nicynka
napsal(a):
no dovol....:-(to jsem fotila mimořásně jáááááápřekrásná fotka taková jasná,ostrá no prostě dokonalá
No tak přidám se... já na Valince...škoda Valinky.. ...ale ma se dobře....:-)
nicynka
napsal(a):
No tak přidám se... já na Valince...škoda Valinky.. ...ale ma se dobře....:-)
šárynka na krásném plnokrevnem arabovi..prekrasny jak nese krk a jak ma bjnou hřívu
sarulinka
napsal(a):
to jsem ja a verzinka trocha nekvalitni foto ale co uz
Je ahoj holky...Jak se máte na chatě?Chystáte se na sezonu?Přidávám fotečku s mým miláčkem
sarulinka
napsal(a):
je ahojky mame se skvele a co ty jako myslim tedka mas peknou fotesku
Taky dobrý!!!Ted už jo...Jak mi umřela Blanča tak to byla hrůza ale ted jsem s tímhle prckem a jsou z nás bezva kamarádiCo koníci?Je u vás něco nového?Na chatě jsem už dlouho nebyla...Zase se tam musím někdy přijet podívat
mispulka
napsal(a):
Taky dobrý!!!Ted už jo...Jak mi umřela Blanča tak to byla hrůza ale ted jsem s tímhle prckem a jsou z nás bezva kamarádiCo koníci?Je u vás něco nového?Na chatě jsem už dlouho nebyla...Zase se tam musím někdy přijet podívat
to je jasný máme novýho koníka a dovezli jsme si hříbátka co jsme měli z pastvin takze jinak dobrý
sarulinka
napsal(a):
Já a Hardy při tréninku
cheyenne
napsal(a):
Já a Hardy při tréninku
Ahoj Cheyene, na tý fotce jste ve Svinčicích na drezúrním tréninku a L. Marešovou, viď. My tam v sobotu taky byli.....
sarulinka
napsal(a):
já se shirskou kobylkou Midnight Lady ze zoo Vyškov. Zrovna jsme dotrénovali. Pomaličku si zvyká i na jízdárnu, ikdyž s tím přiježďováním je to zatím dost slabé ohledně času.Fotka je focena z mobilu.
tesky
napsal(a):
já se shirskou kobylkou Midnight Lady ze zoo Vyškov. Zrovna jsme dotrénovali. Pomaličku si zvyká i na jízdárnu, ikdyž s tím přiježďováním je to zatím dost slabé ohledně času.Fotka je focena z mobilu.
tak tohle je pavlinka s caulynkou
sarulinka
napsal(a):
tak tohle je pavlinka s caulynkou
tak to jsem zase já s verzinkou
sarulinka
napsal(a):
tak to jsem zase já s verzinkou
a to je Pavlínka na svém ptákovi phoenixovi a kača její dvojče na fejince
sarulinka
napsal(a):
a to je Pavlínka na svém ptákovi phoenixovi a kača její dvojče na fejince
a to jsem ještě ja na kurzu s Valinkou
sarulinka
napsal(a):
a Pavlinčen bájný pták Phoenixpred obsedanim
sarulinka
napsal(a):
a tohle je feji a fren podruhé
sarulinka
napsal(a):
a tohle je feji a fren podruhé
a tad pavlinka trenuje na cauly na opracovisti pred zavodem
sarulinka
napsal(a):
a tad pavlinka trenuje na cauly na opracovisti pred zavodem
Tak to jsem já a Miguel, když jsem ho poprvé zkoušela. Je to zlatíčko, ale s westernem nemám moc zkušeností, tak musím makat. Copak to máte za plemena? Všichni westerňáci máte žůžo koně (i angličáci
)
ladys
napsal(a):
Tak to jsem já a Miguel, když jsem ho poprvé zkoušela. Je to zlatíčko, ale s westernem nemám moc zkušeností, tak musím makat. Copak to máte za plemena? Všichni westerňáci máte žůžo koně (i angličáci
)
Znovu
ladys
napsal(a):
Znovu
mno mám tam děsnej výraz
já a Čirčík..to jsme byli ještě oba ve formě..
barbucha61
napsal(a):
mno mám tam děsnej výraz
já a Čirčík..to jsme byli ještě oba ve formě..
