juras za
napsal(a):
ahoj,
strašně se mi líbí koně v linii furioso. Obvykle jsou to tmaví mohutní hnědáci. Máte někdo koně v této linii. Nevím jestli to píšu správně, kdyžtak mne opravte :)
tohle je kobylka po furioso z matky po libanon jmenuje se Felicie a to jeji hribe je po qh Felinka je supr skokanka
sarulinka
napsal(a):
tohle je kobylka po furioso z matky po libanon jmenuje se Felicie a to jeji hribe je po qh Felinka je supr skokanka
já mám kobylku May a její oba dědečci ( z matčiné strany) byli 406 Furisio XIV a 1802 Furisio hostouňský - 4 taby je kobuška
juras za
napsal(a):
ahoj,
strašně se mi líbí koně v linii furioso. Obvykle jsou to tmaví mohutní hnědáci. Máte někdo koně v této linii. Nevím jestli to píšu správně, kdyžtak mne opravte :)
Elisabeth- po furioso jílovský a jinak v rodokmenu matky skoro také samí Furiosáci a jen pár Przesvitů, ale v kohoutku jen 158
microfon
napsal(a):
Elisabeth- po furioso jílovský a jinak v rodokmenu matky skoro také samí Furiosáci a jen pár Przesvitů, ale v kohoutku jen 158
Já mám hřebečka po Furiso XIX-1 , teď má 1 rok. JE NAPRODEJ!!!
juras za
napsal(a):
ahoj,
Dela - dědeček z matčiny strany Furioso XXXIX - 29...
kassiopeass
napsal(a):
Dela - dědeček z matčiny strany Furioso XXXIX - 29...
Gitka má v původu také samého FURIOSka...
tajemma danny
napsal(a):
Gitka má v původu také samého FURIOSka...
Ajka je taky po 170 Furioso XLVIII-67
juras za
napsal(a):
ahoj,
Znám dva koníky linie furioso, kobylka Dela - na té jsem jezdila, pak valach Lord - toho si koupila kamarádka, přikládám foto Dely...
kassiopeass
napsal(a):
Znám dva koníky linie furioso, kobylka Dela - na té jsem jezdila, pak valach Lord - toho si koupila kamarádka, přikládám foto Dely...
Dara... krasna, sikovna a opet na prodej...
kovbojicek
napsal(a):
Dara... krasna, sikovna a opet na prodej...
Tohle je taky furioska (konkrétně po Rinaldo) z plnokrevný mámy. Letos je jí 21 let a stále je ve skokové přípravě a majitelka zvažuje i nějaký ty závodky
janda
napsal(a):
Tohle je taky furioska (konkrétně po Rinaldo) z plnokrevný mámy. Letos je jí 21 let a stále je ve skokové přípravě a majitelka zvažuje i nějaký ty závodky
Aj my máme furiosov,síce až od prababky,ale máme
juras za
napsal(a):
ahoj,
máte ještě někdo fkoníky tohoto plemene?:)