parkuracek
napsal(a):
tady dej te fotky na kterych jste s vasima konikama
Fonty a moje maličkost
barbucha61
napsal(a):
ještě jednou...na jízdárně
Já a moje Blanička...
parkuracek
napsal(a):
Tak to jsme my s našimi koníky. Já na mém valáškovi Nicovi a sestřenka na své kobylce Klaske.
parkuracek
napsal(a):
já Maruškou(Marye)
parkuracek
napsal(a):
Já a Saxík.... jezdící fotky dodám příští rok
parkuracek
napsal(a):
Já a Carmen, není to moje kobylka, je soukromá, ale mám tak nějak možnost s ní pracovat jako s vlastním koněm ... Bydlíme ve Vlčkovicích v Podkrkonoších, poblíž ponycentra, takže o kamarády nemáme nouzi ...
parkuracek
napsal(a):
Taaak to jsem já s mojí pony kobylkou Lucky ...
teryneczka
napsal(a):
Tak to jsem já a Mary. Jezdící fotečky bohužel nedodám, protože se na ní nesmí jezdit. Byla zraněná. Ale i tak je supr
ladys
napsal(a):
Tak to jsem já a Mary. Jezdící fotečky bohužel nedodám, protože se na ní nesmí jezdit. Byla zraněná. Ale i tak je supr
A to jsem opět já a Migi
sarulinka
napsal(a):
to jsem ja a verza
Já s mojí prdelkou Loni v únoru, to byla čerstvě dvouletá.
zazika
napsal(a):
Já s mojí prdelkou Loni v únoru, to byla čerstvě dvouletá.
Hezky fotky Ste nekdo z jihočeskýho kraje ?? Jinak na fotce já a norik Bažík
kubeska
napsal(a):
Hezky fotky Ste nekdo z jihočeskýho kraje ?? Jinak na fotce já a norik Bažík
Já su z kraje jihočeského
zazika
napsal(a):
Já su z kraje jihočeského
pro parkuracku: moc kuju za pochvalu, posílám ještě další
tady se zrovna chystá řehtat
barbucha61
napsal(a):
pro parkuracku: moc kuju za pochvalu, posílám ještě další
tady se zrovna chystá řehtat
některý jeho ksichty jsou fakt supr
barbucha61
napsal(a):
některý jeho ksichty jsou fakt supr
a poslední...
parkuracek
napsal(a):
je ploste suprovej mas krasnyho konika uplne skvelyho mocka vam to spolu slusinka on je CT?
jj, teď v dubnu mu bude 7...ale někdy se chová jako půlroční hříbě
taky sem přihoď nějakýho koníka
barbucha61
napsal(a):
jj, teď v dubnu mu bude 7...ale někdy se chová jako půlroční hříbě
taky sem přihoď nějakýho koníka
¨Super barva ke koním...
Já a Monty
tajemma danny
napsal(a):
¨Super barva ke koním...
Já a Monty
a etě jedna...
ladys
napsal(a):
Jé tak to jsi byla asi brzy pěkně zelená od travičky, jak koukám, tak jkoník by si rád trochu utrhl. Nesnáším skvrny od travičky, které se nedají za boha vyprat... Ale od takhle krásnýho koníka by to nevadilo
Hihi, zelená jsem byla hodně ale šlo to dolů. Bílá je ke koním úplně boží barva...já jsem ještě k tomu takový prase, který jde jen kolem stáje a už je špinavý...
tajemma danny
napsal(a):
Hihi, zelená jsem byla hodně ale šlo to dolů. Bílá je ke koním úplně boží barva...já jsem ještě k tomu takový prase, který jde jen kolem stáje a už je špinavý...
Jo, to já jsem jednou připravovala koníka do závodů, už jsem byla převlečená do bílého, všechno čisté, jdu z přívěsu, všude bahno a hups z rampy přímo do bahna . Byla jsem červená od hlavy k patě od červenice a doteď to mám na rajtkách a zaboha ne a ne se toho zbavit. To samé na každém triku, co jsem měla na výstavě, fleky od trávy.... Fuj, fuj, fuj. Jinak ke koním zásadně v tmavém
teryneczka
napsal(a):
A tady jsem s Lucky v akci
teryneczka
napsal(a):
A tady jsem s Lucky v akci
A tady se s Lucky klaním
teryneczka
napsal(a):
A tady se s Lucky klaním
A jestli o nás s Lucky chcete vědět víc, přijďte se podívat na náš web na www.lucky-web.estranky.cz ... budeme se na vás těšit
parkuracek
napsal(a):
Já a Hanča
parkuracek
napsal(a):
tak to je můj O'Henry, letos 14let, anglický plnokrevník.Bydlím s přítelem a Henroušek bydlí s námi
parkuracek
napsal(a):
Ahojky. Tak já se taky přidám. Tohle je můj koník Skippy a já. Minulí týden (7.2) měl druhé narozeniny. Je to miláček...
