Koníci při práci na jízdárně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.2.2007 20:32

to jsem ja a verzinka trocha nekvalitni foto ale co uz

13.2.2007 20:37

sarulinka napsal(a):

no dovol....:-(to jsem fotila mimořásně jáááááápřekrásná fotka taková jasná,ostrá no prostě dokonalá

13.2.2007 20:39

nicynka napsal(a):
no dovol....:-(to jsem fotila mimořásně jáááááápřekrásná fotka taková jasná,ostrá no prostě dokonalá

No tak přidám se... já na Valince...škoda Valinky.. ...ale ma se dobře....:-)

13.2.2007 20:41

nicynka napsal(a):
No tak přidám se... já na Valince...škoda Valinky.. ...ale ma se dobře....:-)

šárynka na krásném plnokrevnem arabovi..prekrasny jak nese krk a jak ma bjnou hřívu

13.2.2007 20:42

sarulinka napsal(a):

Je ahoj holky...Jak se máte na chatě?Chystáte se na sezonu?Přidávám fotečku s mým miláčkem

13.2.2007 20:48

mispulka napsal(a):
Je ahoj holky...Jak se máte na chatě?Chystáte se na sezonu?Přidávám fotečku s mým miláčkem

je ahojky mame se skvele a co ty jako myslim tedka mas peknou fotesku

13.2.2007 20:51

sarulinka napsal(a):
je ahojky mame se skvele a co ty jako myslim tedka mas peknou fotesku

Taky dobrý!!!Ted už jo...Jak mi umřela Blanča tak to byla hrůza ale ted jsem s tímhle prckem a jsou z nás bezva kamarádiCo koníci?Je u vás něco nového?Na chatě jsem už dlouho nebyla...Zase se tam musím někdy přijet podívat

13.2.2007 20:54

mispulka napsal(a):
Taky dobrý!!!Ted už jo...Jak mi umřela Blanča tak to byla hrůza ale ted jsem s tímhle prckem a jsou z nás bezva kamarádiCo koníci?Je u vás něco nového?Na chatě jsem už dlouho nebyla...Zase se tam musím někdy přijet podívat

to je jasný máme novýho koníka a dovezli jsme si hříbátka co jsme měli z pastvin takze jinak dobrý

14.2.2007 07:20

sarulinka napsal(a):
to je jasný máme novýho koníka a dovezli jsme si hříbátka co jsme měli z pastvin takze jinak dobrý

Jůů a jakýho koníka?Jak se jmenuje a jaký má původ?A co Čiko?Jak ten se má?

14.2.2007 11:53

sarulinka napsal(a):

Já a Hardy při tréninku

14.2.2007 16:58

cheyenne napsal(a):
Já a Hardy při tréninku

Ahoj Cheyene, na tý fotce jste ve Svinčicích na drezúrním tréninku a L. Marešovou, viď. My tam v sobotu taky byli.....

14.2.2007 17:07

sarulinka napsal(a):

já se shirskou kobylkou Midnight Lady ze zoo Vyškov. Zrovna jsme dotrénovali. Pomaličku si zvyká i na jízdárnu, ikdyž s tím přiježďováním je to zatím dost slabé ohledně času.Fotka je focena z mobilu.

14.2.2007 18:17

mispulka napsal(a):
Jůů a jakýho koníka?Jak se jmenuje a jaký má původ?A co Čiko?Jak ten se má?

no my mu říkáme žako jmenuje se ale uplne jinak ale nevím jak přesně ale je to plemenej hřebec a je strašně malilinkatej ma tak 140 v kohoutku ma 6 let a je to qh a čiko? ten se ma skwěle

14.2.2007 18:26

tesky napsal(a):
já se shirskou kobylkou Midnight Lady ze zoo Vyškov. Zrovna jsme dotrénovali. Pomaličku si zvyká i na jízdárnu, ikdyž s tím přiježďováním je to zatím dost slabé ohledně času.Fotka je focena z mobilu.

