Dva koně zavislaci a jeden jezdec

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.2.2007 12:37

Ahoj,
mám doma 2 koníky a jsou na sobě závislí.
Na ježdění sice nejsem sama,ale jezdim se znamou ktera jezdi hur nez ja ,sice se uci ,ale vyjizdky nestoji za moc.
Kone jakmile se nevidi tak se muzou zblaznit.Chtela bych ale s nima do budoucna jezdit jednotlive.Muzete mi poradit s cim treba zacit je od sebe trochu oddelovat?

20.2.2007 12:47

try napsal(a):
Ahoj,
Na ježdění sice nejsem sama,ale jezdim se znamou ktera jezdi hur nez ja ,sice se uci ,ale vyjizdky nestoji za moc.
Kone jakmile se nevidi tak se muzou zblaznit.Chtela bych ale s nima do budoucna jezdit jednotlive.Muzete mi poradit s cim treba zacit je od sebe trochu oddelovat?

Co třeba je dát každého do jiného výběhu (jestli máš možnost) a odvátět je každého zvlášť. Vždy na chvíli s jedním odejdi a po nějaké době se s ním vrať, ať ten druhý pochopí, že se nic nědějě a vrátí se.

20.2.2007 15:57

try napsal(a):
Ahoj,

někde jsem četla, ž ej dobtý brát koníky spolu, a postupně je od sebe oddělovat - dělat větší rozestupy, chválit...Chce to čas a trpělivost. Držím palce

20.2.2007 20:29

m i s i c k a napsal(a):
někde jsem četla, ž ej dobtý brát koníky spolu, a postupně je od sebe oddělovat - dělat větší rozestupy, chválit...Chce to čas a trpělivost. Držím palce

Vezmi jednoho z koníků na krátkou procházku, za chvíli se vratˇ.Postupem času vzdálenosti prodlužuj. Koník bude vědět, že se nic neděje a zase se vrátíte domů. Zvyknou si oba.

Přidejte reakci

Přidat smajlík