buggyna

barletka
napsal(a):
V jakých barvičkách jezdíte? Já jsem třeba jezdila rychlostky v černo-žluté, na parkurech jsem valacha měla v černo zlaté a letos jdu s kobylkou do do růžové:-)!!Posílejte fotky sladěných koníků do jedné barvičky!
mnoo ....tak minulej rok jezdila kobča na závodech v červeno modrý (jezdec měl červenomodrý sako,takže se to muselo podle toho ladit),jinak když se jede na závody,tak růžová
ale jinak vše se snažim ladit do zeleno-zlaté
barletka
napsal(a):
V jakých barvičkách jezdíte? Já jsem třeba jezdila rychlostky v černo-žluté, na parkurech jsem valacha měla v černo zlaté a letos jdu s kobylkou do do růžové:-)!!Posílejte fotky sladěných koníků do jedné barvičky!
To já s mojí kobylkou se snažíme ladit do červeno černa ...
Kdyžtak se jukněte na náš web na www.lucky-web.estranky.cz
buggyna
napsal(a):
mnoo ....tak minulej rok jezdila kobča na závodech v červeno modrý (jezdec měl červenomodrý sako,takže se to muselo podle toho ladit),jinak když se jede na závody,tak růžová
ale jinak vše se snažim ladit do zeleno-zlaté
Zlato zelená je krásná! To jsem chtěla na tohoto valacha. Moc by mu to slušelo..
Toto je foto z treninku..
teryneczka
napsal(a):
To já s mojí kobylkou se snažíme ladit do červeno černa ...
Kdyžtak se jukněte na náš web na www.lucky-web.estranky.cz
A tady ještě jedna fotečka
Já jsem ta úúúplně vpravo
teryneczka
napsal(a):
A tady ještě jedna fotečka
Já jsem ta úúúplně vpravo
to jsem já s mojí Grátiskou když sem vystupovala na zámku za lovčího
barletka
napsal(a):
Takhle jezdím já...prostě v béžové...
barletka
napsal(a):
Když pak ale věci nestihnu vyprat, tak si půjčím od sestřenky její výbavičku, všechno baby blue...
barletka
napsal(a):
No a takhle vypadá sestřenčino vybavení na její frídě...
barletka
napsal(a):
Tohle sice nejsme my, ale ta oranžová se mi moc líbí. Je pěkný, když jsou vytrvalci sladění
avecaesar
napsal(a):
Tohle sice nejsme my, ale ta oranžová se mi moc líbí. Je pěkný, když jsou vytrvalci sladění
Reprezentanti Polska.
barletka
napsal(a):
Tak to ja mam konicka sladeneho do svetlo-tmave modroucke Posilam fotecku
kajinka
napsal(a):
Já jsem měla valáška v černožluté...zadavatelka
kajinka
napsal(a):
A jeste jina varianta Modra je proste dobra!!!
avecaesar
napsal(a):
Ahojky já mám taky kobylu do oranžova, ale foto zatím pobužel nemám, ale máme vše org (deky pod sedlo, čabraku, bandáže, ohlávku, vodítko atd).
barletka
napsal(a):
Jste kočky,i když Floridka a tvoje nožky:-)
A tady je Kája a Floridka z dneška, jsou kočky!!!
barletka
napsal(a):
Ahoj Edit My jezdíme zásadně v modré , nebo černé, ale Aranka dostala na Ježíška novou béžovou dečku , tak ještě nechám dodělat náušáky... To bude kočka
A Gandošek bude asi jezdit v modré
Jinak s tím Frenem, asi nic. H. sice říkal , že by chtěl Arču vzít na závody , ale pohár by na ní jela asi naše velká kamarádka V. Tak se ještě uvidí, co a jak ...
leni lek
napsal(a):
Ahoj Edit My jezdíme zásadně v modré , nebo černé, ale Aranka dostala na Ježíška novou béžovou dečku , tak ještě nechám dodělat náušáky... To bude kočka
A Gandošek bude asi jezdit v modré
Jinak s tím Frenem, asi nic. H. sice říkal , že by chtěl Arču vzít na závody , ale pohár by na ní jela asi naše velká kamarádka V. Tak se ještě uvidí, co a jak ...
My jsme byly do červena
barletka
napsal(a):
Fota z Horky:
Uzasne sladena dvojice
peggiska
napsal(a):
Fota z Horky:
Uzasne sladena dvojice
A tady pri dekorovani.
Vsimnete si, ze ceny byli delane snad primo pro ni
peggiska
napsal(a):
Fota z Horky:
Uzasne sladena dvojice
Modra je dobra
barletka
napsal(a):
Co takhle červená !
janda
napsal(a):
Červená je fajn na hnědákovi až světlým hnědákovi. Na tmavých koních vypadá velmi vulgárně - já když vidím vraníka v červené včetně červených náušáků, tak mě pro to napadá jediný výraz - Karkulák....
To my máme všechno do vínova...sedlo, uzdečku. Jen deka nebyla čistě černá, ale to snad brzy nahradíme. tahle zatím stačí. Nyní budu shánět vínový ještě poprsák.
lucky
napsal(a):
To my máme všechno do vínova...sedlo, uzdečku. Jen deka nebyla čistě černá, ale to snad brzy nahradíme. tahle zatím stačí. Nyní budu shánět vínový ještě poprsák.
Jinak se mi moc líbí některé arabské komplety...
avecaesar
napsal(a):
Tak ja mam taky kone, který běhá v oranžove
www.stajhb.wz.cz
barletka
napsal(a):
Sportovní Stáj Equus CZ jedině ve vínové
Není to moc poznat, ale koník má i vínový štrejchačky :))
evizna
napsal(a):
Sportovní Stáj Equus CZ jedině ve vínové
Není to moc poznat, ale koník má i vínový štrejchačky :))
Tak tak, sladěný musí být všechno
My teda zase na závody ladíme pokud možno do sváteční bílé.....
Jako pracovní si každej volí barvu jaká se mu líbí. Já osobně nemám ráda vulgární barvy jako třeba červená a taky už mi ale pijou krev barvy ohraný jako modrá a černá, kterou má snad každej druhej. Takže můj ryzák je doslova jako šedá eminence. Šedá je fajn a není okoukaná. Šedý mám všechno - stájovku, podsedlovky, deky, náušáky, kamaše, bandáže....
Foto pod sedlem nemám,ale dohodím. Takl zatím aspoň pro ukázku šedý bandáže na ryzákovi
Tak nejdřív ta bílá
janda
napsal(a):
Tak tak, sladěný musí být všechno
My teda zase na závody ladíme pokud možno do sváteční bílé.....
Jako pracovní si každej volí barvu jaká se mu líbí. Já osobně nemám ráda vulgární barvy jako třeba červená a taky už mi ale pijou krev barvy ohraný jako modrá a černá, kterou má snad každej druhej. Takže můj ryzák je doslova jako šedá eminence. Šedá je fajn a není okoukaná. Šedý mám všechno - stájovku, podsedlovky, deky, náušáky, kamaše, bandáže....
Foto pod sedlem nemám,ale dohodím. Takl zatím aspoň pro ukázku šedý bandáže na ryzákovi
Tak nejdřív ta bílá
A teď lehce šedá