nightdevil
napsal(a):
Sem vkládejte fotky, kde je nějaké větší stádečko. Je moc hezké, když je hodně koní pohromadě, jen je to málo vidět:-(
No tak stádečko to je, sice ne moc velký, ale alespoň něco
cody
napsal(a):
No tak stádečko to je, sice ne moc velký, ale alespoň něco
Ještě jedna
nightdevil
napsal(a):
Sem vkládejte fotky, kde je nějaké větší stádečko. Je moc hezké, když je hodně koní pohromadě, jen je to málo vidět:-(
No tak já přidám naše stádečko,pánská jízda
nightdevil
napsal(a):
máme taky velké stádečko, sice to nejsou koníci ale žijou tam skoro jak sousedé
lenocka
napsal(a):
Cody ty jezdíš ve Štěticích?
Už ne, ale jezdila jsem. A dokonce se známe
I Vojtu znám. I Ebra. Už tam nejezdím a obvykle se ke Štěticícm nehlásím, proč, to tu moc rozvádět nechci. Kdyžtak písni na mail
nightdevil
napsal(a):
hrátky našich těžkých hřebců v loni v březnu.To ale bylo sněhu
nightdevil
napsal(a):
a ještě jedna loňská,část 60ti hlavého stádečka
ranc sedicibyk
napsal(a):
a ještě jedna loňská,část 60ti hlavého stádečka
cody
napsal(a):
Už ne, ale jezdila jsem. A dokonce se známe
I Vojtu znám. I Ebra. Už tam nejezdím a obvykle se ke Štěticícm nehlásím, proč, to tu moc rozvádět nechci. Kdyžtak písni na mail
Cody, to je hezký jak se tady ty lidi potkávaj ... Lenku s Vercou i jejich mazliky znam docela dobre, ale na tebe jsem nepřisla... mělas tam nejakého oblibence??? Jinak já už ted ve Štet. bývam fakt vyjímečně, ale zrovna ted v sobotu tam pojedu jednu vyjiždku se starým známým, tak se tesim.
Na fotce krystal se známou, minulé jaro.
kamzik
napsal(a):
Cody, to je hezký jak se tady ty lidi potkávaj ... Lenku s Vercou i jejich mazliky znam docela dobre, ale na tebe jsem nepřisla... mělas tam nejakého oblibence??? Jinak já už ted ve Štet. bývam fakt vyjímečně, ale zrovna ted v sobotu tam pojedu jednu vyjiždku se starým známým, tak se tesim.
Na fotce krystal se známou, minulé jaro.
Jojo měla. Nejdřív Apola, potom když jsem se zlepšila, tak Putzi a Lucky.
Myslím, že se neznáme, je to už pár let, co jsem tam jezdila.
cody
napsal(a):
Jojo měla. Nejdřív Apola, potom když jsem se zlepšila, tak Putzi a Lucky.
Myslím, že se neznáme, je to už pár let, co jsem tam jezdila.
hmm, tak to nevim... Taky z tvé zprávy chápu, žes tam neinstruktorovala... jinak já tam začala jezddit tak před 5-6lety. ty jo, to už je dávano! A nejvic jsem tam byla tak před 4-5 lety.
Fotka snad bude videt - ale pochopí ji stejne jen ti, co to tam znají
kamzik
napsal(a):
hmm, tak to nevim... Taky z tvé zprávy chápu, žes tam neinstruktorovala... jinak já tam začala jezddit tak před 5-6lety. ty jo, to už je dávano! A nejvic jsem tam byla tak před 4-5 lety.
Byla jsem tam i jako instruktor v roce 2003 a jaro 2004. To zlepšení se týkalo jízdy bez sedla, v sedle jsem uměla.
Fotku nějak nepobírám
cody
napsal(a):
Byla jsem tam i jako instruktor v roce 2003 a jaro 2004. To zlepšení se týkalo jízdy bez sedla, v sedle jsem uměla.
Fotku nějak nepobírám
fotka je z vesnice - v těch dveřích byl vždy videt odraz celého kone a jezdce a tak asi každý instruktor (a jezdec, co si toho všimnul), který jel okolo se koukal jak na tom koni vlastně vypadá
A ted nekde jezdíš? A od kud jsi - z JČ?
(fotka není ze štetic)
kamzik
napsal(a):
fotka je z vesnice - v těch dveřích byl vždy videt odraz celého kone a jezdce a tak asi každý instruktor (a jezdec, co si toho všimnul), který jel okolo se koukal jak na tom koni vlastně vypadá
A ted nekde jezdíš? A od kud jsi - z JČ?
(fotka není ze štetic)
Aha já už asi vím, taky jsem tam čučela do jakýchsi dveří. To bude možná ono. Nejsem z JČ, ale z JM. Jezdila jsem tam na víkendy.
kamzik
napsal(a):
Tak sem se asi koukal každej,že???Na té fotce je Nico??Nebo co to je za Fjorda?Taky jsme tam vždycky pózovaly s koníkamy-viď Lénočko
kamzík

v v
napsal(a):
Tak sem se asi koukal každej,že???Na té fotce je Nico??Nebo co to je za Fjorda?Taky jsme tam vždycky pózovaly s koníkamy-viď Lénočko
nene, to je York. Foceno letos nejak v červnu.