Bydlí v Čeřeništi (http://cereniste.wz.cz)
skippka
napsal(a):
Ahojky. Tak já se taky přidám. Tohle je můj koník Skippy a já. Minulí týden (7.2) měl druhé narozeniny. Je to miláček...
Bydlí v Čeřeništi (http://cereniste.wz.cz)
a tady já s kobylkou známýho :-) je suprovááá
Já si čekám na mojí kobylku za měsíc si pro ní jedu
racina
napsal(a):
a tady já s kobylkou známýho :-) je suprovááá
Já si čekám na mojí kobylku za měsíc si pro ní jedu
a pro tu si jedu, jen co se jí odstaví hříbě, byla to láska na první pohled :-)
racina
napsal(a):
a pro tu si jedu, jen co se jí odstaví hříbě, byla to láska na první pohled :-)
Bara 5 let :-)
adelka2
napsal(a):
Ahojky a jakpak vypadá její (Báry)hříbátko..?Taky hoprodávájí...?
s pusintama...
parkuracek
napsal(a):
ja a můj Mačí :))
jackie
napsal(a):
a muj konousek.....papame spolu,ale ja mela lepsi mela jsem svestkovy knedle :))
ladys
napsal(a):
Jezus to je krásnej čumáček . Taky si jedu za měsíc pro koníky. To je čekání, co?
Už to nemůžu vydržet a pořád na ně myslim. Chjo, asi umřu na čekání.......
. Co je za plemeno ta tvoje kobča? Nějaká appa?
ona je kříženka kdo ví čeho takže ani nevím, v kohotku může mít tak 145.
Jinak fotka hříbátka je
racina
napsal(a):
ona je kříženka kdo ví čeho takže ani nevím, v kohotku může mít tak 145.
Jinak fotka hříbátka je
a ještě tu, ale oba od bláta
parkuracek
napsal(a):
Já a Daisy
racina
napsal(a):
a ještě tu, ale oba od bláta
Pro RACINU
Ahoj, mám valacha a jako by si s kobylkou z oka vypadli. Teda trochu no...
avecaesar
napsal(a):
Pro RACINU
Ahoj, mám valacha a jako by si s kobylkou z oka vypadli. Teda trochu no...
jsou si podobní, a kolik měří a jak je starý? :-) odkud jsi?
Ona je dovezena z německa.
parkuracek
napsal(a):
Já a Lara
racina
napsal(a):
jsou si podobní, a kolik měří a jak je starý? :-) odkud jsi?
Ona je dovezena z německa.
No je velkej Typuju tak 170 v KVH, v březnu mu bude 12, je bez PP, ale myslím si, jestli to nebude welkopolsky kůň, páč jsme z Trutnova a do Polska je to kousek. Jeho minulost neznám, vím jen, že byl do devíti hřebcem a prej je po něm někde nějakej potomeček
avecaesar
napsal(a):
No je velkej Typuju tak 170 v KVH, v březnu mu bude 12, je bez PP, ale myslím si, jestli to nebude welkopolsky kůň, páč jsme z Trutnova a do Polska je to kousek. Jeho minulost neznám, vím jen, že byl do devíti hřebcem a prej je po něm někde nějakej potomeček
tak to je hora :-))) je fakt suprovej
racina
napsal(a):
tak to je hora :-))) je fakt suprovej
Je báječnej Tvoje kobylka je nádherná a je zajímavý, že je jinak strakatá než hříbátko
racina
napsal(a):
je to hřebeček a bude mít tak podle mě 140 možná míň mám se jich zeptat?
