Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.2.2007 13:21

Ahojki můžete sem hodit fotky bez sedla? - ježdění, vždycky to obdivuji ale já to nedokáži :D

21.2.2007 14:09

dendulka napsal(a):
Já a Nora

Kámoška na Noře

21.2.2007 14:29

dendulka napsal(a):
Kámoška na Noře

Nora

21.2.2007 15:10

snooopy napsal(a):
Ahojki můžete sem hodit fotky bez sedla? - ježdění, vždycky to obdivuji ale já to nedokáži :D

LIDI TY FOTA JSOU DRSNÁ, JÁ BEZ SEDLA MAX. CVÁLÁM V UZAVŘENÉM PROSTORU A TO SE BOJÍM. tA VE CVALU NA LOUCE JE DRSNÁ

21.2.2007 15:17

snooopy napsal(a):
LIDI TY FOTA JSOU DRSNÁ, JÁ BEZ SEDLA MAX. CVÁLÁM V UZAVŘENÉM PROSTORU A TO SE BOJÍM. tA VE CVALU NA LOUCE JE DRSNÁ

no lidi já se zas cítím líp když jezdim bez sedla,od malička sem rajtovala jako indián a bez sedla vysedim cokoliv,ale se sedlem ještě že moje kobylka je tak inteligentní že se vyřádí ve výběhu:)

21.2.2007 18:07

snooopy napsal(a):

ja som sa ucila jazdit bez sedla uz od zaciatku, bez sedla som sa ucila aj cvalat, na prechadzkach po luke zboznujem trysk na "holom chrbte" len mavam niekedy mensie problemy vysediet prechod z cvalu do klusu

21.2.2007 18:08

heidy411 napsal(a):
ja som sa ucila jazdit bez sedla uz od zaciatku, bez sedla som sa ucila aj cvalat, na prechadzkach po luke zboznujem trysk na "holom chrbte" len mavam niekedy mensie problemy vysediet prechod z cvalu do klusu

to som znova ja, na potulkami po dedine heh

21.2.2007 18:09

heidy411 napsal(a):
to som znova ja, na potulkami po dedine heh

(srry za kvalitu) deti na taboroch sa ucia tiez bez sedla a to aj prekonavanie rozneho terenu

21.2.2007 18:11

heidy411 napsal(a):
(srry za kvalitu) deti na taboroch sa ucia tiez bez sedla a to aj prekonavanie rozneho terenu

jedna mlada slecna (jej meno si uz nepametam) sa ucila na sihle aj prirodzenu komunikaciu. slo jej to dobre

21.2.2007 18:12

heidy411 napsal(a):
jedna mlada slecna (jej meno si uz nepametam) sa ucila na sihle aj prirodzenu komunikaciu. slo jej to dobre

a nakoniec ta najkrajsia fotka! \"moj jediny\" a kone, idealna kombinacia skoda len ze z jeho strany to je neopetovana laska...

21.2.2007 18:20

snooopy napsal(a):

Já a Blanička

21.2.2007 18:22

mispulka napsal(a):
Já a Blanička

A ještě jednou

21.2.2007 18:49

JJ je to ta největší svoboda a prostě souznění s koněm...

21.2.2007 19:37

mispulka napsal(a):
Já a Blanička

Lidi ja vam tak zavidim..tuhle jsem jela na ohlavce a bez sedla na svem plnasovi a bylo to hrozny..je hubenej drobnej a strasne mu leze pater..to je fakt jizda...fakt bych si netroufla na jeho hrbete jet rychleji nez krokem.Ale doufam ze az trosku pribere a osvali se,ze vyrazim na louku jen tak bez sedla a pojedem s vetrem o zavod..