tak tohle je pavlinka s caulynkou

14.2.2007 18:28

sarulinka napsal(a):
tak tohle je pavlinka s caulynkou

tak to jsem zase já s verzinkou

14.2.2007 18:44

sarulinka napsal(a):
tak to jsem zase já s verzinkou

a to je Pavlínka na svém ptákovi phoenixovi a kača její dvojče na fejince

14.2.2007 19:40

sarulinka napsal(a):
a to je Pavlínka na svém ptákovi phoenixovi a kača její dvojče na fejince

a to jsem ještě ja na kurzu s Valinkou

14.2.2007 19:42

sarulinka napsal(a):

a Pavlinčen bájný pták Phoenixpred obsedanim

14.2.2007 19:47

sarulinka napsal(a):

a tohle je feji a fren podruhé

14.2.2007 19:59

sarulinka napsal(a):
a tohle je feji a fren podruhé

a tad pavlinka trenuje na cauly na opracovisti pred zavodem

14.2.2007 21:48

sarulinka napsal(a):
a tad pavlinka trenuje na cauly na opracovisti pred zavodem

Tak to jsem já a Miguel, když jsem ho poprvé zkoušela. Je to zlatíčko, ale s westernem nemám moc zkušeností, tak musím makat. Copak to máte za plemena? Všichni westerňáci máte žůžo koně (i angličáci )

14.2.2007 21:49

ladys napsal(a):
Tak to jsem já a Miguel, když jsem ho poprvé zkoušela. Je to zlatíčko, ale s westernem nemám moc zkušeností, tak musím makat. Copak to máte za plemena? Všichni westerňáci máte žůžo koně (i angličáci )

Znovu

14.2.2007 22:19

ladys napsal(a):
Znovu

mno mám tam děsnej výraz
já a Čirčík..to jsme byli ještě oba ve formě..

15.2.2007 06:07

barbucha61 napsal(a):
mno mám tam děsnej výraz
já a Čirčík..to jsme byli ještě oba ve formě..

Samostatná práce:))

15.2.2007 06:17

klawdie napsal(a):
Samostatná práce:))

A ještě v tempu...

15.2.2007 06:17

klawdie napsal(a):
A ještě v tempu...

A ještě rychleji

15.2.2007 09:15

sarulinka napsal(a):

Tak takhle jsme pracovali já a Nico loni v létě

15.2.2007 09:18

nightdevil napsal(a):

A klus...

15.2.2007 09:19

nightdevil napsal(a):

A stát..no pokus

15.2.2007 12:29

muchlos napsal(a):
Ahoj Cheyene, na tý fotce jste ve Svinčicích na drezúrním tréninku a L. Marešovou, viď. My tam v sobotu taky byli.....

Ne ne, to jsme v hale v Hradci Králové na soukromém pravidelném tréninku... doufám, že letos ale vyjedem na nějaké soustředění...

15.2.2007 18:37

ladys napsal(a):

diky taky mas mooc pekneho konicka ta simla je ct po furioso,ta mala simla je qh ,ten hnedacek je ct po porter,ta strakoska je ph,to hribatko je taky ph a to rezave hribatko je ct a ten palominak je taky qh to je asi tak vse

15.2.2007 20:04

tesky napsal(a):

jee krasny konik ja si pamatuji ze jak jsme byli na zavodech ranci vyskov cara tak jsme prelezli plot a byli jsme v zoo a takovyho konika jsem tam videla vsak ty jsi taky focena v te jejich hale ne??

