doga

doga

doga
napsal(a):
Moje klisna Dogora ČT
A druhá moje klisna Jezabel welsh part bred
doga

doga
napsal(a):
A druhá moje klisna Jezabel welsh part bred
A tady klisna od kámošky IRSKÝ TINKER!
doga

doga
napsal(a):
A tady klisna od kámošky IRSKÝ TINKER!
A klisna na které jsem jezdila BOOMER NIKI quarter horse
doga

doga
napsal(a):
A klisna na které jsem jezdila BOOMER NIKI quarter horse
A jeden Hannover klisna LITTERA
doga

doga

doga

doga

doga

doga
napsal(a):
A já jsem našla ještě vraníka Kladrubana
No a ještě hucul DAR
hasanek
napsal(a):
Můj Haflošek
Já a Silver..čt a nějaká ta krev Arábka
eliska84
napsal(a):
Ahoj...dávejte sem fotky jen koníků a plemen,které máte,nebo znáte....!!A co jste nelépe fotili....
Můj kamarád do nepohody... valášek hafling x hucul, super koníček :-))) Miluje vodu, tak ho beru na koupačku...
eliska84
napsal(a):
Ahoj...dávejte sem fotky jen koníků a plemen,které máte,nebo znáte....!!A co jste nelépe fotili....
... a ještě s kámošem, strakatým poníkem, koupel v horkém počasí osvěží :-)
eliska84
napsal(a):
Sigi - Sh-arab
sadzi saj

doga
napsal(a):
A Fjordka Olinka
Ta je roztomiloučká
sadzi saj

monca
napsal(a):
Jůůůůůůůůůůůůůůůůů ten je krááááááááásnej fakt!!!Moc moc se mi líbí dej ještě nějakou fotku prosím!Je tvůj?nebo odkud maš fotku?
Více o něm na http://www.volny.cz/pasofino/, je to plemenný hřebec a u mě jen stojí .
sonet
napsal(a):
Více o něm na http://www.volny.cz/pasofino/, je to plemenný hřebec a u mě jen stojí .
A Bonánek ještě jednou...
monca
napsal(a):
hmmm no krása fakt a kolik takový koník stojí?jsou k dispozici nějaké koně na prodej?
Promiň za otázky,ale mocinky se mi líbí
můj koník Janek,kříženec Angloaraba
anushka
napsal(a):
můj koník Janek,kříženec Angloaraba
a ještě hlavička
monca
napsal(a):
hmmm no krása fakt a kolik takový koník stojí?jsou k dispozici nějaké koně na prodej?
Promiň za otázky,ale mocinky se mi líbí
V ČR jsou zatím jen čtyři.Z toho 1 plemenná kobyla, 1 plemenný hřebec a 2 hřebečci ( 1rok, 1 týden ). Cena je na naše poměry velmi vysoká ( ale nechci mluvit za majitele ). Každopádně jsou to ojedinělá zvířata a já jsem se kontaktem s nimi zase mnohému přiučila.Přikládám foto nejmladšího Paso Fino.
sonet
napsal(a):
V ČR jsou zatím jen čtyři.Z toho 1 plemenná kobyla, 1 plemenný hřebec a 2 hřebečci ( 1rok, 1 týden ). Cena je na naše poměry velmi vysoká ( ale nechci mluvit za majitele ). Každopádně jsou to ojedinělá zvířata a já jsem se kontaktem s nimi zase mnohému přiučila.Přikládám foto nejmladšího Paso Fino.
Irský tinker
eliska84
napsal(a):
posílám taky jedno mimi fjordského hřívnáče
janamalik
napsal(a):
posílám taky jedno mimi fjordského hřívnáče
Shagya arab