Jak se tak dívám po příspěvkách všimla sem si že je tady hodně hnědáků tak šup sem snimi..Toto je moje kobča Aranka
terushka
napsal(a):
Jak se tak dívám po příspěvkách všimla sem si že je tady hodně hnědáků tak šup sem snimi..Toto je moje kobča Aranka
A ještě
spirit
napsal(a):
můj Mačík
Edi Toprak tam vypadá moc pěkně na tých fotkách..a máš nějaké nové fotečky Topraka??..Jo a máš doufám ještě to sedlo že??.Jinak Aranka se dívala na ovečky
terushka
napsal(a):
Můžou to být i světlí hnědáčci? Polobrášci první společné foto
lump
napsal(a):
lismonika
napsal(a):
Teda jak se to povedlo?Vždyť jsou skoro stejníMůžu se zeptat na původ?
Taky jsme všichi zírali. Oba jsou po tatínkovi Great Pleasure, jeden z francouzské matky a druhý z české. Ten vlevo bude letos šestiletý , ten druhý bude letos pětiletý a máme ho doma teprve měsíc. Krom hooodně podobného vzhledu mají i veeelmi podobné výbušné povahy a jsou to pěkní rošťáci, ale skáčou super.
lump
napsal(a):
Taky jsme všichi zírali. Oba jsou po tatínkovi Great Pleasure, jeden z francouzské matky a druhý z české. Ten vlevo bude letos šestiletý , ten druhý bude letos pětiletý a máme ho doma teprve měsíc. Krom hooodně podobného vzhledu mají i veeelmi podobné výbušné povahy a jsou to pěkní rošťáci, ale skáčou super.
Nemáte ještě najé fotografie těch valachů po Great Pleasure?Kolik měří?
buggyna

barletka
napsal(a):
Topísek
jééžiš!!!Vy máte náádhernou ohlávku..mužu se zeptat kdes jí koupila a za kolik??mám úpně stejnou ale růžovo-šedivou ...ale tahle zelená je božíííí
buggyna

buggyna
napsal(a):
jééžiš!!!Vy máte náádhernou ohlávku..mužu se zeptat kdes jí koupila a za kolik??mám úpně stejnou ale růžovo-šedivou ...ale tahle zelená je božíííí
kurňa....to mělo bejt pro barletku a topíka
buggyna

lump
napsal(a):
teď sem se taky na ně chtěla zeptat..jestli to nááhodou nejsou Pleasuráci(ty maj takhle hezky vybarvený hlavičky) ta "moje "potvora je taky po Great Pleasure ale je malilinká(letos 5tiletá)..můžu se zeptat odkud ste??
Přikládám fotečku Buggynky
buggyna

barletka
napsal(a):
Ano růžovošedivou mám taky. Tahle zelená je od stéjné firmy tuším, že z HKM.
Letos jezdím v ružové:-)!!
to my jí máme jen na závody...aby nevypadala jak prasátko.Hrozně ráda totiž ohlávky máchá v žrádlu a pak to jde blbě dolu
buggyna
napsal(a):
teď sem se taky na ně chtěla zeptat..jestli to nááhodou nejsou Pleasuráci(ty maj takhle hezky vybarvený hlavičky) ta "moje "potvora je taky po Great Pleasure ale je malilinká(letos 5tiletá)..můžu se zeptat odkud ste??
Edi máš teda ještě to sedlo? Jinak Topííí je moc pěkný
buggyna
napsal(a):
My jsme z jihu Moravy.
Zrovna nedávno jsme je přeměřovali, protože se nám zdálo, že ten starší se přes poslední rok hrozně vytáhl a mají 165 a 161 cm KVH. Ale do pěti let měl ten starší zhruby o 10 cm míň.
buggyna

lump
napsal(a):
My jsme z jihu Moravy.
Zrovna nedávno jsme je přeměřovali, protože se nám zdálo, že ten starší se přes poslední rok hrozně vytáhl a mají 165 a 161 cm KVH. Ale do pěti let měl ten starší zhruby o 10 cm míň.
jůů tak nejsme takový prťata!!! my máme 163
buggyna

lump
napsal(a):
Poslala jsem ti mail, protože nejsem moc technický typ a ty fota jsou dost velké
můžu taky poprosit nějaký fotečky těch frajerů??
buggyna
napsal(a):
jůů tak nejsme takový prťata!!! my máme 163
Já tu olávku mám i v kombinaci světle modrá x tmavě modrá!
barletka
napsal(a):
To je ale kvalita. To ji asi neuvidíš
Totu nikdo nemá hnědáky???
buggyna