Samostatná práce:))
sarulinka
napsal(a):
Tak takhle jsme pracovali já a Nico loni v létě
nightdevil
napsal(a):
A klus...
nightdevil
napsal(a):
A stát..no pokus
ladys
napsal(a):
)
diky taky mas mooc pekneho konicka ta simla je ct po furioso,ta mala simla je qh ,ten hnedacek je ct po porter,ta strakoska je ph,to hribatko je taky ph a to rezave hribatko je ct a ten palominak je taky qh to je asi tak vse
tesky
napsal(a):
jee krasny konik ja si pamatuji ze jak jsme byli na zavodech ranci vyskov cara tak jsme prelezli plot a byli jsme v zoo a takovyho konika jsem tam videla vsak ty jsi taky focena v te jejich hale ne??
sarulinka
napsal(a):
diky taky mas mooc pekneho konicka ta simla je ct po furioso,ta mala simla je qh ,ten hnedacek je ct po porter,ta strakoska je ph,to hribatko je taky ph a to rezave hribatko je ct a ten palominak je taky qh to je asi tak vse
Jééé tak to máte pěkné stádečko..... Já mám toho valáška hnědáka appa x A1/1 a kobču QH.... Takže jezdíte tam všichni western, viď?? Ten palomiňák je skoro jako hafloš ( na první pohled
). je krásně nasvalený. Máte supr, že máte halu. To já musim mrznout venku
. Hrůza. Navíc tady dneska děsně sněží, chjo....
nightdevil
napsal(a):
A stát..no pokus
Taky se občas trochu snažíme něco dělat.
sarulinka
napsal(a):
tak tohle byla naše první práce na jízdárně po tom, kdy jsme si Henryho přivezli
michaela z
napsal(a):
tak tohle byla naše první práce na jízdárně po tom, kdy jsme si Henryho přivezli
Tak tady jsem já s Ankýškem, bohužel špatná kvalita...
ankie
napsal(a):
Tak tady jsem já s Ankýškem, bohužel špatná kvalita...
taky pracujeme...
sajma
napsal(a):
taky pracujeme...
Když jsem se byla podívat na Montyho v Rakousku tak mě na něj Sandra pustila sednout...Tý brďo, poprvé v drezurním sedla...šílený...mno posuďte sami
tajemma danny
napsal(a):
Když jsem se byla podívat na Montyho v Rakousku tak mě na něj Sandra pustila sednout...Tý brďo, poprvé v drezurním sedla...šílený...mno posuďte sami
a etě...
stranger
napsal(a):
No tak soudím soudím a nevěděl jsem ,že kůň má VOLANT!!! Ty otěže držíte jak kolo od kamionu!!!!!!! Je to hrozné!!! Ale koníček je hezký,zbytek ne..
HEH, to bude asi tím, že jsem Montyho nechtěla čubit nějakým taháním za hubu. Jinak jezdím bez trenéra a většinu času jako samouk neříkám že jezdím špičkově...hoď sem svou fotku ať vidím jak to má vypadat předpisově. Díky
stranger
napsal(a):
No tak soudím soudím a nevěděl jsem ,že kůň má VOLANT!!! Ty otěže držíte jak kolo od kamionu!!!!!!! Je to hrozné!!! Ale koníček je hezký,zbytek ne..
