Pozvánka na skokové závody do hřebčína Albertovec

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.2.2007 15:29

Dne 3. března 2007 se uskuteční v hřebčíně Albertovec skokové halové závody. Budou sestávat ze šesti soutěží ZM až L*, včetně soutěží pro děti a juniory. Prezentace závodících začíná od 7.00 do 8.00h v kanceláři hřebčína. Na všechny, kteří přijdou podpořit závodící na tribunu, se budeme těšit od 9.30h, kdy je naplánován začátek první soutěže.

Aili

bližší info na www.albertovec.cz

28.2.2007 17:58

juras za napsal(a):
Dne 3. března 2007 se uskuteční v hřebčíně Albertovec skokové halové závody. Budou sestávat ze šesti soutěží ZM až L*, včetně soutěží pro děti a juniory. Prezentace závodících začíná od 7.00 do 8.00h v kanceláři hřebčína. Na všechny, kteří přijdou podpořit závodící na tribunu, se budeme těšit od 9.30h, kdy je naplánován začátek první soutěže.

Aili

bližší info na www.albertovec.cz

Ahojky, já chtěla jet, ale nejdede se nic pro mě a moji kobylku, proto pilujeme až na pohár žen. Škoda, moc jsem se těšila

1.3.2007 07:31

barletka napsal(a):
Ahojky, já chtěla jet, ale nejdede se nic pro mě a moji kobylku, proto pilujeme až na pohár žen. Škoda, moc jsem se těšila

to pro nas by zase souteze byly ale my nejsme jeste nejsme pripraveni

1.3.2007 12:39

spirit napsal(a):
to pro nas by zase souteze byly ale my nejsme jeste nejsme pripraveni

V tom nemáme problém , celou zimu jsem měla halu...ale bohužel nejsem dítě ani junior a kobylce na roujezd nedám L.

Přidejte reakci

Přidat smajlík