Je kousek od Brna Letovice
Ahojky tady fotečka mě a mýho skoro dvouletýho hřebečka(foceno v září 2006)
regie
napsal(a):
Ahojky tady fotečka mě a mýho skoro dvouletýho hřebečka(foceno v září 2006)
a tady jsem vyhrabala ještě jednu starší z léta 2006 to měl něco kolem roku
parkuracek
napsal(a):
Ahoj já posílám taky fotku jednoho z mých koníků Tidjiho
cheyenne
napsal(a):
Já a Saxík.... jezdící fotky dodám příští rok
ahoj teda Saxík pořádně vyrostl jsem koukala na tu fotku když sis ho koupila ...no upřímně nevypadal nic moc,ale ted je z něco krásnej kus koně a má narozky na můj svátek,přeju hodně štěstí do budoucna. Taky mám skoro 2 letýho pubertáka takže nás taky čeká zajímavý obsedání příští rok
regie
napsal(a):
ahoj teda Saxík pořádně vyrostl jsem koukala na tu fotku když sis ho koupila ...no upřímně nevypadal nic moc,ale ted je z něco krásnej kus koně a má narozky na můj svátek,přeju hodně štěstí do budoucna. Taky mám skoro 2 letýho pubertáka takže nás taky čeká zajímavý obsedání příští rok
A tady je Tidjiho kamarád
regie
napsal(a):
jejda s tím svátek jsem to trochu popletla se Skippym no to neva..su zvědavá na jezdící fotečky
racina
napsal(a):
to jo, vypadá jak kdyby k ní nepatřilo :-D
Ten tvůj je opravdu krasavec, hlavně to sedlo mu moc sluší a ty bílé nožky, jeeee.
Musí se každý po vás otočit
a tady ještě těhotná
try
napsal(a):
Ahoj já posílám taky fotku jednoho z mých koníků Tidjiho
posílám foto,ale není to moc dobrá kvalita
racina
napsal(a):
a tu taky
To sedlo bylo jen půjčené, máme tmavé, které mu tolik nesluší, ale světlé se mi nedařilo sehnat. No to je pravda, lidi si nás pamatují, prý jsme nepřehlédnutelní . Děsně se mi líbí zbarvení kobylky - je, jakoby ji někdo chytl za uši a namočil jí do "puntíků" zadek a pak ji chytl za ocas a namočil ji hlavu. Je prostě boží
Odkud jsi? Kobylku máš jen tak na rekre?? Právě mě napadlo, že by se někde ve středu republiky mohl udělat hubert jen pro flekáče, taková přehlídka...
avecaesar
napsal(a):
To sedlo bylo jen půjčené, máme tmavé, které mu tolik nesluší, ale světlé se mi nedařilo sehnat. No to je pravda, lidi si nás pamatují, prý jsme nepřehlédnutelní . Děsně se mi líbí zbarvení kobylky - je, jakoby ji někdo chytl za uši a namočil jí do "puntíků" zadek a pak ji chytl za ocas a namočil ji hlavu. Je prostě boží
Odkud jsi? Kobylku máš jen tak na rekre?? Právě mě napadlo, že by se někde ve středu republiky mohl udělat hubert jen pro flekáče, taková přehlídka...
to světlý mu fakt sluší :-)
Pro kobylku si právě jedu až za měsíc, až jí odstaví hříbátko.
Budu jí mít jen na rekreačku. Chtěla bych s ní jezdit i dál a občas nějakýho huberta
Nemůžu už se jí vůbec dočkat :-( čekám na ní od srpna, kdy jsem se do ní zamilovala. Já jsem kousek od Jindřichova Hradce - Kardašova Řečice
Ten sraz by byl fajn :-) ale ta doprava drahá :-(
racina
napsal(a):
to světlý mu fakt sluší :-)
Pro kobylku si právě jedu až za měsíc, až jí odstaví hříbátko.