terushka
napsal(a):
Totu nikdo nemá hnědáky???
no u nás v maštaly jich je požehnaně..tak já je sem teda dám nóó
buggyna

buggyna
napsal(a):
no u nás v maštaly jich je požehnaně..tak já je sem teda dám nóó
náš hřebčák jménem Vandal
buggyna

buggyna

buggyna

buggyna

buggyna
napsal(a):
Belindy máma Bellevue
malej hříbek z Habibi po Edminton - EDUARDO zvaný EDDIE
buggyna

buggyna
napsal(a):
malej hříbek z Habibi po Edminton - EDUARDO zvaný EDDIE
hřebeček z Bellevue po Jaspis - JEFF
buggyna

buggyna

buggyna
napsal(a):
Ascalona
půlka našeho kobylího stádečka jóó,a kdyby něco,tak to tmavě hnědý je Buggy
buggyna

buggyna
napsal(a):
půlka našeho kobylího stádečka jóó,a kdyby něco,tak to tmavě hnědý je Buggy
Ascalonka
buggyna

buggyna

buggyna

buggyna
napsal(a):
Habibi
sice to neni hnědka...ale myslim,že vám to Cassiopea sama vysvětlý
buggyna

terushka
napsal(a):
Moc krásní koníci hlavně ten hřebec
jéé děkujem..my mu to vyřídíme!Je to miláček,kámoška ho naučila dávat pusinky a on teď líbá každýho
buggyna

buggyna
napsal(a):
jéé děkujem..my mu to vyřídíme!Je to miláček,kámoška ho naučila dávat pusinky a on teď líbá každýho
a tady nám Vandýsek utekl k valachům...hrozně miluje Griffina,tak to tam na něj zkoušel
buggyna

buggyna
napsal(a):
a tady nám Vandýsek utekl k valachům...hrozně miluje Griffina,tak to tam na něj zkoušel
a námluvy
buggyna

buggyna
napsal(a):
a námluvy
a když nezabralo kleknutí,tak ho aspoň "kopíroval"
terushka
napsal(a):
No ten hřebeček fakt nemá chybu
A Ascalona je taky nádherná
My jsme byly taky hnědí
buggyna