22.2.2007 08:40

Pře rokem,v Krkonoších,brodily jsme se sněhem.já jezím odmalička bez sedla,až teď ,jsem si koupila westernovou deku se třmeny,taky dobrý

Já a Adona

22.2.2007 10:07

snooopy napsal(a):

áďa na Amálce bez ničeho a já jistič

22.2.2007 10:08

snooopy napsal(a):

Já na Sanym

snooopy napsal(a):

na Sanym

snooopy napsal(a):

a se svojí kráskou jedinou milovanou

22.2.2007 10:09

snooopy napsal(a):

no a blbosti že

22.2.2007 10:41

kunicek napsal(a):
no a blbosti že

Ahojky Míšo, kolik jí je?? Sem koukala na vaše stránky. To je super

22.2.2007 15:31

gabineska napsal(a):

heidy411 : achoj prosím tě chtěla jsem se zeptat kde je ta fotka focená?

22.2.2007 17:02

kunicek napsal(a):
no a blbosti že

to je drsný :D ty jsi odkud? Sanny je krásná ;) jen já mámz jízdy bez sedla trochu strach a byla bych ráda kdyby mě to někdo naučil na klidném westernovém koni abych se strachu zbavila

22.2.2007 17:54

snooopy napsal(a):
to je drsný :D ty jsi odkud? Sanny je krásná ;) jen já mámz jízdy bez sedla trochu strach a byla bych ráda kdyby mě to někdo naučil na klidném westernovém koni abych se strachu zbavila

Ja a Jaruška...občas mám tu čest se projet

22.2.2007 17:58

snooopy napsal(a):

Přesně na takovém klidném westernovém koni já občas bez sedla jezdím, má bezva chody, že v klusu můžeš na něm číst noviny ... jen mě nemá kdo vyfotit...můžeš si to zkusit, ale pokud nejsi zdaleka..
Praha - západ...

22.2.2007 19:11

jackie napsal(a):
Přesně na takovém klidném westernovém koni já občas bez sedla jezdím, má bezva chody, že v klusu můžeš na něm číst noviny ... jen mě nemá kdo vyfotit...můžeš si to zkusit, ale pokud nejsi zdaleka..
Praha - západ...

tak přidám i moje fotky, tady já a Karča..lepší fotku nemáme. Jinak bez sedla jezdím taky celkem ráda, je to změna a většinou příjemná

22.2.2007 19:12

ettelwen napsal(a):
tak přidám i moje fotky, tady já a Karča..lepší fotku nemáme. Jinak bez sedla jezdím taky celkem ráda, je to změna a většinou příjemná

s berrym

22.2.2007 19:21

ettelwen napsal(a):
poslední

Já s Falíkem

22.2.2007 19:29

bbb napsal(a):
Já s Falíkem

A ještě jednou

22.2.2007 20:39

amidala napsal(a):
heidy411 : achoj prosím tě chtěla jsem se zeptat kde je ta fotka focená?

amidala: ahoj, vsetky fotky su z HuculKlubu Sihla, na strednom slovensku pri chranenej krajinnej oblasti Polana

23.2.2007 05:10

jackie napsal(a):
Praha - západ...

Mám to z ruky jen trochu :D (Brno)

23.2.2007 05:11

bbb napsal(a):
A ještě jednou

To je drsný ;)

23.2.2007 06:42

snooopy napsal(a):

ja jsem sedela o vanocich na koni bez sedla po nekolika letech, predtim jsem to provozovala maximalne tak v hale.... ted jsme si vzaly dve dvou a pul lete A1/1 ktere bez sedla nikdy nesly a jely jsme do terenu vzaly jsme si dlouhe voditka kdyby jsme spadly tak at nam kone neutecou... kupodivu jsme nespadly ani jedna a to jsme i klusaly a trochu cvalaly, moje mi dokonce udelala hrb (auau blby kohoutek ), a mame v lese takovy prudky kopec na 4 cvalove tak to jsme vyletely taky :) Bylo to super, skoda ze kobca uz u nas neni. Na svem zatim nemam odvahu ale urcite taky zkusim