Budu jí mít jen na rekreačku. Chtěla bych s ní jezdit i dál a občas nějakýho huberta
Nemůžu už se jí vůbec dočkat :-( čekám na ní od srpna, kdy jsem se do ní zamilovala. Já jsem kousek od Jindřichova Hradce - Kardašova Řečice
Ten sraz by byl fajn :-) ale ta doprava drahá :-(
Jé, já bych ten měsíc byla tak protivná jak bych se nemohla dočkat. Tak to jste od nás pěkně daleko. To je fakt, že kdo nemá vlastní dopravu (jako i my) tak je to špatný. Já jezdila minulý rok s valachem endurance a letos si na to připravuju kobylku (mám ještě plnokrevnou arabku) no a platit to startovný, dopravu atd atd je fakt děs. Člověk aby měl bezednou pokladničku.
avecaesar
napsal(a):
Jé, já bych ten měsíc byla tak protivná jak bych se nemohla dočkat. Tak to jste od nás pěkně daleko. To je fakt, že kdo nemá vlastní dopravu (jako i my) tak je to špatný. Já jezdila minulý rok s valachem endurance a letos si na to připravuju kobylku (mám ještě plnokrevnou arabku) no a platit to startovný, dopravu atd atd je fakt děs. Člověk aby měl bezednou pokladničku.
a to já se zase třepu když si na ní vzpomenu
to musí být suprový jezdit endurace a hlavně mít na to koníka.
To ti zavidím, jem ty penize jsou na prd :-(
Tak hlavně mnoho úspěchů s kobylkou a ať vše vyjde tak jak má :-)
racina
napsal(a):
a to já se zase třepu když si na ní vzpomenu
to musí být suprový jezdit endurace a hlavně mít na to koníka.
To ti zavidím, jem ty penize jsou na prd :-(
Tak hlavně mnoho úspěchů s kobylkou a ať vše vyjde tak jak má :-)
Vytrvalost je nádherná věc. Já na ty fraky a saka moc nejsem, jsem terénní typ, takže mi endurance vyhovuje. Je to vážně nádhera být se svým koněm hodiny v neznámém terénu
.Takový dobrodružný
. Dastymu to moc šlo, ale už není nejmladší a zdraví nemá nejpevnější, tak jsem rozhodla, že si bude užívat rekreaci. Zatím mi všechno sponzorují rodiče a jsem jedináček, tak dělají všehno co mi na očích vidí. Je mi jasný, že to nebude napořád, takže se je ani nesnažím ždímat, to sponzorování je jejich iniciativa
. V srpnu mi koupili mladou arabku Laru. Je perspektivní, ale je na ní ještě hodně práce. Když jsme jí koupili bylo to velké neohrabané a nedotčené hříbě, člověk by jí teď nepoznal, ale do profesionálního sportovce má ještě hoooodně daleko. I já na sobě musím makat. No uvidíme jak to jednou všechno bude
. Přikládám úsměvnou fotku ze soboty
.
woldemortik
napsal(a):
posílám foto,ale není to moc dobrá kvalita
Sally a já
avecaesar
napsal(a):
Vytrvalost je nádherná věc. Já na ty fraky a saka moc nejsem, jsem terénní typ, takže mi endurance vyhovuje. Je to vážně nádhera být se svým koněm hodiny v neznámém terénu
.Takový dobrodružný
. Dastymu to moc šlo, ale už není nejmladší a zdraví nemá nejpevnější, tak jsem rozhodla, že si bude užívat rekreaci. Zatím mi všechno sponzorují rodiče a jsem jedináček, tak dělají všehno co mi na očích vidí. Je mi jasný, že to nebude napořád, takže se je ani nesnažím ždímat, to sponzorování je jejich iniciativa
. V srpnu mi koupili mladou arabku Laru. Je perspektivní, ale je na ní ještě hodně práce. Když jsme jí koupili bylo to velké neohrabané a nedotčené hříbě, člověk by jí teď nepoznal, ale do profesionálního sportovce má ještě hoooodně daleko. I já na sobě musím makat. No uvidíme jak to jednou všechno bude
. Přikládám úsměvnou fotku ze soboty
.
