Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.2.2007 12:03

prosim,pritel bude mit narozeniny a je to zatvrzely westernak a moc se mu libi ty velke prezky na pasek a tak mu ji chci koupit nejlepe s motivy westernoveho kone nebo neco podobneho.....kde to mam shanet? nelezi nekomu doma ? Rada ji odkoupim..... dekuji JANA

21.2.2007 19:18

bordeauxx napsal(a):
prosim,pritel bude mit narozeniny a je to zatvrzely westernak a moc se mu libi ty velke prezky na pasek a tak mu ji chci koupit nejlepe s motivy westernoveho kone nebo neco podobneho.....kde to mam shanet? nelezi nekomu doma ? Rada ji odkoupim..... dekuji JANA

Tak před nedávnem jsem na tom byla stejně. Koukni na www.lucky-horse.cz,nebo www.reton.cz....maj í tam přezky jaké si představuješ i za slušné ceny.

22.2.2007 09:12

lutynta napsal(a):
Tak před nedávnem jsem na tom byla stejně. Koukni na www.lucky-horse.cz,nebo www.reton.cz....mají tam přezky jaké si představuješ i za slušné ceny.

a jakou s vybrala.....je jich tam fakt mooooc....pjosim

22.2.2007 10:08

bordeauxx napsal(a):
a jakou s vybrala.....je jich tam fakt mooooc....pjosim

Já mám z lucky horse...jsou to ty přezky z dovozu...a ta co mám já je vyprodaná...ale třeba ta FR 840 je pěkná....ale tu neměli když jsem hledala....a koukám že je i větší...ta moje má nějak 10 na 8 cm...a tato je větší což je lepší...je o pár korun dražší..ale asi bych šla do téhle...ale zaléží na motivu...

Přidejte reakci

Přidat smajlík