lucie.dibla@centrum.cz
moje kobča
beruska727
napsal(a):
Prodáváme skoro roční hříbata. Více na www.ranchclibchavy.wbs.cz
teryneczka
napsal(a):
A kolik holčina na koníkovi měří??? ... Buďto je hooodně vysoká nebo má koník ke 135cm hooodně daleko ...
Jestli to myslíš na mě,tak na první fotce má asi měsíc,jeho matka má 115KVH a nyní je on skoro stejně velký ale už se také změnila cena na 6000,- a při prodeji do 5.3 jen 5000,-
kratka
napsal(a):
Prodám 3 pony:
petrakratka75@seznam.cz
Ahoj Peťko,jak to vypadá s Matesem? Ráda bych věděla kam půjde,přecijenom je to otec Sendy.Přidávám její foto,paa Anička.
anushka
napsal(a):
Ahoj Peťko,jak to vypadá s Matesem? Ráda bych věděla kam půjde,přecijenom je to otec Sendy.Přidávám její foto,paa Anička.
Ahoj, zatim nevim. Jedna slečna má zájem na něj chodit jezdit. Akorát bych byla radši, aby měl někoho, kdo se mu bude věnovat a šel pryč. Znáš je. Pořád za mnou šmějdí a čumí, co by vyved, abych se mu věnovala. Všechno mi bere a stěhuje cokoliv co položim na zem. Háčky v bahně mizej denně a kartáče jsou zabahněný k nepoužití. Kolikrát se už nemůžu ani zlobit, musim se smát. Navím mám kobylu těsně před porodem, kterou začal šikanovat. Asi jí oplácí, jak ho "masakrovala", když ještě neměla místo břicha balón :-) Petra
kratka
napsal(a):
Ahoj, zatim nevim. Jedna slečna má zájem na něj chodit jezdit. Akorát bych byla radši, aby měl někoho, kdo se mu bude věnovat a šel pryč. Znáš je. Pořád za mnou šmějdí a čumí, co by vyved, abych se mu věnovala. Všechno mi bere a stěhuje cokoliv co položim na zem. Háčky v bahně mizej denně a kartáče jsou zabahněný k nepoužití. Kolikrát se už nemůžu ani zlobit, musim se smát. Navím mám kobylu těsně před porodem, kterou začal šikanovat. Asi jí oplácí, jak ho "masakrovala", když ještě neměla místo břicha balón :-) Petra
Já bych si ho ráda koupila,vždyť to víš,ale nemám na něj teď penízky a pořád ještě splácím Sendy.Tak to je zatím fajn bych řekla,že bude někdo kdo na něm bude aspoň jezdit,třeba se mu bude ta holčina věnovat tak jak by mu prospělo.A co Pikouš? NO on Mates už od pohledu vypadá jak "rošťák" tak snad si to snim kobča vyřídí
posílám fotku jak Sendy "pronásleduje" mojí fenku,snad tam bude něco vidět,je trochu mázlá ale luxusní
anushka
napsal(a):
Já bych si ho ráda koupila,vždyť to víš,ale nemám na něj teď penízky a pořád ještě splácím Sendy.Tak to je zatím fajn bych řekla,že bude někdo kdo na něm bude aspoň jezdit,třeba se mu bude ta holčina věnovat tak jak by mu prospělo.A co Pikouš? NO on Mates už od pohledu vypadá jak "rošťák" tak snad si to snim kobča vyřídí
posílám fotku jak Sendy "pronásleduje" mojí fenku,snad tam bude něco vidět,je trochu mázlá ale luxusní
ježiš,tak tady se ta fotka zmenšila a vypadá děsně,tak dám jinou..
amadina
napsal(a):
Chtěla bych se zeptat na kobylku nabízenou uživatelem amadina
Chtěla bych se zeptat, zda kobylka (KHV 1303, cena 10,000 Kč) je přiježděná tak, aby bylo možné na ni posadit děti jak více vyježděné, tak i začátečníky. Nepotřebujeme skokový talent, stačí když bude koník na děti hodný a bude na ně pod sedlem reagovat.
nightdevil
napsal(a):
Chtěla bych se zeptat na kobylku nabízenou uživatelem amadina
Chtěla bych se zeptat, zda kobylka (KHV 1303, cena 10,000 Kč) je přiježděná tak, aby bylo možné na ni posadit děti jak více vyježděné, tak i začátečníky. Nepotřebujeme skokový talent, stačí když bude koník na děti hodný a bude na ně pod sedlem reagovat.