Tak to se máš, hlavně ať zdravíčko slouží. Já nikdy taky na ty skoky atd nebyla. Miluju i na víc hodin vyjet někam za dobrodružstvím, zkoumat nové cesty, zajet někam na pití po ceste a tak. Ta endurace musí být úžasná, jelikož jezdíš i kde to vůbec neznáš. Já už to tady mám okroužený :-( To je perfekt v tomhle být jedináček :-D nemusíš se dělit, ale zase nechybí ti sourozeneček? Škoda, že nebydlíme někde poblíž mohli jsme někam vyjet spolu. Máte tam kopce a nebo roviny? My tady jen roviny a já bych chtěla taaak kopce. Pozdravuj koníky :-)
Já jsem v práci a neba me to tu :-(
racina
napsal(a):
Tak to se máš, hlavně ať zdravíčko slouží. Já nikdy taky na ty skoky atd nebyla. Miluju i na víc hodin vyjet někam za dobrodružstvím, zkoumat nové cesty, zajet někam na pití po ceste a tak. Ta endurace musí být úžasná, jelikož jezdíš i kde to vůbec neznáš. Já už to tady mám okroužený :-( To je perfekt v tomhle být jedináček :-D nemusíš se dělit, ale zase nechybí ti sourozeneček? Škoda, že nebydlíme někde poblíž mohli jsme někam vyjet spolu. Máte tam kopce a nebo roviny? My tady jen roviny a já bych chtěla taaak kopce. Pozdravuj koníky :-)
Já jsem v práci a neba me to tu :-(
Díky, zdraví bude potřeba:). Tak to by byla endurance přesně pro tebe, koukám, že máme stejnou krevní skupinu. Určitě to musíš někdy aspoň zkusit - pořádají se i tzv. kvalifikační předkola pro koně i jezdce bez licence, bývají 20-30km dlouhé. Kobylka je celkem mladá, ne? Nejlepší vytrvalci jsou koníci kolem 150cm, ale jsou i výjimky
. Říká se, že kval.předkolo by měl zvládnout každý zdravý kůň. V jižních čechách je závodů celkem dost - v září budou závody v Pasekách a Chřebřanech. Být jedináček není vůbec fajn, docela na to trpím. Co bych dala za to hádat se o plyšáky, ponožky, cédéčka.... My jsme v podkrkonoší, takže máme kopečky, ale i cvalový rovinky máme. Je to tu paráda, protože z terénů tu máme od každýho něco. Jednou bych chtěla s koňma na dovolenou do jižních čech, jezdit po cyklotrasách a koňostezkách - to tady není :(.
pizneta
napsal(a):
Sally a já
Ahoj, posílám jedinou fotku, na který jsme s Bobikem společně. Bobik je ten puňtikatý a já ta co ho držím
avecaesar
napsal(a):
Díky, zdraví bude potřeba:). Tak to by byla endurance přesně pro tebe, koukám, že máme stejnou krevní skupinu. Určitě to musíš někdy aspoň zkusit - pořádají se i tzv. kvalifikační předkola pro koně i jezdce bez licence, bývají 20-30km dlouhé. Kobylka je celkem mladá, ne? Nejlepší vytrvalci jsou koníci kolem 150cm, ale jsou i výjimky
. Říká se, že kval.předkolo by měl zvládnout každý zdravý kůň. V jižních čechách je závodů celkem dost - v září budou závody v Pasekách a Chřebřanech. Být jedináček není vůbec fajn, docela na to trpím. Co bych dala za to hádat se o plyšáky, ponožky, cédéčka.... My jsme v podkrkonoší, takže máme kopečky, ale i cvalový rovinky máme. Je to tu paráda, protože z terénů tu máme od každýho něco. Jednou bych chtěla s koňma na dovolenou do jižních čech, jezdit po cyklotrasách a koňostezkách - to tady není :(.
tak, tak přesně pro mě. Kobylce je 5 takže bych řekla idealní věk. Jen nevím ještě jaká bude, musím vyzkoušet až jí budu mít doma. Tak to ti ty kopce závidím, u nás samý roviny, ale zase nádherný cesty lesíkama a samý rybníky na plavení :-)
To ani nevím, že jsou u nás nějaký vytrvalostní soutěže. Kdyby si někdy jela do jižních čech tak jedu s tebou, nějak bych si to zařídila, je to taky můj sen, někam vyjet a na vše zapomenout, jen být s koněm a toulat se přírodou
parkuracek
napsal(a):
Já a Shirin Banoo... zná jí už rok a kousek a je to neuvěřitelně kouzelná klisnička. Za sed se předem omlouvám- 2. jízda ve west. sedle :-), nějak se mi tam nešlo uvelebit, ale dneska si ho občas ráda na vyjížďku vezmu.
muchlos
napsal(a):
Já a Shirin Banoo... zná jí už rok a kousek a je to neuvěřitelně kouzelná klisnička. Za sed se předem omlouvám- 2. jízda ve west. sedle :-), nějak se mi tam nešlo uvelebit, ale dneska si ho občas ráda na vyjížďku vezmu.
a ještě s druhým miláčkem- Já a Holmík