23.2.2007 07:41

spirit napsal(a):
ja jsem sedela o vanocich na koni bez sedla po nekolika letech, predtim jsem to provozovala maximalne tak v hale.... ted jsme si vzaly dve dvou a pul lete A1/1 ktere bez sedla nikdy nesly a jely jsme do terenu vzaly jsme si dlouhe voditka kdyby jsme spadly tak at nam kone neutecou... kupodivu jsme nespadly ani jedna a to jsme i klusaly a trochu cvalaly, moje mi dokonce udelala hrb (auau blby kohoutek ), a mame v lese takovy prudky kopec na 4 cvalove tak to jsme vyletely taky :) Bylo to super, skoda ze kobca uz u nas neni. Na svem zatim nemam odvahu ale urcite taky zkusim

A nebála ses náhodou?
Hrba? to bych letěla jako hruška, bez sedla, se sedlem to bohužel snáším při každé jízdě páč jezdím kobylu která místo nacválání vyhazuje a kozluje atd... sice jsem neslítla já ale ostatná padali jako hrušky z ní :D

23.2.2007 07:59

gabineska napsal(a):

Díkyna jaře teď jí budou tři roky, jezdíme maličko spíš si hrajeme ze země;)

23.2.2007 08:00

snooopy napsal(a):

Sany je valášek;) jsem z Chebu

23.2.2007 08:06

snooopy napsal(a):

Také přikládám - můj v době focení 3,5letý hřebec shagya araba a slečna která se teprve učí jezdit - ale že jim to jde !

23.2.2007 08:10

lismonika napsal(a):
Také přikládám - můj v době focení 3,5letý hřebec shagya araba a slečna která se teprve učí jezdit - ale že jim to jde !

Tak ještě tři

23.2.2007 09:17

snooopy napsal(a):
A nebála ses náhodou?
Hrba? to bych letěla jako hruška, bez sedla, se sedlem to bohužel snáším při každé jízdě páč jezdím kobylu která místo nacválání vyhazuje a kozluje atd... sice jsem neslítla já ale ostatná padali jako hrušky z ní :D

no asi bala ale nemela jsem na to moc cas. Po tom hrbu jsem rvala na kolegyni at uz necvala jinak prijud o ... Byl to jen takovy decentni ale i tak

23.2.2007 09:23

lismonika napsal(a):
Tak ještě tři

ale že jim to jde ,že

23.2.2007 09:26

lismonika napsal(a):
ale že jim to jde ,že

a poslední

23.2.2007 13:44

lismonika napsal(a):
a poslední

Tý jo jak to ta holka dělá?

23.2.2007 13:50

snooopy napsal(a):
Tý jo jak to ta holka dělá?

S koníkem pracuji od 2 let podle PNH tak jí stačí být uvolněná a v klidu a Kašiček vnímá mě(stojím ve středu kruhovky) a ona se jen vozí a soustředí na sed

23.2.2007 15:10

heidy411 napsal(a):
amidala: ahoj, vsetky fotky su z HuculKlubu Sihla, na strednom slovensku pri chranenej krajinnej oblasti Polana

Jj děkuju, ono to vypadalo jako jedny pastvy z jedné stáji na Moravě, kam jsem jezdívala na tábor. Dík moc

23.2.2007 15:48

lismonika napsal(a):
S koníkem pracuji od 2 let podle PNH tak jí stačí být uvolněná a v klidu a Kašiček vnímá mě(stojím ve středu kruhovky) a ona se jen vozí a soustředí na sed

Sice blbá otázka ale jak mám začít s touto metodou? Není kruhovka :( ani jízdárna

23.2.2007 16:08

snooopy napsal(a):
Sice blbá otázka ale jak mám začít s touto metodou? Není kruhovka :( ani jízdárna

se základama můžeš začt i v boxe a na louce , ale samozřejmě je kruhovka , větší uzavřený prostor nebo hala velkou výhodou.
Já měla také ten problém a s mladým hřebcem je práce ještě o to horší ,ale kruhovku jsme provizorní vybudovali a teď jezdím alespoň 1týdně do haly a je pokrok moc znát.

