Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.2.2007 10:52

ahojik vsem konakum ... s chuti poznat nove kamarady a pokecat snemi na icq sem napiste svoje icq a dejte fotku konika (nemusi byt ) ...
moje icq je 499-185-369

18.2.2007 10:59

parkuracek napsal(a):
ahojik vsem konakum ... s chuti poznat nove kamarady a pokecat snemi na icq sem napiste svoje icq a dejte fotku konika (nemusi byt ) ...
moje icq je 499-185-369

co je to za prdelku??

18.2.2007 11:03

sabina napsal(a):
co je to za prdelku??

nerozumím??

18.2.2007 11:04

parkuracek napsal(a):
nerozumím??

Plemínko...

18.2.2007 11:57

sabina napsal(a):
Plemínko...

CT m: Šárka o: obvod

18.2.2007 12:00

parkuracek napsal(a):
CT m: Šárka o: obvod

Téda....má pěkně pevný a silný nohy se koukám....Skokan???

18.2.2007 12:04

sabina napsal(a):
Téda....má pěkně pevný a silný nohy se koukám....Skokan???

jj skokan ale jen rekreacne jelikoz mela uraz.. proto je hubena

18.2.2007 12:09

parkuracek napsal(a):
jj skokan ale jen rekreacne jelikoz mela uraz.. proto je hubena

copak se jí stalo??? víš přišla mi na první pohled jak hnaná do hlaďasů

18.2.2007 12:20

sabina napsal(a):
copak se jí stalo??? víš přišla mi na první pohled jak hnaná do hlaďasů

nejaky streleny clovek ji strelil do nohy ... ji to zacalo hnisat . dostavala injekce proti bolesti po dvou tydnech byla tak opichana ze se nemohla ani poradne nazrat.. vubec nejevila zajem o zadne jidlo.. navic je spatne krmitelna(rychle nepribira) .. za mesic se celkem spravila . zapomela a lehla si na tu nohu.nemohla se postavit a cele se omlatila nakonec se ale postavila.... ted uz je noha ale uplne v poradku a snad uz se nic takoveho nestane.. protoze je na to opravdu hrozny pohled

18.2.2007 13:16

parkuracek napsal(a):
nejaky streleny clovek ji strelil do nohy ... ji to zacalo hnisat . dostavala injekce proti bolesti po dvou tydnech byla tak opichana ze se nemohla ani poradne nazrat.. vubec nejevila zajem o zadne jidlo.. navic je spatne krmitelna(rychle nepribira) .. za mesic se celkem spravila . zapomela a lehla si na tu nohu.nemohla se postavit a cele se omlatila nakonec se ale postavila.... ted uz je noha ale uplne v poradku a snad uz se nic takoveho nestane.. protoze je na to opravdu hrozny pohled

si děláš srandu??? To ji jako opravdu někdo střelil??? Bože, to jsou dneska lidi
Tak přejeme hodně zdravíčka a ať už se ji nic podobného nestane

Přidejte reakci

Přidat smajlík