terushka
napsal(a):
No ten hřebeček fakt nemá chybu
A Ascalona je taky nádherná
jj Askyše byla taky takovej cirkusovej koníček,pořád dělala ksichty a loudila ňamky..hodně nám tady chybí,je to už skoro rok co byla prodaná na Slovensko
euiicka
napsal(a):
Jo
Ty jo takový prcek...si ji pamatuju naposled takovou
terushka
napsal(a):
Ty jo takový prcek...si ji pamatuju naposled takovou
Od bývalé kámošky koník..kdo ví kde je mu konec...RYO
terushka
napsal(a):
Od bývalé kámošky koník..kdo ví kde je mu konec...RYO
Od jednoho známého kobča
Samba
terushka
napsal(a):
Od jednoho známého kobča
Samba
Taky od toho známeho další kobča
Xsian
terushka
napsal(a):
Taky od toho známeho další kobča
Xsian
Od kámošky krasavec
To je focené ale tak před půl rokem ted už je z něho větší chlap
terushka
napsal(a):
Od kámošky krasavec
To je focené ale tak před půl rokem ted už je z něho větší chlap
Opět já a Migi
terushka
napsal(a):
pro Ladys: co je Migi za plemeno?
Je to Appa x A1/1... Copak máš ty za koníka?
ladys
napsal(a):
Je to Appa x A1/1... Copak máš ty za koníka?
Ty jo moc pěkný koník
Já mám 3-letou kobču M: trakénXčt O:hucul
Ale ten hucul v ní vůbec nejde vidět..a to má v sobě ještě skoro 50% A1/1.
ladys
napsal(a):
Tjo tak ta toho má v sobě hodně. A copak s ní děláš? Nějaké parkurky? Teda ve třech letech asi ještě skoro nic, viď? Ale na co ji chystáš?
Má no..No zatím je jenom obsedlá, ale ted na jaře začnu přeježďovat:-)
No chci western protože je hrozně moc rychlá a dobře obratná. Ale teď mi nějak začala moc růst a skočila mi elektr.ohradník tak snad ji nezačne bavit skákání protože ji to nikdy nebavilo kašlala na zadní nohy.Spíš by se hodila na endurace je hrozně vytrvalostní
. No já ještě fakt nevím ale tak snad ten western no
terushka
napsal(a):
Má no..No zatím je jenom obsedlá, ale ted na jaře začnu přeježďovat:-)
No chci western protože je hrozně moc rychlá a dobře obratná. Ale teď mi nějak začala moc růst a skočila mi elektr.ohradník tak snad ji nezačne bavit skákání protože ji to nikdy nebavilo kašlala na zadní nohy.Spíš by se hodila na endurace je hrozně vytrvalostní
. No já ještě fakt nevím ale tak snad ten western no
Topíska to taky nebavilo, ale byl to poctivec. !!Šel by parkur i s trotlem, nemusela si nic řešit, počítat kroky před překážkou...On na to vleťel a bylo to! Teď chodí do lesa na vyjížďky a je šťastný!!Třeba ještě Aranka bude růst a hopsat..
barletka
napsal(a):
Topíska to taky nebavilo, ale byl to poctivec. !!Šel by parkur i s trotlem, nemusela si nic řešit, počítat kroky před překážkou...On na to vleťel a bylo to! Teď chodí do lesa na vyjížďky a je šťastný!!Třeba ještě Aranka bude růst a hopsat..
Jinak k té mamince( Sambě). Ta tam toho čistého čt moc neměla. Sáva je po Karneol Jičínský-trakén z matky po A1/1, takže ve finále je to A1/2, O: je Bourbon A1/1.
barletka
napsal(a):
A s čím chceš začít? Nějaké JUJU nebo co? Já chci začít s valachem s pleasure a pak, co ho bude bavit, trail nebo reining nebo dobytek, nevim...
barletka
napsal(a):
Edi nestraš. Každý mě tady straší ona ti ještě hodně poroste a ták. Ale já už nechci stačí mi taková jaká je.
ladys
napsal(a):
A s čím chceš začít? Nějaké JUJU nebo co? Já chci začít s valachem s pleasure a pak, co ho bude bavit, trail nebo reining nebo dobytek, nevim...
Ale já si myslím že má skoro 50% A1/1 nebo ne?? Ale šak to je jedno.
No jestli bude na western tak ze začátku chci nějaké ty neofic.závody(rychlostky)..to ji půjde. A uvidím jak se to bude vyvíjet ale líbí se mi reinig. Já mám ráda western ale musí ho ten člověk umět protože někdo fakt jezdí hrozně hlavně že má ostruhy a páku a samozřejmě škube v hubě
. Sme se myslím že včera bavily s kámoškou že by byla sranda kdyby třeba toten rok nebo příští vyhrál někdo jako v Rajnoškách nad O.Pavlíčkem
. To by byla sranda co?
barletka
napsal(a):
Kolik teďka měří?
Jinak budu jezdit po závodech cca co 14 dní a budu mít ve vozíku. Ale stejně máš roček čas. Takže ti stejně nezbýva nic jiného, než jezdit western.
Teď? Já nevím ale tak před 3měsícema měla KVH cca 156. A chci ji ted někdy změřit tak uvidím no. Budeš mít místo jo? Roček čas? V kolika se začíná s parkurem? Ve 4?
barletka
napsal(a):
Jo jo to znám. Na první parkury jsem se připravovala na dvou překážkách na nerovné louce. No hrůza.Teď je to lepší, ale je to strašně nákladné..
Njn..přesně tak
Ale nikdo neví třeba ji skoky bavit nebudou a budem jezdit western:-)
No nic já jdu spát zítra brzo stávám tak ahoj třeba zítra
terushka
napsal(a):
Njn..přesně tak
Ale nikdo neví třeba ji skoky bavit nebudou a budem jezdit western:-)
No nic já jdu spát zítra brzo stávám tak ahoj třeba zítra
můj ČT valášek Valmont
nikiska
napsal(a):
můj ČT valášek Valmont
a ještě jednou Valísek zase semnou, ale na procházce
nikiska
napsal(a):
a ještě jednou Valísek zase semnou, ale na procházce
Přidávám dvě pořádný ženský, ale jedna je ryzá ....
lump
napsal(a):
Už ho tam máš, mám jich spoustu, ale dost velkých, tak je nevkládám, ale radši pošlu, stačí říct.
Tak dneska budem pokračovat ne?
terushka
napsal(a):
Tak dneska budem pokračovat ne?
Mám tady samé ryzáky.... Kamarád Parmy Honza.
barletka
napsal(a):
Mám tady samé ryzáky.... Kamarád Parmy Honza.
Ještě Honzík. Je to tmavý hnědáček, postarší někdý protivný koník.
barletka
napsal(a):
Ještě Honzík. Je to tmavý hnědáček, postarší někdý protivný koník.
Tři hnědáčci najednou.
Uživatel s deaktivovaným účtem

