Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.3.2007 10:26

ahoj,
strašně se mi líbí koně v linii furioso. Obvykle jsou to tmaví mohutní hnědáci. Máte někdo koně v této linii. Nevím jestli to píšu správně, kdyžtak mne opravte :)

5.3.2007 19:05

juras za napsal(a):
ahoj,
strašně se mi líbí koně v linii furioso. Obvykle jsou to tmaví mohutní hnědáci. Máte někdo koně v této linii. Nevím jestli to píšu správně, kdyžtak mne opravte :)

tohle je kobylka po furioso z matky po libanon jmenuje se Felicie a to jeji hribe je po qh Felinka je supr skokanka

6.3.2007 13:29

sarulinka napsal(a):
tohle je kobylka po furioso z matky po libanon jmenuje se Felicie a to jeji hribe je po qh Felinka je supr skokanka

já mám kobylku May a její oba dědečci ( z matčiné strany) byli 406 Furisio XIV a 1802 Furisio hostouňský - 4 taby je kobuška

6.3.2007 14:59

juras za napsal(a):
ahoj,

Elisabeth- po furioso jílovský a jinak v rodokmenu matky skoro také samí Furiosáci a jen pár Przesvitů, ale v kohoutku jen 158

6.3.2007 19:19

microfon napsal(a):
Elisabeth- po furioso jílovský a jinak v rodokmenu matky skoro také samí Furiosáci a jen pár Przesvitů, ale v kohoutku jen 158

Já mám hřebečka po Furiso XIX-1 , teď má 1 rok. JE NAPRODEJ!!!

6.3.2007 21:19

juras za napsal(a):
ahoj,

Dela - dědeček z matčiny strany Furioso XXXIX - 29...

7.3.2007 15:04

kassiopeass napsal(a):
Dela - dědeček z matčiny strany Furioso XXXIX - 29...

Gitka má v původu také samého FURIOSka...

4.6.2008 16:43

tajemma danny napsal(a):
Gitka má v původu také samého FURIOSka...

Ajka je taky po 170 Furioso XLVIII-67

4.6.2008 17:12

juras za napsal(a):
ahoj,

Znám dva koníky linie furioso, kobylka Dela - na té jsem jezdila, pak valach Lord - toho si koupila kamarádka, přikládám foto Dely...

4.6.2008 17:21

kassiopeass napsal(a):
Znám dva koníky linie furioso, kobylka Dela - na té jsem jezdila, pak valach Lord - toho si koupila kamarádka, přikládám foto Dely...

Dara... krasna, sikovna a opet na prodej...

4.6.2008 23:11

kovbojicek napsal(a):
Dara... krasna, sikovna a opet na prodej...

Tohle je taky furioska (konkrétně po Rinaldo) z plnokrevný mámy. Letos je jí 21 let a stále je ve skokové přípravě a majitelka zvažuje i nějaký ty závodky

5.6.2008 00:18

janda napsal(a):
Tohle je taky furioska (konkrétně po Rinaldo) z plnokrevný mámy. Letos je jí 21 let a stále je ve skokové přípravě a majitelka zvažuje i nějaký ty závodky

Aj my máme furiosov,síce až od prababky,ale máme

5.8.2008 21:18
kassiopeass

XXX.XXX.122.92

juras za napsal(a):
ahoj,

máte ještě někdo fkoníky tohoto plemene?:)

Přidejte reakci

Přidat smajlík