A ještě jsem si vůbec neuvědomila jaký je prosím věk kobylky?
anushka
napsal(a):
Pikouš dobrý. Je hodnej. Takovej mouchy snězte si mě. Zatím. No a do bezplatnýho pronájmu by si ho nechtěla? Na jaře mu bude 5 let a nedělá nic. Mám 2 ridgebacky a Mates je taky pronásleduje, prostě geny..... . Ale fotky bych určitě nezvládla při tý jejich rychlosti udělat, jsi fakt dobrá...
beruska727
napsal(a):
Na prodej LEVNĚ pony hřebeček 2 letý ČSP s PP, 2 výžehy, očkovaný, odčervený, strouhaný, lehce obsedlý, dobrý skokan, vhodný i pro děti, samostatný. Kroměříž. dominicca@seznam.cz , 728737727
kratka
napsal(a):
Pikouš dobrý. Je hodnej. Takovej mouchy snězte si mě. Zatím. No a do bezplatnýho pronájmu by si ho nechtěla? Na jaře mu bude 5 let a nedělá nic. Mám 2 ridgebacky a Mates je taky pronásleduje, prostě geny..... . Ale fotky bych určitě nezvládla při tý jejich rychlosti udělat, jsi fakt dobrá...
Napiš mi na meil prosímtě,já ten tvůj nějak nemůžu najít
dominicca
napsal(a):
Na prodej LEVNĚ pony hřebeček 2 letý ČSP s PP, 2 výžehy, očkovaný, odčervený, strouhaný, lehce obsedlý, dobrý skokan, vhodný i pro děti, samostatný. Kroměříž. dominicca@seznam.cz , 728737727
2 letý a pod sedlem? No tak to je super..... Jen bude za pár let oddělaný na nohy a hlavně s prosedlým hřbetem!!!!Chudák poníček....Rychle ho prodejte.
ladys
napsal(a):
2 letý a pod sedlem? No tak to je super..... Jen bude za pár let oddělaný na nohy a hlavně s prosedlým hřbetem!!!!Chudák poníček....Rychle ho prodejte.
Krucinál a já si připadala jak blbec, když jsem musela ve stájích vysvětlovat proč už na svojí kobylce nerajtuju, když už má ty dva roky a čtyři měsíce. I když fakt je ten, že nikdo neví jestli je koník čerstvě dvouletej.
zazika
napsal(a):
Krucinál a já si připadala jak blbec, když jsem musela ve stájích vysvětlovat proč už na svojí kobylce nerajtuju, když už má ty dva roky a čtyři měsíce. I když fakt je ten, že nikdo neví jestli je koník čerstvě dvouletej.
Je a teď koukám že je i dobrej skokan, no neber to!!! Chcete něco vidět? Koukejte! Není to krása?
zazika
napsal(a):
Je a teď koukám že je i dobrej skokan, no neber to!!! Chcete něco vidět? Koukejte! Není to krása?
valach 3 roky...sami.sheila@seznam.cz
sajma
napsal(a):
valach 3 roky...sami.sheila@seznam.cz
Prodám hřebečka ČT 1 rok. Levně! janavavr@seznam.cz
janavar
napsal(a):
Prodám hřebečka ČT 1 rok. Levně! janavavr@seznam.cz
Prodám hřebečka ČT 1 rok. levně! janavavr@seznam.cz
jaruska
napsal(a):
Jo,taky jsem koukala,na Bazoši je pár fotek,jak mu dávaj ,holky, docela zahulit,mlaďasovi.Skáče tam nejmíň padesátku,dvouletej valášek...HNUS!!!!!!
