Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.3.2007 14:01

V jakých barvičkách jezdíte? Já jsem třeba jezdila rychlostky v černo-žluté, na parkurech jsem valacha měla v černo zlaté a letos jdu s kobylkou do do růžové:-)!!Posílejte fotky sladěných koníků do jedné barvičky!

buggyna

1.3.2007 14:12
buggyna

barletka napsal(a):
V jakých barvičkách jezdíte? Já jsem třeba jezdila rychlostky v černo-žluté, na parkurech jsem valacha měla v černo zlaté a letos jdu s kobylkou do do růžové:-)!!Posílejte fotky sladěných koníků do jedné barvičky!

mnoo ....tak minulej rok jezdila kobča na závodech v červeno modrý (jezdec měl červenomodrý sako,takže se to muselo podle toho ladit),jinak když se jede na závody,tak růžová ale jinak vše se snažim ladit do zeleno-zlaté

1.3.2007 14:28

barletka napsal(a):

To já s mojí kobylkou se snažíme ladit do červeno černa ...
Kdyžtak se jukněte na náš web na www.lucky-web.estranky.cz

1.3.2007 14:28

buggyna napsal(a):
mnoo ....tak minulej rok jezdila kobča na závodech v červeno modrý (jezdec měl červenomodrý sako,takže se to muselo podle toho ladit),jinak když se jede na závody,tak růžová ale jinak vše se snažim ladit do zeleno-zlaté

Zlato zelená je krásná! To jsem chtěla na tohoto valacha. Moc by mu to slušelo..
Toto je foto z treninku..

1.3.2007 14:29

teryneczka napsal(a):
To já s mojí kobylkou se snažíme ladit do červeno černa ...
Kdyžtak se jukněte na náš web na www.lucky-web.estranky.cz

A tady ještě jedna fotečka
Já jsem ta úúúplně vpravo

3.3.2007 19:14

teryneczka napsal(a):
A tady ještě jedna fotečka
Já jsem ta úúúplně vpravo

to jsem já s mojí Grátiskou když sem vystupovala na zámku za lovčího

3.3.2007 19:43

barletka napsal(a):

Takhle jezdím já...prostě v béžové...

3.3.2007 19:44

barletka napsal(a):

Když pak ale věci nestihnu vyprat, tak si půjčím od sestřenky její výbavičku, všechno baby blue...

3.3.2007 19:46

barletka napsal(a):

No a takhle vypadá sestřenčino vybavení na její frídě...

3.3.2007 22:12

barletka napsal(a):

Tohle sice nejsme my, ale ta oranžová se mi moc líbí. Je pěkný, když jsou vytrvalci sladění

3.3.2007 22:15

avecaesar napsal(a):
Tohle sice nejsme my, ale ta oranžová se mi moc líbí. Je pěkný, když jsou vytrvalci sladění

Reprezentanti Polska.

3.3.2007 23:06

barletka napsal(a):

Tak to ja mam konicka sladeneho do svetlo-tmave modroucke Posilam fotecku

3.3.2007 23:19

kajinka napsal(a):

Já jsem měla valáška v černožluté...zadavatelka

4.3.2007 00:00

kajinka napsal(a):

A jeste jina varianta Modra je proste dobra!!!

4.3.2007 00:02

kajinka napsal(a):
A jeste jina varianta Modra je proste dobra!!!

Růžová je lepší...Ale nemám foto, počkej příští týden!!

4.3.2007 00:08

barletka napsal(a):
Růžová je lepší...Ale nemám foto, počkej příští týden!!

Neni, modra je krasnaaaa A nam slusi, ze!? ;-)

4.3.2007 00:19

kajinka napsal(a):
Neni, modra je krasnaaaa A nam slusi, ze!? ;-)

Jste kočky,i když Floridka a tvoje nožky:-)

4.3.2007 10:51

avecaesar napsal(a):

Ahojky já mám taky kobylu do oranžova, ale foto zatím pobužel nemám, ale máme vše org (deky pod sedlo, čabraku, bandáže, ohlávku, vodítko atd).

4.3.2007 17:55

barletka napsal(a):
Jste kočky,i když Floridka a tvoje nožky:-)

A tady je Kája a Floridka z dneška, jsou kočky!!!

4.3.2007 18:33

barletka napsal(a):

Ahoj Edit My jezdíme zásadně v modré , nebo černé, ale Aranka dostala na Ježíška novou béžovou dečku , tak ještě nechám dodělat náušáky... To bude kočka A Gandošek bude asi jezdit v modré
Jinak s tím Frenem, asi nic. H. sice říkal , že by chtěl Arču vzít na závody , ale pohár by na ní jela asi naše velká kamarádka V. Tak se ještě uvidí, co a jak ...