15.2.2007 20:15

sarulinka napsal(a):
diky taky mas mooc pekneho konicka ta simla je ct po furioso,ta mala simla je qh ,ten hnedacek je ct po porter,ta strakoska je ph,to hribatko je taky ph a to rezave hribatko je ct a ten palominak je taky qh to je asi tak vse

Jééé tak to máte pěkné stádečko..... Já mám toho valáška hnědáka appa x A1/1 a kobču QH.... Takže jezdíte tam všichni western, viď?? Ten palomiňák je skoro jako hafloš ( na první pohled ). je krásně nasvalený. Máte supr, že máte halu. To já musim mrznout venku . Hrůza. Navíc tady dneska děsně sněží, chjo....

15.2.2007 22:50

nightdevil napsal(a):
A stát..no pokus

Taky se občas trochu snažíme něco dělat.

16.2.2007 08:42

sarulinka napsal(a):

tak tohle byla naše první práce na jízdárně po tom, kdy jsme si Henryho přivezli

16.2.2007 09:26

michaela z napsal(a):
tak tohle byla naše první práce na jízdárně po tom, kdy jsme si Henryho přivezli

Tak tady jsem já s Ankýškem, bohužel špatná kvalita...

16.2.2007 10:46

ankie napsal(a):
Tak tady jsem já s Ankýškem, bohužel špatná kvalita...

taky pracujeme...

16.2.2007 11:03

sajma napsal(a):
taky pracujeme...

Když jsem se byla podívat na Montyho v Rakousku tak mě na něj Sandra pustila sednout...Tý brďo, poprvé v drezurním sedla...šílený...mno posuďte sami

tajemma danny napsal(a):
Když jsem se byla podívat na Montyho v Rakousku tak mě na něj Sandra pustila sednout...Tý brďo, poprvé v drezurním sedla...šílený...mno posuďte sami

a etě...

tajemma danny napsal(a):
a etě...

a etě jedna...

16.2.2007 13:06

tajemma danny napsal(a):
a etě jedna...

No tak soudím soudím a nevěděl jsem ,že kůň má VOLANT!!! Ty otěže držíte jak kolo od kamionu!!!!!!! Je to hrozné!!! Ale koníček je hezký,zbytek ne..

16.2.2007 13:38

stranger napsal(a):
No tak soudím soudím a nevěděl jsem ,že kůň má VOLANT!!! Ty otěže držíte jak kolo od kamionu!!!!!!! Je to hrozné!!! Ale koníček je hezký,zbytek ne..

HEH, to bude asi tím, že jsem Montyho nechtěla čubit nějakým taháním za hubu. Jinak jezdím bez trenéra a většinu času jako samouk neříkám že jezdím špičkově...hoď sem svou fotku ať vidím jak to má vypadat předpisově. Díky

16.2.2007 13:48

stranger napsal(a):

Pořád lepší držet ty otěže takhle (třeba u mladého koně je to i často potřeba), než tak jak na výše zveřejněných fotkách u sebe, ale na průvlečkách, takže vyjádření hrůzy u této fotky není na místě.

16.2.2007 14:05

stieberova napsal(a):
Pořád lepší držet ty otěže takhle (třeba u mladého koně je to i často potřeba), než tak jak na výše zveřejněných fotkách u sebe, ale na průvlečkách, takže vyjádření hrůzy u této fotky není na místě.

Mno díky za podporu Renato.

16.2.2007 16:21

tajemma danny napsal(a):
a etě jedna...

For tajemná dany: jooo to znám, taky jsem cca asi 14dní jezdila v drezurním sedle a než jsem si zvykla tak to trvalo. Fotky teda nemám, což mě mrzí :) Ale jinak musím říct, že pokud je kůň ochotnej ti pomoc se v tom "uvelebit" tak se na tom dá i jezdit :
Ami

16.2.2007 17:02

tesky napsal(a):

Ta shirská klisna je nádherná!!! Omlouvám se, že se tak ptám, ale je to Vyškov u Brna? Je možnost tam tuhle klisnu běžně vidět? A je tam pouze jeden kuň a nebo více? Prosím o odpověď, nebot´přítel by rád viděl někdy tyto koně, ale zatím se nám to nepodařilo. Přitom jezdíváme na ruzné chovatelské dny a akce, včetně Pardubic, Lysé... Dík: Monika