23.2.2007 21:37

kunicek napsal(a):
Díkyna jaře teď jí budou tři roky, jezdíme maličko spíš si hrajeme ze země;)

Tak to je pěkné : ) To naskočení je super za 1. nechápu jak si to udělala, takový aldný naskočení, že to tomu koníkoj vůbec nevadilo a za 2. že tak pěkně stála..vím no práce ze země... Taky bych chtěla mít takovej vztah ke svý kobyle : )

24.2.2007 10:15

snooopy napsal(a):

Ahojík,já jsem bez sedla moc nejezdila, jen párkrát když jsem ještě jezdila do klubu tak jsme trénovali rovnováhu na madlech, teď jezdím 16-ti letou kobylku Carmen - ČT s přísměsí shagya araba a párkrát už jsem na ní bez sedla seděla, cváláme, ale jen v uzavřeném prostoru, jinak se taky bojím jinak snooopy to s tím vyhazováním při přechodu do cvalu to mi Carmen občas dělá taky

24.2.2007 11:21

snooopy napsal(a):

Taaak ... to jsem já se svoji pony kobylkou Lucky ... ... spolu se věnujem hlavně parkurku, ale na ježdění bez sedla nikdy nedáme dopustit ...

24.2.2007 11:22

teryneczka napsal(a):
Taaak ... to jsem já se svoji pony kobylkou Lucky ... ... spolu se věnujem hlavně parkurku, ale na ježdění bez sedla nikdy nedáme dopustit ...

S Lucky taky občas zkoušíme nějaký ty cirkusový kousky ... ... Tady Lucky dělá Ahoj

24.2.2007 11:23

teryneczka napsal(a):
S Lucky taky občas zkoušíme nějaký ty cirkusový kousky ... ... Tady Lucky dělá Ahoj

A tady se uklání ...

24.2.2007 11:27

teryneczka napsal(a):
A tady se uklání ...

A tady jsme s Lucky na výje bez sedla ... jinak pokud o nás s Lucky chcete vědět něco víc, mrkněte na www.lucky-web.estranky.cz

satix

24.2.2007 14:23
satix

snooopy napsal(a):

24.2.2007 18:32

123miki napsal(a):
Ahojík,já jsem bez sedla moc nejezdila, jen párkrát když jsem ještě jezdila do klubu tak jsme trénovali rovnováhu na madlech, teď jezdím 16-ti letou kobylku Carmen - ČT s přísměsí shagya araba a párkrát už jsem na ní bez sedla seděla, cváláme, ale jen v uzavřeném prostoru, jinak se taky bojím jinak snooopy to s tím vyhazováním při přechodu do cvalu to mi Carmen občas dělá taky

Taky bojí co? :D ta kobylka od soukromníka to dělá vždycky... a dokud toho člověka neshodí, nepřestane, sestu shodila, mě ne páč se držím zuby nehty :D

24.2.2007 22:18

satix napsal(a):

Tak sme dneska taky blbli bez sedla

25.2.2007 19:49

teryneczka napsal(a):
A tady jsme s Lucky na výje bez sedla ... jinak pokud o nás s Lucky chcete vědět něco víc, mrkněte na www.lucky-web.estranky.cz

Tak takhle na ohlávce jsme si s Lucky vyrazily včéra ;) ... Těch vlasů si nevšímejte ... byl trochu vítr,no ...

25.2.2007 22:23

gabineska napsal(a):
Tak sme dneska taky blbli bez sedla

A eště z procházky sme si hráli

25.2.2007 22:36

dendulka napsal(a):
Nora

Tak já se přidám,klus,cval nám nedělá problémy ani z kopečka.Je to úžasné si jen tak někam zajet bez sedla.Jen u mě nevím jestli to kolikrát není lenivost sedlat.

25.2.2007 22:37

thesis napsal(a):
Tak já se přidám,klus,cval nám nedělá problémy ani z kopečka.Je to úžasné si jen tak někam zajet bez sedla.Jen u mě nevím jestli to kolikrát není lenivost sedlat.

A ještě

25.2.2007 22:45

thesis napsal(a):
A ještě

Věřte nebo né s mou váhou si prd dělá.Není třeba ho nutit,spíš naopak,rád se naparuje že je první.