Pokud myslíš toho poníčka s mladou dívkou na závodech, tak v inzerátu píšou, že je to jeho otec...jinak je mi ho fakt líto A ještě na něm jezdí takhle VELKÝ a TĚŽKÝ holky! Dybych já neměla s těma svejma práce až nad hlavu, tak bych do něj šla a nechala bych ho ještě rok odpočívat. Chudák
whisper
napsal(a):
Pokud myslíš toho poníčka s mladou dívkou na závodech, tak v inzerátu píšou, že je to jeho otec...jinak je mi ho fakt líto A ještě na něm jezdí takhle VELKÝ a TĚŽKÝ holky! Dybych já neměla s těma svejma práce až nad hlavu, tak bych do něj šla a nechala bych ho ještě rok odpočívat. Chudák
No není to ten poník,to tam skáče opravdu jeho otec,ale stejně si myslím a na tom trvám,že jezdit na dvouletém poníkovi je sprostý.....
whisper
napsal(a):
Aby se to ujasnilo: na tý fotce neskáče ten malej, ale JEHO OTEC LIKEN. Ale mě to taky přijde hnus dát 2letýho poníka pod sedlo. Třeba je to tim, že je poník. Na dvouletka ČT už by si asi netroufli!
Tjo a na tý poslední fotce je dost zplavenej a ty dlouhý hnáty, co na něm seděj asi nebudou malýho děcka...
ladys
napsal(a):
Tjo a na tý poslední fotce je dost zplavenej a ty dlouhý hnáty, co na něm seděj asi nebudou malýho děcka...
Hřebeček Morfeus na prodej, hodný, základní návyky, registrovaný, očkovaný, odčervený.Narozen 5.4.2006.Atraktivní barva.Cena 12tis. Při rychlém jednání sleva na 10tis. Pouze do dobrých a zkušených rukou.Kontakt na majitelku xkonicix@seznam.cz nebo tel.: 739 657 722
thesis
napsal(a):
Hřebeček Morfeus na prodej, hodný, základní návyky, registrovaný, očkovaný, odčervený.Narozen 5.4.2006.Atraktivní barva.Cena 12tis. Při rychlém jednání sleva na 10tis. Pouze do dobrých a zkušených rukou.Kontakt na majitelku xkonicix@seznam.cz nebo tel.: 739 657 722
Předpoklad vyššího vzrůstu.Je to kříženec pony x Hafling
thesis
napsal(a):
Předpoklad vyššího vzrůstu.Je to kříženec pony x Hafling
Maminka 120KVH
thesis
napsal(a):
Maminka 120KVH
Otec 150KVH. Více fotek Morfeuse i jeho rodičů na www.civavy-ponici.ic.cz
thesis
napsal(a):
Otec 150KVH. Více fotek Morfeuse i jeho rodičů na www.civavy-ponici.ic.cz
A ještě foto s matkou,má na ni 9měsíců
markemic
napsal(a):
Moc pěknej koník
Děkuji. Morfík je stále na prodej, zájemkyně si koupi rozmyslela.
janavar
napsal(a):
Prodám hřebečka ČT 1 rok. levně! janavavr@seznam.cz
Nabízím k prodeji v červnu tříletou polokrevnou klisnu(ČT),KVH 165 cm.Velice hodná,temperamentní,učenlivá.
Předpoklady do ST parkuru,militari,drezura.
Nejlépe bych byla za pronájem-dlouhodobý,jedu do zahraničí nebo výměnu,přítel nemá zkušenosti s obsedáním.
pastorkova.eva@centrum.cz
kokoůtekkk

XXX.XXX.217.19
Vy si tu jako dáváte hezký koně ALE NEPÍŠETE že je vyprodaný laskavě pište komentáře pořádně i s cenou ani moje babička se tu nevyzná.