barletka
napsal(a):
Tři hnědáčci najednou.
Edi to vlevo je Viktorka?
barletka
napsal(a):
Nene to je u kamarádky, kde mám teďka Parmu na 14 dní ustájenou.Zítra si ji stěhuji do nové práce.
Vepředu je ryzanda, ale za ní koukká hnědák..
alisa
napsal(a):
Sahib..
Hříboušek..Snad nevadí majitelce že ho semka dám
alisa
napsal(a):
Hříboušek..Snad nevadí majitelce že ho semka dám
Rebeka..
barletka
napsal(a):
Jsem zpátky. Venu prší, tak počkám na maminku a pojedu autem. Aliso kdo je tatínek Sahiba? kde stojí , jak je starý?
Tatínek Sahiba je shagya arav Tornádo , stojí na ŽernovceTy ho znáš?
Tady přidávám fotku Tornáda , ale nefotila jsem ji já , ale Rolf(snad nevadí že sem jí použila??
)
barletka
napsal(a):
To asi nebude on. odkud pochází a kolik mu je teď roků? Ten co znám by teď měl okolo 8let-cca.
Parma a Toprak
barletka
napsal(a):
Očičko Topraka!
Výstava koní na Valašsku 2005.Kategorie pony.
Já to tady zaplácám, ale mám jich tady asi milion..
barletka
napsal(a):
Výstava koní na Valašsku 2005.Kategorie pony.
Já to tady zaplácám, ale mám jich tady asi milion..
Beganci
lismonika
napsal(a):
Je to trochu od věci , ale chtěla bych se zeptat jaké mají zázemí koníci na té výstavě ,chystám se tam se hřebcem tak bych chtěla vědět nač se mám přpravit.Děkuji
Ustájení, není k dyspozici. já tam chodila tři roky se svým hřebcem. Před minulý rok mě kopl no hlavy, jak e stavěl na zadní!! Stojíš celý den a musíš ho držet, já jsem vždycky měla nervy, protože dělal strašý bordel. Kdyby tě zajímalo něco konkretního piš.
Fotka, která je focená asi 15 min. potom co jsem dostala kopačku do hlavy...
barletka
napsal(a):
Ustájení, není k dyspozici. já tam chodila tři roky se svým hřebcem. Před minulý rok mě kopl no hlavy, jak e stavěl na zadní!! Stojíš celý den a musíš ho držet, já jsem vždycky měla nervy, protože dělal strašý bordel. Kdyby tě zajímalo něco konkretního piš.
Fotka, která je focená asi 15 min. potom co jsem dostala kopačku do hlavy...
No on vypadá spokojeně , ale nezávidím Ti to teda. Já doufám , že zas takový kraviny dělat nebude-už máme nějaké výstavy za sebou tak se snad bude chovat slušně , ale všude jsem ho mohla hodit do boxu,tak mám strach,že když ho přivážu v cizím prostředí,že se bude chtít oběsit(už to zkoušel-pako arabské).Jak to tam probíhá?Předvádí se klisny zvlášť a hřebci?na slovensku jsem předváděla společně s kobylama (byla jsem hned za poslední-tak to předvedení za moc nestálo).
lismonika
napsal(a):
No on vypadá spokojeně , ale nezávidím Ti to teda. Já doufám , že zas takový kraviny dělat nebude-už máme nějaké výstavy za sebou tak se snad bude chovat slušně , ale všude jsem ho mohla hodit do boxu,tak mám strach,že když ho přivážu v cizím prostředí,že se bude chtít oběsit(už to zkoušel-pako arabské).Jak to tam probíhá?Předvádí se klisny zvlášť a hřebci?na slovensku jsem předváděla společně s kobylama (byla jsem hned za poslední-tak to předvedení za moc nestálo).
Vy jdete s těma tmavýma arabama?
lismonika
napsal(a):
No on už moc tmavý není.Je šedý a na slunku stříbrný a kamarádka s bílou kobylou
Jsem bývalá přítelkyně od libora Pavlíčka, tak jsme to řešili. Myslím, že tam budete jen Vy a a Pavlíčci. Jiní tam nikdy nebyli. Máš nějaké fotografie? Odkud jste?