25.2.2007 22:48

thesis napsal(a):
Věřte nebo né s mou váhou si prd dělá.Není třeba ho nutit,spíš naopak,rád se naparuje že je první.

Tahle už je opravdu poslední.Mimochodem na předposlední je to malý skok přes vyšší travní porost,to je já mám ten blbý zvyk koukat na přkážku,jakby na té trávě bylo co shodit.

26.2.2007 09:30

snooopy napsal(a):
Taky bojí co? :D ta kobylka od soukromníka to dělá vždycky... a dokud toho člověka neshodí, nepřestane, sestu shodila, mě ne páč se držím zuby nehty :D

Jooo to já taky, pokud je čeho někdy se u toho tak tlemim že spadnu v tlemících se křečích

26.2.2007 09:59

snooopy napsal(a):

Pro Snooopy: U nás měla jedna dívčina taky problém,že se bála (bohužel bez sedla i se sedlem), protože než k nám přišla jezdila trochu divokou kobylku. Z pádu si sice nic nedělala,ale bála se,že s ní koník zase někam uteče!
Tak jsme jí posadili na nejhodnější haflingerku ze stáje (bez sedla,jen na parelliohlávce) a já jsem s ní šla (ještě s mým trochu bujným valachem) na procházku. Seděla křečovitě,strašně se bála. Tak jsem slezla z mého koně, dojeli jsme na louku,ona stála veprostřed a Dis se pásl. Já si sedla na haflošku a krok,klus,cval,trysk! Katka na nás jenom koukala...stačilo jen ukázat,že koník nikam neuteče. Druhý den jsme takhle dováděli na pastvě (ráno,kdy ještě nebyli puštěný koně) a třetí den už sme jeli na vyjížďku a už sme i něco skočili! Katce to opravdu šlo,stačilo jen ukázat,že koníci můžou bejt i hodný,ne jenom utíkavý zlobiči!

Co jsem tím chtěla říct? Co kdyby jsi třeba zkusila najít nějakého soukromníka poblíž (v Brně je myslím docela dost takových lidí) a řekla jsi mu tvůj problém a zkusili jste to takhle,jako my? Myslím,že by to chtělo trošku uvolnění - aby si si furt neříkala: teď pojedu na tej kobylce a musim se připravit,ona mi zase bude vyhazovat.
Nebo kdyby jsi chtěla: www.parelliczech.com - tam ti určitě taky 100% poradí

Škoda,že seš až z Brna :(

26.2.2007 10:11

whisper napsal(a):
Pro Snooopy: U nás měla jedna dívčina taky problém,že se bála (bohužel bez sedla i se sedlem), protože než k nám přišla jezdila trochu divokou kobylku. Z pádu si sice nic nedělala,ale bála se,že s ní koník zase někam uteče!
Tak jsme jí posadili na nejhodnější haflingerku ze stáje (bez sedla,jen na parelliohlávce) a já jsem s ní šla (ještě s mým trochu bujným valachem) na procházku. Seděla křečovitě,strašně se bála. Tak jsem slezla z mého koně, dojeli jsme na louku,ona stála veprostřed a Dis se pásl. Já si sedla na haflošku a krok,klus,cval,trysk! Katka na nás jenom koukala...stačilo jen ukázat,že koník nikam neuteče. Druhý den jsme takhle dováděli na pastvě (ráno,kdy ještě nebyli puštěný koně) a třetí den už sme jeli na vyjížďku a už sme i něco skočili! Katce to opravdu šlo,stačilo jen ukázat,že koníci můžou bejt i hodný,ne jenom utíkavý zlobiči!

