Ahojky všem,omlouvám se,že zakládám další bazárek,ale nedaří se mi najít ty co už jsou zde založeny.Prodám provazovou uzdečku ,nepoužitá,původní cena 200kč nyní 150kč,červená barva,sílá provazu 6mm ,dále prodám knihu Monty Roberts -Průvodce nenásilným výcvikem koní-nová,nevhodný dárek už mám jednu,cena 250kč,a knihu Výcvik koní podle Bey Borelle,taky nová, nevhodný dárek 420kč
regie
napsal(a):
Ahojky všem,omlouvám se,že zakládám další bazárek,ale nedaří se mi najít ty co už jsou zde založeny.Prodám provazovou uzdečku ,nepoužitá,původní cena 200kč nyní 150kč,červená barva,sílá provazu 6mm ,dále prodám knihu Monty Roberts -Průvodce nenásilným výcvikem koní-nová,nevhodný dárek už mám jednu,cena 250kč,a knihu Výcvik koní podle Bey Borelle,taky nová, nevhodný dárek 420kč
ještě kontakt:M.N.Holley@seznam.cz
regie
napsal(a):
Prodám:
Dečku pod sedlo - vykrojená, z fleecu, barva modré káro, cena 350Kč
Jezdeckou přilbu - tříbodová, zn.Premiere, potažená sametem, vel.56, cena 850Kč
Přepravní kamaše - viz foto, na všechny 4 nohy, vhodné na teplokrevníky nebo A1/1, cena 1000Kč
Můžu poslat fotky všech věcí na mejl. Můžu předat osobně (dle dohody v HK kraji) nebo pošlu dobírkou. Kontakt: avecaesar@atlas.cz
regie
napsal(a):
ještě kontakt:M.N.Holley@seznam.cz
Prodám sedlo 17,5 komplet (třmeny, řemeny, podbřišák) Kontakt na kobylaj@seznam.cz
avecaesar
napsal(a):
Prodám:
Dečku pod sedlo - vykrojená, z fleecu, barva modré káro, cena 350Kč
Jezdeckou přilbu - tříbodová, zn.Premiere, potažená sametem, vel.56, cena 850Kč
Přepravní kamaše - viz foto, na všechny 4 nohy, vhodné na teplokrevníky nebo A1/1, cena 1000Kč
Můžu poslat fotky všech věcí na mejl. Můžu předat osobně (dle dohody v HK kraji) nebo pošlu dobírkou. Kontakt: avecaesar@atlas.cz
Výměna westernového sedla užší za širší. Kontakt na kobylaj@seznam.cz
regie
napsal(a):
Aby se Ti podařil najít ten starý a ješztě skoro prázdný Bazárek,tak si musíš napsat do tý kolonky Hledat v diskuzi Bazárek,najde Ti jich 5.
regie
napsal(a):
Prodám westernové boty pracovní jezdecké, ve výborném stavu. Vel 40-41, Pc 3900, nyní 2200kč Více na email saintanthony@seznam.cz
iriska
napsal(a):
Prodám westernové boty pracovní jezdecké, ve výborném stavu. Vel 40-41, Pc 3900, nyní 2200kč Více na email saintanthony@seznam.cz
Koupím westernovou uzdečku na pony-i s otěžema.
Chapsy-krátké ,nejlépe černé.
nevím jakou velikost,takže sem napíšu moji nohu-rozněr.
nad kotníkěm:23
pod kolenem:34
celá noha od paty až ke kolenu 46
díl lucie.dibla@centrum.cz
luda
napsal(a):
Koupím westernovou uzdečku na pony-i s otěžema.
Chapsy-krátké ,nejlépe černé.
nevím jakou velikost,takže sem napíšu moji nohu-rozněr.
nad kotníkěm:23
pod kolenem:34
celá noha od paty až ke kolenu 46
díl lucie.dibla@centrum.cz
Prodám wetern. sedlo Tom zajac, staší, ale v super stavu. Včetně nikdy nepoužitého podbřišníku Kentaur. Spěchá!!
jaruska
napsal(a):
Ahááá,tak sorry !
prodám drezurní sedlo Lord, černé barvy, komora č.2 a posedlí 17.5, kompletní nebo holé.Dále mexický nánosník zcela nový 350.-, anglický nánosník používaný, ale v dobrém stavu 250.-.Fleesové deky různých velikostí a provedení.Více na michaela_z@email.cz nebo 605264589
kapusta
napsal(a):
Ahoj všichni Sháním modrý zvony.. pokud možno ne gumový. Prosím nabídněte. Díky
Ahojík já prodám modrý, ale jsou gumový.
regie
napsal(a):
Koupím uzdečku velikost na A1/1,ČT černou s kombinovaným nánosníkem a otěžema,raději kvalitnější ale za rozumnou cenu.Také sháním udidlo 2xlomené velikost 13,5.
NAbídněte budu ráda.
klawdie
napsal(a):
Koupím uzdečku velikost na A1/1,ČT černou s kombinovaným nánosníkem a otěžema,raději kvalitnější ale za rozumnou cenu.Také sháním udidlo 2xlomené velikost 13,5.
NAbídněte budu ráda.
Ahoj vsichni
prodám: elastické bandáže 4ks,černé,nové-350kč,
perka euroriding vel.38-1100kč nové,
závodní rajtky:1300kč nové,
udidlo s plackou nerez -500kč,
třmenové řemeny starší-250kč.
tel.775179985 prosím jen sms
barletka
napsal(a):
Prodám wetern. sedlo Tom zajac, staší, ale v super stavu. Včetně nikdy nepoužitého podbřišníku Kentaur. Spěchá!!
Pro Barletku: Je to sedlo ještě stále aktuální? Já tomu sice nerozumím, jezdím anglii, ale kamarád shání west. sedlo na svýho PH. Tak jen, ať ho případně nelanařím zbytečně. Plus kdyby bylo možno i případnou cenu a kde se sedlo nachází (klidně na mail).Díky