16.2.2007 21:13

amidala napsal(a):
For tajemná dany: jooo to znám, taky jsem cca asi 14dní jezdila v drezurním sedle a než jsem si zvykla tak to trvalo. Fotky teda nemám, což mě mrzí :) Ale jinak musím říct, že pokud je kůň ochotnej ti pomoc se v tom "uvelebit" tak se na tom dá i jezdit :
Ami

jo sedět vdrezurním sedle byla pro mě taky zajímavá zkušenost.Snad nejvíc mi vadily ty delší třmeny.....ale tak po týdnu to už bylo lepší.Jezdím v sedlech na střídačku-jednou drezurní a jednou zase klasika.Ale je pravda, že v té klasice to je lepší....

16.2.2007 22:14

monikafris napsal(a):
Ta shirská klisna je nádherná!!! Omlouvám se, že se tak ptám, ale je to Vyškov u Brna? Je možnost tam tuhle klisnu běžně vidět? A je tam pouze jeden kuň a nebo více? Prosím o odpověď, nebot´přítel by rád viděl někdy tyto koně, ale zatím se nám to nepodařilo. Přitom jezdíváme na ruzné chovatelské dny a akce, včetně Pardubic, Lysé... Dík: Monika

Ano, SHIRSKÁ kobylka je skutečně z Vyškova u Brna. Jeji tam možno běžně vidět, ale v sezóně. Nyní je se svojí mladší sestřičkou na stáji. Ale i tak, pokud by jste se tam zastavili a ona nebyla v ohradě, kterou návštěvníci vydí, jelikož asi nebude (čeká v červnu hříbátko), tak pokud se domluvíme spolu, tak bych vám ji mohla ukázat na stáji. Můj email je Tesky@seznam.cz. A moc děkuji, že se Vám líbí.

16.2.2007 22:16

sarulinka napsal(a):
jee krasny konik ja si pamatuji ze jak jsme byli na zavodech ranci vyskov cara tak jsme prelezli plot a byli jsme v zoo a takovyho konika jsem tam videla vsak ty jsi taky focena v te jejich hale ne??

SARULINKA: Ano se shirskou kobylkou jsme foceni v hale na ranči Čára. Je to jediné místo, kde se v okolí dá trénovat. Už máme v zoo i její dvouletou hnědou sestru Ajdu. Je v nějaké rubrice o chladnokrevnících, tak se tam na ni můžete podívat.

17.2.2007 10:54

michaela z napsal(a):
jo sedět vdrezurním sedle byla pro mě taky zajímavá zkušenost.Snad nejvíc mi vadily ty delší třmeny.....ale tak po týdnu to už bylo lepší.Jezdím v sedlech na střídačku-jednou drezurní a jednou zase klasika.Ale je pravda, že v té klasice to je lepší....

Já jsem byla na brigádě u jedné paní, kde jsem jezdila na drezurním sedle a je pravda, že v tom se udržet kdyby se mi kůň venku splašil a začal házet hrby asi hodně těžko udržela :))
Ty třmeny jsou taky chutovka : )ale po chvíli se v tom člověk aji uvelebí :)
Přidávám fotku Kobylky, kterou jsem občas jezdila

17.2.2007 17:21

amidala napsal(a):
Já jsem byla na brigádě u jedné paní, kde jsem jezdila na drezurním sedle a je pravda, že v tom se udržet kdyby se mi kůň venku splašil a začal házet hrby asi hodně těžko udržela :))
Ty třmeny jsou taky chutovka : )ale po chvíli se v tom člověk aji uvelebí :)
Přidávám fotku Kobylky, kterou jsem občas jezdila

s Kasenkou....

20.2.2007 20:05

daty napsal(a):
...

krasny haflosek

Přidejte reakci

Přidat smajlík