Pořád lepší držet ty otěže takhle (třeba u mladého koně je to i často potřeba), než tak jak na výše zveřejněných fotkách u sebe, ale na průvlečkách, takže vyjádření hrůzy u této fotky není na místě.
tesky
napsal(a):
Ta shirská klisna je nádherná!!! Omlouvám se, že se tak ptám, ale je to Vyškov u Brna? Je možnost tam tuhle klisnu běžně vidět? A je tam pouze jeden kuň a nebo více? Prosím o odpověď, nebot´přítel by rád viděl někdy tyto koně, ale zatím se nám to nepodařilo. Přitom jezdíváme na ruzné chovatelské dny a akce, včetně Pardubic, Lysé... Dík: Monika
amidala
napsal(a):
For tajemná dany: jooo to znám, taky jsem cca asi 14dní jezdila v drezurním sedle a než jsem si zvykla tak to trvalo. Fotky teda nemám, což mě mrzí :) Ale jinak musím říct, že pokud je kůň ochotnej ti pomoc se v tom "uvelebit" tak se na tom dá i jezdit :
Ami
jo sedět vdrezurním sedle byla pro mě taky zajímavá zkušenost.Snad nejvíc mi vadily ty delší třmeny.....ale tak po týdnu to už bylo lepší.Jezdím v sedlech na střídačku-jednou drezurní a jednou zase klasika.Ale je pravda, že v té klasice to je lepší....
monikafris
napsal(a):
Ta shirská klisna je nádherná!!! Omlouvám se, že se tak ptám, ale je to Vyškov u Brna? Je možnost tam tuhle klisnu běžně vidět? A je tam pouze jeden kuň a nebo více? Prosím o odpověď, nebot´přítel by rád viděl někdy tyto koně, ale zatím se nám to nepodařilo. Přitom jezdíváme na ruzné chovatelské dny a akce, včetně Pardubic, Lysé... Dík: Monika
Ano, SHIRSKÁ kobylka je skutečně z Vyškova u Brna. Jeji tam možno běžně vidět, ale v sezóně. Nyní je se svojí mladší sestřičkou na stáji. Ale i tak, pokud by jste se tam zastavili a ona nebyla v ohradě, kterou návštěvníci vydí, jelikož asi nebude (čeká v červnu hříbátko), tak pokud se domluvíme spolu, tak bych vám ji mohla ukázat na stáji. Můj email je Tesky@seznam.cz. A moc děkuji, že se Vám líbí.
sarulinka
napsal(a):
jee krasny konik ja si pamatuji ze jak jsme byli na zavodech ranci vyskov cara tak jsme prelezli plot a byli jsme v zoo a takovyho konika jsem tam videla vsak ty jsi taky focena v te jejich hale ne??
SARULINKA: Ano se shirskou kobylkou jsme foceni v hale na ranči Čára. Je to jediné místo, kde se v okolí dá trénovat. Už máme v zoo i její dvouletou hnědou sestru Ajdu. Je v nějaké rubrice o chladnokrevnících, tak se tam na ni můžete podívat.
michaela z
napsal(a):
jo sedět vdrezurním sedle byla pro mě taky zajímavá zkušenost.Snad nejvíc mi vadily ty delší třmeny.....ale tak po týdnu to už bylo lepší.Jezdím v sedlech na střídačku-jednou drezurní a jednou zase klasika.Ale je pravda, že v té klasice to je lepší....
Já jsem byla na brigádě u jedné paní, kde jsem jezdila na drezurním sedle a je pravda, že v tom se udržet kdyby se mi kůň venku splašil a začal házet hrby asi hodně těžko udržela :))
Ty třmeny jsou taky chutovka : )ale po chvíli se v tom člověk aji uvelebí :)
Přidávám fotku Kobylky, kterou jsem občas jezdila
amidala
napsal(a):
Já jsem byla na brigádě u jedné paní, kde jsem jezdila na drezurním sedle a je pravda, že v tom se udržet kdyby se mi kůň venku splašil a začal házet hrby asi hodně těžko udržela :))
Ty třmeny jsou taky chutovka : )ale po chvíli se v tom člověk aji uvelebí :)
Přidávám fotku Kobylky, kterou jsem občas jezdila
s Kasenkou....