4.3.2007 19:54

leni lek napsal(a):
Ahoj Edit My jezdíme zásadně v modré , nebo černé, ale Aranka dostala na Ježíška novou béžovou dečku , tak ještě nechám dodělat náušáky... To bude kočka A Gandošek bude asi jezdit v modré
Jinak s tím Frenem, asi nic. H. sice říkal , že by chtěl Arču vzít na závody , ale pohár by na ní jela asi naše velká kamarádka V. Tak se ještě uvidí, co a jak ...

My jsme byly do červena

4.3.2007 20:27

barletka napsal(a):

Fota z Horky:
Uzasne sladena dvojice

4.3.2007 20:29

peggiska napsal(a):
Fota z Horky:
Uzasne sladena dvojice

A tady pri dekorovani.
Vsimnete si, ze ceny byli delane snad primo pro ni

4.3.2007 20:30

peggiska napsal(a):
Fota z Horky:
Uzasne sladena dvojice

Modra je dobra

5.3.2007 10:12

barletka napsal(a):

Co takhle červená !

5.3.2007 10:27

redbla napsal(a):
Co takhle červená !

Červená je fajn na hnědákovi až světlým hnědákovi. Na tmavých koních vypadá velmi vulgárně - já když vidím vraníka v červené včetně červených náušáků, tak mě pro to napadá jediný výraz - Karkulák....

5.3.2007 10:44

janda napsal(a):
Červená je fajn na hnědákovi až světlým hnědákovi. Na tmavých koních vypadá velmi vulgárně - já když vidím vraníka v červené včetně červených náušáků, tak mě pro to napadá jediný výraz - Karkulák....

To my máme všechno do vínova...sedlo, uzdečku. Jen deka nebyla čistě černá, ale to snad brzy nahradíme. tahle zatím stačí. Nyní budu shánět vínový ještě poprsák.

5.3.2007 10:47

lucky napsal(a):
To my máme všechno do vínova...sedlo, uzdečku. Jen deka nebyla čistě černá, ale to snad brzy nahradíme. tahle zatím stačí. Nyní budu shánět vínový ještě poprsák.

Jinak se mi moc líbí některé arabské komplety...

5.3.2007 10:48

lucky napsal(a):
Jinak se mi moc líbí některé arabské komplety...

4.4.2007 12:19

avecaesar napsal(a):

Tak ja mam taky kone, který běhá v oranžove
www.stajhb.wz.cz

4.4.2007 12:27

katusa napsal(a):
my jsme do modra

ještě jednou

4.4.2007 12:29

katusa napsal(a):
ještě jednou

a poslední slibuju

4.4.2007 12:46

barletka napsal(a):

Sportovní Stáj Equus CZ jedině ve vínové
Není to moc poznat, ale koník má i vínový štrejchačky :))

5.4.2007 00:12

evizna napsal(a):
Sportovní Stáj Equus CZ jedině ve vínové
Není to moc poznat, ale koník má i vínový štrejchačky :))

Tak tak, sladěný musí být všechno

My teda zase na závody ladíme pokud možno do sváteční bílé.....

Jako pracovní si každej volí barvu jaká se mu líbí. Já osobně nemám ráda vulgární barvy jako třeba červená a taky už mi ale pijou krev barvy ohraný jako modrá a černá, kterou má snad každej druhej. Takže můj ryzák je doslova jako šedá eminence. Šedá je fajn a není okoukaná. Šedý mám všechno - stájovku, podsedlovky, deky, náušáky, kamaše, bandáže....
Foto pod sedlem nemám,ale dohodím. Takl zatím aspoň pro ukázku šedý bandáže na ryzákovi

Tak nejdřív ta bílá

5.4.2007 00:14

janda napsal(a):
Tak tak, sladěný musí být všechno

My teda zase na závody ladíme pokud možno do sváteční bílé.....

Jako pracovní si každej volí barvu jaká se mu líbí. Já osobně nemám ráda vulgární barvy jako třeba červená a taky už mi ale pijou krev barvy ohraný jako modrá a černá, kterou má snad každej druhej. Takže můj ryzák je doslova jako šedá eminence. Šedá je fajn a není okoukaná. Šedý mám všechno - stájovku, podsedlovky, deky, náušáky, kamaše, bandáže....
Foto pod sedlem nemám,ale dohodím. Takl zatím aspoň pro ukázku šedý bandáže na ryzákovi

Tak nejdřív ta bílá

A teď lehce šedá

5.4.2007 20:49

janda napsal(a):
A teď lehce šedá

Do žluta, ale to už je minulost....

5.4.2007 20:54

barletka napsal(a):
Do žluta, ale to už je minulost....

5.4.2007 21:05

barletka napsal(a):

ALe slušelo Vám to spolu moc! Toprak bude po Jessym pro mě nejkrásnější hnědák na světě. Byl to božský koník...(jeho bratr je taky moc krásnej, ale je pidi).
Co je s Topykem?

Přidejte reakci

Přidat smajlík