Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.3.2007 19:36

Ahojky všem,omlouvám se,že zakládám další bazárek,ale nedaří se mi najít ty co už jsou zde založeny.Prodám provazovou uzdečku ,nepoužitá,původní cena 200kč nyní 150kč,červená barva,sílá provazu 6mm ,dále prodám knihu Monty Roberts -Průvodce nenásilným výcvikem koní-nová,nevhodný dárek už mám jednu,cena 250kč,a knihu Výcvik koní podle Bey Borelle,taky nová, nevhodný dárek 420kč

5.3.2007 19:38

regie napsal(a):
Ahojky všem,omlouvám se,že zakládám další bazárek,ale nedaří se mi najít ty co už jsou zde založeny.Prodám provazovou uzdečku ,nepoužitá,původní cena 200kč nyní 150kč,červená barva,sílá provazu 6mm ,dále prodám knihu Monty Roberts -Průvodce nenásilným výcvikem koní-nová,nevhodný dárek už mám jednu,cena 250kč,a knihu Výcvik koní podle Bey Borelle,taky nová, nevhodný dárek 420kč

ještě kontakt:M.N.Holley@seznam.cz

5.3.2007 20:35

regie napsal(a):

Prodám:
Dečku pod sedlo - vykrojená, z fleecu, barva modré káro, cena 350Kč
Jezdeckou přilbu - tříbodová, zn.Premiere, potažená sametem, vel.56, cena 850Kč
Přepravní kamaše - viz foto, na všechny 4 nohy, vhodné na teplokrevníky nebo A1/1, cena 1000Kč

Můžu poslat fotky všech věcí na mejl. Můžu předat osobně (dle dohody v HK kraji) nebo pošlu dobírkou. Kontakt: avecaesar@atlas.cz

5.3.2007 20:35

regie napsal(a):
ještě kontakt:M.N.Holley@seznam.cz

Prodám sedlo 17,5 komplet (třmeny, řemeny, podbřišák) Kontakt na kobylaj@seznam.cz

5.3.2007 20:39

avecaesar napsal(a):
Prodám:
Dečku pod sedlo - vykrojená, z fleecu, barva modré káro, cena 350Kč
Jezdeckou přilbu - tříbodová, zn.Premiere, potažená sametem, vel.56, cena 850Kč
Přepravní kamaše - viz foto, na všechny 4 nohy, vhodné na teplokrevníky nebo A1/1, cena 1000Kč

Můžu poslat fotky všech věcí na mejl. Můžu předat osobně (dle dohody v HK kraji) nebo pošlu dobírkou. Kontakt: avecaesar@atlas.cz

Výměna westernového sedla užší za širší. Kontakt na kobylaj@seznam.cz

5.3.2007 20:59

regie napsal(a):

Aby se Ti podařil najít ten starý a ješztě skoro prázdný Bazárek,tak si musíš napsat do tý kolonky Hledat v diskuzi Bazárek,najde Ti jich 5.

5.3.2007 21:06

jaruska napsal(a):
Aby se Ti podařil najít ten starý a ješztě skoro prázdný Bazárek,tak si musíš napsat do tý kolonky Hledat v diskuzi Bazárek,najde Ti jich 5.

ahoj Jaruško já vím jak se to hledá,jsem sice blondýna, ale tohle ještě zvládám..ale nějak mi to nešlo,prostě nějaká chyba bo co...

5.3.2007 21:17

regie napsal(a):
ahoj Jaruško já vím jak se to hledá,jsem sice blondýna, ale tohle ještě zvládám..ale nějak mi to nešlo,prostě nějaká chyba bo co...

Ahááá,tak sorry !

6.3.2007 11:38

regie napsal(a):

Prodám westernové boty pracovní jezdecké, ve výborném stavu. Vel 40-41, Pc 3900, nyní 2200kč Více na email saintanthony@seznam.cz

7.3.2007 16:17

iriska napsal(a):
Prodám westernové boty pracovní jezdecké, ve výborném stavu. Vel 40-41, Pc 3900, nyní 2200kč Více na email saintanthony@seznam.cz

Koupím westernovou uzdečku na pony-i s otěžema.

Chapsy-krátké ,nejlépe černé.
nevím jakou velikost,takže sem napíšu moji nohu-rozněr.

nad kotníkěm:23
pod kolenem:34
celá noha od paty až ke kolenu 46

díl lucie.dibla@centrum.cz

7.3.2007 18:04

luda napsal(a):
Koupím westernovou uzdečku na pony-i s otěžema.

Chapsy-krátké ,nejlépe černé.
nevím jakou velikost,takže sem napíšu moji nohu-rozněr.

nad kotníkěm:23
pod kolenem:34
celá noha od paty až ke kolenu 46

díl lucie.dibla@centrum.cz

Prodám wetern. sedlo Tom zajac, staší, ale v super stavu. Včetně nikdy nepoužitého podbřišníku Kentaur. Spěchá!!

7.3.2007 19:37

barletka napsal(a):
Prodám wetern. sedlo Tom zajac, staší, ale v super stavu. Včetně nikdy nepoužitého podbřišníku Kentaur. Spěchá!!

Ahoj všichni Sháním modrý zvony.. pokud možno ne gumový. Prosím nabídněte. Díky

7.3.2007 19:47

jaruska napsal(a):
Ahááá,tak sorry !

prodám drezurní sedlo Lord, černé barvy, komora č.2 a posedlí 17.5, kompletní nebo holé.Dále mexický nánosník zcela nový 350.-, anglický nánosník používaný, ale v dobrém stavu 250.-.Fleesové deky různých velikostí a provedení.Více na michaela_z@email.cz nebo 605264589

7.3.2007 19:51

kapusta napsal(a):
Ahoj všichni Sháním modrý zvony.. pokud možno ne gumový. Prosím nabídněte. Díky

Ahojík já prodám modrý, ale jsou gumový.

7.3.2007 20:00

regie napsal(a):

Koupím uzdečku velikost na A1/1,ČT černou s kombinovaným nánosníkem a otěžema,raději kvalitnější ale za rozumnou cenu.Také sháním udidlo 2xlomené velikost 13,5.
NAbídněte budu ráda.

7.3.2007 20:36

klawdie napsal(a):
Koupím uzdečku velikost na A1/1,ČT černou s kombinovaným nánosníkem a otěžema,raději kvalitnější ale za rozumnou cenu.Také sháním udidlo 2xlomené velikost 13,5.
NAbídněte budu ráda.

Ahoj vsichni
prodám: elastické bandáže 4ks,černé,nové-350kč,
perka euroriding vel.38-1100kč nové,
závodní rajtky:1300kč nové,
udidlo s plackou nerez -500kč,
třmenové řemeny starší-250kč.
tel.775179985 prosím jen sms

7.3.2007 20:40

sdracice napsal(a):
Ahojík já prodám modrý, ale jsou gumový.

A za kolik??

8.3.2007 18:57

kapusta napsal(a):
A za kolik??

Za 250,-

8.3.2007 19:25

sdracice napsal(a):
Za 250,-

A spěcháš s prodejí moc? Mohla bych si je vzít až v dubnu. A jinak: jak je máš dlouho a v jakým sou stavu atd.. ??

8.3.2007 21:29

barletka napsal(a):

Pro Barletku: Je to sedlo ještě stále aktuální? Já tomu sice nerozumím, jezdím anglii, ale kamarád shání west. sedlo na svýho PH. Tak jen, ať ho případně nelanařím zbytečně. Plus kdyby bylo možno i případnou cenu a kde se sedlo nachází (klidně na mail).Díky

Přidejte reakci

Přidat smajlík