Já tam budu mít skokovou ukázku se svou kobylkou
barletka
napsal(a):
Jsem bývalá přítelkyně od libora Pavlíčka, tak jsme to řešili. Myslím, že tam budete jen Vy a a Pavlíčci. Jiní tam nikdy nebyli. Máš nějaké fotografie? Odkud jste?
Já tam budu mít skokovou ukázku se svou kobylkou
My asi budeme mít ježdění bez sedla na ohlávkách nebo tak něco,ale ještě to nevím jistě. Ještě se chci zeptat-nestála náhodou Parma na Hradisku v Rožnově?
lismonika
napsal(a):
Jo fotky dodám v pondělí a jsme ze Zlína.
Jo je to tam super, i když teď za poslední rok je Parmulka v krásných stájích. Měla jsem ji teď v Klokočově ( www.klokocov.cz)a teď chvilinku v soukromé stáji mé kamarádky a to je hooodně luxusní stáj. Na solárko se ale těšíme. co jezdíte s arábkama?
Já s mým vývalým valachem.(Na tehle již valach, ale minulé ročníky jsem tam byla i s jako hřebcem)
barletka
napsal(a):
To asi nebude on. odkud pochází a kolik mu je teď roků? Ten co znám by teď měl okolo 8let-cca.
Nevím to na 100% , ale je mu myslím 17.. Je z Topolčianek
alisa
napsal(a):
Nevím to na 100% , ale je mu myslím 17.. Je z Topolčianek
A abych neporušovala "zadání" tak tady je hnědák Sahib
alisa
napsal(a):
A abych neporušovala "zadání" tak tady je hnědák Sahib
Moje kamarádka na Kleile.
(doufám , že se nebude zlobit )
barletka
napsal(a):
Moje kamarádka na Kleile.
(doufám , že se nebude zlobit )
Plemený hřebec All my Dreams, měla jsem tu čest se o něho starat, stál v hřebčíně Klokočov, kde jsem pracovala. Je to zlatíčko
barletka
napsal(a):
Plemený hřebec All my Dreams, měla jsem tu čest se o něho starat, stál v hřebčíně Klokočov, kde jsem pracovala. Je to zlatíčko
Moje tajná láska Maskul
barletka
napsal(a):
Moje tajná láska Maskul
No ty jo vyste zase pokročily
Jo a k té výstavě doufám že nebude pršet jak minulý rok to byla hrůza
Jo Edi dnes sme tak zkoušely metrem kolik má Aranka a má cca v KVH 160.
Včera sme byly na vyjížďce na kacabaji a super
Jinak All my dreams stál v Klokočově?? On nestojí nebo nestál v Žilině??
Jo a ten Maskul nemá chybu jak jsem byla v Karlovicích byla sem i v té stáji a hladila si ho supeeer koník
Tady fotka od moji kamarádky hřebeček
terushka
napsal(a):
No ty jo vyste zase pokročily
Jo a k té výstavě doufám že nebude pršet jak minulý rok to byla hrůza
Jo Edi dnes sme tak zkoušely metrem kolik má Aranka a má cca v KVH 160.
Včera sme byly na vyjížďce na kacabaji a super
Jinak All my dreams stál v Klokočově?? On nestojí nebo nestál v Žilině??
Jo a ten Maskul nemá chybu jak jsem byla v Karlovicích byla sem i v té stáji a hladila si ho supeeer koník
Tady fotka od moji kamarádky hřebeček
5 foteček ALCATRAZZE: (bohužel stále hřebce :-(
1./
klafus
napsal(a):
5 foteček ALCATRAZZE: (bohužel stále hřebce :-(
1./
2./
barletka
napsal(a):
Jo je to tam super, i když teď za poslední rok je Parmulka v krásných stájích. Měla jsem ji teď v Klokočově ( www.klokocov.cz)a teď chvilinku v soukromé stáji mé kamarádky a to je hooodně luxusní stáj. Na solárko se ale těšíme. co jezdíte s arábkama?
Já s mým vývalým valachem.(Na tehle již valach, ale minulé ročníky jsem tam byla i s jako hřebcem)
tak jsem dala pár fotek do "výstava pln.araba" a nějaké dám do arabu , tak se na něj můžeš podívat