Co jsem tím chtěla říct? Co kdyby jsi třeba zkusila najít nějakého soukromníka poblíž (v Brně je myslím docela dost takových lidí) a řekla jsi mu tvůj problém a zkusili jste to takhle,jako my? Myslím,že by to chtělo trošku uvolnění - aby si si furt neříkala: teď pojedu na tej kobylce a musim se připravit,ona mi zase bude vyhazovat.
Nebo kdyby jsi chtěla: www.parelliczech.com - tam ti určitě taky 100% poradí

Škoda,že seš až z Brna :(

Mno to je můj problém jezdím na hodně bujných koních a se sedlem mi neva že někde prchaj ale příjdou ty letný vyjížždky bez sedla, a co já? jezdím již osmým rokem ale toto v sobě ponechávám pořád, proto bych ráda klidného koně abych se to naučila. Soukromníků je hodně ale nenabízí jízdu, to ne bohužel, ale dáky za tento skvělej článek ;)

26.2.2007 14:55

gabineska napsal(a):
A eště z procházky sme si hráli

drsný a to stála a pásla se v klidu?

26.2.2007 15:31

snooopy napsal(a):

Miluju jízdu bez sedla faktem je jak na jakým koni!!!! Když je vychrtlej a má vysokej kohoutek docela auau :-D
Zde sem já na mém zlatíčku Robinkovi pár minut po "obsednutí" nebyla k dispozici uzdečka a o sedle už ani nemluvě. Je to pětiletý haflinger není můj, ale skoro
Koukejte jak zírá No spíše spolu pracujeme ze země

26.2.2007 15:42

carolka napsal(a):
Miluju jízdu bez sedla faktem je jak na jakým koni!!!! Když je vychrtlej a má vysokej kohoutek docela auau :-D
Zde sem já na mém zlatíčku Robinkovi pár minut po "obsednutí" nebyla k dispozici uzdečka a o sedle už ani nemluvě. Je to pětiletý haflinger není můj, ale skoro
Koukejte jak zírá No spíše spolu pracujeme ze země

hůůů pěkné

26.2.2007 21:17

snooopy napsal(a):

No, jetsli se bojíš kůli pádům, tak to bys měla zažít ty moje, třeba vykloubená a na 2x zlomená ruka, kopanec do břicha,naraženej zadek, rozlomená helma....Tak taklovejch mám plno... No kobyla stála a jedla, ale držela jsem si jí to se nejboj když se nebojíš je to snadný...já se dřív bála i sedět na ní bez sedla a na ohlávce, ale na týhle procházce sme dokonce cválali, sice né naschvál, ale zážitek na vždycky Kobyla se lekla, otočila to o 180 stupňů a začala zdrhat Nic legračnějšíhos e mi snad eště nestalo, fakt to bylo něco Naštěstí sem pak nějak zastavila..sice to dost trvalo ale zastavila, bylo to super

26.2.2007 21:20

gabineska napsal(a):
No, jetsli se bojíš kůli pádům, tak to bys měla zažít ty moje, třeba vykloubená a na 2x zlomená ruka, kopanec do břicha,naraženej zadek, rozlomená helma....Tak taklovejch mám plno... No kobyla stála a jedla, ale držela jsem si jí to se nejboj když se nebojíš je to snadný...já se dřív bála i sedět na ní bez sedla a na ohlávce, ale na týhle procházce sme dokonce cválali, sice né naschvál, ale zážitek na vždycky Kobyla se lekla, otočila to o 180 stupňů a začala zdrhat Nic legračnějšíhos e mi snad eště nestalo, fakt to bylo něco Naštěstí sem pak nějak zastavila..sice to dost trvalo ale zastavila, bylo to super

Jinak podle mě jsou bujný koně super... Co dělat s nějkaým netemperamentím koníkem, to je pka nuda ne?? Já mám takovou tu jiskřičku ráda, ikdyž se to občas neobejde bez pádu... Tarunka je taky docela divoch, skvěle vyhazuje a hodně se leká... Prostě temperamentnější koník no... Bez toho by to nešlo, to by nebyla ona...a bez těch mejch pádů

27.2.2007 05:12

gabineska napsal(a):
Jinak podle mě jsou bujný koně super... Co dělat s nějkaým netemperamentím koníkem, to je pka nuda ne?? Já mám takovou tu jiskřičku ráda, ikdyž se to občas neobejde bez pádu... Tarunka je taky docela divoch, skvěle vyhazuje a hodně se leká... Prostě temperamentnější koník no... Bez toho by to nešlo, to by nebyla ona...a bez těch mejch pádů

