Krevní skupina ENDURANCE

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.2.2007 19:32

Všichni vytrvalci honem seeeeem!!! Taky jste tak natěšený na sezónu?? Já děsně

20.2.2007 19:33

avecaesar napsal(a):

sem dám pár fotek ze závodů z minulýho roku

20.2.2007 19:34

avecaesar napsal(a):
sem dám pár fotek ze závodů z minulýho roku

21.2.2007 08:03

avecaesar napsal(a):

To je to bezkostrove sedlo? Jak zvlada vytrvalostni jezdeni?

21.2.2007 08:33

avecaesar napsal(a):

Já bych sechtěla zeptat, jaktrénujete na krátké vytrvalostní dostihy? Myslím na těch 20-30km. Jak vypadá terén, ve kterém se pohybujete, jakými chody v něm jezdíte, jak často a jak vypadá trénink na začátku sezóny, jak později.
A na jakou úroveň se chystáte.

21.2.2007 11:50

avecaesar napsal(a):

Ahoj,
ráda bych letos nechala holky od nás z jezďáku jet malé (25km ) distančky.Můžeš se mi prosím ozvat na mail?Co obnáší tréning vím. Zajímaly by mě různé vychytávky, příp. tipy co se týče závodů samotných, budu jim dělat wranglera.Chystám se nějaké distančky navštívit pro info bez koní, ale přece jen...
díky

21.2.2007 12:38

alfi pav napsal(a):
To je to bezkostrove sedlo? Jak zvlada vytrvalostni jezdeni?

Jojo, na tý poslední fotce je sedlo bez kostry, podle výsledků to tahle kobylka (Chosita) zvládá velmi dobře (Cena kondice na Mistrovství Evropy Open 2006). Myslím ale, že daleko lepší je zvolit speciální vytrvalecká nebo kozlíková sedla.... jen můj názor. Ale na rekreaci jsou bezkostrová sedla asi dobrá, nemám s nimi zkušenost...

21.2.2007 12:41

stieberova napsal(a):
Já bych sechtěla zeptat, jaktrénujete na krátké vytrvalostní dostihy? Myslím na těch 20-30km. Jak vypadá terén, ve kterém se pohybujete, jakými chody v něm jezdíte, jak často a jak vypadá trénink na začátku sezóny, jak později.
A na jakou úroveň se chystáte.

Každý zdravý kůň by měl zvládnout distanční jízdu (20-30km) bez speciálního tréninku. Terén záleží na místě, kde se dostih pořádá, o terénu je psáno v Propozicích na jednotlivé závody (www.vytrvalost.cz). Letos se chystám na úroveň Z (tj. cca 35-45km).

21.2.2007 12:42

zuza napsal(a):
Ahoj,
ráda bych letos nechala holky od nás z jezďáku jet malé (25km ) distančky.Můžeš se mi prosím ozvat na mail?Co obnáší tréning vím. Zajímaly by mě různé vychytávky, příp. tipy co se týče závodů samotných, budu jim dělat wranglera.Chystám se nějaké distančky navštívit pro info bez koní, ale přece jen...
díky

¨Během dneška ti pošlu mejla.

21.2.2007 12:44

avecaesar napsal(a):
Každý zdravý kůň by měl zvládnout distanční jízdu (20-30km) bez speciálního tréninku. Terén záleží na místě, kde se dostih pořádá, o terénu je psáno v Propozicích na jednotlivé závody (www.vytrvalost.cz). Letos se chystám na úroveň Z (tj. cca 35-45km).

Tempo se přizpůsobuje terénu a koni (po rovině rychleji, z kopce pomaleji..., když je kůň unavený, tak sesednout a jít vedle něj,...)

21.2.2007 12:59

avecaesar napsal(a):
Jojo, na tý poslední fotce je sedlo bez kostry, podle výsledků to tahle kobylka (Chosita) zvládá velmi dobře (Cena kondice na Mistrovství Evropy Open 2006). Myslím ale, že daleko lepší je zvolit speciální vytrvalecká nebo kozlíková sedla.... jen můj názor. Ale na rekreaci jsou bezkostrová sedla asi dobrá, nemám s nimi zkušenost...

je to bezkostrový sedlo, Chositka s nim běhá bez problémů, ale na tréninky nosí wintec. bezkostrový dáváme i dalším koníkům ve stáji, pokud sedne, je super, chce to vyzkoušet.

21.2.2007 14:27

chomda napsal(a):
je to bezkostrový sedlo, Chositka s nim běhá bez problémů, ale na tréninky nosí wintec. bezkostrový dáváme i dalším koníkům ve stáji, pokud sedne, je super, chce to vyzkoušet.

Ahojky, takže ty jsi od Litoměřic?? Jak se jmenuješ, třeba se známe.

22.2.2007 09:12

avecaesar napsal(a):
Ahojky, takže ty jsi od Litoměřic?? Jak se jmenuješ, třeba se známe.

kdepak my sme pražáci ale snad se odtud brzy pohneme někam do prostorných luhů a hájí

22.2.2007 17:16

chomda napsal(a):
kdepak my sme pražáci ale snad se odtud brzy pohneme někam do prostorných luhů a hájí

Co máte za koníky? Šupněte sem nějakou fotečku. Já jsem z Východních čech a s vytrvalostí teprv začínám

27.3.2007 10:11

avecaesar napsal(a):

Taky se už těším. Přídám i pár svých fotek

27.3.2007 10:11

avecaesar napsal(a):

27.3.2007 10:15

avecaesar napsal(a):

Pavla Másilková a Sokol 1

27.3.2007 10:19

avecaesar napsal(a):

třebušín 1.7.06

27.3.2007 10:20

avecaesar napsal(a):

Barbora Cerhová a Ghaalin

27.3.2007 10:45

denny trikolka napsal(a):
Barbora Cerhová a Ghaalin

Nemáte někdo fotku Petra Jadlovského a Sumiku? Jezdila jsem na ni u něj.

27.3.2007 11:45

lucky napsal(a):
Nemáte někdo fotku Petra Jadlovského a Sumiku? Jezdila jsem na ni u něj.

Tak my to jdeme letos taky poprvé zkusit...otravuju koho můžu, aby mi poradil nějaké vychytávky :-)

Nervozita začíná už měsíc před závodem

27.3.2007 12:09

lesterka napsal(a):
Tak my to jdeme letos taky poprvé zkusit...otravuju koho můžu, aby mi poradil nějaké vychytávky :-)

Nervozita začíná už měsíc před závodem

Umon s Verčou Myslivečkovou

27.3.2007 12:13

fahtim napsal(a):
Umon s Verčou Myslivečkovou

Harp a Fahtim

27.3.2007 12:16

fahtim napsal(a):
Harp a Fahtim

Vesír s Martninou Růžičkovou

27.3.2007 12:21

fahtim napsal(a):
Vesír s Martninou Růžičkovou

Fahtim v Pasekách

27.3.2007 12:51

fahtim napsal(a):
Fahtim v Pasekách

Jéé, endurance na diskuzi nabrala druhý dech!! Super!
Nemáte někdo kontakt na Petru Boudníkovou (má achaltekinku Gordanu)??

Přidejte reakci

Přidat smajlík