Všichni vytrvalci honem seeeeem!!! Taky jste tak natěšený na sezónu?? Já děsně
avecaesar
napsal(a):
sem dám pár fotek ze závodů z minulýho roku
avecaesar
napsal(a):
Ahoj,
ráda bych letos nechala holky od nás z jezďáku jet malé (25km ) distančky.Můžeš se mi prosím ozvat na mail?Co obnáší tréning vím. Zajímaly by mě různé vychytávky, příp. tipy co se týče závodů samotných, budu jim dělat wranglera.Chystám se nějaké distančky navštívit pro info bez koní, ale přece jen...
díky
alfi pav
napsal(a):
To je to bezkostrove sedlo? Jak zvlada vytrvalostni jezdeni?
Jojo, na tý poslední fotce je sedlo bez kostry, podle výsledků to tahle kobylka (Chosita) zvládá velmi dobře (Cena kondice na Mistrovství Evropy Open 2006). Myslím ale, že daleko lepší je zvolit speciální vytrvalecká nebo kozlíková sedla.... jen můj názor. Ale na rekreaci jsou bezkostrová sedla asi dobrá, nemám s nimi zkušenost...
stieberova
napsal(a):
Já bych sechtěla zeptat, jaktrénujete na krátké vytrvalostní dostihy? Myslím na těch 20-30km. Jak vypadá terén, ve kterém se pohybujete, jakými chody v něm jezdíte, jak často a jak vypadá trénink na začátku sezóny, jak později.
A na jakou úroveň se chystáte.
Každý zdravý kůň by měl zvládnout distanční jízdu (20-30km) bez speciálního tréninku. Terén záleží na místě, kde se dostih pořádá, o terénu je psáno v Propozicích na jednotlivé závody (www.vytrvalost.cz). Letos se chystám na úroveň Z (tj. cca 35-45km).
zuza
napsal(a):
Ahoj,
ráda bych letos nechala holky od nás z jezďáku jet malé (25km ) distančky.Můžeš se mi prosím ozvat na mail?Co obnáší tréning vím. Zajímaly by mě různé vychytávky, příp. tipy co se týče závodů samotných, budu jim dělat wranglera.Chystám se nějaké distančky navštívit pro info bez koní, ale přece jen...
díky
¨Během dneška ti pošlu mejla.
avecaesar
napsal(a):
Každý zdravý kůň by měl zvládnout distanční jízdu (20-30km) bez speciálního tréninku. Terén záleží na místě, kde se dostih pořádá, o terénu je psáno v Propozicích na jednotlivé závody (www.vytrvalost.cz). Letos se chystám na úroveň Z (tj. cca 35-45km).
Tempo se přizpůsobuje terénu a koni (po rovině rychleji, z kopce pomaleji..., když je kůň unavený, tak sesednout a jít vedle něj,...)
avecaesar
napsal(a):
Jojo, na tý poslední fotce je sedlo bez kostry, podle výsledků to tahle kobylka (Chosita) zvládá velmi dobře (Cena kondice na Mistrovství Evropy Open 2006). Myslím ale, že daleko lepší je zvolit speciální vytrvalecká nebo kozlíková sedla.... jen můj názor. Ale na rekreaci jsou bezkostrová sedla asi dobrá, nemám s nimi zkušenost...
je to bezkostrový sedlo, Chositka s nim běhá bez problémů, ale na tréninky nosí wintec. bezkostrový dáváme i dalším koníkům ve stáji, pokud sedne, je super, chce to vyzkoušet.
avecaesar
napsal(a):
Taky se už těším. Přídám i pár svých fotek
avecaesar
napsal(a):
avecaesar
napsal(a):
Pavla Másilková a Sokol 1
avecaesar
napsal(a):
třebušín 1.7.06
avecaesar
napsal(a):
Barbora Cerhová a Ghaalin
lesterka
napsal(a):
Tak my to jdeme letos taky poprvé zkusit...otravuju koho můžu, aby mi poradil nějaké vychytávky :-)
Nervozita začíná už měsíc před závodem
Umon s Verčou Myslivečkovou
fahtim
napsal(a):
Fahtim v Pasekách
Jéé, endurance na diskuzi nabrala druhý dech!! Super!
Nemáte někdo kontakt na Petru Boudníkovou (má achaltekinku Gordanu)??