Temperamentní koně podporuji to jo, ale já jezdím jen šílence, teřba kobylu která necválá ale jen vyhazuje... jako na ní bych bez sedla nesedla nikdy to bych nepřežila :( pády mám za sebou i před sebou ;) :D

27.2.2007 14:05

snooopy napsal(a):
Temperamentní koně podporuji to jo, ale já jezdím jen šílence, teřba kobylu která necválá ale jen vyhazuje... jako na ní bych bez sedla nesedla nikdy to bych nepřežila :( pády mám za sebou i před sebou ;) :D

Však ta má taky vyhazuje a jak...Často při nacválání též, jezdila sem i prdlý koně, ale bez sedla sou většinou tací ''lepší''

27.2.2007 16:10

gabineska napsal(a):
Však ta má taky vyhazuje a jak...Často při nacválání též, jezdila sem i prdlý koně, ale bez sedla sou většinou tací ''lepší''

aha

27.2.2007 18:29

snooopy napsal(a):

Já a muj valášek

27.2.2007 18:39

snooopy napsal(a):

S Adélkou,loňská zima

27.2.2007 18:41

annien napsal(a):
S Adélkou,loňská zima

A ještě jednou Áďa

27.2.2007 21:13

snooopy napsal(a):
aha

no..zkusit to můžeš...já jsem byla s kámoškou jen na krokovce na ohlávce bez sedla, chvíli zaklusat..cval byl omylem

27.2.2007 21:44

dalajlama napsal(a):
Já a muj valášek

ten je pěknej odkud si?

27.2.2007 21:45

annien napsal(a):
A ještě jednou Áďa

Hele učilo se to blbě jen na provaz kolem krku?

28.2.2007 04:36

gabineska napsal(a):
no..zkusit to můžeš...já jsem byla s kámoškou jen na krokovce na ohlávce bez sedla, chvíli zaklusat..cval byl omylem

Aha a co je lepší? cval či klus?

28.2.2007 10:09

snooopy napsal(a):
Hele učilo se to blbě jen na provaz kolem krku?

Ani ne Kobylka je moc šikovná,jen je hodně temperamentní a ještě byla trochu týraná a bojí se vozit lidi.Chtělo to hodně práci na jízdárně a pak ve výbězích (jiný velký ohrazený prostor jsem neměla k dispozici). Kobylka skvěle reaguje na sed takže otěž není ani potřeba jen když se jí zrovna nechce poslouchat nebo zastavovat tak je to bez otěží legrace

28.2.2007 20:04

snooopy napsal(a):
Aha a co je lepší? cval či klus?

No klus není tak pohodlný, ale cval na ohlávce na volný louce s hoodně chodivým koníkem

28.2.2007 20:49

snooopy napsal(a):
ten je pěknej odkud si?

Ahoj. Diíky moc jsem ráda že se ti líbí Jsme z Řisut u Slaného... Jestli tě to nějak víc zajíma tak se podívej na naše webovky www.stajrisuty.estranky.cz

1.3.2007 05:22

dalajlama napsal(a):
Ahoj. Diíky moc jsem ráda že se ti líbí Jsme z Řisut u Slaného... Jestli tě to nějak víc zajíma tak se podívej na naše webovky www.stajrisuty.estranky.cz

Koukala jsem na web a máte moooc pěkný koně ;) a natož že jste rodinná stáj tak i závodíte ;)

1.3.2007 05:22

annien napsal(a):
Ani ne Kobylka je moc šikovná,jen je hodně temperamentní a ještě byla trochu týraná a bojí se vozit lidi.Chtělo to hodně práci na jízdárně a pak ve výbězích (jiný velký ohrazený prostor jsem neměla k dispozici). Kobylka skvěle reaguje na sed takže otěž není ani potřeba jen když se jí zrovna nechce poslouchat nebo zastavovat tak je to bez otěží legrace

aha ;)

1.3.2007 15:01

snooopy napsal(a):

ještě semka něco hoďte

Přidejte reakci

Přidat smajlík