barletka
napsal(a):
Tady to je moje klisna Parma. ČT po Przedswit, M: Veta.
Ještě Parmulka
sajma
napsal(a):
Taky posílám jednoho Valacha - jako Valacha jako z Valašska ne jako valacha je to QH hřebec.
euiickaa
napsal(a):
Taky posílám jednoho Valacha - jako Valacha jako z Valašska ne jako valacha je to QH hřebec.
Jo a Barlet máš ještě Scota???? Jestli ne tak napiš komu si ho prodala a na co ho mají. Dík Erika Květoňová
barletka
napsal(a):
Koukni se na emeil. poslala jsem ti tam nějaké fotky. Je tvůj emeil euiqh@seznam.cz?
A tady kobylka ze Zubří
Uživatel s deaktivovaným účtem

barletka
napsal(a):
Tady to je moje klisna Parma. ČT po Przedswit, M: Veta.
Editko ahoj, posílám pozdrav. Jaká, spokojenost na novém?
napsal(a):
Editko ahoj, posílám pozdrav. Jaká, spokojenost na novém?
Verisce to moc sluší, je to kočka
Jinak já nastupuji až bv pondělí, strašně se těším. Teď jsem odpočívala, ale i přesto jsem včera chytla chřipku. V pondělí dám zrávičku, jak jsem zvládla první den...
Pozdravuj Emiška, Zulitku, Zahirka a všechny koníky z Klo, moc moc se mi po nich stýská.

barletka
napsal(a):
Verisce to moc sluší, je to kočka
Jinak já nastupuji až bv pondělí, strašně se těším. Teď jsem odpočívala, ale i přesto jsem včera chytla chřipku. V pondělí dám zrávičku, jak jsem zvládla první den...
Pozdravuj Emiška, Zulitku, Zahirka a všechny koníky z Klo, moc moc se mi po nich stýská.
Aha, tak to jsi odpočatá a plná elánu, to je moc dobře! Já už mám z práce deprese, dneska jsem do telefonu asi 120 lidem opakovala pořád to stejné a už mi z toho docela hrabe a mám po hlase . Na Francově jsem byla včera, jen jsem tam pozdravila Zahirka, protože bylo fakt škaredě. Byla jsem si konečně pro tu smlouvu. Pozdravy vyřídím a Ty se měj a v ať Ti to v pondělí výjde!